22 Feb

Több százezren próbálgatják online flört készségeiket nap mint nap a különféle közösségi portálokon illetve online társkeresőkön. A kérdés nem is az, hogy egyedülállóként vajon megengedheted-e magadnak, hogy kimaradj ezekből, hanem inkább az, hogy ki akarsz-e maradni egy ekkora méretű közösségi “játékból”?

Az online flört nem más, mint az online ismerkedés legelső lépése, afféle első benyomást jelent. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyenek a flört készségeid! Szerencsére az online flört sikere nem túl bonyolult – íme három kulcs, amely megkönnyíti a dolgodat!

Online flört 3 lépésben:

1. Online flört: csak egyszerűen!

A flört gyilkosa a túlzott komolyság! Ha kezdeményezel, akkor tedd laza, pozitív hangnemben. Nem kellenek a túl hosszúra nyúlt e-mailek, kezdj vagy válaszolj egyszerűen, a komoly dolgokról ráértek a randin is beszélgetni.

2. Online flört: egy csipetnyi humor!

A humor azt sejteti a másikkal, hogy van önbizalmad. Bár kétélű fegyver, hiszen nem tudhatod, kinek milyen humor jön be, de egy csipetnyit sosem árt flört során belekeverni az e-mailekbe.

3. Online flört: bókolj

Mindenkinek jól esik, ha megdicsérik vagy ha bókolnak neki – ez flört terén hatványozottan igaz. Dicsérd a másikat, rögtön szimpatikusabb leszel neki!


Társkeresés indul!Szeretnél társat találni, de nem megy sem a flört, sem a randizás? Kattints ide a megoldásért! >>>

One Comment

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.