01 Apr

Társkereső Tuning: kérdések és válaszok

with Comments Off on Társkereső Tuning: kérdések és válaszok

Régi dilemmám volt: az online tanfolyamból hiányzik a közösség és a támogató háttér, a “sorstársak” tapasztalatai és azok a jó kis beszélgetések, amiket a Társkereső Műhelyeken folytattunk le a legégetőbb kérdések kapcsán. Az élő találkozókra viszont sokan nem tudnak eljönni – például a vidékiekkel kiszúrás, hogy csak Budapesten vannak.

Sokat gondolkoztam, hogy mi lehet a megoldás? A következők mindenképpen kellenek:

  • izgalmas előadások, ahol élőben kérdezhetsz tőlem és megvitathatod a témát a többiekkel
  • online tanfolyam, hogy ne kelljen utazásra költeni és utólag is meg tudd nézni az előadást, ha lemaradtál
  • fórum, amely összeköti a résztvevőket, hogy ne csak úgy elrohanjanak az előadások után, hanem később is tudják egymást segíteni

Kattints a videóra és nézd meg, mit találtam ki!



Rengeteg kérdést kaptam a Társkereső Tuninggal kapcsolatban. Ezekre íme a válaszok:

Kérdések és válaszok a Társkereső Tuninggal kapcsolatban:

“Hol lesz ez a tanfolyam?”

A Társkereső Tuning ott lesz, ahol akarod: mivel online szemináriumsorozat ezért nem helyhez kötött. Ráadásul az összes előadást később is meg tudod nézni, tehát időhöz sem vagy kötve!

“Technikai feltételek (kell-e valamilyen programot letölteni)?”

Ha a Társkereső Kalauzt tudod használni, ha meg tudod nézni a videókat (például a fentit), akkor nem okozhat problémát az előadások megtekintése, illetve a zárt fórumban való részvétel. Az előadásokhoz kapcsolódó jegyzetek letölthetők. Jelentkezési díjad beérkezésével kapsz egy belépési nevet és jelszót (a nevet Te adod meg természetesen) – ezzel tudsz majd belépni a zárt felületre. Ne aggódj, ha elveszítenéd a jelszavadat, kapsz újat 🙂 Természetesen ha elakadnál valahol, segítek!

“Mennyi időt vesz igénybe?”

A Társkereső Tuning 3 hónapig, azaz 12 hétig tart. Egyik héten lesznek a videós előadások (ezeket később is megnézheted), a másik héten pedig az írásos anyagokat töltheted le. Mindig kapsz egy kisebb feladatot is, a tapasztalataidat és élményeidet pedig a fórumon oszthatod meg a többiekkel. Az előadások kb. 60 percesek lesznek, naponta pedig annyit szánsz a Tuningra, amennyit szeretnél, teljes mértékben a Te időbeosztásodhoz tudod alakítani a Tuningot. Az előadásokat mindenképpen nézd meg! 😉

“Mennyiben más ez, mint a korábbi online tanfolyamod?”

Teljesen más jellegű! Az eddigi tanfolyamokhoz képest a Társkereső Tuning 2.0-ás – itt online előadások, élő csevegés és kérdezési lehetőség, és egy zárt fórum is van – ezek az alaptanfolyamnál nincsenek. A Társkereső Tuning a Társkereső Műhelyek tematikájára épül. A legjobb Műhelyeket egészítettem ki és gyúrtam össze ebben a sorozatban. Természetesen vannak a 8, illetve 5 hetes online tanfolyamom és a Tuning között átfedések (mégiscsak társkeresés a téma), viszont rengeteg új dolgot tettem bele. Ami eddig nem volt, az az, hogy a Tuning résztvevői egy közösséget fognak alkotni, akik egymással megoszthatják a tapasztalataikat.

“Milyen hosszú egy-egy “webkonferencia”?”

Körülbelül 60 perc, ami után még 30 perc “hosszabbítás” van a résztvevőknek: ők a videós előadás alatt és még utána 30 percig tudnak a chaten kérdezni tőlem, illetve beszélgetni egymással. Ha nem tudsz ott lenni az előadás idején, akkor később is megnézheted a videót.

“A résztvevők a webináriumon kommunikálhatnak egymással?”

Igen, ez benne a klassz: miközben megy az előadás, alatta chaten tudnak a résztvevők kérdezni tőlem és egymással beszélgetni.

“Bármilyen életkorra érvényes?”

Igen, bárkit fel lehet tuningolni, nem korhoz kötött az önbizalomnövelés, a különféle önismereti technikák hatékonysága, és az online társkeresési módszerek sem. Tapasztalataim szerint akárhány éves korban lehet társat találni, de tény, hogy idősebb korban számos akadály megnehezítheti a dolgot. Éppen ezért fontos az a támogatás, amit egy “sorstársakból” álló közösség tud adni, éppen ezért fontos az önbizalomnövelés, és az, hogy a lehető legjobb formádat hozd, ha Te is a seniorok táborát erősíted! A Társkereső Műhelyen rendszeresen részt vesznek 60 fölötti társkeresők is, akik sikerrel bonyolítanak le randikat korban hozzájuk illőkkel, és igen, sikersztorikat is kapok tőlük! 🙂

“Az anyagok meddig lesznek elérhetőek?(Ha esetleg rögtön aznap nem érek el addig hogy megnézzem őket?)”

Az anyagok az utolsó előadástól, tehát a 3. hónap végétől számítva még 6 hónapig lesznek számodra elérhetőek, a zárt fórummal együtt. Nem kell másra előfizetned, nincsen további tagsági díj!

“Lesz-e valódi találkozó is közben, vagy a végén?”

Igen 🙂 Bár a Társkereső Tuning online szemináriumsorozat, a Műhelyek hangulatát mindenképpen szerettem volna picit belevarázsolni, ezért a legvégére tervezek egy találkozót, kötetlen beszélgetéssel, lehetőleg gyönyörű napos nyári időben valahol a Duna-parton (ami természetesen minden résztvevő számára megközelíthető).

“Szeretném, ha a tanfolyam abban lenne a segítségünkre, hogy ezt a magányosságot miként lehet megélni, miként találhatunk társaságot EGYEDÜL!”

Igen, ez roppant fontos része a társkeresők segítésének, erről külön lesz szó. Ha minden jól megy, a Tuning résztvevői között is megtalálhatod a társaságod!

“Mikor kezdődik? Mennyibe fog kerülni? Hogyan lehet rá jelentkezni?”

A Társkereső Tuning szemináriumsorozatra jövő héttől lehet jelentkezni, ekkortól kezdődnek a zárt oldalon a bemutatkozások és az ismerkedés, az első szeminárium az április 18-i héten lesz. Az ár hamarosan kiderül, de igyekeztem úgy kialakítani, hogy a lehető legkedvezőbb legyen más, hasonló tanfolyamok árához képest.

“És mi van, ha jelentkezem és befizetem a pénzt, de aztán úgy érzem, hogy ez mégsem nekem való?”

Ahogy a többi tanfolyamom esetén is, a Társkereső Tuningnál is 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adok Neked. Ha nem tetszik, nem neked való, vagy te már mindent tudsz ;-), nyugodtan írj nekem és kérd vissza a pénzedet, visszaküldöm. A munkámat komolyan veszem és hiszek abban, hogy értéket és segítséget tudok adni a társkeresőknek. Ha nem így gondolod, semmi gond – békében elválnak az útjaink. Én azonban úgy gondolom, hogy nagyszerűen fogod magad érezni, és alig várom, hogy találkozzunk azon a bizonyos napfényes személyes találkozón, ahol elmeséled Nekem hogy hogyan segített neked a Tuning! 🙂

Társkereső Tuning – felkészültél?


Társkereső Tuning – itt minden részlet kiderül, és itt tudsz jelentkezni is >>>

Comments are closed.

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.