20 Jun

Ekkora kánikulában nem fogod neked semmilyen nehezen emészthető csábítási és ismerkedési elmélettel, pszichológiai háttérrel előállni.

Csupán egy kérdéssel: Te idén nyáron hány lehetőséget fogsz kihagyni, amikor ismerkedhetnél?

Amikor a tanfolyamosaim siránkoznak hogy nem tudnak ismerkedni, mert “nincsen rá lehetőség”, csak nézek. Legtöbbjük budapesti – itt élnek egy kétmilliós városban és nem látnak lehetőséget az ismerkedésre?!

Nyár van, mindenki kint van a strandokon, a hekkezőknél, a kerthelyiséges szórakozóhelyeken, az utcákon, a parkokban, a túrákon: ezernyi lehetőség kínálkozik annak, aki egy picit is hajlandó venni a fáradságot és kimozdulni otthonról.

Persze önmagában az még nem elég, hogy kimozdulsz: venned kell a bátorságot is az ismerkedéshez! Hacsak nem vagy egy iszonyatosan jóképű alfa-hím, akinek már a megjelenésére elalélnak a nők, nem fognak rád mászni maguktól az ellenkező nem képviselői. Neked kell(ene) kezdeményezned!

Figyeld meg például ezt a videót, amit egy mérkőzés szünetében vettek fel. A kis vékony szemüveges “lúzer”-ből egycsapásra hős lesz benne. Veszi a bátorságot, bohóckodik, énekel és hirtelen ő lesz a világ középpontja. És szerinted kihasználja vajon ezt? A videóból megtudhatod, hogy meg meri-e csókolni a gyönyörű szőkét. Figyeld meg a lányt: szerinted milyen jeleket küld a fiú felé? Te meg mernéd csókolni vagy sem? Kihasználnád a lehetőséget vagy sem? Továbbvinnéd-e a következő szünetben az ismerkedést vagy sem?

Ne hagyd ki a nyári ismerkedési lehetőségeket!

7 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.