Meddig vársz még a szerencsés csillagállásra, ami a társkeresést illeti?

A titok, hogy hogyan ismerkedhetsz, társaloghatsz és hódíthatsz bárhol könnyedén, végre érthető és követhető formában elérhető!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

 • rettegsz a randi szituációtól (pl. online társkeresésnél)?
 • bonyolult műfajnak találod a kezdeményezést?
 • úgy érzed, beszűkültek az ismerkedési lehetőségeid, emiatt magányos vagy?
 • nehéznek találod, ha új emberek felé kell nyitni?
 • úgy érzed, berozsdásodtak társalgási készségeid?
 • sokszor bajban érzed fogalmad sincs, mit is kellene mondanod?
 • nem csak társat, de új társaságot, barátokat, ismeretségeket is szeretnél, de nem tudod, hogyan kezdj neki?
 • szeretnél végre könnyedén elbeszélgetni bárhol, bárkivel, bármiről?
 • szeretnél végre HÓDÍTANI?

[/text_block]

Elég a frusztrációból, a sikertelenségből és a fejtörésből!

Társkereső klienseim és tanfolyamosaim többsége hasonló félelmekkel küzd, mint Te. Ugyanúgy félnek a kudarctól, ugyanúgy utálják a visszautasítást és ugyanúgy beszűkülve érzik a lehetőségeiket, mint Te.

10 éve segítek nekik meglátni a fényt az alagút végén. A „fény” pedig nem más, mint egy komplett szemléletváltás, ami az ismerkedést, hódítást és a lehetőségeket illeti. Ha ez sikerül, akkor meglátod: ismerkedni bárhol, bármikor lehet, a lehetőségek száma pedig csupán rajtad múlik!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Íme a Hódíts! A sikeres randi kommunikáció titkai
online tanfolyam!

 

[/text_block]

Miről szól az online tanfolyam?

A Hódíts! A sikeres randi kommunikáció titkai egy gyakorlatias online tréning, amelyben olyan kommunikációs trükköket és módszereket veszünk át, amelyek hozzásegítenek egy komplett szemléletformáláshoz, ami a társkeresést, randizást és ismerkedést illeti. A folyamat végére képes leszel magabiztosan kezdeményezni és ismerkedni bárhol és bármikor, felismerve azt, hogy a lehetőségeket Te teremted magadnak!

A tananyag egy zárt tanfolyami felületen lesz elérhető számodra, letölthető pdf-ekből és hanganyagokból, online megnézhető videókból áll. Kicsi elmélet és nagyon sok gyakorlat, az alapokat a pozitív pszichológia, a life coaching és 10 éves, társkeresőkkel való munkám tapasztalatai adják.


[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Ezeken a modulokon megyünk végig:

 

[/text_block]

 • 1

  Hatásos fellépés

  Mi a titka azoknak vajon, akik bárhova keverednek, szinte azonnal képesek ismerkedni és vadidegenekkel társalogni? Hogy lehet az, hogy egyesek mintha „bevonzanák” a másik nem tagjait, míg Te esetleg úgy érzed, hogy észre sem vesznek? Van esetleg rajtuk valamilyen láthatatlan jel? Esetleg egy láthatósági mellény? Erről szól ez a modul!

 • 2

  Kezdeményezés könnyedén

  Rendezvényeken egy helyben ácsorogsz és nem mersz odamenni senkihez? Szuper lenne ez a társkeresősdi, csak ne kellene kezdeményezni? Ezzel a hozzáállással rengeteg lehetőséget hagytál ki eddig, és ennek most véget vetünk. Megmutatom Neked a kockázatmentes kezdeményezés titkait és trükkjeit, melyek begyakorlásával azt sem fogod érteni, mi nem ment ezen?!

 • 3

  A sikeres beszélgetés és társalgás anatómiája

  Miért van az, hogy egész jól indul egy beszélgetés, aztán mégis elhal és ott ültök teljes zavarban a randin? Esetleg úgy érzed, szuper voltál, aztán mégsem hív vissza a randi partnered? Vagy el sem jutsz a randiig, mert fogalmad sincsen, mit is kellene mondanod? A társkeresés nem interjúztatás, a randi pedig az élvezetes beszélgetések helyszíne kellene, hogy legyen! Ebben a modulban átvesszük, hogy egy élvezetes társalgás milyen elemekből tevődik össze, ezek elsajátításával Te is mesterien tudod vezetni és irányítani a dolgokat ahhoz, hogy mindketten jól érezzétek magatokat – és ha szeretnéd, legyen folytatás…

 • 4

  A randi lezárása

  Hányszor volt olyan, hogy úgy érezted, minden jól sikerült, aztán valahogy mégsem lett folytatás? A másik egyszerűen eltűnt, mint szürke szamár a ködben. Lehetséges, hogy rosszul vitted végig és még rosszabbul zártad le a randit. Ebben a modulban átvesszük, hogyan biztosítsd be, hogy legyen folytatás – feltéve, ha szeretnéd!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

A tanfolyam végére…

 

[/text_block]

 • Tudni fogod, hogyan kezdeményezz
 • Magabiztosan tudod vezetni a társalgást – randin is!
 • Sosem fogysz ki a témákból – ami a hosszú párkapcsolat egyik titka!
 • Képes leszel akár nulláról új társaságot építeni magadnak
 • Képes leszel kezelni belső szorongásaidat és félelmeidet
 • Sosem fogod többé azt gondolni magadról, hogy unalmas vagy!
 • Több önbizalommal és jóval nagyobb esélyekkel állsz neki a társkeresésnek!
 • Tudni fogod „leadni” és fogadni azokat a jelzéseket, amik elindítanak egy kapcsolatot

Egy gyakorlatias, kifejezetten magyar társkeresők igényeire és problémáira szabott online tanfolyam!

Hódíts! A sikeres randi kommunikáció titkai

Ebben az online tanfolyamban 13 leckében járjuk körbe a sikeres randi kommunikáció titkait, onnan kezdve, hogy hogyan hívhatod fel magadra jobban a másik nem figyelmét és teremthetsz ezzel újabb esélyeket magadnak, odáig, hogy hogyan társalogj magabiztosan és hódíts bármilyen helyzetben.

A tanfolyam végére csodálkozni fogsz, hogy hány lehetőséget hagytál ki eddig az ismerkedésre és újult erővel és önbizalommal folytathatod az Igazi megkeresését!

 • 13 online lecke, több órányi videoanyag
 • 2 bónusz lecke
 • letölthető hanganyagok és pdf formátumú munkafüzetek
 • zárt online tanfolyami felület
 • minden lecke után folyamatosan kérdezhetsz!SZEMÉLYRE SZABOTT HALADÁS: A tanfolyam leckéit zárt online tanfolyami felületen tudod elérni, ahol a saját tempódban haladhatsz. Jelentkezéseddel együtt korlátlan ideig kapsz hozzáférést a felülethez.

SZEMÉLYRE SZABOTT SEGÍTSÉG: Minden egyes lecke alatt kérdezhetsz tőlem, így tanulásod valóban személyre szabott lesz!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

+ 3 ajándék bónusz!

 

[/text_block]

Bónusz 1: TALÁLJ MAGADNAK (ÚJ) TÁRSASÁGOT: Kicsit úgy érzed, mostanában elfogytak körülötted az emberek? Nyugi: új társaságot, új barátokat bármikor és bármilyen korban találhatsz, csupán tudnod kell, hogyan. A társaságépítéshez és az új barátok szerzéséhez ad gyakorlati útmutatót ez a lecke.

Bónusz 2: MINI MEDITÁCIÓK RANDI ELŐTT: Szorongó típus vagy, aki a körmét lerágja a randik előtt? Már a gondolat kiráz attól, hogy vadidegen emberekkel kell találkoznod és egy kávét meginnod? Halogatás és nyugtatók helyett segítenek Neked a garantáltan működő mini meditációk!

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]És még egy ráadás:

Bónusz 3: VIP FACEBOOK CSOPORT! Jó lenne egy társkereső coach a zsebedbe, aki segít Neked a társkeresésben? Jó lenne egy támogató közösség, akik velem együtt drukkolnak Neked a sikeredért? Megrendeléseddel együtt belépést nyersz VIP Facebook csoportomba – egy igazi válogatott társaság, amelyre mindig számíthatsz – plusz VIP programok, események kizárólag tagoknak! ÉRTÉKE:FELBECSÜLHETETLEN! 😉[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Tehát összefoglalva…

 

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

4 modul

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

13 lecke

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Letölthető tananyag

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Kérdezési lehetőség

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

3 bónusz

[/text_block]

Miért hallgass rám és miért válaszd ezt a tanfolyamot?

Akkreditált life coachként, önismereti trénerként és pszichológus hallgatóként 10 éve foglalkozom társkeresőkkel, én vagyok az Ezért vagy még egyedül című könyv szerzője, illetve én írom a Társkereső Kalauz blogot is. (Rendszeresen láthatsz-hallhatsz tévében, rádióban illetve olvashatsz velem interjúkat újságokban is.)

Az elmúlt 10 évben rengeteg coaching folyamatot vittem végig, online és offline tréninget, műhelyt és nyári tábort tartottam, amelynek során több ezer hozzád hasonló társkereső problémáját ismerhettem meg, szóval tapasztalat van rendesen! 🙂

Pontosan tudom, hogy a legtöbbször min csúsznak el online adatlapok, első randik és kezdődő párkapcsolatok, a hozzám fordulóknak segítek, hogy ők már ne kövessék el a legtipikusabb hibákat és ne vesztegessék az idejüket várakozással vagy olyan „jelöltekkel”, akik nem méltók rájuk. Mivel mindenkivel sajnos nem tudok egyesével foglalkozni, ezért hoztam létre ezt az online tanfolyamot is, amely a lehető leggyakorlatiasabban fordít egy nagyot az életeden – persze ehhez Te is kellesz!

 [text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Mindez szép és jó, de mennyibe kerül?

 

[/text_block]

A tanfolyam ára
14900.00

  • 4 modul
  • 13 lecke
  • 3 bónusz
  • letölthető hanganyagok és munkafüzetek
  • online nézhető videók
  • korlátlan hozzáférés

  [text_block style=”style_1.png” align=”left”]Csak hogy perspektívába helyezzem a dolgokat: egy egy órás coaching alkalom nálam 10.000 Ft, nyári önismereti táborom 150.000 Ft-ba került! Itt több órányi anyagot kapsz, gyakorlatokkal és letölthető munkafüzetekkel, és ha valóban dolgozol is, a siker garantált!

  Ennyit megér az, hogy végre átigazolj a sikeres társtalálók táborába![/text_block]

  [text_block style=”style_1.png” align=”left”]

  Várj! A tanfolyamot most akciósan rendelheted meg!

  14900 Ft helyett ha MOST rendelsz,
  a tanfolyam ára 9900 Ft!!!

   

  [/text_block]

  [text_block style=”style_1.png” align=”left”]

  Jelentkezz most!

   

  [/text_block]

  arrow

  Tovább a megrendeléshez!

  arrow

  [text_block style=”style_1.png” align=”left”]A gomb megnyomásával átirányítunk a tanfolyami oldalra, ahol a „megrendelem” gombra kattintva jutsz el a számlázási adataid megadásához. Itt választhatod ki azt is, hogy hogyan szeretnél fizetni. Ha esetleg elakadnál, jelezd ügyfélszolgálatunknak az info@szabadvagyok.com címen!

   

  [/text_block]

  Kényelmesen, bankkártyával, Paypallal vagy banki átutalással fizethetsz!

  A fizetés bankkártyával történik, a CIB Bank biztonságos banki oldalán. Ez azt jelenti, hogy bankkártyád adatait egyáltalán nem is látom, hiszen azt a CIB Bank kezeli. Ez a fizetési mód kényelmes és biztonságos, ráadásul azonnal beléptet a tanfolyami oldalra és a számládat is rögtön kiállítja!

  Paypallal is fizethetsz!

  Ha inkább a banki átutalást választod, úgy is fizethetsz. Így viszont meg kell várnunk, hogy beérkezzen tanfolyami díjad és csak utána tudjuk részvételedet aktiválni. Fizess inkább bankkártyával! 😉

  A gomb megnyomása után átirányítunk a tanfolyami oldalra, ahol a „megrendelem” gombra nyomva jutsz el számlázási adataid megadásához illetve a fizetési mód kiválasztásához.


  [text_block style=”style_1.png” align=”left”]

  Kérdésed van? Írj ügyfélszolgálatunknak az info@szabadvagyok.com címre és válaszolunk!

  [/text_block]