25 Mar

Manapság annyiféle társkereső oldal van, hogy csak kapkodjuk a fejünket, ha bele akarunk vágni a Nagy Ő megtalálásába. Az első nagy dilemmánk: ingyenes társkereső oldal legyen, vagy fizetős?


(Teljesen) ingyenes társkereső oldal: olcsó húsnak híg a leve?

Minden társkereső legalább 2-3 oldalra be van regisztrálva, de vannak, akik “társkereső-halmozók”, és ezer helyről szerzik össze randi partnereiket. Kezdőként, amíg óvatosabb vagy (a pénztárcáddal), próbálkozhatsz ingyenes társkereső oldal regisztrációval is – ezek azok a helyek, ahol minden ingyenes. Azt azonban tudnod kell, hogy a (teljesen) ingyenes társkereső oldalaknál sokan vannak, akik csak szórakoznak és egyáltalán nem tartós boldogságot keresnek, sokkal inkább kalandot. Igyen van, miért ne regisztrálna be az unatkozó családapa, vagy családanya, esetleg házi írás helyett a kiskamasz?

Ez persze nem azt jelenti, hogy kalandorok pusztán az ingyenes társkereső oldalaknál próbálkoznak, rengeteg sikersztori született már ezeken az oldalakon is.

 

ingyenes társkereső oldal

Ingyenes társkereső oldal – regisztrálj a szerelemért!

Legnépszerűbb ingyenes társkereső oldalak:

1. Szeretlek.hu Az oldalon ingyenes a regisztráció és a böngészés, a felhasználók termék ajánlatokat is kapnak az oldalon keresztül.

2. Xoxo.hu Itt is minden ingyenes, semmiért nem kell fizetni.

3. Net-társ.hu “Nincsenek emelt díjas SMS-ek, sem kötelezően kitöltendő mezők, csak jófej emberek” – ez a mottó köszönti az oldalra látogatókat, ahol minden ingyenes

5. SweetLove “A legnagyobb ingyenes online társkereső”

6. Randizok.hu Ingyenes online társkereső kvízjátékkal, chatszobával és egyéb nyalánkságokkal


De miért ingyenes az ingyenes társkereső oldal?

Nem árulok zsákbamacskát: a társkereső oldalak nagyrésze üzleti céllal indul, és csupán a kezdeti “beetető” szakaszban ingyenes. Lehet, hogy a fenti lista már most nem érvényes és azóta ők is bevezettek fizetős szolgáltatást. Ezen ne is csodálkozzon senki: a szervereket, programozókat, ügyfélszolgálatot fizetni kell és természetesen viszonylag kevés jótékonysági intézmény működik társkeresés terén.

A legtöbb profi társkereső oldal megszab egy határvonalat, ameddig a felhasználók ingyenesen használhatják az oldalt, és ahonnan már fizetni kell. A határ minden esetben máshol húzódik: van, ahol a regisztráció és a keresés ingyenes, de bizonyos levélszám felett már fizetni kell, míg máshol már a regisztrációért is pénzt kérnek. Az összegek szintén változóak, döntsd el, hogy mennyit szánsz erre a “projektre”. Számíts arra, hogy előreláthatólag több hónapig fog tartani a keresés, tehát érdemes úgy kalkulálni az anyagiakat. Az általános nézet az, hogy aki fizetett érte, az nagy valószínűséggel komolyan is gondolja a társkeresést.

Te mit gondolsz erről?

Ha most vágsz bele a társkeresésbe, vagy már régóta benne vagy és kezdesz fáradni, adok egy kis energiát! Kattints ide!

15 Comments

  1. Pingback: Ingyenes társkeresés az interneten | Társkereső Kalauz

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.