12 Jul

Már sok szó esett a flörtölésről itt, a Társkereső Kalauzon, lássuk, hogy csinálja Joey és Rachel!

Bevallom, mostanában kitört rajtam a Jóbarátok-láz. Mindennap megnézek egy-két epizódot: azt hiszem, függő lettem. Társkereső coacként persze nekem mindenről a társkeresés jut az eszembe, lássuk, mit lehet a Jóbarátokból tanulni!

A 8. évadban van egy különösen tanulságos rész: Joey és Rachel randiznak, és elárulják egymásnak rafináltabbnál rafináltabb flört trükkjeiket amelyek gyerekjátékká teszik a csábítást.

Joey például titokban előre megbeszéli a pincérnővel, hogy a randi közepén hozzon egy üveg bort az asztalhoz és mondja azt hogy Joey egyik rajongója küldi. Joey erre felnéz az égre és nagyot sóhajt: “Istenem, ez olyan kínos. Úgy szeretnék átlagosan élni!” – természetesen közben figyeli a hatást, amelyet ezzel a partnernőjére tesz. Másik bevált csábító mondata: “Várni szerettem volna az este végéig azzal, hogy megcsókoljalak, de túlságosan szép vagy, és nem bírom megállni” – melyik nő nem olvadna el ettől? Plusz flört trükk, hogy csók előtt Joey bekeni a száját eperízű szájfénnyel “erre aztán jönnek, mint lepkék a fényre” – dicsekszik Rachelnek, majd rákérdez, hogy neki milyen trükkjei vannak.

Rachel csak megfogja a kezét, mélyen a szemébe néz, aztán megkérdezi: “Milyen volt a gyerekkorod?” – miközben Joey elérzékenyül, hogy az apjával nem volt jó a kapcsolata, Rachel már a kezét simogatja. Mire Joey észreveszi magát, teljesen odáig van meg vissza. Rachel másik trükkje, hogy a randi közben feláll, kimegy a mosdóba – így a randi partnerének lehetőséget ad arra, hogy alaposan megszemlélje a fenekét. Az elköszönő jó éjt csók után pedig aprót sóhajt, hogy a másik ne tudjon ellenállni neki.

Természetesen a Jóbarátok vígjáték, de én is ismerek olyan férfit, aki randi előtt Labello-t használ, és a mosdós flört trükköt is számos nő alkalmazza.

Rachel és Joey megosztja a flört titkaikat

Írd meg: neked milyen flört trükkjeid vannak? Illetve észrevetted-e, hogy rajtad próbálnak flört trükköket alkalmazni?

A Szabad Vagyok Tréningeken nem csak flört trükkökről lesz szó, hanem átvesszük a teljes társkeresési folyamatot A-tól Z-ig!

Keresd meg a hozzád legközelebbi tréninget és gyere el!
Íme a naptár:


Íme a naptár:

Jelenleg ezekre a tréningekre tudsz jelentkezni:
Pécsi Társkereső Tréning >>>

A többi vidéki tréningre itt tudsz előjelentkezni:
Előjelentkezés

212 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.