26 Nov

A regisztráció nélküli online társkeresésnek rengeteg fajtája van. Nem kell regisztrálnod például, ha kutyasétáltatás közben, termálfürdőben, vagy a villamoson ismerkedsz :-). Kicsit komolyabban: mi értelme van online a regisztráció nélküli társkeresésnek?

Megúszni a regisztrációt

Felmérések szerint az átlag társkereső kb. 4-5 online társkeresőbe van beregisztrálva, 4-5 helyen próbál egyszerre ismerkedni. Nem csoda, hogy annyi slampos, igénytelen adatlappal találkozunk: az elsőnél még csak-csak kitölti rendesen a rubrikákat az ember, na de az ötödiknél?! Emiatt aztán a társkeresés hatékonysága is lecsökken, hiszen romlik a kommunikáció. Egy igénytelen adatlapra ráadásul kevesebben “ugranak rá”.

Sokan még a regisztráció nyűgjét is szeretnék megúszni: havonta több ezren keresnek regisztráció nélküli társkeresést.

A regisztráció nélküli társkeresés előnyei

Végre! Egy társkereső ahol nem kell regisztrálni – ujjonghat a társkereső, ha ilyet lát. Egy perc és már fent is vagyok – gondolhatja, és már készíti is az adatlapját. Valóban, a módszer villámgyors, ugyanakkor…

A regisztráció nélküli társkeresés hátrányai

Vajon mit lehet várni azoktól a társkeresőktől, akik a regisztrációra nem veszik a fáradtságot? Természetesen az átlagos, regisztrációt igénylő társkeresőkhöz képest is hiányos adatlapokat, elnagyolt, összecsapott mondatokat. Mivel nincs az a kényszer, hogy minél többet mondjon magáról az illető, ezért a legtöbben csupán egy-két szót firkantanak, fotót sem töltenek fel, és várják, hogy rájuk találjon a Nagy Ő. Így néz ki egy átlagos adatlap teljes szövege a regisztráció nélküli társkeresésnél:

“Komoly kapcsolatra vágyom! Szeretek bulizni!”

“sziasztok én egy komoj kabcsolatra vágyok és csak azok jelenkezenek akkik komojan gondoják külgyetek levelet”

“nagyon szeretem az izmos fiúkat”

És van, aki egészen másra használja az oldalt, nem is igazán társat keres, hanem a tangáját mutogatja a nagyközönségnek.

Biztosan rengeteg nagyszerű ember van ezeken az oldalakon, a probléma inkább az, hogy hogyan fogod megtalálni őket? Mivel regisztráció nélküli társkeresés-ről van szó, ezért az egyébként is összecsapott adatlapok között nehezebb keresni, a weboldalnak is minimális a bevétele a tagok elkötelezettségének hiánya miatt, ezért a funkciók is szegényesebbek. Rengeteg időt szúrhat el az, aki ezeken az oldalakon keres.

Pizsamában a koktélpartin

A regisztráció nélküli társkeresés tehát olyan, mint amikor nagyon szeretnénk ugyan elmenni egy koktélpartira vagy szórakozóhelyre ismerkedni, szépen felöltözni viszont semmi kedvünk, ezért inkább csak pizsamában és mamuszban ugrunk le a buliba, fésületlenül és gyűrötten. És aztán csodálkozunk, hogy miért nem tetszünk senkinek sem.

Regisztráció nélküli társkeresés

Te is pizsiben ülsz neki?

Az online társkeresés munkával járó feladat, ahol nem lehet és nem érdemes megúszni a regisztrációt, a részletes bemutatkozást és a kellő odafigyelést.  Ez garantálja azt is, hogy a többiek is beletettek legalább ennyi energiát a dologba. Ha már koktélparti, akkor adj magadra, és öltözz fel rendesen!

Ha online szeretnéd megtalálni a társad, van egy-két jó tippem, ami már társkeresők ezreinek bevált! >>>

19 Comments

 1. puspoki ági 2010. December 16. Thursday 15:56

  24éves hosszu feketehajú lány vagyok.van egy 4éves kislányom.siófoki vagyok

  Reply
 2. Éva 2011. February 8. Tuesday 10:31

  Engem elriaszt a Társ keresőkön fenn lévő Fő iskolát, egyetemet végzett,de az önteltségtől az orráig sem látó,(50-60)évesekre gondolok.Akik persze fiatal fitt hölgyeket keresnek maguknak.Hová lettek az emberi értékek? Persze szinte ugyan azok 5-6 társkeresőn is regisztrálnak.Én egy egyszerű asszony vagyok,hazudni sem vagyok hajlandó. Nem is keres senki.Nem savanyú a szőlő,mert nem hiányzik egy nagyzási mániás,levakarhatatlan pasi .Inkább maradok az én békés magányomban.Ott nem bánthat senki.Regisztrálás ide vagy oda a világot a pénz uralja.Csak az számít az élet értékének.Sajnos.

  Reply
  • Ilona 2011. February 8. Tuesday 16:01

   Kedves Éva!

   Tudod mit akarnak??…hát d.gni és villogni…na, ők a pasik.
   Ne foglalkozz az ilyenekkel. Hidd el, van olyan aki a mi korosztályunkat preferálja.
   Ne csüggedj! Én 49 éves vagyok…és szóba és írásba kerül, hogy miért nem a harmincas hölgyekre várnak ezek az ötvenes urak. Ők tök normálisan megindokolják,tisztában vannak önmagukkal, tudják mit várhatnak egy ötvenestől és mit egy harmincastól.
   Szerintem ne add fel!!

   Ilona (Bp.)

   Reply
  • máté levente 2011. July 24. Sunday 19:43

   én is egy egyszerű ember vagyok.és teljesen egyet értek évivel.

   Reply
  • daskó józsef 2012. September 7. Friday 23:37

   kedves éva.józsef vagyok.50éves.azért írok önnek mert amit írt számomra könnyedén átlátható,megérthető.ön egy mélyérzésü hölgy.aki már nehezen keres társat mert nem mondom,hogy csalódott az emberekben/férfiakban/hiszen nem ismerem,de nekem is hasonló vagy legalább is úgy érzem az a lélek ami egy kicsit feljebb emelkedett persze emberként azon a szinten maradva.mélyebbre nem szeretnék menni de ahogy fogalmazott igen csak felkellett figyelnem ezekre a mondatokra mert megérintette a lelkivilágomat,többet most nem szeretnék írni mert ha nem jön válasz akkor ön másképp gondolja az élet kuszaságát.én a sors szerüségben hiszek,hogy ide katintottam és az ön írását automatikusan olvastam.azért örűlnék ha írna ha esetleg lelkileg ráhangolódott volna amire én gondolok.józsef

   Reply
 3. Csabiii 2011. April 26. Tuesday 17:15

  Nos én viszont elismerem, hogy van ilyen. De a másik oldalon is létezik, tapasztalat. Jó a fotó(Nem én)kitöltve a reg lap ami csak belefér, őszintén. Belekezdünk a levelezésbe, gondosan elolvasom mik a kérdései, válaszolok rá, pontról pontra. Nézem a képét ha van és közben még udvarolok is. Ő választahatja ki a kommunikáció hogyanját. Két hét és közli nem ért engem, amit írok, folyton rossz a sz.gépe kivéve, ha nem, és nem érti, én honnan látom (szoftver visszajelzi) hogy ő ott van. Előtte semmi nem volt titok, próbálok segíteni. Na akkor nála minek strapáljam magam. 5x vagyok és nem csirkét keresek, mégsem sikerül. Sokszor oda sem figyel arra amiről beszélünk. Aki viszont normális az olyan messze van hogy lehetetlen elmélyíteni a kapcsolatot.

  Reply
 4. Katinka, xcj 2011. July 15. Friday 07:49

  0749593250 en is egyetertek, hivjatok ha akartok

  Reply
 5. zsolti 2011. July 17. Sunday 22:14

  06702151624 Szijatok csajok a kor az nemszámit hivjatok nyugotan üzitis várok hivjatok csak csajok!!

  Reply
 6. mőrfy 2011. August 16. Tuesday 20:29

  na

  Reply
 7. imre 2011. October 21. Friday 17:01

  még nem jártam itt így nem sok mindent tudok róla mondani,,véleményem se lehet

  Reply
 8. imre 2011. October 22. Saturday 16:35

  Szia 48 éves nen italozó bácsmegyei férfi vagyok korban hozzám illő társat keresek..

  Reply
 9. lenin 2011. December 28. Wednesday 09:32

  29 éves Fehérvári férfi vagyok.Párom keresem.
  írj:
  msn : Sytlog@hotmail.com

  Reply
 10. lenin 2011. December 28. Wednesday 09:37

  29 éves Fehérvári férfi vagyok.Korban hozzám illő párom keresem.
  írj
  msn : Sytlog@hotmail.com
  skype : Sytlog

  Reply
 11. Lord 2012. April 20. Friday 18:14

  A sok regisztráció elvette már a kedvem, ha te is így vagy ezzel, hívj 🙂 20/572-9280

  Reply
 12. Erzsi 2012. May 7. Monday 18:05

  Szia megismerkednék veled ha nem gond megbeszélnénk egy tali erre az emailra irj druzsini@freemail.hu

  Reply
 13. toth melinda 2013. January 1. Tuesday 23:31

  Sziasztok. Szeretnek ismerkedni pasikkal komolyan budapesten. Irjatok. Szamom: 06309352179
  Haho. Varlak

  Reply

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.