21 Jul

Megvolt az első randi, mindketten jól éreztétek magatokat, és várjátok a folytatást. Mi történjen a második randin? Számos férfi olvasóm arra panaszkodik, hogy mindent neki kell kitalálnia a második randira is, és attól tart, hogy esetleg nem jó programot választ. Nos, első randi tipp számukra: beszéld meg a randi partnerrel, hogy mit szeretne ő és mi érdekel téged. Azt azért megsúgom, hogy a nők nagy része szereti, ha az adott férfi kreatív program ötletekkel áll elő, de legalábbis van ötlete a randira.

Miben más a második randi mint az első?

Természetesen attól függ, hogy milyen régóta ismeritek egymást. Online társkeresőről, vagy nagyjából ismeretlen randi jelölt esetén a második randi annyiban különbözik az elsőtől, hogy már van egy közös emléketek, picit már ismeritek egymást és mindketten elég szimpatikusnak találtátok a másikat ahhoz, hogy legyen második randi.

De azért ne bízd el magad – az, hogy az illető elmegy veled másodszor is randizni, nem jelent többet feltétlenül egyszerű szimpátiánál. Ezért aztán nem is javaslok második randira próbálkozásokat lakásra felhívással,  továbbá nincs itt az ideje a szexnek sem (még ha ezzel ki is ábrándítok egyes olvasókat :-), mert az ilyen jellegű kísérletek nagyon rosszul is végződhetnek, márpedig ugye nem akarjuk elrontani az esélyeket.

Tehát türelem – a második randi még mindig  a laza ismerkedésről szól és a szórakozásról. A komolyabb beszélgetéseket (exekről, gyerekekről, családi problémákról) legfeljebb csak nagyvonalakban lehet érinteni, de semmiképpen nincs helye a lelkizésnek! Ne ringasd magad illúziókba – még ha úgy is érzed, hogy “ő az”, akkor is vedd tudomásul, hogy még nem ismeritek egymást és még  mindig könnyedén félrecsúszhat a kommunikáció!

Hol legyen a második randi?

A Társkereső Kalauzon már volt szó arról, hogy mik a legjobb randi helyek első randira. Ezek megfelelnek második randira is, de rajtuk kívül újabb helyszíneket is kipróbálhattok. Mivel már nem kell attól tartani, hogy nem bírtok ki együtt egy órát sem, ezért bátran választhattok hosszabb lélegzetű, akár félnapos randi programokat is.

A randi programokat úgy érdemes választani, hogy közös élményt és beszélgetés témát adjon mindkettőtök számára. Tehát felejtsd el a kávézót-teázót, és válassz élményszerűbb randi programokat!

Legyen a második randi felejthetetlen!

Étterem

Feszengés a terített asztalnál? Dehogy – ha étterembe mentek, az is lehet felejthetetlen élmény! Próbáld ki a láthatatlan vacsorát, illetve a színjátékkal és nyomozással egybekötött Gyilkosság a vacsorán című programot! Természetesen egy piknik is tökéletes lehet a szabadban, ha nem akarsz túl sokat költeni!

Kalandparkok

Ha nagyon tetszik neked az illető, akkor kihasználhatod azt a pszichológiai elvet, mely szerint az emberek sokszor nem tudják érzelmeik okát pontosan meghatározni. Tehát például ha megemelkedik a szívverésünk, hajlamosak vagyunk azt betudni vagy annak, hogy félünk, vagy annak, hogy izgulunk valami miatt még akkor is, ha esetleg csak valami olyat ettünk (pl. borsos étel), amelynek ez a “mellékhatása”. Hogyan tudod ezt az elvet alkalmazni? Ha elviszed például kalandparkba a randi jelöltedet, akkor a megnövekedett adrenalin szint és izgalmi állapot okát az illető könnyen betudhatja annak, hogy egy randin van – tehát a heves szívverést esetleg nem a kalandparknak, hanem Neked fogja betudni, ebben az esetben pedig naná hogy lesz következő randi is! Ezért is van az, hogy vészhelyzetekben és különféle izgalmas helyszíneken az emberek könnyebben lesznek szerelmesek. (Rengeteg kalandpark létezik, válassz egyet innen)

Második randi a kalandparkban – bevállalod?

A kalandparki randihoz hasonlóan bármilyen sportolás jöhet – ugyancsak a megnövekedett adrenalin és endorfin szint miatt. Ha szerettek biciklizni, csónakázni vagy túrázni, akkor mire vártok? Legyen a második randi kint a szabadban!

Színház, koncert

A második randin már be lehet vállalni hosszabb kulturális programokat is. Egy jó színdarabról órákat lehet beszélgetni, a koncert pedig kellemes hangulatba hoz mindkettőtöket. Kísérletezhettek valami olyannal is, amit még nem próbálhattok – Budapesten például nézzetek meg egy szobaszínházat, de vidéki városokban is működnek alternatív társulatok.

Milyen ötleteid vannak még második randira? Oszd meg!

2 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.