15 Oct
Randi hely toplista

A társkeresők első számú dilemmája: hol legyen az első randi? Az ügyesebbek ilyenkor áthárítják a felelősséget a másikra, aztán pedig finnyognak, ha nem tetszik nekik a partnerük által választott randi hely. Lássuk a hagyományos, ámde már kissé elcsépelt randi hely megoldásokat, aztán elárulom Randi Andi-féle kedvenc randi helyeket Budapesten 🙂 :


Randi hely 1: Kávézók, teázók.

Mi más? Naponta több százan ismerkednek kávézókban és teázókban.
Előnye: kulturált környezet, ahol nyugodtan tudtok beszélgetni, bármikor könnyen el tudsz menekülni, ha nem tetszik a randi partner.
Hátránya: unalomig elcsépelt randi helyek, ha már régóta keresed a társad, már bizonyára megcsömörlöttél a kiskanál csörgéstől és a teamécsesek illatától.


Randi hely 2: Koktélbár, és egyéb, alkoholt felszolgáló randi helyek.

Az alkohol köztudottan oldja a feszültséget. De vajon segít-e ez egy randi szituációban?
Előnye: Könnyebben feloldódtok nem csak a másik társaságában, de az alkoholban is. Jobb lehet a hangulat, hamarabb megtörhet a jég köztetek.
Hátránya: A fentiek miatt olyanokat is elárulhatsz magadról, amit egyébként nem mondtál volna el, illetve ha túlságosan jól sikerül az este, akár meggondolatlanságokat is elkövethetsz ha tetszik a randi partnered, aztán meg foghatod a fejed…


Randi hely 3: Étterem.

Egy jó vacsora és egy pohár bor kellemes alaphangulatot biztosít. Feltéve, ha tetszik a randi partnered…
Előnye: Kellemes környezet, finom vacsora, jó beszélgetések, oldott hangulat.
Hátránya: Nem tudsz gyorsan elmenekülni, ha nem tetszik a partnered, ráadásul az étterem drága mulatság, vak randira nem is ajánlom.


Randi hely 4: Színház, mozi.

Egy kis kultúra, egy kis ismerkedés: kellemeset a hasznossal!
Előnye: Kapásból lesz egy közös élmény, és téma, amiről a film vagy a színdarab után el tudtok beszélgetni.
Hátránya: Gyakorlatilag órákon keresztül egymás mellett ültök, nem is látjátok egymást. Még cikibb, ha a másiknak eszébe jut a sötétben, hogy közeledni szeretne. Éppen ezért első randi helynek nem ajánlom.

 

Mozi mint randi hely

Mozi randi: van, akinek bejön

Randi hely 5: Állatkert, vidámpark.

A közös élmények jelentik egy kapcsolat alapját – ha kialakulóban van még csak, akkor pláne!
Előnye: az állatkert és a vidámpark gyermekkori nosztalgiát ébreszt mindenkiben,  ezért már alapban kellemes élmény itt sétálgatni. Van beszélgetnivaló, vannak érdekes dolgok, ha semmit sem mondtok, csak nézelődtök, akkor sem kínos a csend.
Hátránya: Nem mindenki szereti sem az állatokat, sem a hánytatós hullámvasutat. Ráadásul ha nem tetszik a randi partnered, nem tudsz egy órán belül elmenekülni a helyszínről, merthogy ezek hosszabb programok. Arról nem is beszélve, hogy sokkal drágábbak…


Randi hely 6: Séta a parkban, korcsolyázás és egyéb szabadtéri programok.

A friss levegő meghozza az étvágyat – ki tudja, talán a szerelemhez is 🙂
Előnye: Olcsón megúszhatod a randit, a testmozgás pedig tudvalevőleg boldogsághormonokkal tölt el, még akkor is, ha esetleg randi partnered nem tetszik. Nem olyan kínos, mint kukán ülni egy kávézóban vagy teázóban – ha nincs mit mondani, akkor is jól érezheted magad.
Hátránya: hmmm…. hirtelen nem jut eszembe semmi… Megfázhatsz? Vagy esetleg elesel korcsolyázás közben? És hát innen sem lehet negyed órán belül hazamenekülni.


Randi Andi-féle 5 kedvenc randi hely Budapesten:

1. Egy óriáspalacsinta a Római parton

Nyáron nagyon hangulatos kiülni, megenni egy jó adag palacsintát, vagy hekket és nézni ahogy a Dunán úsznak a nagy, kivilágított hajók. Biciklizéssel is egybeköthető!

2. Bölénynézőben a Budakeszi vadasparkban

Már maga az erdő közelsége is nyugodt, felszabadult hangulatot ad az egész szituációnak, nem kell görcsösen feltétlenül beszélgetni valamiről, lehet csak nézelődni is.

 

Budakeszi Vadaspark mint randi hely

Nem csak bölényeket lehet nézni – a park macskája és nyula 🙂

3. Retúrjeggyel az Úttörő Gyermekvasúton

Nyári hétvégi délutánokon mintha visszamennénk az időben, nagyon hangulatos program!

4. Felfedező túra a Pál-völgyi barlangban

Egy órás séta egy másik világban: fantasztikus közös élmény, plusz utána egy citromos sör a barlang előtti sörözőben

5. Egy koktél a Kopaszi-gáton

Nyári naplementében meginni egy koktélt az egyik étterem teraszán, miközben már gyújtják a mécseseket és fáklyákat, nézni, ahogy vörösödik az ég alja…  hmmmm…

Kopaszi-gát randi hely

Kopaszi-gát: egy különleges randi hely

Tudsz még jó randi helyeket? Kérek ötleteket! 🙂

Társkeresés indul!Ha úgy érzed, jól jönne egy-két további bevált jó tanács, tudok segíteni! Kérd az ingyenes “Társkeresés indul!” leckéket, kattints ide >>>

11 Comments

  1. Pingback: Első randi: 5 biztonságos téma | Társkereső Kalauz

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.