09 Mar

Férfiként tegyél-e szexuális célzásokat már a levelezésben vagy sem? Egyik kliensemnél merült fel ez a kérdés egy coaching alkalommal, de rengeteg olvasóm is rákérdezett már erre, érdemes kivesézni a témát.

Állítólag – legalábbis egyes mesterek ezt mondják – könnyebben megy a csábítás, ha óvatosan mindenféle szexuális célzást tesz a férfi a beszélgetésbe. Finoman célozgat, viccesen arra tereli a beszélgetést, elképzelteti a kiszemelttel, hogy milyen lenne együtt az ágyban, és egyéb trükköket vet be az izgatás érdekében. Azzal, hogy eléri, hogy a nő gondoljon a szexre, megteremti azt a feszültséget, amelyre már rá lehet építeni a csábítási stratégiát. Jól hangzik? Igen is, meg nem is.

Csábításnak jó, de kapcsolatnak? Kevésbé.

Íme a női szempont, ha már nőt szeretnél 🙂 Persze, hogy el lehet csábítani nőket, ha azok amúgy is nyitottak alapvetően egy kis kalandra. Persze, hogy le lehet fektetni őket akár egy este alatt is. Budapesten egy-két szórakozóhelyen, vagy Siófokon ahol egyébként is vakáció-üzemmódban van az ittas vendégsereg, könnyű vadászgatni. Jópofa vagy, mersz kezdeményezni, nyomulsz, már viheted is haza az illetőt. Ezekből a bulikból azonban a legritkábban lesz kapcsolat.

A Szabad Vagyok Program célja nem a csajozás, hanem az értelmes párkapcsolat kialakítása

És igazából az is egy szeretettel teli, boldog párkapcsolatot szeretne, aki azt állítja magáról, hogy csak csajozni akar. A csajozós üzemmód és a párkapcsolatot kereső üzemmód azonban teljesen más.

Épp ez a gondja a fent említett kliensemnek. Boldog, tartós párkapcsolatot keres, de ahogy mutatta a leveleit amiket és ahogy ír, egyértelműen az jön le belőle, hogy csak csajozik. El is érte a csajozás célját – a szex ment majdnem minden nő esetében, csak egy volt a gond: tovább nem nagyon jutott senkivel.

Úgy érzi, nem értékelik, nem tisztelik a nők és nem osztják meg vele a mélyebb gondolataikat, ami viszont egy párkapcsolathoz elengedhetetlen.

mi történik ugyanis a csajozásnál? Te vagy a férfi, nyomulsz rám egy szórakozóhelyen. Nem vagyok hülye, mindketten tudjuk, hogy ez egy játék, ami arra megy ki, hogy lefeküdjek veled. Ha kellőképpen jól csinálod a mutatványt, kiteszel magadért és bohóckodsz, vagy előadod a macsót, végül is (tekintettel arra, hogy vakációzom és persze hogy jók a kalandok) lefekszem veled. De éppen a bohóckodás és amiatt hogy tudom, ez csak játék volt,  rajtam kívül ezer más lánnyal eljátszod ugyanezt, nem tudlak becsülni. Sőt, elárulom: magamat sem. Véget is ér a kapcsolatunk hamar. Ha komoly kapcsolatot akarok, és így közelítesz hozzám, kiszórlak az első alkalommal hiszen tudom jól: te egy másik pályán játszol más céllal, mint amilyen az enyém.

Éppen ezért, ha online keresem a párom, és Te már azelőtt szexuális célzásokat teszel, hogy találkoztunk volna, már be is raktalak a csajozós kategóriába, és legfeljebb akkor találkozom veled, ha nagyon nincs kivel, vagy ha csak kalandot akarok. Egyébként válaszra sem méltatlak.

nem biztos hogy kapcsolat lesz belőle…

  • Tehát: ha azért célozgatsz a szexre már a levelezésben, mert hátha attól jobban elcsábul, ne tedd.
  • Ha azért, mert hátha kiderül még idejekorán, hogy esetleg prűd-e, ne tedd – nem fog kiderülni.
  • Ha azért célozgatsz, mert azt hiszed, vicces, ne tedd. Egyáltalán nem vicces!

És akkor mikor lehet célozgatni? Szexuális célzásokat akkor tehetsz (ha a célod komoly párkapcsolat), ha már megvan egy bensőséges intimitás, érzelmi szál és kölcsönös bizalom. Tehát ha már világos mindkét fél számára, hogy ebben a kapcsolatban nem a szex az elsődlegesen fontos. Addig ne kockáztass!

Ha pedig társat szeretnél találni, ideje a gyakorlatban is elkezdeni a keresést! Nézd meg, hogy milyen női résztvevői vannak a Szabad Vagyok Programnak, nézz körül a Szabad Vagyok Társkeresőben! (ingyen kipróbálhatod!) >>>

82 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.