25 May

Társkeresés és flört elválaszthatatlanok egymástól. A flörtölés jeleiről már volt szó, íme egy-két adat, amiről biztosan nem tudtál eddig.

Flört – a nyár esélyesebb!

Oké, ezt eddig is tudtuk, de most kutatás is bizonyítja. 3000 szinglit kérdeztek meg, és a statisztikák alapján kétszer olyan valószínű hogy egy nyári flört után kapcsolat alakul ki, mint télen. A június és augusztus között kezdődött flörtökből átlagosan több randi születik, mint más időszakokban.

A csöpögős regények megnövelik a flört sikerét!

Azok a nők, akik romantikus regényeket olvasnak, sokkal nagyobb valószínűséggel csábíthatók el, és kétszer annyit szeretkeznek, mint azok, akik nem olvasnak ilyeneket.

Casanova flört tippje

Casanova a jelöltjeit saját készítésű forrócsokival csábította el – így könnyű… 🙂

Így flörtölj Kenyában

A Mijikenda törzs tagjai Kenyában számos esetben arra buzdítják feleségeiket hogy azok flörtöljenek és másokat elcsábítsanak, hogy aztán a házasságtörő férfitől beszedhessék a “malu” büntetést, így gyarapítva a házikasszát.

Flört a britekkel?

Európa számos országát felmérő kérdőív szerint a britek a legjobbak a flörtölésben, ők azok, akik a többi európait a legkönnyebben tudják levenni a lábukról, feltehetőleg a humorérzékük miatt. Ugyanakkor az is kiderült, hogy szintén a britek azok, akik a legkönnyebben elcsábíthatók egy laza flört után.

Két fontos flört tényező

A megkérdezett szinglik 59 százaléka értett abban egyet, hogy a testszag a flört végét jelenti, míg a humor az ígéretes kezdetet!

Flört és a csimpánzok

A hímcsimpázok a flörtölés nagymesterei. Az emberekhez hasonlóan a kiszemelt nősténynek ajándékokkal kedveskednek, például gyümölcsöt lopnak nekik és hasonlókat. Ha jól csapják a szelet a flört során, a nőstények szexszel jutalmazzák őket.


Társkeresés indul!Flörtölés – ideje a tettek mezejére lépned! Ingyenes leckék itt >>>

147 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.