07 Oct

Ismerkedés a neten – 7 gyors tipp a sikerhez!

1. Ismerkedés a neten Tipp 1: A netes ismerkedés első lépése a megfelelő online társkereső kiválasztása. A legtöbben ezer helyre feltöltik magukat, én azt javaslom, szűkítsd a kört az igényesebb helyekre. Ahol fizetni kell a szolgáltatásért, ott általában komolyabban veszik a tagok a társkeresést, ezért ott könnyebben megy az ismerkedés a neten is és majd később offline is. A neten ismerkedés alapja egy jól megírt profil és egy jól elkészített fotó. Szánj időt ezekre! Még valami: a profil rólad szóljon, ne pedig az elvárásaidról!

Ismerkedés neten - ne ilyen képpel!

Művészi és gyönyörű, de ne ilyen képpel regisztrálj!

2. Ismerkedés a neten Tipp 2: Nézz körbe és szűrd a tagokat érdeklődésed szerint! Aki tetszik, annak írj egy rövid, laza üzenetet. Csak semmi komolyság – a neten ismerkedés nem hosszú önéletrajzok elküldésével kezdődik! Pl: “Szerinted két domináns skorpió összeillhet? Lenne kedved kísérletezni?”

3. Ismerkedés a neten Tipp 3: Figyelj oda a másikra! Legyél jó hallgatóság, és adj visszajelzéseket beszélgető/levelező/randi partnerednek. Ez nem csak a neten ismerkedésnél fontos, hanem élőben is, és más emberi kapcsolati vonatkozásokban is. Minél többször utalsz vissza azokra a dolgokra, amelyeket partnered említett magáról, annál szimpatikusabb leszel a szemében. Ez ugyanis azt az üzenetet hordozza, hogy emberileg is érdekel a másik, nem csupán ágyba akarsz bújni vele.

4. Ismerkedés a neten Tipp 4: Az előző ponthoz tartozik: minél többet hagyod, hogy magáról beszéljen, annál jobban fogja érezni magát a randin. Figyelmes hallgatóságként tudj meg minél többet róla, érdeklődj iránta, így a hangulat hamarosan oldottá válik, hiszen úgy érzi partnered, foglalkoznak vele, és fontos, amit mond.

Ismerkedés a neten - legyél figyelmes hallgatóság

5. Ismerkedés a neten Tipp 5: A neten ismerkedés lényege, hogy valahogy kitűnj a sok ezer hozzád hasonló “paraméterekkel” rendelkező társkereső közül. Egy különleges randihelyszín felejthetetlenné tesz! Ha az előző két tippet betartottad, akkor már azt is tudod mostanra, hova menne szívesen randi partnered!

6. Ismerkedés a neten Tipp 6: Üdítő vagy alkohol? Első randin semmiképp se fogyassz sok alkoholt, mert még a végén meggondolatlanságokat követsz el, ha tetszik a randi partnered 🙂 A kávézás viszont sablonos – igyatok koktélokat, vagy egészséges turmixokat. A lényeg, hogy lassan fogyjon! 🙂

7. Ismerkedés a neten Tipp 7: Mind a neten ismerkedésnél, mind a való életben aranyszabály: NE BESZÉLJ A PROBLÉMÁIDRÓL!!! Senkit sem érdekelnek a problémáid, hidd el! Ismerkedésnél és randin a lényeg nem egymás életének a megoldása, hanem az, hogy mindketten jól érezzétek magatokat. Ezért az olyan tényekre, mint válás, exek, gyerekek, munkahelyi gondok legfeljebb tömören és röviden hivatkozz. Legyél könnyed, vidám beszélgető partner, akár neten ismerkedsz, akár a való életben.

Ismerkedés neten? Mosolyogj!!!

Neki is jól áll a mosoly – mosolyogj Te is!

Társkeresés indul!Kezdő, vagy újrakezdő vagy társkeresés téren? Kérd az ingyenes “Társkeresés indul!” leckéket, kattints ide >>>

17 Comments

 1. DGabi 2010. October 7. Thursday 15:26

  Ez igy van, legyetek lazák!!!!!!44

  Reply
  • éva 2010. November 2. Tuesday 13:09

   ebbe igazad van

   Reply
 2. Pingback: Ingyenes társkeresés az interneten | Társkereső Kalauz

 3. Kata 2010. November 2. Tuesday 15:21

  Bárcsak már ennél a problémánál tartanék:) Engem az érdekel, hogy jutnak el más nők egyáltalán a randi gondolatáig. Van hogy több száz férfi adatlapját átböngészem, aztán a rokonszenvesebbekkel levelezés, de egy kicsit sem fog meg egyik sem. Mit csinálok rosszul, segítség:D

  Reply
  • oálh szilveszter 2010. November 6. Saturday 12:50

   én keresnék egyeigazi barátot éskikapcsolodnák de mi8ndegy hiv ha akarsz

   Reply
  • T Árpi 2011. February 16. Wednesday 14:47

   Kedves Kata!
   Én arra gondoltam, mikor olvastam a leveledet, hogy valamit nem jól látsz. Ne haragudj az őszinteségemért, de lehet ,hogy ez a gond. Tudod én is sokáig ezzel a problémával küszködtem. Levél, levél,levél….. aztán semmi. Míg egyszer úgy alakult, hogy egy egyébként általam ismert hölgy irt. És ekkor leesett a tantusz. Azt vettem észre, hogy igenis nem csak a kézzel írott, hanem az elektronikus levél is árulkodik az alkotójáról. Ha érdekel szívesen írok neked erről bővebben, de ez a lényeg. Lehet olvasni a sorok között.
   Szép napot!Árpád(43)

   Reply
  • Peter 2014. April 21. Monday 15:40

   Lehet h a lanyokat szereted. 🙂

   Reply
 4. oálh szilveszter 2010. November 6. Saturday 12:47

  nagyon komj keresm a párom komoj kapcsira

  Reply
  • Bubus 2016. September 22. Thursday 14:41

   *komoly,

   Keress egy helyesírási szótárt is! 🙂

   Reply
 5. oálh szilveszter 2010. November 6. Saturday 12:48

  ha ugygondoljátok hivjatok fel csajok miden kapcsolatérdekel 06308699770

  Reply
 6. Pingback: Net randi de hogyan? | Társkereső Kalauz

 7. T Árpi 2011. February 16. Wednesday 14:42

  Kedves Randi Andi!
  Elolvastam a tanácsaidat és ezekkel felvértezve megyek el az első randira.(2011.02.19). Igyekszem megfogadni a tanácsodat.
  Addig is köszönettel és tisztelettel
  Árpi(43)

  Reply
 8. Moimeme 2012. January 27. Friday 21:42

  Úgy tapasztaltam, rengeteg a szélhámosság a netes társkereső oldalakon. Nem arra gondolok elsősorban, hogy egy vonzó fotó mögött Ms. Bányarém húzódik meg, hanem a valódi szélhámosokra. Pl. harmadik világ-beli országból ily módon próbál bejutni valaki az EU-ba. Számos ilyen témájú, azonos szövegű típuslevelet kaptam már a legkülönbözőbb címekről. Az ember nem lehet elég óvatos. Valódi adatot, fotót feltölteni könnyelműség, soha nem tudhatod, ki hogyan él vissza vele. Ez egy nagyon veszélyes játék!

  Kérdésem, hogy vannak-e tippek arra vonatkozóan, hogy lehet a szélhámosokat előre kiszűrni és hogyan tudok védekezni ellenük?

  Reply
  • Bubus 2016. September 22. Thursday 14:46

   Kedves Moimeme! 🙂

   Elég sok társkeresőt kipróbáltam, nekem nagyon sok próblémám volt kamu felhasználókkal, vertek is már át. Nagyon kevés olyan oldal van, ahol ezt szűrnék, de például én az iooo.hu -t találtam ahol erre odafigyelnek. Itt ismetem meg a mostani élettársamat is. Merem ajánlani, ott nem fogsz ilyesmivel találkozni.

   Reply
 9. ricsi 2013. June 11. Tuesday 15:24

  megismerni

  Reply
  • Iboja 2015. September 6. Sunday 08:57

   Komoly 55 eves feletti ferfi ismerkedeset varom

   Reply
 10. Tesa 2016. July 7. Thursday 11:53

  Jó gondolatok, lehet, hogy alkalmazni fogom 🙂 Amúgy múltkor Facebook-os csajozásról olvastam egy tök vicces írást, itt megnézhetitek: http://csajozas.org/online-csajozos-uzenetek-facebook-on/

  Reply

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.