21 Sep

Mi a 3 legnagyobb tévhit, amit a társkeresők gondolnak és ami megakadályozza őket az ismerkedésben és a társtalálásban?

Fogadóóra a legújabb HÓDÍTS! A sikeres randi kommunikáció titkai című online tanfolyamom apropójából. (Ha nem hallod a hangot, akkor le van némítva a videó: jobbklikk “unmute” vagy jobb alsó sarokban a hangszóróra kattints, ha x-et látsz mellette)

Kérdésed van? Írd meg hozzászólásban!

Szeretnél végre HÓDÍTANI? Kattints!

 

8 Comments

 1. Katalin 2017. September 25. Monday 21:43

  Szia, mikor kezdődik a tanfolyam…én úgy értettem, hogy ma, 25-én…??

  Reply
  • Randi Andi 2017. September 25. Monday 21:49

   Szia! Múlt héttől elérhető a tanfolyam kaptal is rendeleseddel együtt belépési adatokat kérlek nézd at az emailjeidet! 🙂 ha nem találod akkor az ugyfelszolgalatra irj!

   Reply
 2. Gábor 2017. October 2. Monday 00:19

  Én csak azt nem tudom, hogy hogyan higgyek magamban, ha minden nő vissza utasít, ha senki nem válaszol a leveleimre, vagy csak elutasító levelet kapok, ha nem jelöl senki kedvencnek, ja nem kapok apró jeleket a másik nemtől? És ha mindez már több éve tart?
  Egy idő után nem csak megunom a közeledést, a próbálkozást, a kapcsolat felvételt, ha nem már elhiszem magamról, hogy én vagyok a világ legvisszaszívóbb férfija. miközben vannak nálam pocsékabb személyiségű és kinézetű férfiak is párkapcsolatban.
  Sikerek nélkül, csak kudarcokkal magam mögött nehéz újból és újból erőt meríteni, pláne hinni abban, hogy nekem is sikerülhet. Abszolút hihetetlen és felfoghatatlan a számomra ez a nagyfokú elutasítottság.

  Reply
 3. Amour 2018. March 30. Friday 21:37

  Kedves Gabor,en ugyanez vagyok csak noben…A ferfiak atneznek rajtam.Pedig sokat sportolok otven vagyok de fiatalabbnak nezek ki…Es nincsenel elszallt elvarasaim,csak apoltsag,esz,oszinteseg,jokedv:).

  Reply
 4. AbrakaDabra 2018. April 29. Sunday 22:36

  Nálam is hasonló a tapasztalat
  2008-óta élek mindenféle párkapcsolat nélkül és ezalatt az idő alatt senkivel nem találkoztam akinek szimpatikus lennék, de már mindent elkövetek, hogy ne érdekeljen a párkeresés és elfoglaljam magamat minden mással, csak vannak azok a bizonyos magányos esték amikor jönnek a gondolatok.

  Reply
 5. Alien 2018. May 23. Wednesday 15:35

  Sziasztok

  Viszont gondoljatok bele, jó lesz egyedül élni? mikor idősebbek lesztek, nem lesz család, nem lesz közösségetek, “hova tartozás” érzése. Nagyon rossz lehet. EZért nincs mese, félre kell tenni az egót, a sérült énképet, és máshogy hozzá állni. Mondom ezt úgy hog nekem sem könnyű helyesen hozzá állni a kérdéshez. Már a kedve is ellanyhul idővel. Én egy 32F vagyok.

  Reply
  • Gábor 2018. June 10. Sunday 16:26

   Ugyan, a család nem garancia arra, hogy öregkorodra nem leszel egyedül. Félre teheted az egod, attól még nem biztos, hogy találsz társat, főleg olyan akivel öregkorodban is együtt leszel.
   Minap néztem egy 1987ben készült videót amiben feltették azt a kérdést az utcán, nőnknek és férfiaknak, hogy milyen az ideális társ. Szuper válaszokat adtak! (legyen kedves, figyelmes, megbízható, hozzon virágot, tudjon fözni, hűséges stb.)
   Aztán van egy 2010 utáni videó, ahol szintén ez volt a kérdés, és mik voltak a válaszok? durván másak, (legyen háza, gazdag, nagy farka,jó autó, bombázó, vigyen el utazni, humoros, nagy dumás..stb)
   Felületesek lettek, lettünk mi emberek

   Reply
   • Cindy 2018. September 6. Thursday 16:49

    Gábor, nem bántásból, de 2018-ban, negyvenvalahány évesen hogy tudsz még bedőlni az ilyen netes “sokkoló” videóknak? Azt hittem, már mindenki tisztában van vele, hogy ezekbe direkt azokat válogatják be, akik a megfelelően sokkoló választ adják. Bekerül 100 válaszolóból az a 10, aki nem tudja, mikor élt Mátyás király, és lehet őket mutogatni, hogy a néző pár percre okosabbnak érezze magát.

    Reply

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.