26 Nov

A regisztráció nélküli online társkeresésnek rengeteg fajtája van. Nem kell regisztrálnod például, ha kutyasétáltatás közben, termálfürdőben, vagy a villamoson ismerkedsz :-). Kicsit komolyabban: mi értelme van online a regisztráció nélküli társkeresésnek?

Megúszni a regisztrációt

Felmérések szerint az átlag társkereső kb. 4-5 online társkeresőbe van beregisztrálva, 4-5 helyen próbál egyszerre ismerkedni. Nem csoda, hogy annyi slampos, igénytelen adatlappal találkozunk: az elsőnél még csak-csak kitölti rendesen a rubrikákat az ember, na de az ötödiknél?! Emiatt aztán a társkeresés hatékonysága is lecsökken, hiszen romlik a kommunikáció. Egy igénytelen adatlapra ráadásul kevesebben “ugranak rá”.

Sokan még a regisztráció nyűgjét is szeretnék megúszni: havonta több ezren keresnek regisztráció nélküli társkeresést.

A regisztráció nélküli társkeresés előnyei

Végre! Egy társkereső ahol nem kell regisztrálni – ujjonghat a társkereső, ha ilyet lát. Egy perc és már fent is vagyok – gondolhatja, és már készíti is az adatlapját. Valóban, a módszer villámgyors, ugyanakkor…

A regisztráció nélküli társkeresés hátrányai

Vajon mit lehet várni azoktól a társkeresőktől, akik a regisztrációra nem veszik a fáradtságot? Természetesen az átlagos, regisztrációt igénylő társkeresőkhöz képest is hiányos adatlapokat, elnagyolt, összecsapott mondatokat. Mivel nincs az a kényszer, hogy minél többet mondjon magáról az illető, ezért a legtöbben csupán egy-két szót firkantanak, fotót sem töltenek fel, és várják, hogy rájuk találjon a Nagy Ő. Így néz ki egy átlagos adatlap teljes szövege a regisztráció nélküli társkeresésnél:

“Komoly kapcsolatra vágyom! Szeretek bulizni!”

“sziasztok én egy komoj kabcsolatra vágyok és csak azok jelenkezenek akkik komojan gondoják külgyetek levelet”

“nagyon szeretem az izmos fiúkat”

És van, aki egészen másra használja az oldalt, nem is igazán társat keres, hanem a tangáját mutogatja a nagyközönségnek.

Biztosan rengeteg nagyszerű ember van ezeken az oldalakon, a probléma inkább az, hogy hogyan fogod megtalálni őket? Mivel regisztráció nélküli társkeresés-ről van szó, ezért az egyébként is összecsapott adatlapok között nehezebb keresni, a weboldalnak is minimális a bevétele a tagok elkötelezettségének hiánya miatt, ezért a funkciók is szegényesebbek. Rengeteg időt szúrhat el az, aki ezeken az oldalakon keres.

Pizsamában a koktélpartin

A regisztráció nélküli társkeresés tehát olyan, mint amikor nagyon szeretnénk ugyan elmenni egy koktélpartira vagy szórakozóhelyre ismerkedni, szépen felöltözni viszont semmi kedvünk, ezért inkább csak pizsamában és mamuszban ugrunk le a buliba, fésületlenül és gyűrötten. És aztán csodálkozunk, hogy miért nem tetszünk senkinek sem.

Regisztráció nélküli társkeresés

Te is pizsiben ülsz neki?

Az online társkeresés munkával járó feladat, ahol nem lehet és nem érdemes megúszni a regisztrációt, a részletes bemutatkozást és a kellő odafigyelést.  Ez garantálja azt is, hogy a többiek is beletettek legalább ennyi energiát a dologba. Ha már koktélparti, akkor adj magadra, és öltözz fel rendesen!

Ha online szeretnéd megtalálni a társad, van egy-két jó tippem, ami már társkeresők ezreinek bevált! >>>

20 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.