28 May

Egyáltalán, hogyan lehet rávenni őket a szexre? – kérdezi most magában sok olvasó. Nos, jöhetnék mindenféle alfahímes “szabályokkal”, de inkább maradjunk a realitásnál. Ahelyett tehát, hogy esetleg éveket pazarolsz arra, hogy mindenféle Jedi-trükkökkel próbálj nőket az ágyadba csalogatni, lássuk, mit mondanak a fenti kérdésre a szociológusok és a pszichológusok. Egyébként is, mi lesz az alfahímmel egy tartós párkapcsolatban? Minden nap lenyom egy-egy játszmát, vagy mégis, mit csinál? (Akinek van ezirányú tapasztalata, szóljon!)

Szóval, mitől izgulnak fel a nők, és egy tartós párkapcsolatban mitől lesz kedvü(n)k gyakrabban ágyba bújni?

Hadd idézzek egy férfi (! oké, és a felesége) által írt könyvből, amelynek címe “A férfinak szex kell, a nőnek szerelem”:

“Bebizonyosodott, hogy egy férfi nem ajánlhat jobb ajzószert egy nőnek annál, mint hogy részt vesz a háztartási munkában.

Na ezt kapjátok ki, alfahím-tanoncok! Most biztos sokan felhördülnek, és úgy gondolják, egy burkolt feminista összeesküvés áldozatai lettek. Pedig tény és való, az összes felmérés ezt mutatja: azokban a családokban, ahol kiegyensúlyozottabb a háztartási munka megosztása, a nőknek több idejük van a pihenésre, és fogékonyabbak a szexre is, mint ott, ahol hullafáradtan dőlnek az ágyba a két műszak után.

Ami a leginkább szexgyilkos, nőknél és férfiaknál egyaránt, az a stressz. Szorongás, fáradtság, túl sok feladat – a szex közben is ezen jár az agyuk, persze hogy nem is lesz jó.

Ami szexben nagy különbség a két nem között: a nőknek nem mindig jó a szex. Az orgazmusért a férfiaknak nem kell nagyon megdolgozniuk, nem véletlenül férfi találta ki a “rossz szex is jobb, mint a semmilyen” mondást. A nőknél azonban más a helyzet: a rossz szexnél jobb egy kiadós alvás, vagy akár a kedvenc sorozat a tévében. Míg a rossz szex a férfinál azt jelenti, hogy nem volt egy nagy tűzijáték, de azért elélveztem, a nőnél úgy fest, hogy már megint itt maradtam kielégítetlenül, üresnek és értéktelennek érzem magam, a kapcsolatom meg egy csőd.

“A mai nők szexinek, imádottnak, bálványozottnak, körülrajongottnak akarják érezni magukat, nem pedig kézre eső tartozéknak” – írja a könyv.

Az előjátékra való odafigyeléssel klasszisokkal jobb lesz a szex. Mégis, mennyibe kerül egy csomag illatosított mécses? Egy szál virág az asztalra? Egy üveg bor? Egy kis masszázs? Ilyen egyszerű dolgokkal a legtöbb nőt már le lehet venni a lábáról. Hátha még főzöl is egy vacsorát neki… Egyből kívánatosabbnak fogsz tűnni a szemében.

Pornó nőknek 🙂

Van egy ismerősöm, aki egyáltalán nem számít jó pasinak. Mégis, mindig voltak barátnői. Egyszer kifaggattam, hogy hogy csinálja. “Semmi, egyszerűen csak odafigyelek.” – mondta. Persze arra is figyelt, hogy ne kerüljön a barátzónába, tehát a sok odafigyelés mellett meglegyen a romantika is. Sütött-főzött, volt virág, bor, és az esetek legtöbb százalékában célba ért, míg mások úgy gondolják, akkor már kitettek magukért ha megjelentek a randin és órákat beszéltek saját magukról. (Ezt jól jegyezd meg: a legtöbb nő, ha meglátja hogy tudsz főzni, már attól oda lesz meg vissza!)

Rengetegszer elhangzik itt a hozzászólások között, hogy a nők csak a pénzre hajtanak. Egy nagy frászt. Ha egyszer valakit megszereztél, nem fog otthagyni azért, mert nincs pénzed. Sosem ez az igazi ok. Inkább az, hogy a te személyiségedre milyen torzító hatással van az, hogy nincs pénzed. Másik ismerősöm totálcsóró. Teljesen padlón van anyagilag. Mégis, amikor megismerte a barátnőjét, annyit mókáztak együtt (olcsó programokra gondolj – kimentek vadkempingezni a Római-partra meg ilyesmik), hogy a barátnője képes volt még Angliába is követni fél év után, ahová muszáj volt kimennie dolgozni. Miért? Mert végre talált egy férfit, aki igazán odafigyel rá, és meghallgatja. (Emellett persze a szex is nagyszerűen működik).

Tehát mielőtt panaszkodni kezdesz arról, hogy téged minden nő csak kihasznál és otthagy, gondold át a következőket:

  • Mit tettél azért, hogy szexinek érezze magát a kapcsolatban?
  • Mit tettél azért, hogy úgy érezze, rajongsz érte és ő a legkülönlegesebb személy az egész világon?
  • Mit tettél azért, hogy úgy érezze, odafigyelsz rá?
  • és bónuszként: végeztél-e házimunkát?

Nos, Te hogy állsz a fentiekkel?

 

408 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.