08 Jul

Hétvégén volt szerencsém egy olyan sráccal találkozni, aki elmondása szerint sokat tanulmányozta a hódítás tudományát, ennek kapcsán bemutatok neked három bunkó macsó módszert amelyeket a csábmesterektől tanulhatsz, ám amelyekkel garantáltan nem szedsz össze normális párkapcsolatot.

Először is, kedves férfi olvasóm! Nem kell manipulálni, ledominálni meg bunkónak lenni ahhoz, hogy nőt szerezz. A csábmesterek oktatását túl sok férfi értelmezi így: “Legyél szemtelen, pofátlan suttyó, ettől fognak az ágyadba hullani a nők” . Szexet talán szerezhetsz így, de párkapcsolatot? Kötve hiszem.

A srác, akivel találkoztam, jóval mázsa felett volt, 28 éves korában – ha jól vettem ki a szavait – még nem sikerült elvégeznie az egyetemet, gondolom, ezt a kettőt próbálta pofátlansággal kompenzálni. Megjegyzéseivel minden határon túlment, de persze észre sem vette magát, mint ahogy azt sem, hogy teljesen feleslegesen próbálkozik. A “módszer” valahogy a következő, jól figyelj, mert másoknál is tapasztaltam már ezeket:

 • Bunkó macsó módszer 1: Találd meg a hibát a másikban és kezdj arról beszélni, így előhozhatod az önbizalomhiányát! 

Épp a héten találkoztam egy kliensemmel, aki azt mondta, évekig maradt benne olyan kapcsolatban amelyben mást sem hallott, minthogy “te túl csúnya/kövér/buta vagy ahhoz, hogy bárki másnak kellenél, milyen szerencséd van, hogy én viszont veled vagyok”. Természetesen alaposan megsínylette az önbecsülése és a nőiessége a dolgot, és ahhoz sem maradt ereje, hogy időben kilépjen a kapcsolatból. Egyébként nem csak párkapcsolatokban művelik ezt a játékot az emberek: egyetemista koromban egy “baráti” pár kvázi fél év alatt nullázta az önbizalmamat és önbecsülésemet azzal, hogy ők a nagyvárosiként mindig mindenre tudták a tutit, engem pedig buta vidéki libának beállítva aláztak folyamatosan. Mindez arra volt jó, hogy magukat még jobban tudják fényezni, lám, mekkora arcok. Szerencse, hogy ilyen korán megkaptam a védőoltást az ilyen típusú domináló viselkedés ellen, azóta is kilométerekről kiszűröm és lepattintom az ilyeneket. Ha viszont nem vagy hozzászokva vagy nem élted még át ezt, akkor akár hónapokba is kerülhet mire rájössz, miféle játszmába keveredtél. Nagyon romboló, roncsoló játék, épp ezért gusztustalan udvarlási célokra használni.

Javaslatom ehelyett: Apró gesztusokkal add tudtára a nőnek, hogy tetszik Neked. 

Például ha elakad valamiben, segíts neki, ez mindenkinek jól esik. Segíteni bárhol lehet – egyik ismerős pár például úgy jött össze, hogy a srác hazacipelte a lány ásványvizeit, majd elkérte a számát. Azóta össze is házasodtak. Mellesleg itt a blogon az összes nő azon siránkozik, hogy a mai férfiak nem eléggé lovagiasak – itt az alkalom hogy Te kitűnj a többi közül! Jó hír: ha az adott nőnek nem is tetszel esetleg, de az biztos, hogy reklámozni fog a barátnőinek, mint “rendes pasit, akivel érdemes megismerkedni”.

 • Bunkó macsó módszer 2: Provokálj!

Sok férfi az udvarlást rendszeresen keveri a provokálással. A flörtölésnek tény és való, részei az apró fricskák, adok-kapok, de amikor ez túlmegy egy határon, ott kezdődik a sértegetés és a provokáció. Biztos klassz lehet olyan lányt az ágyadba vinni, akinek jól összetörted előtte az önbizalmát és szegény elhiszi rólad, hogy Te vagy a herceg a fehér lovon, de tedd a kezedet a szívedre: tényleg ezt szeretnéd? Nem nagy szám másokat manipulálni, egy normális párkapcsolat kialakítása viszont annál nehezebb!

Javaslatom ehelyett: Legyen tartásod, ismerd értékeidet!

A nők ki nem állhatják azokat a félénk pasikat, akik összetojják magukat, ha meg kell szólalniuk egy randin. Ez általában súlyos önbizalomhiányt takar, márpedig ki vágyik egy súlyosan önbizalomhiányos párra? Mielőtt azt várnád, hogy a másik felismerje az értékeidet, nem árt ezeket magadban tisztázni előre. Te is értékes vagy, tudd, hogy miért. Elgondolkoztál már azon, hogy miért is kellenél egy nőnek?

Másik alapvető hiba, ha a nőben a megváltót keresed. Unalmas az életed, nem csinálsz semmit és nem mész sehova és azt gondolod, sebaj, ha nőd lesz, minden egycsapásra megoldódik? Ezt verd ki a fejedből! A nő nem univerzális szórakoztató központ, aki pótolja a baráti kapcsolataidat, az édesanyádat és a hobbijaidat! A legtöbb nő fejvesztve menekül azok elől a pasik elől, akiknek nincs saját életük, nincsenek barátaik és ötletük sincs, mit is kellene hétvégén csinálni. Alakíts ki olyan életet magadnak, amelyben jól érzed magad, meglátod sokkal jobb minőségű párkapcsolataid lesznek!

Figyelem! Ne legyél pincsikutya, legyen tartásod, ha adsz, mindig figyeld, hogy kapsz is vissza valamit. Ha semmit sem ad a másik vissza a figyelemből, hagyd!

 • Bunkó macsó módszer 3: Próbálkozz be mindenkinél!

Kedves férfi olvasó! Tudod, hogy mi jut az eszünkbe arról a pasiról, aki egy társaságban az összes nőnél bepróbálkozik a macsó szövegekkel egy este alatt? Igen, eltaláltad: “szánalmas”. Persze, ha a numerára mész, hajnaltájt lehet hogy megszán valaki, de ha itt vagy és normális párkapcsolatot akarsz, akkor ezt a módszert nem javaslom. Számunkra a bepróbálkozás-sorozatból az a tanulság, hogy az illetőnek tökmindegy, kivel jön össze, csak már végre legyen valaki.

Javaslatom ehelyett: Beszélgess mindenkivel, legyél nyitott és kíváncsi!

Ha szeretnél barátnőt szerezni és épp egy nagyobb társaságban vagy, a legjobb módszer, ha igyekszel mindenkivel pár szót váltani, miközben szép lassan megismered a többieket. Figyelem! Ekkor még nem flörtölsz csak beszélgetsz és jó fej vagy, ezáltal felhívva magadra a társaság egyedülálló nőtagjai figyelmét. Mindenkihez kedves vagy, persze a fiúkkal is jól elvagy, és egy idő után meglátod, ki az, aki neked tetszik és ki az, aki érdeklődést mutat irántad, na és ekkor lehet a tettek mezejére lépni! Hát nem sokkal egyszerűbb és elegánsabb módszer, mint hülyét csinálni magadból mindenki előtt egy kóbor numera kedvéért?

És hogy miért azonnal a sérült egő jut az eszembe azokról a férfiakról, akik a bunkó macsó módszerekkel próbálkoznak? Javaslom ezt a cikket, amely pont azt írja, hogy kudarc után szoktak “arcoskodni” a férfiak…

 

Színezd Újra! tábor Görögországban – ha valódi kikapcsolódásra és feltöltődésre vágysz, tarts velünk!>>>

(Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező, akkreditált utazási irodával, a Grand Toursszal utazunk. Folyamatosan figyelik a görög helyzetet, a turistahelyeken aggodalomra semmi ok a görög konzulátus szerint sem.)

 

46 Comments

 1. 2015. July 8. Wednesday 13:28

  Szervusz Andi !! köszönöm a leveled ,igen a hozzászólásom meg irom !! találkoztam pár bunkó pasival, azért vagyok még egyedül mindég !! Én nem bizom abban ,hogy itt a neten össze jönne egy barát számomra ! Egyszerüen nem találtam senkit aki az én izlésemnek megfelelő lett volna !! Szivesen olvasom irásaidat , üdvözlettel Judit

  Reply
 2. Elvira 2015. July 8. Wednesday 18:16

  Nekem az úriemberek szimpatikusak. Ha találok egyet, hozzámegyek feleségül.

  Reply
  • Éva 2015. July 9. Thursday 19:38

   Csatlakozom az előttem szólóhoz. 🙂

   Kedves Elvira!

   Legyél kedves a GPS koordinátákat megadni, ha bunkófalvát elhagyva találnál olyan települést, ahol úriemberek laknak…. :).

   Ha azok is maradnak, akkor az már Kánaán… 🙂

   Reply
 3. Horváth Csaba 2015. July 8. Wednesday 21:37

  Erről egy régi un. szovjet mesefilm jutott az eszembe: a főszereplő fiú vándorlása közben értesült arról, hogy a közelben egy szép királylány férjet keres magának, de egy olyan férfit szeretne, aki teljesen el tudja kápráztatni őt. A lány tanácsadójának ötletére egy versenyt szerveztek: a “kérők” a királylány előtt mutathatták be “tudományukat”, aki a legjobban elkápráztatja a királylányt, ahhoz fog hozzámenni. Több százan jelentkeztek, köztük a fiú is. A kérők sorra előadták a mutatványukat, a lány sokat fantasztikusnak talált, de valahogy egyik sem tetszett neki igazán. Mire a fiú sorra került, addigra a lány már nagyon unta az egészet. A fiúnak azonban sikerült elkápráztatni a lányt azzal, hogy egy szál rózsát varázsolt egy üvegbe. “Ez, ez fantasztikus” – ismételgette a lány rebegve Már elindult a fiú felé, mikor messziről egy közelgő hintó zaja hallatszott és egy önhitt nagy erejű férfi nevetése. Rövidesen odaért hozzájuk a hintó (közben folyamatosan hallhatták a hahotázást), megállt és kiszállt belőle egy hatalmas darab bőrszerkóba öltözött férfi. A szolgáját, aki ki akarta őt segíteni a járműből, lazán fenéken billentette. Odalépett a fiúhoz és a lányhoz. Nevetve mondta, jobban mondva harsogta: “Ez a fantasztikus!” És azzal öklével szétzúzta az üveget a benne lévő rózsával együtt. A lány ettől teljesen odavolt, szédelegve lépett a férfihoz, míg az csak hahotázott, majd a lány epedő tekintetét látva, megragadta őt és könnyedén ellépdelt vele a hintójához, ahova mind a ketten beszálltak, majd gyorsan el is hajtottak. A fiú a döbbenettől nem is tudott megszólalni. A lány kancellárja, mikor felocsúdott, mérgében és bánatában a földhöz vágta a sapkáját mondván, hogy ő hiába tanította ezt a lányt a szépre és jóra.
  Ennyi volt a történet. A tanulságokat vonja le mindenki maga. 🙂

  Reply
  • Éva 2015. July 10. Friday 21:03

   Kedves Horváth Csaba!

   Bizonyára szőke királylány volt az illető hölgy. 🙂

   Tanulságot nehéz levonni, mivel sajnos kiment a divatból a rózsával történő kedveskedés.
   A legtöbb fiúnak eszébe sem jut ilyen figyelmesség, vagy lehet, hogy sajnálja rá a pénzt… 🙂
   Vannak, akik így nyitnak, aztán később felfedik valódi énjüket.
   A kezdet a “Lehozom néked a csillagokat is az égből”, aztán 1-2 év múlva meg csillagokat lát az ember lánya.
   Végül is az ígéret valóra válik….. 🙂

   Reply
   • Zs0lt 2015. July 24. Friday 10:49

    Talán a lánykák is leszoktam tőle. Mikor nekem kell mondanom, hogy “meg szokták köszönni és vízbe tenni”, akkor valahogy nem az a legnagyobb problémám, hogy mennyibe került. 🙂

    Neked úgy látszik ez a vesszőparipád, hogy mindent “ingyen” akarunk vagy “sajnáljuk rá a pénzt”. Nem vagy anyagias egyáltalán….

    Reply
    • Éva 2015. July 24. Friday 11:44

     Nem, nem vagyok. Úgy látszik eddig ezt dobta ki a gép.

     Reply
     • Zs0lt 2015. July 24. Friday 12:06

      Nekem nem úgy tűnik, akkor talán nem szőnéd minden golatod ezek köré.

      Az meg már tényleg garasoskodás, hogy azért nem tesz ezt vagy azt, mert “lehet, hogy sajnálja rá a pénzt”.

      Lehet, hogy ez a hozzáállás másokat is taszít.

      Talán van a fejedben egy excel táblázat, hogy mennyit kell az illetőnek így vagy úgy rád áldozni, hogy te ne érezd azt, hogy “ingyen” adod magad?

      Reply
      • Éva 2015. July 24. Friday 13:02

       Kedves Zsolt!

       Nem nincs semmiféle excel meg semmilyen táblázat a fejemben. Egyszerűen úgy tűnik kihalóban az udvarlás. Zsupsz az ágyba, erről beszélek. Mellesleg más nőknek is ez a véleménye. Fiúktól hallottam, hogy ez már nem divat, mert állítólag ezt nem igénylik a lányok. A 20-30 éves korosztály szokásairól is tájékozott vagyok. ugyanis a fiam és a lányom is ide tartozik.

       Node, ha kötekedni akarsz!

       Mellesleg az anyagiasság a te írásaidból inkább érződik. Én egy szál virágot vagy egy csokit nem neveznék anyagiasságnak, csupán gesztusnak, melyet természetesen visszakap a partner.

       Reply
       • Zs0lt 2015. July 24. Friday 14:26

        Így van.
        Ha valaki megszólja a másikat, mert _szerinte_ nem szívesen költ valamire _amire szerinte kellene_ akkor az nem anyagias gondolkodásra vall.

        Ma is tanultam valamit. 😀

        Reply
        • Éva 2015. July 24. Friday 16:12

         Kedves Zsolt!

         Annak veszed, aminek akarod. Ebbe én nem szólhatok bele! .)

         Nem szóltam meg senkit.

         Úgy látom szeretsz kötekedni.

 4. Nűnű 2015. July 9. Thursday 00:04

  A horgászok sosem a halat kérdezik, hogyan kell halat fogni. Amiket itt leírtál, ezek azok a dolgok, amit a nők szeretnének, hogy a vonzó pasik hogyan viselkedjenek velük.

  Reply
  • Randi Andi 2015. July 9. Thursday 08:34

   Ahogy azt már ezerszer leírtam, én a tartós és boldog párkapcsolatokért és nem az alkalmi numerákért dolgozom – előbbieket segítem, utóbbiakhoz elég némi ital és a Morrisons 2 (behelyettesíthető más menőbb pesti helyszínekkel is).
   Amiket leírtam, azok működnek. Az ilyen típusú ismerkedésekből lesznek normális és harmonikus párkapcsolatok, nem pedig abból, hogy jön egy nagy egót tettető valaki aki nyomja a hülye szövegeket és “dominál”. Mellesleg van egypár bizonyíték mind a kliensi, mind a baráti körömben a fenti módszerek működésére. Ha nem hiszed, nézz csak utána, milyen párkapcsolatai vannak a csábművészeknek!

   Reply
  • Zs0lt 2015. July 9. Thursday 09:02

   Itt a lényeg: “vonzó” legyen.

   Ha nem az, akkor tehet, mondhat bármit, nem fog működni.
   Ellenben, ha “vonzó”, akkor lehet “bunkó macsó” is.

   Nem kell ezt túlbonyolítani. 🙂

   Reply
   • Randi Andi 2015. July 9. Thursday 10:17

    És szerinted ki a vonzó?

    Reply
    • Zs0lt 2015. July 14. Tuesday 11:23

     Gondolom, akinek jó a megjelenése.
     Akkor talán egy kicsit több “bunkóságot” megengedhet magának, mint a kevésbé jó megjelenésű társai.

     Reply
   • Bobajka 2015. July 15. Wednesday 14:52

    Teljesen egyet értek…és ezt a saját bőrömön is érzem….tetszem kellek…nem tetszek nem kellek (és általában az utóbbi) és ezt magamrol ugyanigy elmondhatom…tetszik kell…nem tetszik mondhat tehet barmit…

    Reply
 5. Randi Andi 2015. July 9. Thursday 08:35

  ui: eleve a hasonlat beteg picit hogy halhoz meg halászhoz hasonlítod a nőt és a férfit, az ismerkedés folyamatát és a párkapcsolatot.

  Reply
 6. Z, mint Zorro 2015. July 9. Thursday 10:29

  A címben feltett kérdésre a válasz valószínűleg az, hogy nem, de mégis a macsó bunkóknak mindig vannnak barátnőik, vagyis valamit mégiscsak jól csinálnak. Határozottak, tűrik a kudarcokat és a visszautasítást is, mennek tovább, próbálkoznak sokat, van jó szövegük, ilyesmikre gondolok. Vagyis az úgymond “normális” “nem macsó bunkó” férfiaknak ezeket a pozitív, eredményre vezető tulajdonságokat kell(ene) megtanulni, elsajátítani, begyakorolni, persze a macsó bunkóság nélkül, és akkor lenne esélye a sikernek.

  Reply
  • Randi Andi 2015. July 9. Thursday 11:30

   Szerintem ne keverjük össze a macsóskodást a határozottsággal és a bátorsággal.

   Az utolsó soraiddal értek egyet, Zorro!

   Reply
 7. béla 2015. July 9. Thursday 21:13

  Megint egy nagyon jó téma Anditól. Azt gondoltam,hogy jóval több hölgy hozzászólását olvashatom,de tévedtem.
  Az én olvasatomban kijelentő módba tették ezt a kérdést.Részemről nagyon sajnálom.

  Reply
 8. Zsolt 2015. July 11. Saturday 19:11

  Személyes tapasztalatom, hogy a nőknek valóban, vagy a bunkók kellenek, mert a bunkóságot összekeverik a dominanciával, vagy a primitívek, mert végtelenül zavarja őket, ha egy férfi okos, mivel akkor nem tudják irányítani. Még a nyuszik is kellenek a nőknek, mert azokon tudnak uralkodni és azt tízszer jobban élvezik, mint a szexet. Mindegy milyen a férfi, csak normális ne legyen. Imádják az alkoholistákat, meg azokat, akik fényes nappal az utcán úgy beszélnek velük, mint a rühes kutyákkal, mert az olyan “férfias” Biztosan vannak normális nők is, de hogy nem ezen a bolygón élnek, az holt biztos. Én akkorát csalódtam a nőkben, mint még soha senkiben. Egyfolytában hazudoznak és ködösítenek. És TELJESEN hülyének nézik a férfiakat, olyannyira, hogy az egyszerűen sérti az intelligenciámat. Azt mondják, hogy egy kedves, udvarias, törődő férfit keresnek, aztán másnap összejönnek egy akkora büdös bunkóval, hogy szinte nincs rá kifejezés. Kedvességgel nem megy az ember semmire. Vagy bunkónak születsz és akkor negyven nőd lesz, vagy normálisnak és akkor a kutyának se kellesz. Nekem ez a személyes tapasztalatom.

  Reply
  • ÉVA 2015. July 11. Saturday 19:39

   Kedves Zsolt!

   Óriási tévedés! Nagyon, de nagyon nincs igazad.
   Sajnálom, hogy ilyen tapasztalatod van.
   Egy “normális” nő kilép az általad leírt kapcsolatból.
   Igaz, hogy csak a saját nevemben beszélhetek.
   Én ki nem állhatom a bunkó pasikat, sőt irányítani sem akarok senkit.
   Ugyanakkor engem se próbáljanak irányítani!
   Szerintem nem a megfelelő helyeken keresel.
   Vannak normális lányok minden korosztályban, mint ahogy vannak rendes pasik is.

   Kitartást a társkeresésben!

   Reply
   • Zsolt 2015. July 11. Saturday 20:08

    Kedves Éva! Tudod mi jut a “rendes” pasiknak? A magány. Ó…..persze minden nő azt a szöveget nyomja, hogy utálja a bunkó pasikat, aztán rá három napra összejön egy igazi husánggal és aztán jön azzal az ócska szöveggel, ami már mindenkinek a könyökén jön ki, hogy “nem is tudom mi történt, de kettőnk között kipattant a szikra, vagy működik a kémia. Kémia??? Hát hol vagyunk? A dedóban? Rám pl.minden nő azt mondja, hogy kedves, humoros jó fej srác vagyok, Nem értik, hogy miért nincs barátnőm? Talán majd ha mindennap berúgok, rászokom a bagóra, káromkodom és azzal a szöveggel rángatok el egy nőt egy kirakattól, hogy “gyere mááá mer pofán váglak” akkor majd lesz némi esélyem. Akiket még imádnak a nők, azok a buta állat férfiak. Az unokaöcsém pl. két értelmes szót nem tud kinyögni és mégis fel tudott szedni egy nagyon jó csajt. Vajon mit mondott neki? Azt hogy öööööö……? Ha erre reagálnak jól a nők, akkor kösz, de inkább nem is akarok kapcsolatot. Idegesítene a sötétségük.

    Reply
    • Randi Andi 2015. July 11. Saturday 22:56

     Kedves Zsolt!

     Évek óta itt kommentelsz, legtöbb esetben panaszkodás és tömény negativitás amiket írsz, ebben az esetben reménytelenül csengő általánosítás a nőket illetően. Szerinted ez nem függ össze azzal, hogy még mindig nem találod a párod?

     Egy ilyen hozzáállású férfi valóban nem sok nőnek tetszik.

     Reply
     • Zsolt 2015. July 14. Tuesday 12:12

      Kedves Andi! úgy látszik nem figyelsz, mert nem évek óta kommentelek, hanem csak egy hete. Összesen ha két hozzászólásom volt. Épp most ismerkedtem meg egy csajjal társkeresőn, aki közölte velem, hogy szívesen találkozik velem a hétvégén, akár ott is aludhatok, de előbb küldjek neki húszezer forintot, mert ennyi hiányzik a kocsija át iratásához. Mégis milyen véleményem legyen a nőkről????? Ha már olyan nagyokos vagy, akkor ebben adj tanácsot! Nézd el a modortalanságomat, de tényleg a falnak tudok menni, amikor ezek után még jóságos királykisasszonyoknak próbálják meg beállítani a nőket. Áruld el , hogy mégis mit akartok?

      Reply
      • Randi Andi 2015. July 14. Tuesday 17:39

       Bocsi, ezek szerint volt egy másik Zsoltunk is, akire viszont tökéletesen ráillik a leírás…

       Én is a falra mászok attól, ha valaki egy darab nőről általánosít.
       Hogy-hogy mit akarUNK?
       Mindenki mást, csakúgy, mint a férfiak.

       Az egyik azt, hogy eltartsák és gyémántboltot vegyenek neki.
       A másik azt, hogy boldog családja legyen hat gyerekkel lehetőleg.
       A harmadik csak szexet akar.
       A negyedik szórakozni.
       Az ötödik megbosszulni az exférjét az új kapcsolatával…

       Soroljam még? 🙂

       Reply
       • Zsolt 2015. July 15. Wednesday 11:49

        Nem egy darab nőről van ám szó, hanem idáig négy olyan volt, aki az első randin azzal indított, hogy adjak neki pénzt. A tegnapival pl. közöltem telefonon, hogy nem tudok adni és rögtön ki is nyomta a telefont. Szóval eddig tart a nőknél a vonzalom. Olyat öt perc alatt találok a neten, aki pénzért szeretkezik. Az itt a probléma, hogy a nők 93 %-ában annyi érzelem sincs, amennyi egy bacilust fel tudna melegíteni. Szintén személyes tapasztalat, hogy míg nálam egy csók sokat jelent, a nőknél abszolúte semmit.

        Reply
    • Jani 2015. July 14. Tuesday 15:08

     Kedves Zsolt!
     Szerintem egyáltalán nincs igazad, én egy kifejezetten nyuszi, sőt, “buta állat” típusú férfiú vagyok, mégsem tapasztalom, a nők a legkisebb előnyben is részesítenének az kedves, humoros és jó srácokkal szemben.

     Reply
     • Zsolt 2015. July 15. Wednesday 11:38

      Ebből egy szót sem értettem. Lehetne érthetőbben?

      Reply
    • Zs0lt 2015. July 14. Tuesday 16:27

     Kedves drusza!

     Igen, azt mondják kedves, aranyos, jó fej vagy, mert nem azt akarod hallani, hogy pl.: “azért nem kellesz, mert sokat nyavalyogsz és egy kicsit dagadt vagy”, szóval ne ebből indulj ki.

     A “nem érti miért nincs barátnőd” magyar fordítása “nem érti miért nem _másik_ nőnél próbálkozol”

     Nem védem a “bunkókat” de sokszor határozottabbnak tűnnek, mint a “rendesek”.
     Ha ehhez még jó megjelenés is társul, bugyi nem marad szárazon.

     Reply
 9. Molnár Mónika 2015. July 12. Sunday 11:32

  Kedves Andi!
  Ezek a “bunkó macsó” pasi szokások tényleg gyakoriak. Én még bővíteném a bunkó pasi szokásokat.
  Ki nem állhatom, amikor egy kapcsolatot mindjárt az ágyban – Nálad vagy nálam? – akarnak indítani.
  A másik pedig az, amikor odarendel magához – hogy szórakoztassam, csak ezt már nem teszi hozzá.
  Aztán van még, amikor van pofájuk még valami ellenszolgáltatást – többnyire, valamire pénzt, eltartást, lakási lehetőséget – kérni, elvárni azért, mert szóba álltak velem.
  Van még egy nagyon cseles. Amíg csak találkozgatunk még uralkodik magán, aztán ha már nyeregben érzi magát ő akarja megmondani, hogy mit csinálhatok, vagy teljes kiszolgálást vár el.
  Vannak még akiknek természetes,hogy csinos , ápolt legyen a nő, ő meg természetesen ápolatlan,büdös, iszik, sőt szerinte még durva is lehet.
  Ezért vagyok még egyedül. Szerintem ezzel még sok nő van így.

  Reply
 10. Csaba 2015. July 13. Monday 06:25

  A csábmesterek által gyakran hangoztatott úgynevezett “shift tesztekről” is érdekelnének vélemények, amelyekre “nagyon kell vigyázni és ki kell védeni őket a siker érdekében, nagyon meg kell tanulni kivédeni ezeket, mert minden nő tudat alatt használja ezeket.”
  Ezekről írnak vagy beszélnek hosszan, miként kell lepattintani a Shift teszteket… Nem tudom milyen alapjai vannak ennek…
  Ha valaki ezeket “nem jól kezeli, akkor rögtön megy a barát-zónába – szerintük.

  Reply
  • Randi Andi 2015. July 13. Monday 09:57

   Nem shift teszt hanem shit teszt 🙂

   Ezek olyan “tesztek”, amelyekből a nő ki tudja deríteni, hogy további ismerkedésre alkalmas-e az adott illető vagy sem.

   Nyilván az ismerkedés során mindkét fél teszteli egymást, nem csak a nők, de a férfiak is.

   Reply
 11. Ruszo Liviu 2015. July 13. Monday 19:50

  ha ha ha , nagyon vices , minden kinek igaza van .

  Reply
  • Zsolt 2015. July 15. Wednesday 11:42

   Így igaz.

   Reply
 12. Patrik 2015. July 31. Friday 21:41

  Szia Andi!

  Megkérdezhetem, hogy a nőkről mikor fogsz írni ennyire egyoldalú, leminősítő cikket ahol a nők hibáit fogod taglalni, mint most a férfiakét?

  Sajnos már nem először tapasztalom azt, hogy nem vagy objektív a férfi – nő kapcsolatteremtést illetően.

  Van igazság abban amit mondasz vannak nagyon bunkó férfiak, de pl az áldozat típusú nők akik imádnak szenvedni és alig várják, hogy megalázzák őket, hogy lehessen szenvedni azok szerinted nem érnek meg egy cikket?
  Abból a nézőpontból miért nem olvashatok tőled cikket?

  Vagy a felszínes, affektálós nők?

  Vagy azokról a nőkről akik kihasználják a férfiakat, akiknek a körülmények az anyagi javak vannak az első helyen és csak tárgyakban mérnek mindent?

  Ha drága ruhát kapok akkor szeret és vele maradok, ha sokat költ rám akkor vele maradok, de, amint valami zűr van mondjuk a cégben vagy nagyobb teher hárul a férfira akkor sok nőnél nem azt tapasztaljuk, hogy a bajban a férfi mellé áll, hanem lelép, félre megy, másik társat keres hirtelen.

  Vagy pl ott vannak azok a nők akik egyszerűen nem bírnak szembenézni a hibáikkal, itt belsőre gondolok és nem külsőre.

  Például, ha Bódi Szilvinek szerinted elmondaná 5 férfi kultúrált stílusban a hibáit pl, hogy önző, pénzéhes, gyakran letagad dolgokat, mellébeszél, érdek.

  Mire lenne nagyobb esély szerinted?

  a,Elgondolkodna rajta, hogy lehet az 5-ből kettő kritika igaz és megpróbálna rajta változtatni.

  b,Agresszíven neki támadna azoknak akik ezt a tudomására hozták mondván ő neki senki nem mondhat ilyet.

  c,Nevetne egyet, mert tudja, hogy még jó pár férfit le fog húzni anyagilag és úgy is következmények nélkül meg fogja úszni amiket csinált és semmin sem fog változtatni, mert úgy gondolja ő úgy jó ahogy van, nem kell változnia.

  Szóval ezekről mikor fogsz írni?
  Mert van egy ilyen oldal is.

  Reply
 13. Ádám 2015. October 27. Tuesday 16:42

  Hihetetlen mennyi ostoba, szexista általánosítás van feltüntetve egy olyan cikkben, amit egy magát párkapcsolati szakértőként definiáló személy írt.

  „Például ha elakad valamiben, segíts neki, ez mindenkinek jól esik.”

  Mármint csak a nőknek ugye? Mert a férfinak mindent meg kell oldania egyedül.

  „Mellesleg itt a blogon az összes nő azon siránkozik, hogy a mai férfiak nem eléggé lovagiasak”

  Talán nem kizárólag a blogból kéne kiindulni. A valóságban a nők döntő többsége egyszerűen nem tud mit kezdeni a normális viselkedéssel. Csak néznek, mintha egy véres kést szorongatnánk a kezünkben.

  „A nők ki nem állhatják azokat a félénk pasikat, akik összetojják magukat, ha meg kell szólalniuk egy randin. Ez általában súlyos önbizalomhiányt takar, márpedig ki vágyik egy súlyosan önbizalomhiányos párra?”

  Ez fordítva is igaz. Nincs annál bosszantóbb, amikor a nő csak a következő szavakkal tud kommunikálni: igen, nem, aha, jó, nem tudom, döntsd el te, te vagy a férfi.
  De persze a nőknek ezt is el kell nézni, mert hát ők csak félénkek.

  „Elgondolkoztál már azon, hogy miért is kellenél egy nőnek?”

  És a “miért nincs egy normális pasi sem”-féle nők elgondolkoztak már azon, hogy ők vajon miért is kellenének egy férfinak? Mert sokuk azt hiszi, hogyha szétteszi a lábát, az bőven elég és nekik bizony semmit sem kell nyújtaniuk.

  A nő nem univerzális szórakoztató központ részt egy az egyben illik a fordított helyzetre is. Sok nő elvárja, hogy a férfi oldja meg az összes problémáját. Ilyenkor mégis csak szuper macsónak kell lenni, aki nem ismer lehetetlent és egy személyben Jim Carrey, Bill Gates, Indiana Jones, Arnold Schwarzenegger és Sigmund Freud?

  „ Tudod, hogy mi jut az eszünkbe arról a pasiról, aki egy társaságban az összes nőnél bepróbálkozik a macsó szövegekkel egy este alatt? Igen, eltaláltad: “szánalmas”.”

  Miért mit kéne csinálni? Leülni egy sarokba és egy sör társaságában sírdogálni, mert őnagysága visszautasított? Sokan itt cseszik el. Nem. Ha egy lepattintott, akkor menni kell tovább. Ennyi erővel, ha egy állásinterjún elutasítanak, akkor otthon kéne ücsörögni, hogy majd lesz valami.

  „az illetőnek tökmindegy, kivel jön össze, csak már végre legyen valaki.”

  Vannak mindegy csak lyuk legyen srácok, de ők annyira elkeseredettek és görcsösek, hogy nem mernek társaságba menni és jellemzően internetes fórumokon próbálkoznak és nem fogják előadni a nagy macsót.

  „Mindenkihez kedves vagy, persze a fiúkkal is jól elvagy, és egy idő után meglátod, ki az, aki neked tetszik és ki az, aki érdeklődést mutat irántad, na és ekkor lehet a tettek mezejére lépni!”

  Aztán jön a “de rendes vagy, miért nincs neked barátnőd frázis”. Na persze az illető hölgy még a gondolatától is irtózik, hogy ő legyen az.

  „ Hát nem sokkal egyszerűbb és elegánsabb módszer, mint hülyét csinálni magadból mindenki előtt egy kóbor numera kedvéért?”

  Ki mondta, hogy mindenki előtt hülyét csinál magából az illető? Egyáltalán nem biztos, hogy mindenkinél próbálkozik és, hogy mindenki elutasítja. Ha meg igen, benne van a pakliban, nem dől össze a világ. A szexet sem kéne démonizálni ennyire. Mintha a nők valami szívességként tekintenének rá, holott a társaságokban rengetek nő van, aki ugyanúgy csak dugni akar egy jót kötöttségek nélkül és nem mindenki a herceget várja.
  Ha meg a férfi nem fejezi ki egyértelműen a szexualitását már az elején, akkor jön a hírhedt jóbarát zóna.

  “pont azt írja, hogy kudarc után szoktak “arcoskodni” a férfiak…”

  Mert ugye a nők, azok szó nélkül viselik a visszautasítást?

  Reply
  • Éva 2015. October 29. Thursday 20:02

   Kedves Ádám!

   Elolvastam a regényedet. 🙂
   Van benne némi igazság.
   De valahogy a hangvétele(már bocs… 🙂 ), de engem a régi Dr. Agyra emlékeztet.

   Reply
   • Ádám 2015. October 30. Friday 15:09

    Drága Éva!

    Először is szeretnék bocsánatot kérni, hogy kénytelen voltál a drága idődet vesztegetnek a “regényemre”. Az ne zavarjon, hogy jó része a cikkből származó idézet, amire bátorkodtam reagálni, mivel maga a fórum szó is ezt jelenti: kifejteni valamiről a véleményemet, ahogy a cikk is tette.
    Másodszor pedig, a hozzászólás nem neked szólt, hanem Andinak, aki a cikket írta, vagy pedig átvette valahonnan, mert eléggé bulvármagazin szájíze van.
    Harmadszor, ki a tököm az a Dr. Agy?
    Negyedszer. “Van benne némi igazság”. Tehát sok részével egyáltalán nem értesz egyet. Hát igen, az általánosítás csak addig tetszik, amíg nem a saját bőrünkön tapasztaljuk igaz?
    Ötödször, nehogy már még én érezzem magam rosszul, a kollektív nememet érintő nevetséges, sarkított általánosítások és ostoba sztereotípiák miatt, mert a nőkről is ugyanennyi, ha nem több negatívumot lehetne írni, élükön a “miért nincsenek normális pasi”-féle szerencsétlenekkel.

    Reply
 14. Éva 2015. October 30. Friday 18:31

  Kedves Ádám!

  Lehet, hogy pontosítanom kell…
  Szóval, nem minden részével értek egyet, de korrekt volt szerintem kb. 80%a, annak, amit írtál.

  A ” regény ” szót viccnek szántam, bár belátom volt benne egy kis élcelődés. 🙂

  Megpróbálom követni a sorrendet…

  1./ Tisztában vagyok azzal, hogy az általad idézőjelbe tett szöveg a cikkből való(nem vagyok ennyire csekély értelmű… 🙂 )
  2./ Azzal is tisztában vagyok, hogy Andinak szólt a reakcióid zöme..
  3./ Dr. Agy, hogy ki a “tököm” :)? Hát…., bizonyára fiatal vagy még. Nem tudom hallottál-e már a Magyarázom a mechanizmust c. “oktató” rajzfilmről?
  4./ Már az 1. pontban megválaszoltam, de tehetségesen elbeszéltünk egymás mellett. 🙂
  5./ Isten ments, hogy rosszul érezd magad!!!

  Vannak normális pasik, ismerek párat(sajnos kevés számban)csak meg kell találni!

  Szép estét!

  Reply
  • Ádám 2015. October 30. Friday 19:48

   Szia!

   “Szóval, nem minden részével értek egyet, de korrekt volt szerintem kb. 80%a, annak, amit írtál.”

   Elsőre is megértettem, csak az arányok nem voltak világosak.

   “A ” regény ” szót viccnek szántam, bár belátom volt benne egy kis élcelődés. :)”

   Erre is rájöttem.

   “1./ Tisztában vagyok azzal, hogy az általad idézőjelbe tett szöveg a cikkből való(nem vagyok ennyire csekély értelmű… 🙂 )”

   Ezt sem feltételeztem.

   “3./ Dr. Agy, hogy ki a “tököm” :)? Hát…., bizonyára fiatal vagy még. Nem tudom hallottál-e már a Magyarázom a mechanizmust c. “oktató” rajzfilmről?”

   Nem, valóban nem hallottam róla. Azt hittem, hogy egy fórum hozzászóló volt.

   Reply
 15. Éva 2015. October 31. Saturday 17:42

  Kedves Ádám!

  Örülök, hogy sok mindenre rájöttél.

  “Sok nő elvárja, hogy a férfi oldja meg az összes problémáját. Ilyenkor mégis csak szuper macsónak kell lenni, aki nem ismer lehetetlent és egy személyben Jim Carrey, Bill Gates, Indiana Jones, Arnold Schwarzenegger és Sigmund Freud?”

  Ez viszont nagyon nem illik ide, de lehet, hogy csak az én tapasztalataim alapján.

  Ugyanis eddig az elvárások özönét eddig a férfiak támasztották felém.

  Vagyis munka mellett mosolyogva,( de másra nem… :)) minden problémát oldjak meg egyedül, házimunka(mosás, főzés, takarítás, bútorszerelés, festés, kerti munka, ügyintézés.. stb), gyereknevelés.
  Legyek szórakoztató, gondolatolvasó,mindig megértő, és természetesen szexistennő. Magyarul valami UFO-nak vagy nem is tudom minek kellene lenni… :).

  Korrektnek tartod?

  Szerintem egy párkapcsolat csapatmunka, és nem UFO-k vagy akcióhősök gyülekezete. 🙂

  Reply
 16. Ádám 2015. November 2. Monday 16:45

  Szia!

  Szerinted nem illik ide, szerintem meg igen. Ez csak egy másik nézőpont. Mindenkinek vannak elvárásai párkeresés terén. Mert ha nem lennének, akkor mindegy lenne csak legyen már. Igenis vannak olyan nők, akiket fentebb vázoltam, mint ahogy olyan férfiak is vannak, akiket te írtál.
  Az elvárásokkal semmi baj sincs. Sőt azzal sincs, ha elsőre eléggé hajmeresztőnek tűnnek. A probléma akkor adódik, ha az elváró fél a kívánságlistája ezredrészét sem tudja teljesíteni, csak elvár, sőt követelőzik, mondván: neki ez jár. Mindenki csak annyit várjon el, amennyit ő maga is nyújtani tud. Se többet, se kevesebbet. Az elvárásokban pedig pont az a jó, hogy nem kötelező nekik megfelelni. Ez nem jegy jogszabály, vagy más előírás, amit ha nem tartasz be, akkor szankciókat kell elszenvednek.
  Aki pedig mégis belemegy a játékba, és meg akar felelni a másik irracionális kívánságainak, anélkül, hogy ő is tudatná vele a saját igényeit, vágyait, vagy egyáltalán megfogalmazná őket, az pedig ne siránkozzon, hogy őt mennyire kihasználták.

  Reply
 17. Éva 2015. November 2. Monday 20:25

  Szia!

  5-ös felelet. 🙂

  Szerintem is itt van a kutya elásva… “meg akar felelni a másik irracionális kívánságainak”.

  Egyik kedvencem…, “a dolgok nem működnek, hacsak elvárják”.

  Nem kell megfelelni!!!

  Reply
 18. Apai János 2016. February 23. Tuesday 18:32

  “A legtöbb nő fejvesztve menekül azok elől a pasik elől, akiknek nincs saját életük, ”
  Nekem a legjobb barátom egy csaj akit Julcsinak hívnak. Mellette ott van Gergő akivel évek óta ismerjük egymást. Kis probléma hogy kilométerekre laknak tőlem (Szolnok-Békéscsaba). Holnap megyek a csajhoz mert kórházba került. Aki ránéz az oldalamra az láthatja, hogy kirándulok, sőt múltkor eltekertem Ceglédig csak úgy. Holnap se végeznék ha mindent leírnék de kaptam olyan reakciókat amikor program szervezés volt: nem érek rá, más dolgom van, mit szól hozzá a pasim? “Inkább legyen kevés barátom mint ezer semmire nem jó ismerősöm”.

  Reply

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.