Társkeresés 60 felett

Társtalálás 60 felett

– ha nekik sikerült, Neked is fog!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]“50 felett az ember már lehúzhatja magát a vécén. Senkinek sem kell.” (egy olvasó)

Senki sem mondta, hogy társat találni egyszerű dolog, főleg nem 50-60 év felett. De azt sem, hogy lehetetlen! Sőt! Az elmúlt években rengeteg boldog egymásra találásról hallottam érettebb korban is!
Természetesen a pozitív hozzáállás, az életigenlés és az optimizmus nagyon fontos összetevői a sikernek és az is, hogy higgy benne, hogy igenis, sikerülhet!

Az alábbi videó remélem, nem csupán a hatvanasoknak ad reményt, hanem a fiatalabbaknak is – a benne szereplő tanácsaim Rád is vonatkoznak!

Nézd végig a videót, garantáltan jobb kedvre derülsz tőle!

 

 

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Társkeresés 60 felett – nézd meg az M1 riportját!

(az adás első 5 perce)

[/text_block]

arrow

Randi Andi

Társkereső coachként és önismereti trénerként évek óta abban segítem a hozzám fordulókat, hogy megtalálják a társukat, illetve egyensúlyt tudjanak kialakítani az életükben. Módszereim a pozitív pszichológia elvein és a coaching eszköztáron alapulnak. A coachingon kívül tanfolyamokon, Műhelynapokon, nyári táborban várom a fejlődni vágyókat.

Egymást erősítő, boldog párkapcsolatban élek, de a társkeresős időszakomban bőven elég saját élményt gyűjtöttem össze ahhoz, hogy tudjam, min mennek keresztül a hozzám fordulók.One Comment

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.