31 Oct
Ingyenes társkeresés?

Míg egyesek több ezreket, sőt, több százezreket költenek társkeresésre a különböző rendezvényeken, társkereső irodákban, és online társkereső előfizetésekben, mások “megoldják” a pártalálást ingyenesen. Lássuk az ingyenes társkeresés lehetséges formáit.


I. Ingyenes társkeresők

Bár az igazán nagy online társkeresők mindegyikén találsz korlátozásokat, tehát ha a teljes szolgáltatást szeretnéd használni, akkor fizetned kell, mégis léteznek olyan online párkereső oldalak, ahol minden ingyenes. Ezekről az ingyenes társkeresőkről itt írtam, nézd át őket! Tippeket a neten ismerkedés témában itt találsz – olvasd át őket!


II. Ingyenes társkeresés a közösségi oldalakon

Egyre többen találják meg a párjukat a közösségi oldalakon keresztül. Most nem a társkereső alkalmazásokról beszélek, hanem kizárólag a “normál funkciók” használatával.

Ingyenes társkeresés a közösségi oldalakon – de hogyan?

Lássuk, mire is alkalmasak a közösségi oldalak:

  • Kitágíthatod az ismeretségi körödet. Megnézheted az ismerőseid ismerőseit, vagy teljesen ismeretlenekkel is próbálkozhatsz – például közös érdeklődés, klubtagság alapján. Bejelölheted őket, és üzenhetsz is nekik. Esetleg ha ismerősöd egyik ismerőse tetszik, megkérheted a barátodat, hogy segítsen összehozni benneteket. Nézd végig, tetszik-e valaki!
  • Szóba elegyedhetsz ismeretlenekkel az üzenőfalakon, klubokban, fórumokban.  Szólj hozzá a beírásaihoz, hívd fel magadra a figyelmét azzal, hogy odafigyelsz rá, érdekeseket és humorosakat reagálsz. Szólítsd meg az illetőt!
  • Könnyen kiléphetsz “offline”-ba is, hiszen rengeteg eseményt hirdetnek pl. a Facebookon, ahol azt is látod, hogy kik fognak részt venni ezeken. Nézz utána, milyen események érdekelnek, és jelentkezz rájuk!
  • A Facebookon “megbökdösheted” a neked tetszőket, így felhívhatod magadra a figyelmet. Bátor vagy? Próbáld ki!
  • A Twitteren neked szimpatikus embereket követhetsz, reagálhatsz twittjeikre, és ha visszajelölnek, direkt üzenetet is küldhetsz nekik. Használd a @-t és reagálj a neked tetsző emberekre!
  • + bónusz: a Facebookon és az Iwiwen az adatlapon sokan azt is elárulják, hogy szabadok-e vagy sem! Nézd meg, mit tudsz meg az adatlapjáról!

Amint látod, a közösségi oldalak olyanok, mint egy hatalmas koktélparti. Ott vannak az ismerőseid is ugyan, de rajtuk keresztül (vagy akár a bevonásuk nélkül) könnyen tudsz ismerkedni – és társat keresni. Előbb csak kinézel valakit magadnak, aztán szóba elegyedsz vele, majd személyes találkozót beszélhettek meg. Hidd el, egyszerűbb, mint hinnéd! Ne hagyd ki az ingyenes társkeresés eme formáját!

 

Ne felejtsd el: olyan, mint egy koktélparti!

Ne felejtsd el: olyan, mint egy koktélparti!

Ugyanakkor a koktélparti – hasonlatot jól jegyezd meg! A közösségi oldalakra szórakozni, csevegni járnak az emberek, és azzal állnak szóba, aki szimpatikus nekik. Ha társat keresel, de a kinézetted nem (vagy nem téged), akkor ne sértődj meg, ha visszautasít. Igyekezz jó viszonyban maradni mindenkivel!

Te a fentiek közül melyik közösségi oldalon próbálkoztál? Mik a tapasztalataid ingyenes társkeresés terén?

Ha elakadtál a társkeresés terén, és még nem olvastad volna a “Társkeresés indul!” modulom ingyenes leckéit, kérd őket itt!

45 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.