24 Oct
A Himaláját is odébb pakolnám

Sokan már 40 felett feladják a társkeresést, és rengeteg 50 fölötti társkereső nő ír nekem a teljes reménytelenség hangján. Neki már úgysem sikerülhet, minden férfi csak “azt” akarja, az online társkeresők tele vannak csalókkal, mindenki fiatalabb nőkre bukik és még sorolhatnám. Hogy egy idevágó Henry Ford idézettel éljek: “Akár hiszed, hogy meg tudod csinálni, akár nem, mindenképpen igazad lesz.”

Erre szerencsésen ráébredt egyik olvasóm is, aki az Érzelmi Fitnesz és a Tölcsér elv sikeres alkalmazása révén megtalálta a párját – 8 év keresés után, 51 évesen! Volt olyan kedves, hogy megengedte, hogy megosszam veletek a levelét, hogy Te is erőt meríthess belőle, aki jelenleg (még) társkeresőként talán úgy gondolod, megtalálni Őt reménytelen, lehetetlen feladat. Emlékezz Fordra! 🙂

Következzen tehát olvasóm sikersztorija.

“Én akkor kapaszkodtam a kezedbe, a gondolataidba, amikor már elég sok tapasztalatom volt a társkereső irodák és az online társkeresés terén.
Az igazit kerestem 8 éven át az előbb említett helyeken.
Természetesen jól és kevésbé jól.
Rávilágítottál az eddig elkövetett és fel nem ismert vagy csak részben ismert hibáimra!Érzelmi fittség és kellő önbizalom hiánya, no és persze nem tudatosítottam a tölcsér-elvet, mert nem ismertem fel.
Drága Andi! A LEGJOBBKOR CSÖPPENTÉL AZ ÉLETEMBE!
Szinte csak az hiányzott, hogy tudatosan befejezzem, amit elkezdtem.
UGYANIS BOLDOGAN JELENTEM,ÉN MÁR NEM VAGYOK SZABAD!
Kipottyant hosszú idő után végre a Tölcsérből az a férfi, akivel el tudjuk képzelni egymásról, hogy együtt tudunk élni.
Szerelmesek vagyunk! Vakon is és tisztán is látunk./Kettős látás-elve! Vedd be a programodba kérlek!Jelentése: Amikor átlátunk a rózsaszín felhőn, miközben benne úszkálunk.Anakronizmusnak hathat,de nem az.Egyik láb a földön, neve: reális látás lába, másik lábunk a föld felett, neve:rózsaszín felhő mögül kikandikáló láb./
Működünk! Online társkeresőn ismerkedtünk meg, a fotóink alapján már nagy volt a szimpátia, a leveleink / kb 3-4/nap!/ rendkívüli értékrendbeli azonosságokat, hasonlóságokat mutattak. Szándékosan betartottuk a fokozatokat! Sok levél, aztán sok telefonálás, aztán randik, ahol az elsőn nem azt éreztem, hogy beütött a Nagy Ő, hanem, hogy elképesztően érdekel ez az izgalmas, férfi, bár ” sápadt a bőre”, túl bő a farmerje, de remek vele a tó körül sétálva beszélgetni, mert minden mondata vonz, mint a mágnes. Intellektuális nagy egymásra találás volt az első randi. A második meghozta az Érzelmi egymásra találást is, ahogy a vacsoránál viselkedett és először megérintett, mintha selyemmel simogatták volna a csuklómat.
Az események felgyorsultak:koncert együtt, vágyakozás, újra rengeteg levél és beszélgetés…nem ragozom tovább.Erre a férfire érdemes volt 8 évet várnom!

Boldogan röpködöm, mert minden nap egy ajándék!
Mindenkinek üzenem, hallgasson Rád, rendezze össze magát fejben és lélekben, programozza be a pozitív látásmódot, mert enélkül képtelen lesz sikerrel végig járni ezt az utat. Az enyém hosszú volt, de most már a társ nélküli 8 esztendő is csak 5 percnek tűnik.
Írom ezt 51 évesen, aki volt már özvegy és elvált is, de nem adta fel!
KÖSZÖNÖM ANDI! Remek érzés újra NEM SZABADNAK LENNI! Mert szabadnak érzem magam, mint a madár, a párom mellett önmagam lehetek, ugyanakkor ez az érzelem és ez a biztonságérzet annyira megerősített, hogy a Himaláját is odébb pakolnám.”
A Himaláját is odébb pakolnám

Ezt is odébb pakolná szerelmes olvasóm 🙂

Ezúton is szeretnék gratulálni és sok boldogságot kívánok! 🙂 Remélem, nem csak az én napomat dobta fel ez a történet!

2 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.