15 Oct
Randi hely toplista

A társkeresők első számú dilemmája: hol legyen az első randi? Az ügyesebbek ilyenkor áthárítják a felelősséget a másikra, aztán pedig finnyognak, ha nem tetszik nekik a partnerük által választott randi hely. Lássuk a hagyományos, ámde már kissé elcsépelt randi hely megoldásokat, aztán elárulom Randi Andi-féle kedvenc randi helyeket Budapesten 🙂 :


Randi hely 1: Kávézók, teázók.

Mi más? Naponta több százan ismerkednek kávézókban és teázókban.
Előnye: kulturált környezet, ahol nyugodtan tudtok beszélgetni, bármikor könnyen el tudsz menekülni, ha nem tetszik a randi partner.
Hátránya: unalomig elcsépelt randi helyek, ha már régóta keresed a társad, már bizonyára megcsömörlöttél a kiskanál csörgéstől és a teamécsesek illatától.


Randi hely 2: Koktélbár, és egyéb, alkoholt felszolgáló randi helyek.

Az alkohol köztudottan oldja a feszültséget. De vajon segít-e ez egy randi szituációban?
Előnye: Könnyebben feloldódtok nem csak a másik társaságában, de az alkoholban is. Jobb lehet a hangulat, hamarabb megtörhet a jég köztetek.
Hátránya: A fentiek miatt olyanokat is elárulhatsz magadról, amit egyébként nem mondtál volna el, illetve ha túlságosan jól sikerül az este, akár meggondolatlanságokat is elkövethetsz ha tetszik a randi partnered, aztán meg foghatod a fejed…


Randi hely 3: Étterem.

Egy jó vacsora és egy pohár bor kellemes alaphangulatot biztosít. Feltéve, ha tetszik a randi partnered…
Előnye: Kellemes környezet, finom vacsora, jó beszélgetések, oldott hangulat.
Hátránya: Nem tudsz gyorsan elmenekülni, ha nem tetszik a partnered, ráadásul az étterem drága mulatság, vak randira nem is ajánlom.


Randi hely 4: Színház, mozi.

Egy kis kultúra, egy kis ismerkedés: kellemeset a hasznossal!
Előnye: Kapásból lesz egy közös élmény, és téma, amiről a film vagy a színdarab után el tudtok beszélgetni.
Hátránya: Gyakorlatilag órákon keresztül egymás mellett ültök, nem is látjátok egymást. Még cikibb, ha a másiknak eszébe jut a sötétben, hogy közeledni szeretne. Éppen ezért első randi helynek nem ajánlom.

 

Mozi mint randi hely

Mozi randi: van, akinek bejön

Randi hely 5: Állatkert, vidámpark.

A közös élmények jelentik egy kapcsolat alapját – ha kialakulóban van még csak, akkor pláne!
Előnye: az állatkert és a vidámpark gyermekkori nosztalgiát ébreszt mindenkiben,  ezért már alapban kellemes élmény itt sétálgatni. Van beszélgetnivaló, vannak érdekes dolgok, ha semmit sem mondtok, csak nézelődtök, akkor sem kínos a csend.
Hátránya: Nem mindenki szereti sem az állatokat, sem a hánytatós hullámvasutat. Ráadásul ha nem tetszik a randi partnered, nem tudsz egy órán belül elmenekülni a helyszínről, merthogy ezek hosszabb programok. Arról nem is beszélve, hogy sokkal drágábbak…


Randi hely 6: Séta a parkban, korcsolyázás és egyéb szabadtéri programok.

A friss levegő meghozza az étvágyat – ki tudja, talán a szerelemhez is 🙂
Előnye: Olcsón megúszhatod a randit, a testmozgás pedig tudvalevőleg boldogsághormonokkal tölt el, még akkor is, ha esetleg randi partnered nem tetszik. Nem olyan kínos, mint kukán ülni egy kávézóban vagy teázóban – ha nincs mit mondani, akkor is jól érezheted magad.
Hátránya: hmmm…. hirtelen nem jut eszembe semmi… Megfázhatsz? Vagy esetleg elesel korcsolyázás közben? És hát innen sem lehet negyed órán belül hazamenekülni.


Randi Andi-féle 5 kedvenc randi hely Budapesten:

1. Egy óriáspalacsinta a Római parton

Nyáron nagyon hangulatos kiülni, megenni egy jó adag palacsintát, vagy hekket és nézni ahogy a Dunán úsznak a nagy, kivilágított hajók. Biciklizéssel is egybeköthető!

2. Bölénynézőben a Budakeszi vadasparkban

Már maga az erdő közelsége is nyugodt, felszabadult hangulatot ad az egész szituációnak, nem kell görcsösen feltétlenül beszélgetni valamiről, lehet csak nézelődni is.

 

Budakeszi Vadaspark mint randi hely

Nem csak bölényeket lehet nézni – a park macskája és nyula 🙂

3. Retúrjeggyel az Úttörő Gyermekvasúton

Nyári hétvégi délutánokon mintha visszamennénk az időben, nagyon hangulatos program!

4. Felfedező túra a Pál-völgyi barlangban

Egy órás séta egy másik világban: fantasztikus közös élmény, plusz utána egy citromos sör a barlang előtti sörözőben

5. Egy koktél a Kopaszi-gáton

Nyári naplementében meginni egy koktélt az egyik étterem teraszán, miközben már gyújtják a mécseseket és fáklyákat, nézni, ahogy vörösödik az ég alja…  hmmmm…

Kopaszi-gát randi hely

Kopaszi-gát: egy különleges randi hely

Tudsz még jó randi helyeket? Kérek ötleteket! 🙂

Társkeresés indul!Ha úgy érzed, jól jönne egy-két további bevált jó tanács, tudok segíteni! Kérd az ingyenes “Társkeresés indul!” leckéket, kattints ide >>>

11 Comments

 1. Dreja 2010. October 19. Tuesday 22:44

  Szerintem olyan kiállítás is szóba jöhet, amelyről a levelezés alatt kiderült, hogy mindkét embert érdekli. Nehezebben oldódó embereknek azért jó, mert nem kell a másikkal szembe ülni, mindenáron magunkról beszélni izzadva, hanem magát kínálja a téma, amiről aztán bármerre el lehet kanyarodni. (Például egy fotókiállításon előkerül, hogy ki merre szeret utazni stb.)

  Persze csak akkor, ha tényleg mindkét fél motivált, különben visszafelé sül el az egész: a másik ember halálra unja magát, és frusztrálódik, amiért nem képes élevzni a kötelező programot.

  Reply
  • Randi Andi 2010. October 20. Wednesday 05:55

   Igen, minden olyan program klassz, ahol van valami külső téma, tehát nem azon van a főszerep hogy “úristen mit mondjak magamról” Az ízléseket muszáj előre egyeztetni!

   Reply
 2. Kata 2010. November 12. Friday 15:12

  Nagyon kellemesnek gondolnék egy sétát a Margit szigeten. Van ott minden: állatkert, sörözö, virágok, fák, bokrok. Talán elvihező a kis házikedvenc is.

  Reply
 3. Zsuzsa 2010. November 12. Friday 18:12

  Igen a sziget jó hely,de most jön a tél.
  Esetleg Ráckeve a Savoyay Kastély étterme,persze,ha az Úr uri ember e?
  A kastély romantikusoknak jó lehet, viszont itt kiderül a másik mennyit hajlandó áldozni,az ujdonsült kapcsolatban,de fel lehet ajánlani mindenki maga fizet.Jól lehet dumálni,sétálni, egymásra hangolódni.

  Reply
  • SÁNDOR 2012. November 13. Tuesday 22:21

   KEDVES ZSUZSA. SZERETEK ROMANTIKÁZNI, DE EGY KAPCSOLAT AZ UGY KEZDŐDIK,HOGY ELMEGYÜNK ,MONDJUK EGY KELLEMES HELYRE. ADOTT ESETBE UGYEBÁR NOVEMBERRE VALÓ TEKINTETTEL.ÉN ISMEREM RÁCKEVÉN A KASTÉLY- ÉTTERMET ÉS UGY GONDOLOM,HA ÉN MEGHIVLAK,AKKOR ÉN ÁLLOM A SZÁMLÁT. EZ A LOVAGIASSÁG ALAPFELTÉTELE.A TÖBBI MÁR CSAK TÖLLED FÜGG. HÁT ENNYIT RÖVIDEN , DE SZIVESEN IROK, HA VAN RÁ IGÉNY. SÁNDOR

   Reply
 4. imre 2011. January 7. Friday 16:49

  Kedves Randi Andi

  Már Régen randiztam, de azért jó ötleteket adtál hogy hová is lehessen menni első alkalommal.

  Köszi

  Reply
 5. Pingback: Első randi: 5 biztonságos téma | Társkereső Kalauz

 6. Mártus 2011. February 5. Saturday 18:14

  Budai Vár is jó randi hely.

  Reply
 7. kÁROLY 2011. February 20. Sunday 20:07

  A Margitsziget jó egy “pestinek”… Én vidéki vagyok.
  A “nem menekülési helyekről az a véleményem, (cáfoljatok meg ha nincs igazam) amikor valaki eljut odáig, hogy randizzon, akkor legyen szives azt a napszakot igenis arra áldozni, és nem a menekülési lehetőségen gondolkodni akármilyen is az az illető akivel összehozta a sors. Eyg randi amúgy is csak egy pár levélváltás, vagy egyéb ismeretség után következik. SZERINTEM.

  Reply
 8. Kata 2011. February 23. Wednesday 18:52

  Budavári labirintus – A Szerelem labirintusa:
  A személyre szóló labirintusjárásnak egy sajátos formája a Szerelem Labirintusa. Ez eredetileg jegyeseknek lett kialakítva. A menyasszony és a vőlegény más-más bejáraton jut a labirintusokba, más-más utakat járnak be, de úttalan útjaik a bolyongás végén összefutnak egy különös atmoszférájú, bizsergető térben. A Szerelem Labirintusa elnevezésű barlangág nappal nem látható-látogatható terület.

  Reply
 9. Utasi Magdolna 2012. April 5. Thursday 15:16

  Köszönöm a lehetőeéget,amit nyujtotatok nekem.El kell mondanom,tul vagyok egy pár randin,sajnos nem tudtam egy két találkozáson tul folytatni.Valamennyien hozzám akartak jönni kávéra.Ezt nem mertem beválalni nálam,inkább feladtam.Még mindég nincs senkim,mert ezt nem merem beválalni.Egyedül élek.Van egy férfi aki,mondjam ugy,lelki társam,mindent megbeszélünk,találkozunk,de még se történik semmi.Ez már jo hosszu ideje tart.Tolakodásnak venné-e,ha rákérdeznék,mi a szándéka,mi a véleményetek. Üdv.

  Reply

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.