06 Nov

Rapid randi kicsit másképp!

with Comments Off on Rapid randi kicsit másképp!
Szabad Vagyok Rapid Randi

Nagyanyáink idejében még a szülők hozták össze a párokat, akik aztán örökre együtt is maradtak. De mit csináljunk mi, a 21. században társat keresni próbálók, amikor már nincsen összeboronálás és egyre több az egyedülálló?

Rapid randi – egy este 7 randi!

Az online társkeresőkben rengetegen csalódtak – sok “kamu” regisztrált van fent és iszonyat nagy a “zaj” – sok-sok levelet kell ahhoz megírni, hogy választ is kapjunk. Akik személyes ismerkedésre vágynak, azoknak nagyszerű alternatíva lehet a rapid randi. A Szabad Vagyok komplex társkereső program éppen ezért 2010 év végétől a rapid randikat is felvette a palettájára, hogy minél átfogóbban tudja segíteni a társkeresőket.

Hogyan működik a rapid randi?

Pszichológusok szerint 7 perc elég arra, hogy eldöntsük: tetszik-e a másik, vagy sem, akarunk-e tőle bármit is, vagy sem. Éppen ezért a Szabad Vagyok Rapid Randi 7 perces villámbeszélgetésekkel indul: 7 férfi és 7  nő ismerkedik egymással. Hogy ne felejts el semmit, kapsz egy papírlapot, amelyre jegyzetelhetsz – legalább a másik nevét, hogy aztán be tudd jelölni, ki tetszett Neked.

A beszélgetések végén beszedjük az értékeléseket, és ha egyezést találunk – tehát ha Te bejelöltél valakit, hogy tetszett neked és ő is bejelöl Téged, hogy tetszettél neki, akkor másnap értesítünk és megadjuk nektek egymás elérhetőségeit.Tehát ha bátortalan vagy, nem is kell, hogy kimutasd a másik felé a szimpátiádat – semmit sem kockáztatsz hiszen Ő csak akkor tudja meg hogy tetszik Neked, ha ez kölcsönös!

Szabad Vagyok Rapid Randi

Egész estés villámrandi

Szedd össze a bátorságod! Gyere el!

Adj egy esélyt magadnak és a Szabad Vagyok Rapid Randinak, és gyere el! 40-es korosztálynak is szervezünk!

Eljönnél? A részletekhez és a jelentkezéshez kattints ide >>>

 

Comments are closed.

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.