21 Sep

Mi a 3 legnagyobb tévhit, amit a társkeresők gondolnak és ami megakadályozza őket az ismerkedésben és a társtalálásban?

Fogadóóra a legújabb HÓDÍTS! A sikeres randi kommunikáció titkai című online tanfolyamom apropójából. (Ha nem hallod a hangot, akkor le van némítva a videó: jobbklikk “unmute” vagy jobb alsó sarokban a hangszóróra kattints, ha x-et látsz mellette)

Kérdésed van? Írd meg hozzászólásban!

Szeretnél végre HÓDÍTANI? Kattints!

 

5 Comments

 1. Katalin 2017. September 25. Monday 21:43

  Szia, mikor kezdődik a tanfolyam…én úgy értettem, hogy ma, 25-én…??

  Reply
  • Randi Andi 2017. September 25. Monday 21:49

   Szia! Múlt héttől elérhető a tanfolyam kaptal is rendeleseddel együtt belépési adatokat kérlek nézd at az emailjeidet! 🙂 ha nem találod akkor az ugyfelszolgalatra irj!

   Reply
 2. Gábor 2017. October 2. Monday 00:19

  Én csak azt nem tudom, hogy hogyan higgyek magamban, ha minden nő vissza utasít, ha senki nem válaszol a leveleimre, vagy csak elutasító levelet kapok, ha nem jelöl senki kedvencnek, ja nem kapok apró jeleket a másik nemtől? És ha mindez már több éve tart?
  Egy idő után nem csak megunom a közeledést, a próbálkozást, a kapcsolat felvételt, ha nem már elhiszem magamról, hogy én vagyok a világ legvisszaszívóbb férfija. miközben vannak nálam pocsékabb személyiségű és kinézetű férfiak is párkapcsolatban.
  Sikerek nélkül, csak kudarcokkal magam mögött nehéz újból és újból erőt meríteni, pláne hinni abban, hogy nekem is sikerülhet. Abszolút hihetetlen és felfoghatatlan a számomra ez a nagyfokú elutasítottság.

  Reply
 3. Amour 2018. March 30. Friday 21:37

  Kedves Gabor,en ugyanez vagyok csak noben…A ferfiak atneznek rajtam.Pedig sokat sportolok otven vagyok de fiatalabbnak nezek ki…Es nincsenel elszallt elvarasaim,csak apoltsag,esz,oszinteseg,jokedv:).

  Reply
 4. AbrakaDabra 2018. April 29. Sunday 22:36

  Nálam is hasonló a tapasztalat
  2008-óta élek mindenféle párkapcsolat nélkül és ezalatt az idő alatt senkivel nem találkoztam akinek szimpatikus lennék, de már mindent elkövetek, hogy ne érdekeljen a párkeresés és elfoglaljam magamat minden mással, csak vannak azok a bizonyos magányos esték amikor jönnek a gondolatok.

  Reply

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.