25 Jul

A társkereső férfiak nagy részének ötlete sincsen, hogy hogyan kezdeményezzen, milyen első levelet írjon annak, aki megtetszik neki az online társkeresőkön. Íme 7 lehetséges nyitás, hogy könnyebben menjen a kezdeményezés! A lista tetszés szerint módosítható és bővíthető!

1-es számú kezdeményezés: “Kitől örökölted a fantasztikus mosolyodat?” – jó, jó, talán kissé elcsépelt, de melyik nőnek nem esik jól, ha dicsérik és bókolnak neki?

2-es számú kezdeményezés: “Mi a kedvenc fagyid/jégkrémed/sütid és miért?” – ha válaszol rá, azonnal el is hívhatod egy fagyira! Ugyanez működik sütivel is – mi nők, imádjuk az édességet!

3-as számú kezdeményezés: “Mit szeretsz a legjobban csinálni vasárnap délután?” – ha válaszol rá, ismételten máris elhívhatod randizni!

4-es számú kezdeményezés: “Nagyon aranyos kutyád/macskád/stb-d van” – megintcsak utalj valamire az adatlapjáról. Ha Te is érintett vagy a témában, még jobb!

5-ös számú kezdeményezés: “Ha oda utazhatnál, ahová szeretnél, mi lenne az úticél?” – ha válaszol rá, máris el lehet kezdeni valamiről beszélgetni

6-os számú kezdeményezés: “Mi a kedvenc sorozatod és miért?” – erről is lehet beszélgetni.

7-es számú kezdeményezés: “Mióta hobbid a …?” – kérdezz rá valamire az adatlapjáról, mindenki szeret magáról beszélni, nagy valószínűséggel válaszolni fog.

Próbáld ki ezeket és írd meg a tapasztalataidat!

Társkeresés indul!Ha nem csak a kezdeményezés nem megy, de abszolút el vagy veszve társkeresést illetően, ezek az ingyenes leckék segíthetnek! >>>

7 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.