Coaching

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

“180 fokos fordulat – mi kell ahhoz, hogy az életed megváltozzon?”

[/text_block]

“180 fokos fordulat” coaching

Kapj segítséget életed legfontosabb területeihez és érj végre el áttörést!

— SPACER —

Életvezetési tanácsok terén manapság úgy tűnik, mindenki birtokában van a bölcsek kövének. Elég csak körbenézned, hányan, hányfelől próbálnak közelíteni a témához: asztrológia, tantra, jóga, kristályok, jóslás, energiagyógyítás, hódítóművészet és sorolhatnám. Természetesen vannak ezek között nagyon jó dolgok is, ám ha épp meg vagy akadva és szeretnéd tudni, merre indulj tovább, akkor ez a sokféle lehetséges tudás nemhogy segítene, de inkább összekuszál belül, a kép pedig nem tisztul, csak bonyolódik.

Tény és való, hogy ha most meg vagy rekedve, akkor bizony valamerre el kell indulni. Van egy ötletem – indulj el befelé! Ennek első lépése pedig nem az, hogy újabb tananyagokat és kinyilatkoztatásokat tömjünk a fejedbe, hanem az, hogy megvizsgáljuk a kiinduló helyzetet, átnézzük belső korlátaidat, hiedelmeidet, az elakadás és a sikertelenség okait. A legjobb megoldás BENNED van, és nem kint, a nagyvilágban, ezért ezt fogjuk megkeresni. A tanácsoknak nincs értelmük, kizárólag a benned megszületett-megszenvedett válaszoknak van! Az általam használt coaching módszer éppen erre alkalmas!

Ehhez persze hozzájön még az a nyolc évnyi tudás, tapasztalat, és idő, amit klienseimmel töltöttem, és amelynek során bírótól a református lelkészig, pincértől a helikoptermérnökig mindenféle rangú és korú emberrel találkoztam.

A coaching sok alkalmas folyamat, és ha nincs benned valódi akarat és elköteleződés, én sem tudok neked segíteni. Egy alkalomtól ne várj csodát!

A munkát Te fogod elvégezni, én csak segíteni tudlak az úton, melynek sikere is rajtad múlik! Nálam nincsenek hangzatos “technikák”, módszerek, amelyek amúgy sem működnek, viszont tükröt tartok neked, hogy jobban lásd, hol tartasz jelenleg és merre mehetnél tovább.

Hogy hova lehet eljutni a coaching során? Átértékeléshez, belső átrendeződéshez mindenképpen. Készülj arra, hogy ehhez ki kell majd lépned a komfortzónádból!

A coachod bemutatkozik

Soós Viktória, akkreditált life és business coach vagyok, a Magyar Coaching Pszichológiai Egyesület tagja, a Hungária együttes száma után szabadon Randi Andi néven life coachként a társkeresőkre “szakosodtam” már több, mint nyolc éve. A társkeresés témán kívül önismerettel, önbizalomnöveléssel, kommunikációs készségek javításával is foglalkozom, üzleti coachként részt vettem pl. a Climate-KIC munkájában és fenntartható fejlődés tematikájú üzleti reggelik koordinálásában is. Fontos számomra a folyamatos továbbképzés, hogy tudásomat mélyítsem, jelenleg végzem a pszichológia szakot is.

Ha ez számít Neked, itt láthattál/hallhattál eddig: Mokka, TV2 Élet Újra adása, Napló, Class FM, Fem3, stb.


[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Mire jó a coaching?

Ha a következők egyike igaz rád, akkor hasznos lesz neked a coaching![/text_block]

  • Társat keresel, de nem tudod, hogyan indulj el/hol akadtál el
  • Szeretnéd emberi kapcsolataidat fejleszteni mert úgy érzed, elfogytak körülötted az emberek
  • Szeretnéd önismeretedet fejleszteni mert valahogy nem azt tükrözi neked vissza a világ, amit Te szeretnél
  • Szeretnél határozottabb lenni, tudni nemet mondani és kiállni magadért akár a munkahelyeden, akár a családodban
  • Nincs önbizalmad, úgy érzed, nem tudsz kommunikálni a többiekkel
  • Úgy érzed, kiégtél
  • … és még ezernyi más hasonló probléma!
[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

Figyelem! A coaching nem csodaszer és nem alkalmas mentális problémák és betegségek kezelésére (borderline, depresszió, stb.), ezért ha az első alkalom során úgy látjuk, hogy más típusú segítségre lenne szükséged (pl. pszichológus), akkor azt is megbeszéljük!

[/text_block]

[text_block style=”style_1.png” align=”left”]

A coaching díja alkalmanként 16000 Ft. 

(Skype coaching esetén 10000 Ft, de az első alkalommal személyesen találkozzunk)

[/text_block]

Vidéken vagy külföldön élsz?

A coaching történhet teljes mértékben online is – Skype vagy Google Hangout segítségével.


Jelentkezem coachingra!

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.