25 Mar

Manapság annyiféle társkereső oldal van, hogy csak kapkodjuk a fejünket, ha bele akarunk vágni a Nagy Ő megtalálásába. Az első nagy dilemmánk: ingyenes társkereső oldal legyen, vagy fizetős?


(Teljesen) ingyenes társkereső oldal: olcsó húsnak híg a leve?

Minden társkereső legalább 2-3 oldalra be van regisztrálva, de vannak, akik “társkereső-halmozók”, és ezer helyről szerzik össze randi partnereiket. Kezdőként, amíg óvatosabb vagy (a pénztárcáddal), próbálkozhatsz ingyenes társkereső oldal regisztrációval is – ezek azok a helyek, ahol minden ingyenes. Azt azonban tudnod kell, hogy a (teljesen) ingyenes társkereső oldalaknál sokan vannak, akik csak szórakoznak és egyáltalán nem tartós boldogságot keresnek, sokkal inkább kalandot. Igyen van, miért ne regisztrálna be az unatkozó családapa, vagy családanya, esetleg házi írás helyett a kiskamasz?

Ez persze nem azt jelenti, hogy kalandorok pusztán az ingyenes társkereső oldalaknál próbálkoznak, rengeteg sikersztori született már ezeken az oldalakon is.

 

ingyenes társkereső oldal

Ingyenes társkereső oldal – regisztrálj a szerelemért!

Legnépszerűbb ingyenes társkereső oldalak:

1. Szeretlek.hu Az oldalon ingyenes a regisztráció és a böngészés, a felhasználók termék ajánlatokat is kapnak az oldalon keresztül.

2. Xoxo.hu Itt is minden ingyenes, semmiért nem kell fizetni.

3. Net-társ.hu “Nincsenek emelt díjas SMS-ek, sem kötelezően kitöltendő mezők, csak jófej emberek” – ez a mottó köszönti az oldalra látogatókat, ahol minden ingyenes

5. SweetLove “A legnagyobb ingyenes online társkereső”

6. Randizok.hu Ingyenes online társkereső kvízjátékkal, chatszobával és egyéb nyalánkságokkal


De miért ingyenes az ingyenes társkereső oldal?

Nem árulok zsákbamacskát: a társkereső oldalak nagyrésze üzleti céllal indul, és csupán a kezdeti “beetető” szakaszban ingyenes. Lehet, hogy a fenti lista már most nem érvényes és azóta ők is bevezettek fizetős szolgáltatást. Ezen ne is csodálkozzon senki: a szervereket, programozókat, ügyfélszolgálatot fizetni kell és természetesen viszonylag kevés jótékonysági intézmény működik társkeresés terén.

A legtöbb profi társkereső oldal megszab egy határvonalat, ameddig a felhasználók ingyenesen használhatják az oldalt, és ahonnan már fizetni kell. A határ minden esetben máshol húzódik: van, ahol a regisztráció és a keresés ingyenes, de bizonyos levélszám felett már fizetni kell, míg máshol már a regisztrációért is pénzt kérnek. Az összegek szintén változóak, döntsd el, hogy mennyit szánsz erre a “projektre”. Számíts arra, hogy előreláthatólag több hónapig fog tartani a keresés, tehát érdemes úgy kalkulálni az anyagiakat. Az általános nézet az, hogy aki fizetett érte, az nagy valószínűséggel komolyan is gondolja a társkeresést.

Te mit gondolsz erről?

Ha most vágsz bele a társkeresésbe, vagy már régóta benne vagy és kezdesz fáradni, adok egy kis energiát! Kattints ide!

14 Comments

 1. Pingback: Ingyenes társkeresés az interneten | Társkereső Kalauz

 2. Gábor_40 2011. March 26. Saturday 19:36

  Ami ingyenes és szerintem korrekt oldal, az a Páratlan.hu.

  Reply
 3. Gábor_40 2011. March 27. Sunday 16:46

  Nem szorosan a témához kapcsolódik, de az a kérdésem, hogy a társkereső oldalakon mennyire elfogadható a „csalás”.
  Ahogy böngésztem, több általam ismert hölgynél is láttam olyant, hogy: A valós életkoránál jóval kevesebbet adott meg. Vagy olyan is akad, akiről én tudom, hogy itt lakik a szomszéd faluban, de lakhelynek Budapestet jelölte meg. És olyan is van, aki azt írja nem dohányzik, miközben én tudom, hogy nagyon is dohányzik.
  Talán az még elmegy, hogy valaki Budapestinek írja magát, mert így növelheti az esélyeit.

  Reply
 4. Gábor_40 2011. April 2. Saturday 17:23

  Beregisztráltam egy bizonyos társkereső oldalra, átnéztem a hölgyek fotóit, adatlapjait. És a mindössze kettő hölgyet találta szimpatikusnak.
  Ez nem valami sok, miközben élőben, nap, mint nap, látok olyan hölgyeket, akikkel….hogy is mondjam, el tudnák képzelni egy kapcsolatot.
  De most mit tegyek, ha nincs a fotón, vagy az adatlap soraiban olyan, ami megfog, felkelti a figyelmemet, akkor, olyan mintha egy üres dokumentumot néznék.

  Reply
  • giorgia 2011. April 5. Tuesday 06:12

   Igazad van mindenki csak a nagy szavakat használja mögötte semmi vagy csak vágyik egy egy éjszakás alkalomra

   Reply
 5. Gábor_40 2011. April 5. Tuesday 16:10

  Arra jöttem rá, hogy felesleges bármit is írni egy adatlapon, mert abszolút külső alapján választanak az emberek, legalábbis a nagy többség.
  Ennek ellenére én írtam pár sort magamról és a leendő páromról, de valóban a fotó az, ami eladja az embert.
  De mi tegyen az, aki nem fotógén? Vagy egyszerűen nem jóképű?
  Mert élőben lehet gesztikulálni, kellemes benyomást tenni a másikra, de a fenti okok miatt létre sem jön az első találkozó.

  Reply
 6. anonimus 2011. October 13. Thursday 14:02

  Voltam olyan társkeresőnél ahol csak fizetni kellett,de hiába az az igyen hozzáférhetőség ha soha nem válaszolnak vissza azok a partnerek akiknek irtál.+Amióta befizetem a tagsági pénzt rendezvényeket se tartottak hát eléggé csalodott lettem.

  Reply
 7. Seal 2011. December 27. Tuesday 21:22

  Szerintem fizetős helyen fölösleges fizetni. Van összesen talán 5-6 lány, aki tetszik és nem 200 km-re lakik. Nekik még tudok írni, vagy talán jobb jelezni. Azt vettem észre, akiknek írok, azok nem válaszolnak, akinek tetszek az meg akkor is ír, ha én nem. Szóval minek akkor előfizetni, ha enélkül is megtalál, aki akar.

  Mindenki a képeket nézi, ezen sincs mit csodálkozni. Az, hogy ki hogy szeret bulizni, meg szereti az állatokat jópofa, de ha nem tetszik, akkor tök mindegy.

  Reply
  • Dreen 2011. December 27. Tuesday 23:24

   Nem nézi mindenki a képeket. Ez ebben a formában csak azokra igaz, akik csak a képeket nézik. 😉

   Reply
   • Dreen 2011. December 28. Wednesday 00:45

    … mármint nem mindenki nézi CSAK a képeket. Így pontos.

    Reply
 8. anonim 2015. September 13. Sunday 20:24

  Szerintem a most indulo ingyenes társkereso is nagyon jo.
  http://www.felszedlek.hu

  Reply
 9. Éva 2015. September 17. Thursday 20:55

  Kedves Anonim!

  Köszönöm az info-t. Tudnál nekem segíteni abban, hogy mi a bánatot rontottam el? 🙂
  Szinte minimális szűrőt használva szinte nem volt találat. 🙂 Igaz fehér embert kerestem, olyat aki nem alkoholista. 🙂
  Túl nagy elvárás lenne? 🙂

  Szép estét!

  Reply
 10. Zsola 2018. April 13. Friday 17:23

  Sziasztok,

  Próbáljátok ki a PártKeresek ingyenes társkereső oldalt, ahol nem csak a regisztráció ingyenes.
  https://www.partkeresek.hu

  Reply
 11. sherri 2020. March 21. Saturday 15:13

  Helló kedves, hogy vagy ma, Sherri Gallagher a nevem, többet szeretnék tudni rólad, nagyon fontos dolgot szeretnék megosztani veled, nem vagyok mindig online ezen a webhelyen, de e-mailben is kapcsolatba léphetsz sherrigjo@gmail.com

  Reply

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.