11 Oct

Ha rendszeres olvasója vagy a Társkereső Kalauznak, akkor már tudod: október 22-én egy rendhagyó konferencián és workshopon vehetsz részt – ez lesz az 1. Szabad Vagyok Nap ahová a legjobb előadókat hívtam meg a témában. Nemcsak hallgathatod az előadásokat, hanem kérdezhetsz is az előadóktól a délutáni workshopokon és kipróbálhatod az Identity önismereti játékot is. Ezenkívül természetesen más társkeresőkkel is ismerkedhetsz és beszélgethetsz.

Az elmúlt négy hétben már bemutattam az előadókat, egy híján – következzen az utolsó előadó, Mester Dóra szex edukátor, számos ismert női magazin szerzője, aki a szexualitásról fog beszélni, délután pedig szex beszélgetést tart.

Hogy miért tartottam ezt a témát ennyire fontosnak? Társkereső coachként rengeteg szexszel kapcsolatos kérdést kapok. “Mikor kell valakivel lefeküdni?”, “Problémáim vannak a szexben, ezt hogyan közöljem vele?”, “Hogyan mondjam meg neki, hogy mit szeretnék?” és hasonlók. Úgy gondoltam, legjobb, ha szakembert hívok, aki ezekre a kényes kérdésekre a legjobb válaszokat tudja.

Hallgasd meg az interjút, amelyből kiderül:

  • Ki az a szex edukátor és miért van rá szükség?
  • Nézz a tabuk mögé – de hogyan?
  • A média nem a barátunk – de miért nem?
  • Miért nem oké a bioszex?
  • Szex és elvárások – milyen csomagokkal érkezünk egy párkapcsolatba?
  • Szexualitás mint az önismereti út része

Az 1. Szabad Vagyok Nap előadója:

Mester Dóra, szex edukátor

Szexualitás, társkeresés, párkapcsolat

Figyelem! A Szabad Vagyok Napon előadása után Mester Dórával Szexbeszélgetés lesz az egyik workshop keretében!

Még több ízelítő az 1. Szabad Vagyok Nap előadóitól jövő héten!

Az 1. Szabad Vagyok Nap helyszíne a fantasztikus Tahitian Noni Aréna lesz, amit az “ügy” érdekében kedvezményesen bocsátanak a rendelkezésünkre – Köszönjük!

Részletek és jelentkezés itt! >>>

120 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.