27 Nov

Kapcsolat

with Comments Off on Kapcsolat

Az oldalról:

A Társkereső Kalauz a Szabad Vagyok Program tagja. A Szabad Vagyok Program egy komplex, társkeresőket segítő program , amelyben a Kalauzon kívül találsz még ingyenes “Társkereső Iránytű!” e-mail tanfolyamot , online társkereső tanfolyamokat, offline önfejlesztő, önbizalom növelő Társkereső Műhelyeket és Társkereső Rendezvényeket és coachingot. Attól függően, hogy a társkeresés melyik szakaszában tartasz, válassz kedvedre a programok közül és kapcsolódj be!

 

Szakmai háttér:

Az oldal szakmai hátterét a life coaching módszer adja, az oldal szerzője akkreditált life coachként dolgozik, speciális szakterülete a társkeresés.

Randi Andi, az oldal szakértője a Randivonal társkereső által felkért külső szakértőként is tevékenykedik.

 

Az oldal üzemeltetője:

MAYAVI 3.0 Kft

Adószám: 14589865-2-13
Figyelem! Az oldalon található összes bejegyzés szerzői jogvédelem alatt áll, utánközlés kizárólag írásbeli engedély kérése után lehetséges.

 

Elérhetőségek:

Ügyfélszolgálat: info (kukac) szabadvagyok (pont) com
Levél a szakértőnek, sajtó: randiandi (kukac) szabadvagyok (pont) com
Emailes tanácsadást és konzultációt a nagyszámú megkeresésre való tekintettel kizárólag tanfolyamosainknak vállalunk, minden más megkeresésre egy munkanapon belül válaszolunk.

 

Adatvédelmi nyilatkozat:

A Mayavi 3.0 Kft. az ügyfél-regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik a Mayavi 3.0 Kft. által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.

A Mayavi 3.0 kft. weboldalain kezdeményezett feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását a cég adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek a cég weboldalainak bármelyikétől érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.

Többek között itt is találkozhatsz még Randi Andival és a Szabad Vagyok Programmal:
Phir24class fmbors_logo

Comments are closed.

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.