26 Apr

Rengeteg olvasóm kérdezi tőlem, hogy szerintem van-e esélye arra, hogy társat találjon.

Profi társkereső coachként ilyenkor előveszem a speciális “Társkeresési Esélyszámító Kalkulátoromat”, beütöm a kérdésfeltevő születési dátumát, a csillagok állását és további szupertitkos adatokat, megnyomom a “Kiszámítás!” gombot, és máris megvan, hogy az illetőnek 30, 43.5, vagy 93.2%-a van a társtalálásra. Ezt megírom neki és készen is vagyunk.

Oké, csak vicceltem. Szóval: fogalmam sincsen, hogy mekkora esélyed van a társtalálásra, és hidd el, hogy bármennyire is szeretném, nem tudom egy három soros leírásból kideríteni, hogy a szomszédod/kollégád/gimnáziumi (volt) osztálytársad akart-e tőled valamit, vagy sem, amikor olyan szépen rádmosolygott tegnapelőtt. Ami még rosszabb – annyi emailt kapok, hogy miután egyszer hajnal kettőkor azon kaptam magam, hogy két üres energiaitalos doboz társaságában még mindig az előző napi levelekre próbálok válaszolni, sajnos korlátoznom kellett magam, és most már csak a tanfolyamosaimnak tudok személyes problémára válaszolni. Köszönöm a megértésedet.

Tudok viszont szívderítő történetekkel szolgálni és kicsit enyhíteni azt a frusztrációt amit sokszor a társtalanság állapota okozhat. A Szabad Vagyok online tanfolyamokon és a Társkereső Tuningon pedig eszközöket adok a kezedbe, amikkel nem csak társra találhatsz, de egy harmonikusabb életet is ki tudsz alakítani picit több önbizalommal és pozitív gondolkodással. A coaching alkalmakon pedig igyekszem megtalálni a gyenge pontokat, amelyeken fejlesztve gyorsabban érheted el a célodat. Általában a sztereotípiákon, belső akadályokon dolgozunk ilyenkor, de van, akinek praktikus tanácsokra van szüksége az ismerkedéssel, online társkereséssel kapcsolatban.

De visszatérve a szívderítő történetekre: a hétvégémet egy különleges fotós társaságában töltöttem, aki épp pénteken fotózott egy német esküvői párt. (Amint látod elég különleges fotókat készít Justine.) A férfi 56, a nő pedig 54, és csodák csodája – egy online társkeresőn jöttek össze. Csodák csodája, a férfi nem keresett magánál 20 évvel fiatalabb barátnőt vagy csupán szexpartnert, a nő pedig nem a pénzére hajt, hogy csak a legáltalánosabb társkereső sztereotípiákat soroljam.

Igen, 50 felett is sikerülhet! (fotó: Justine Hoegh)

Sok boldogságot kívánok nekik, de lássunk egy-két magyar példát is, a Szabad Vagyok Program sikersztorijai közül:

Szerelem 53 évesen

“Szia Andi!
Teljesen biztos, hogy a segítséged is szükséges volt bevonzani az életembe a vágyott férfiút. Életemben (53 év) először élem meg a feltétel nélküli szeretetet, be- és elfogadó lét élményt. Én és ő is kellett a dologhoz természetesen, a csillagok állásáról már ne is beszéljek.
Hálás vagyok érte! Köszönöm! Tedd továbbra is a dolgod, mert  okosan átgondolt segítségedre nagy szükség van.
Szeretettel: Ildikó (egy tanítvány)”

“Már nem vagyok egyedül!”

Az igazság az, kedves Andi, hogy már nem vagyok egyedül (-: És igen, valóban sokat segített nekem a programod! (-: Kívánom a sorstársaimnak is valóra váljanak a “párt találó” álmaik és vágyaik, úgy ahogyan szeretnék, ahogyan elképzelték..!!!! Köszönet a segítségért!!! Üdvözlettel!” Zsóka.

Tényleg működik!

“Szia Andi!
Mindent pontosan úgy csináltam, ahogy javasoltad.. bár eleinte kissé szkeptikus voltam, sok emberrel találkoztam… bevallom, egy hónap után felbukkant a tölcsérben a Valaki… egy hónapig találkozgattunk, leveleztünk, randiztunk, klasszikus módon :) és végre egymásra találtunk.
Nagyon boldog vagyok, és ezen felbuzdulva magányos barátnőmnek is ajánlottam a Szabad Vagyok-ot!
Köszönöm Neked, elsősorban a gondolatokat és a bátorítást!
Tényleg működik!
Üdv
Audrey

Ott van a kutya elásva!

“Kedves Andi!

Légyszíves könyvelj el siker történetekhez! Már az első megválaszolandó faladatok hatottak. Úgy is mondhatnám, szíven ütöttek. Kerülgettem kicsit, mint macska a forró kását, de végül nagyon őszintén válaszoltam. És ezt elsősorban magamnak tettem. A vágyakkal és a félelmekkel való lelki mélybúvárkodás adta nekem a fordulópontot. 58 éves vagyok, aggasztott hogy hol találom meg azt, a korban hozzám illő, de nem trottyos, szenilis, meg nem ragozom még mi nem. Nos, az élet megoldotta helyette a problémámat, és sikerrel koronázott.
Örömmel teli szívvel adok hírt Neked!
Segített a “sors” és a “véletlen” is őszinteségem láttán. Ajándékként elvezetett ahhoz a férfihoz, akire vágytam! 2 évvel idősebb nálam, a szellemisége zseniális, meg az egész Ember úgy, ahogy van . Álmomban sem tudtam volna őt így “összerakni”, mint amilyen a valóságban. Olyan élményt kaptam, élünk meg ketten, ami maga a csoda, pedig még csak az elején járunk.
Én igazán abban hittem, hogy szembe jön a nagy Ő és egymásra ismerünk. Képzeld, ez történt. Tudod, a mondás is azt tartja, mindenkinek a hite szerint. Már korábban is megköszöntem az anyagodat, most újra megteszem.
Nőtársaim! Ne adjátok fel álmaitokat, kövessétek a szíveteket, és vegyétek nagyon komolyan a Szabad Vagyok Program ingyenes “Társkeresés indul!” moduljának feladatait, mert sok kutya van ott elásva!
Katica”

Szóval teljesen mindegy, hány éves vagy, ne kérdezd, hogy van-e esélyed, mert van (ha 25 éves, teljesen tapasztalatlan egyetemista, vagy kétgyermekes anyuka, esetleg rokkantnyugdíjas vagy, akkor is van.) Kérdés, készen vagy-e egy párkapcsolatra, kérdés, hogy van-e bátorságod egyedül maradni és nem beleugrani az első kapcsolatnak látszó dologba, kérdés, hogy van-e kitartásod és türelmed, vagy az út felénél azt mondod, eleged van, nem csinálod tovább, hülyeség az egész. A saját válaszaidat viszont egyedül Te tudod. Jobban jársz, ha őszintén válaszolsz rájuk.

130 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.