08 Jul

Hétvégén volt szerencsém egy olyan sráccal találkozni, aki elmondása szerint sokat tanulmányozta a hódítás tudományát, ennek kapcsán bemutatok neked három bunkó macsó módszert amelyeket a csábmesterektől tanulhatsz, ám amelyekkel garantáltan nem szedsz össze normális párkapcsolatot.

Először is, kedves férfi olvasóm! Nem kell manipulálni, ledominálni meg bunkónak lenni ahhoz, hogy nőt szerezz. A csábmesterek oktatását túl sok férfi értelmezi így: “Legyél szemtelen, pofátlan suttyó, ettől fognak az ágyadba hullani a nők” . Szexet talán szerezhetsz így, de párkapcsolatot? Kötve hiszem.

A srác, akivel találkoztam, jóval mázsa felett volt, 28 éves korában – ha jól vettem ki a szavait – még nem sikerült elvégeznie az egyetemet, gondolom, ezt a kettőt próbálta pofátlansággal kompenzálni. Megjegyzéseivel minden határon túlment, de persze észre sem vette magát, mint ahogy azt sem, hogy teljesen feleslegesen próbálkozik. A “módszer” valahogy a következő, jól figyelj, mert másoknál is tapasztaltam már ezeket:

  • Bunkó macsó módszer 1: Találd meg a hibát a másikban és kezdj arról beszélni, így előhozhatod az önbizalomhiányát! 

Épp a héten találkoztam egy kliensemmel, aki azt mondta, évekig maradt benne olyan kapcsolatban amelyben mást sem hallott, minthogy “te túl csúnya/kövér/buta vagy ahhoz, hogy bárki másnak kellenél, milyen szerencséd van, hogy én viszont veled vagyok”. Természetesen alaposan megsínylette az önbecsülése és a nőiessége a dolgot, és ahhoz sem maradt ereje, hogy időben kilépjen a kapcsolatból. Egyébként nem csak párkapcsolatokban művelik ezt a játékot az emberek: egyetemista koromban egy “baráti” pár kvázi fél év alatt nullázta az önbizalmamat és önbecsülésemet azzal, hogy ők a nagyvárosiként mindig mindenre tudták a tutit, engem pedig buta vidéki libának beállítva aláztak folyamatosan. Mindez arra volt jó, hogy magukat még jobban tudják fényezni, lám, mekkora arcok. Szerencse, hogy ilyen korán megkaptam a védőoltást az ilyen típusú domináló viselkedés ellen, azóta is kilométerekről kiszűröm és lepattintom az ilyeneket. Ha viszont nem vagy hozzászokva vagy nem élted még át ezt, akkor akár hónapokba is kerülhet mire rájössz, miféle játszmába keveredtél. Nagyon romboló, roncsoló játék, épp ezért gusztustalan udvarlási célokra használni.

Javaslatom ehelyett: Apró gesztusokkal add tudtára a nőnek, hogy tetszik Neked. 

Például ha elakad valamiben, segíts neki, ez mindenkinek jól esik. Segíteni bárhol lehet – egyik ismerős pár például úgy jött össze, hogy a srác hazacipelte a lány ásványvizeit, majd elkérte a számát. Azóta össze is házasodtak. Mellesleg itt a blogon az összes nő azon siránkozik, hogy a mai férfiak nem eléggé lovagiasak – itt az alkalom hogy Te kitűnj a többi közül! Jó hír: ha az adott nőnek nem is tetszel esetleg, de az biztos, hogy reklámozni fog a barátnőinek, mint “rendes pasit, akivel érdemes megismerkedni”.

  • Bunkó macsó módszer 2: Provokálj!

Sok férfi az udvarlást rendszeresen keveri a provokálással. A flörtölésnek tény és való, részei az apró fricskák, adok-kapok, de amikor ez túlmegy egy határon, ott kezdődik a sértegetés és a provokáció. Biztos klassz lehet olyan lányt az ágyadba vinni, akinek jól összetörted előtte az önbizalmát és szegény elhiszi rólad, hogy Te vagy a herceg a fehér lovon, de tedd a kezedet a szívedre: tényleg ezt szeretnéd? Nem nagy szám másokat manipulálni, egy normális párkapcsolat kialakítása viszont annál nehezebb!

Javaslatom ehelyett: Legyen tartásod, ismerd értékeidet!

A nők ki nem állhatják azokat a félénk pasikat, akik összetojják magukat, ha meg kell szólalniuk egy randin. Ez általában súlyos önbizalomhiányt takar, márpedig ki vágyik egy súlyosan önbizalomhiányos párra? Mielőtt azt várnád, hogy a másik felismerje az értékeidet, nem árt ezeket magadban tisztázni előre. Te is értékes vagy, tudd, hogy miért. Elgondolkoztál már azon, hogy miért is kellenél egy nőnek?

Másik alapvető hiba, ha a nőben a megváltót keresed. Unalmas az életed, nem csinálsz semmit és nem mész sehova és azt gondolod, sebaj, ha nőd lesz, minden egycsapásra megoldódik? Ezt verd ki a fejedből! A nő nem univerzális szórakoztató központ, aki pótolja a baráti kapcsolataidat, az édesanyádat és a hobbijaidat! A legtöbb nő fejvesztve menekül azok elől a pasik elől, akiknek nincs saját életük, nincsenek barátaik és ötletük sincs, mit is kellene hétvégén csinálni. Alakíts ki olyan életet magadnak, amelyben jól érzed magad, meglátod sokkal jobb minőségű párkapcsolataid lesznek!

Figyelem! Ne legyél pincsikutya, legyen tartásod, ha adsz, mindig figyeld, hogy kapsz is vissza valamit. Ha semmit sem ad a másik vissza a figyelemből, hagyd!

  • Bunkó macsó módszer 3: Próbálkozz be mindenkinél!

Kedves férfi olvasó! Tudod, hogy mi jut az eszünkbe arról a pasiról, aki egy társaságban az összes nőnél bepróbálkozik a macsó szövegekkel egy este alatt? Igen, eltaláltad: “szánalmas”. Persze, ha a numerára mész, hajnaltájt lehet hogy megszán valaki, de ha itt vagy és normális párkapcsolatot akarsz, akkor ezt a módszert nem javaslom. Számunkra a bepróbálkozás-sorozatból az a tanulság, hogy az illetőnek tökmindegy, kivel jön össze, csak már végre legyen valaki.

Javaslatom ehelyett: Beszélgess mindenkivel, legyél nyitott és kíváncsi!

Ha szeretnél barátnőt szerezni és épp egy nagyobb társaságban vagy, a legjobb módszer, ha igyekszel mindenkivel pár szót váltani, miközben szép lassan megismered a többieket. Figyelem! Ekkor még nem flörtölsz csak beszélgetsz és jó fej vagy, ezáltal felhívva magadra a társaság egyedülálló nőtagjai figyelmét. Mindenkihez kedves vagy, persze a fiúkkal is jól elvagy, és egy idő után meglátod, ki az, aki neked tetszik és ki az, aki érdeklődést mutat irántad, na és ekkor lehet a tettek mezejére lépni! Hát nem sokkal egyszerűbb és elegánsabb módszer, mint hülyét csinálni magadból mindenki előtt egy kóbor numera kedvéért?

És hogy miért azonnal a sérült egő jut az eszembe azokról a férfiakról, akik a bunkó macsó módszerekkel próbálkoznak? Javaslom ezt a cikket, amely pont azt írja, hogy kudarc után szoktak “arcoskodni” a férfiak…

 

Színezd Újra! tábor Görögországban – ha valódi kikapcsolódásra és feltöltődésre vágysz, tarts velünk!>>>

(Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, akkreditált utazási irodával, a Grand Toursszal utazunk. Folyamatosan figyelik a görög helyzetet, a turistahelyeken aggodalomra semmi ok a görög konzulátus szerint sem.)

 

46 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.