24 Jan
játék

Egy randi lehet vicces, egy randi lehet kínos – mindannyiunknak voltak már bizarr randi élményei.

Néhány kínos randi élményt alább olvashatsz:

” A randi kellős közepén a nő telefonja megszólalt. Valami pasi kereste. Akivel ott helyben le is beszélt másnapra egy randit!!!!!”

“A randi partnerem (férfi) már a randi legelején az értésemre adta, hogy ő még szűz.  Nem mintha nem lett volna nyilvánvaló a viselkedéséből. De miért kellett már rögtön az elején elmondania??? Természetesen nem lett belőle második randi…”

“Egy nagyon vicces csávóval találkoztam. Bohóc és lufihajtógatóként keresi a pénzét. Beszélgettünk erről is meg a családjáról is, majd az étterem kellős közepén lufihajtogatásba kezdett. A randi partnerem ezekután bemutatott egy-két trükköt is. Láthatóan nagyon el volt szállva magáról, rólam nem kérdezett az égvilágon semmit.”

“Haverjaim évekkel ezelőtt vak randit szerveztek nekem. A lány nagyon szép volt, a barátaim csupán azt nem vették figyelembe, hogy míg én 170 cm magas vagyok, addig ő profi kosaras, 190 centivel…”

játékRandi játék!

Mi a legfurcsább randi, amelyen valaha részt vettél életedben?

Írd meg a hozzászólások között és nyerj egy Társkereső Műhely belépőt!


Társkeresés indul!Kezdő vagy újrakezdő vagy társkeresés terén és még nem ismered a Szabad Vagyok Programot? Kérd most az ingyenes “Társkeresés indul!” leckéket itt >>>

354 Comments

  1. Pingback: Panaszmentes mozgalom | Társkereső Kalauz

  2. Pingback: Ismerkedés - így ne csináld!!! | Társkereső Kalauz

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.