31 Mar
Net randi

A net randi még manapság is sok társkeresőnek meredeknek tűnik, pedig nincsen benne semmi ördöngösség és nem nehéz elsajátítani a művészetét.

Net randi – készen állsz?

Mielőtt belevetnéd magad a net randikba, nagyon fontos, hogy lelkileg is készen állj arra, hogy kilépj a komfortzónádból. Fontos, hogy el tudd viselni az esetleges net randis kudarcokat, a visszautasításokat, illetve hogy ne a volt párodat keresd mindenkiben (ami tipikus társkereső hiba a frissen szakítottaknál és elváltaknál). Tehát készülj fel!

 

net randi start

Net randi – készen állsz?

Először is regisztrálj!

Jelenleg rengeteg online társkereső van a magyar piacon (is), nézz körül, hogy hová érdemes beregisztrálnod. A legtöbb társkereső 2-3, vagy akár több helyre is be van regisztrálva, hogy növelje az esélyeit – a net randikra is. Az online társkeresők közönsége és az ott lévő hangulat mégis mindegyik helyen más és más. Nézelődj, válogass, aztán nézd meg, melyik tetszik!


Net randi – kivel érdemes?

Mielőtt belemennél bárkivel a net randizásba, fontos tisztázni a paramétereket. Ne állj le olyanokkal például, akik 10 évvel azelőtti fotókat töltenek fel, bármilyen szimpatikusnak tűnnek is a levelezéskor. A találkozás a randin nagy csalódás lehet, és nagyon kínos magyarázkodni, hogy te “nem ilyen lovat akartál”.

Fontos tudnod net randi ügyben, hogy a férfiak általában a magasságukkal, korukkal kapcsolatban csalnak, míg a nők a súlyukkal kapcsolatban szeretnek füllenteni. Ezt érdemes belekalkulálnod, mielőtt net randi-ra hívod a kiszemelt jelöltet. Ha neked fontos, hogy ne dohányozzon a másik, tisztázd! Ha fontos, hogy milyen politikai nézetei vannak, tisztázd! Ha fontos, hogy vegetáriánus-e vagy sem, azt is tisztázd még a net randi előtt, de vigyázz, ne vidd túlzásba a szűrést, mert a végén senki sem marad a rostán.

Legyen kellő önkritikád is, és mindig vésd a fejedbe: Te sem vagy tökéletes, és ahogy elvárod a másiktól, hogy nézzen el bizonyos hibákat neked, nem csak a net randi, de majd később a kapcsolat során is, úgy Neked is alkalmazkodnod kell.


Vigyázat, átverés?

Sajnos mint mindenhol, az online társkeresőkön is akadnak csalók és olyanok, akik nem társat, hanem balekot és pénzt keresnek. Egyik olvasóm így írt negatív tapasztalatairól.

“Volt aki KP.-nzt csalt ki tőlem, van aki más módon vitt a jégre, de a vége csak az lett, hogy zsebbe kellett nyúlnom mélyen annak ellenére, hogy még dolgoztam is a hölgynek, skype-t feltelepítettem az új sz.gépére, mindjárt az első alkalommal, de a terve már megvolt, mégis nekem kellett fizetnem….”

Jellemző net randi csalások: emelt díjas SMS-ben való ismerkedés, telefon feltöltő kártya “kunyerálás”, PIN-kód elkérés. Ha bármi ilyet tapasztalsz, azonnal töröld az illetőt az ismerőseid közül!

 

net randi átverés

Vigyázz a pénzedre!

Net randi előtt érdemes beszélgetnetek

“A fotón nagyon tetszett, de amikor meghallottam a hangját…” – kezdett bele net randis rémtörténetébe egyik ismerősöm. Legtöbbünknek fontos az, hogy milyen a másik hangszíne. Érdemes tehát randi előtt egy telefonos beszélgetést is beiktatni. Nem fontos a teljes élettörténetedet már a telefonban előadni, de egy pár perces csevegés hasznos és ajánlott.


Társkeresés indul!Ha még több bátorítást szeretnél, szívesen adok! Kattints ide!


6 Comments

 1. Pingback: Ismerkedés - így ne csináld!!! | Társkereső Kalauz

 2. Katz lelkész 2011. April 11. Monday 22:07

  Az első és leglényegesebb dolog a netes ismerkedésnél természetesen az őszinteség…

  http://napipoen.com/wp-content/uploads/2011/03/modell.jpg

  Reply
 3. Baczur Kornélia 2011. April 19. Tuesday 21:54

  Nekem van egy netes kapcsolatom,már lassan két éve.Írkálunk ,mivel olyannal akadtam össze,ahol 200Km a távolság,,Még nem találkoztunk:Már nem is fontos mert kialakult bennünk egy kép,és ha mást kapunk,összedől a világ.Ő nem igazán mozdul rá,hogy lejöjjön,én meg egy idegennel állnék szemben akit egyáltalán valamilyen élő,közvetlen úton kellene megismern,én képtelen vagyok így mindjárt ágyba dőlni,ez nekem nem ,gyors,akkor jövök haza,eltelik az idő,ismét rideg lesz körölöttünk a levegő.Szerinte én vagyok pattogós szerintem Ő.Már úgy leszúrt drasztikusan,hogy gondoltam itt most pont.,és vége Nem ment a pont Tulajdonképp én lihegem körúl,mert ő racionális,és ilyenekkel nem foglalkozik.Ugyanakkor egy kétdiplomás nett,pasi,én látatlanban úgy beleszerelmesedtem,mint egy csitri.Aztán telt,múlt az idő,és mindaz a tulajdonság amivel felruháztam kezdett kopni,már szakadás szélén vagyunk.én többször mondtam mikor belém gázolt,hogy minek vagyunk!! még nmeg .párszor már dobtam a labát,hogy a döntés nála,és ennek ellenére mindig bejelentkezik.Nem tud így elfogadni,nevelni akar.Most? Vagy jó vagyok így vagy lépünk egyet,két nap múlva már jött a üzi,Ő egy mondatosakat ír,én meg kb,ennyit.Így van mibe belekötnie,Valamit titkol,de ez más dolog úgy gondolom,hogy magánügye,családdal van valami.Ő meg nem aszkéta engem meg esz a fene itt,nincs senkim,és mindég ráérzek,ha van valakije! Én csak annyit mondok,hogy ekkora távolságot nem szabad felvállalni! Üdv mindenkinek:Nelly

  Reply
 4. levkovics jozsef 2012. September 4. Tuesday 21:58

  szeretnék tartos párkapcsolatot

  Reply
 5. levkovics jozsef 2012. September 4. Tuesday 22:00

  én egyedül vagyok elég rég óta igen nagyon vágyok párkapcsolatra

  Reply
 6. Bubus 2016. September 22. Thursday 15:10

  Az átverés tényleg undorító dolog ezeken az oldalakon. Én nagyon sokáig keresgéltem olyan oldalt ahol szűrik ezeket a csalókat. Az iooo.hu -t találtam ahol erre figyelnek. Ott nagyon sok pozitív élményem volt! 🙂 a mostani élettársamat is onnan ismerem!

  Reply

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.