28 May

Ez év márciusában a Szabad Vagyok Program keretén belül készítettem egy felmérést, amelyben férfiakat kérdeztem ki: vajon mi az, amit szeretnének elmondani a nőknek, de mégsem teszik? Először úgy gondoltam, hogy közzéteszem a válaszokat úgy, ahogyan kaptam őket, de aztán rájöttem, hogy mégiscsak muszáj mellé magyarázat. Most is azon dolgozom, hamarosan megjelenik a “Mit akarnak a férfiak?” legújabb online termékem, benne nemcsak a felmérés, de az elmúlt három év tapasztalatai is. Egyelőre nem mondok többet róla, elég annyi, hogy rengeteg felesleges gyötrődéstől és agyalástól fogja megkímélni az olvasóit, és sokat segít abban, hogy boldogabb párkapcsolatok születhessenek kevesebb félreértéssel és mellébeszéléssel.

A múltkori Facebookon közzétett sorozat “Hogyan heréljük ki a férfiakat 5 egyszerű lépésben?” nagy sikert aratott, folytassuk tovább a férfilélekbe történő expedíciónkat egy különleges hellyel: a semmi-dobozzal.

A nőket a legjobban az idegesíti, ha nem tudják, mire gondol a férfi. Rákérdeznek és a válasz ez: “semmire, drágám”. Na ez őrjítő!

Olyan egy nőnél nincs, hogy semmire se gondoljon!!! Amikor először láttam a következő videót öcsémmel,  szakadtunk a nevetéstől, és sok minden a helyére került. Nézd meg gyorsan ha még nem láttad, és kíváncsian várom a véleményedet róla!

Szerinted létezik a semmi-doboz?

Mindenesetre, ha elfogadjuk a létezését, akkor rengeteg kíntól és bizonytalankodástól kímélhetjük meg magunkat.

Ugyanis amikor mi már azt hisszük, hogy

  • biztosan arra gondol, hogy nagy a fenekem
  • biztosan arra gondol, hogy nem vagyok elég jó az ágyban
  • biztosan arra a bögyös kolléganőjére gondol
  • biztosan arra gondol, hogy milyen hülyeséget mondtam a tegnapi filmről
  • biztosan arra gondol, hogy ott akar hagyni

akkor a semmi-doboz elmélete szerint lehetséges, hogy simán nem is gondol semmire!

Ez pedig nagyszerűen megmagyarázza a rejtélyt is, hogy miért utál a legtöbb nő pecázni.

Előfordult már, hogy kedvesedet a semmi-dobozban találtad? Létezik-e a semmi-doboz egyáltalán? Nos, mi a véleményed? Oszd meg velünk!

[box type=”info”]Ismét “Alap” társkereső tréninget tartok nőknek június 9-én Budapesten! Ha úgy érzed, hogy kellene egy kis motiváció, jól esne egy támogató közösség, szeretnéd végre tudni, mit akarnak a férfiak és hogyan lesz neked is társad és párkapcsolatod, szeretettel várlak! Jelentkezés május 30-tól![/box]

32 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.