21 Feb

Rendszeresen felmerülő kérdés tanfolyamokon és személyes coachingon is, hogy vajon a kiszemelt randipartner komolyan gondolja-e a dolgot vagy csak szórakozik.
Íme pár szempont, ami segíthet ennek eldöntésében:

1. Társalgás, beszélgetés

Ha a társalgás kettőtök között nagyon felszínes és sosem érint mélyebb témákat, valószínűleg csak szórakozik. Ha őszintén kíváncsi rád, az életedre, vágyaidra és a jövődre, akkor komoly kapcsolatot szeretne.

2. Elvárások és mérce

Ha kineveti az elvárásaidat és a követelményeidet, valószínűleg szórakozik. Ha hajlandó változtatni magán picit és elfogadni bizonyos szabályokat (pl. hívjon fel téged randi előtt időben, stb.), akkor komolyan gondolhatja. Ha látszik az erőfeszítés, az mindenképpen jó jel!

3. Telefonálás, emailezés, cset

Ha randi után mindig megvárat a telefonálással, hébe-hóba jelentkezik csak, és magyarázatot sem ad az eltűnéseire, csak szórakozik. Ha másnap azonnal felhív, rendszeresen jelentkezik és érdeklődik felőled, akkor komolyan gondolja.

4. Randi

Ha a randin hagyja, hogy Te fizess, vagy felesben fizettek, valószínűleg csak szórakozik. Ha fizet és gondoskodik rólad, komolyan gondolhatja.
Ha a randikat tologatja, nem egyezteti le időben, késik és általában azt érzed, hogy nem olyan fontosak neki a találkozások, valószínűleg csak szórakozik. Ha mindig időben jelentkezik, komolyan gondolhatja.

5. Család, barátok

Ha soha nem mutat be a családjának vagy a barátainak, kollégáinak, akkor valószínűleg csak szórakozik. Ha bemutat azoknak, akik fontosak számára, valószínűleg komolyan gondolja.
Fordítva: ha mindenféle kifogással áll elő arra nézve, hogy miért nem találkozik a Te családoddal és barátaiddal, valószínűleg csak szórakozik, ha megjelenik veled fontosabb eseményeken, akkor komolyan gondolhatja.

6. Gyerekkérdés

(feltéve, ha aktuális) Ha a gyerekkérdés hallatára is összerázkódik és esze ágában nincsen még családot alapítani, valószínűleg korai lenne tőle még ezeket elvárni. Ha hajlandó a Te gyerekeiddel találkozni (ha vannak 🙂 és láthatólag igyekszik, valószínűleg komolyan gondolja.

7. Készen áll?

Ha úgy látod, hogy sem érzelmileg, sem lelkileg, sem anyagilag nem áll még készen (munkát keres, karriert épít, most jött ki egy komoly kapcsolatból), valószínűleg nem lesz belőle komoly kapcsolat.

8. Nyitott kapcsolat?

Ha a nyitott kapcsolat mellett próbál lobbizni és állítása szerint rendben van az, ha mással is találkozgattok és randiztok, csak szórakozik. Ha kizárólagos kapcsolatot akar, akkor valószínűleg komolyan gondolja.

Nos, mi a véleményed? Írd meg a hozzászólások között!

7 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.