07 Oct

Ismerkedés a neten – 7 gyors tipp a sikerhez!

1. Ismerkedés a neten Tipp 1: A netes ismerkedés első lépése a megfelelő online társkereső kiválasztása. A legtöbben ezer helyre feltöltik magukat, én azt javaslom, szűkítsd a kört az igényesebb helyekre. Ahol fizetni kell a szolgáltatásért, ott általában komolyabban veszik a tagok a társkeresést, ezért ott könnyebben megy az ismerkedés a neten is és majd később offline is. A neten ismerkedés alapja egy jól megírt profil és egy jól elkészített fotó. Szánj időt ezekre! Még valami: a profil rólad szóljon, ne pedig az elvárásaidról!

Ismerkedés neten - ne ilyen képpel!

Művészi és gyönyörű, de ne ilyen képpel regisztrálj!

2. Ismerkedés a neten Tipp 2: Nézz körbe és szűrd a tagokat érdeklődésed szerint! Aki tetszik, annak írj egy rövid, laza üzenetet. Csak semmi komolyság – a neten ismerkedés nem hosszú önéletrajzok elküldésével kezdődik! Pl: “Szerinted két domináns skorpió összeillhet? Lenne kedved kísérletezni?”

3. Ismerkedés a neten Tipp 3: Figyelj oda a másikra! Legyél jó hallgatóság, és adj visszajelzéseket beszélgető/levelező/randi partnerednek. Ez nem csak a neten ismerkedésnél fontos, hanem élőben is, és más emberi kapcsolati vonatkozásokban is. Minél többször utalsz vissza azokra a dolgokra, amelyeket partnered említett magáról, annál szimpatikusabb leszel a szemében. Ez ugyanis azt az üzenetet hordozza, hogy emberileg is érdekel a másik, nem csupán ágyba akarsz bújni vele.

4. Ismerkedés a neten Tipp 4: Az előző ponthoz tartozik: minél többet hagyod, hogy magáról beszéljen, annál jobban fogja érezni magát a randin. Figyelmes hallgatóságként tudj meg minél többet róla, érdeklődj iránta, így a hangulat hamarosan oldottá válik, hiszen úgy érzi partnered, foglalkoznak vele, és fontos, amit mond.

Ismerkedés a neten - legyél figyelmes hallgatóság

5. Ismerkedés a neten Tipp 5: A neten ismerkedés lényege, hogy valahogy kitűnj a sok ezer hozzád hasonló “paraméterekkel” rendelkező társkereső közül. Egy különleges randihelyszín felejthetetlenné tesz! Ha az előző két tippet betartottad, akkor már azt is tudod mostanra, hova menne szívesen randi partnered!

6. Ismerkedés a neten Tipp 6: Üdítő vagy alkohol? Első randin semmiképp se fogyassz sok alkoholt, mert még a végén meggondolatlanságokat követsz el, ha tetszik a randi partnered 🙂 A kávézás viszont sablonos – igyatok koktélokat, vagy egészséges turmixokat. A lényeg, hogy lassan fogyjon! 🙂

7. Ismerkedés a neten Tipp 7: Mind a neten ismerkedésnél, mind a való életben aranyszabály: NE BESZÉLJ A PROBLÉMÁIDRÓL!!! Senkit sem érdekelnek a problémáid, hidd el! Ismerkedésnél és randin a lényeg nem egymás életének a megoldása, hanem az, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. Ezért az olyan tényekre, mint válás, exek, gyerekek, munkahelyi gondok legfeljebb tömören és röviden hivatkozz. Legyél könnyed, vidám beszélgető partner, akár neten ismerkedsz, akár a való életben.

Ismerkedés neten? Mosolyogj!!!

Neki is jól áll a mosoly – mosolyogj Te is!

Társkeresés indul!Kezdő, vagy újrakezdő vagy társkeresés téren? Kérd az ingyenes “Társkeresés indul!” leckéket, kattints ide >>>

17 Comments

  1. Pingback: Ingyenes társkeresés az interneten | Társkereső Kalauz

  2. Pingback: Net randi de hogyan? | Társkereső Kalauz

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.