03 Dec
Téli randi hely ötletek

Télen beszűkülnek a lehetőségek, ami a randi helyeket illeti. Mégis, hova lehet menni ebben a hidegben? A következő randi hely ötletek segítenek!

1. Téli randi hely: jégpálya!

Ha tudsz korizni, ha nem, a jégpálya romantikus téli randi hely. Terézanyunak legalábbis bejött az Állítsátok meg Terézanyut!-ban… Csetlesz-botlasz, épp a másik karjaiba. Utána egy jó bögre forralt bor biztosan feloldja az elején esetleg fagyott hangulatot.

Korizás az Állítsátok meg Terézanyut!-ban

Korcsolyapálya: ideális téli randi hely…

2. Téli randi hely: karácsonyi vásár!

Már december elejétől kezdődik az őrület: sürgés-forgás, kürtős kalács, forralt bor, karácsonyi kivilágítás minden városban. Miért ne válhatna a karácsonyi vásár randi hellyé? Kenyérlángos mellett lehet a legjobbakat beszélgetni – a téma ráadásul adott: hol mit lehet kapni, kinek mit vegyetek. A fagyott hangulat itt is gyorsan feloldódik az első bögre forralt borban.

3. Téli randi hely: teázó, forró csokizó

Odakint hó és fagy, belül fahéjillat és kellemes meleg – a teázók és forró csokizók biztos menedék a kinti hideg elől. A tea – és csoki különlegességek pedig jó kezdő témát adhatnak.  Próbáltad már a csilis csokit?

4. Téli randi hely: mozi, ami mindig beválik

Ok, nem a legnagyobb ötlet, de egy jó film mindig beválik, ami a randizást illeti. Igaz, első randi helynek nem javaslom, hiszen a film alatt nem tudtok ismerkedni és beszélgetni egymással, de második, harmadik randinak már jöhet! Válasszatok valami semleges vígjátékot – csak előtte olvassátok el, pontosan miről is szól. Egy hosszabb filmbéli szerelmi jelenet ugyancsak ciki tud lenni első randin!

5. Téli randi hely: múzeumok, képtárak

Ha az előzetes levelezésből és telefonálgatásból úgy tűnik, egy hullámhosszon vagytok ízlés tekintetében, akkor egy jó kiállítás még összébb hozhat benneteket – télen is. Nagy előnye ezeknek a helyeknek, hogy mindig van beszédtéma, vagy az, hogy tetszik a kiállítás, vagy pedig az, hogy nagyon nem. Utána egy süti a múzeum kávézójában ideális környezet az ismerkedésre!

Neked melyik randi hely jött be?

Társkeresés indul!Ha úgy érzed, jól jönne egy-két további bevált jó tanács, tudok segíteni! Kérd az ingyenes “Társkeresés indul!” leckéket, kattints ide >>>

8 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.