13 Sep

Szerinted mennyi idő megtalálni egy tűt a szénakazalban?

Gondolj bele – hét hét után, szénaszál szénaszál után, mennyi munka az! Mindent tüzetesen átnézni, keresni, kutatni, és minél több ideig keresed, annál fáradtabb és elkeseredettebb leszel…

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha lenne egy mágnesed, ami aztán odavonzza a tűt, hogy neked keresned sem kell!

Legyél TE a mágnes!

Még egyszerűbb lenne, ha ez a mágnes Te magad lennél – és persze, tű helyett a társadat tudnád bevonzani.

A “bevonzásról” már biztosan sokat hallottál, és talán Te is elhitted, hogy nem is kell semmit tenned, pusztán vizualizálsz, ábrándozol, a párod pedig máris ott terem. Sajnos a helyzet nem ilyen egyszerű – az összes Szabad Vagyok Programos sikersztori azt bizonyítja, hogy bizony tenni is kell a boldogságért.

Ne gáncsold el magad!

2 éve fut a Szabad Vagyok Program, egy éve tartok Társkereső Műhelyeket, “vidéki turnén” is voltam idén, tehát több száz társkeresővel találkoztam és beszéltem már személyesen, és akkor még nem is említettem az online tanfolyamosaimat illetve a rengeteg olvasót, akinek nézeteit és véleményét nap mint nap olvasom. Egy dolog közös bennük: mindegyikük szeretné megtalálni a társát. Legalábbis azt hiszik.

A legtöbb társkereső úgy gondolja, hogy csupán azért, mert szeretetet, szerelmet akar, attól már készen is van annak fogadására és egy párkapcsolatra. Azt hiszik, hogy a szerelem keresése már önmagában elegendő ahhoz, hogy meg is teremtsék azt a saját életükben.

Sajnos a helyzet az, hogy nagyon sokan maguk ellen dolgoznak tudattalan és rejtett módokon, és ahelyett, hogy bevonzanák a társukat, inkább ellökik maguktól a lehetőségeket. Vagy észre sem veszik azokat.

Márpedig mielőtt elkezded a társadat keresni, fel kell térképezni a rejtett akadályokat, gátakat, meg kell ismerni azt, hogy ki vagy és mit akarsz.

Mivel kell tisztában lenned egy boldog párkapcsolathoz?

Érzelmi Fitnesz: Először is, itt van állandó vesszőparipám, az Érzelmi Fitnesz. A társkeresés “veszélyes üzem” – kapsz visszautasításokat, néha elcsüggedsz, elveszíted a reményedet, eleged lesz az egészből. Ekkor nagyon fontos, hogy érzelmileg stabil legyél – ezt szolgálják nagy kedvenceim, az Érzelmi Fitnesz feladatok.

Önismeret: Ismerned kell magad ahhoz, hogy tudd, kire és mire van szükséged. Azt tapasztalom, hogy ezt a területet rendre elhanyagolják a társkeresők, utána pedig csodálkoznak, hogy már megint ugyanazokat a hibákat követik el, továbbá, “nem ilyen lovat akartak”.

Önbizalom: Lehetsz békében magaddal, de ha nincsen önbizalmad, akkor nehéz lesz az ismerkedés!

Női gondolkodás, férfi gondolkodás: “Minden férfi str…, minden nő k….”?! Ha te is ilyen sémákban gondolkozol a másik nemről, akkor vajmi kevés az esélyed egy harmonikus párkapcsolatra. Persze megértem én, hogy korábban megégetted magad, de akkor is muszáj változtatnod a hozzáállásodon. És természetesen azt is jó lenne tudni, hogy hogyan lehetne ügyesebben ismerkedni a  másik nem képviselőivel, flörtölni és megtalálni Őt…

Szexualitás: Eddig még nem beszéltünk a szexről, na de majd most! Hogyan kezdeményezd, hogyan beszélj róla, milyen tabuk vannak a szexben? Mit szólnál egy szexoktatóhoz? 🙂

Milyen jó lenne egy nap, ahol a fenti témákat “magunk között”, jó alaposan kibeszélhetnénk mindenféle feszélyezettség nélkül! Képzeld, már hetek óta azon dolgozom, hogy ez sikerüljön! Jó hírem van: hamarosan következik az 1. Szabad Vagyok Nap!

Tematikus előadások a legfelkészültebb szakemberektől színvonalas helyszínen, mellettük játékos-beszélgetős workshopok, több tucat hozzád hasonló társkereső és egy nagyszerű hangulatú nap: ez lesz az első Szabad Vagyok Nap dióhéjban, ami méltó megünneplése lesz annak, hogy egy éves a Társkereső Kalauz és két éves a Szabad Vagyok Program!

Az egész napos rendezvény árát igyekeztem úgy kalkulálni, hogy mindenki számára elérhető legyen.

Vidéki és budapesti tréningeseimnek, az online tanfolyamra jelentkezőknek és a Társkereső Műhelyek résztvevőinek különleges kedvezményt fogok adni erre a napra, ezzel szeretném megköszönni, hogy a Szabad Vagyok Program első két évében bizalmat szavaztak nekem! Meg persze, jó lenne ismét látni benneteket! 🙂

Az 1. Szabad Vagyok Nap helyszíne a fantasztikus Tahitian Noni Aréna lesz, amit az “ügy” érdekében kedvezményesen bocsátanak a rendelkezésünkre  – Köszönjük!

Részletek és jelentkezés itt! >>>

Ízelítő interjú az első előadóval, Vidi Ritával (“Hogyan váltsuk valóra vágyainkat”, “Hagyd a dagadt ruhát másra”, Célkitűzés tréning, Hősnők.hu, Vállalkozónők.org)

Ízelítő interjú a második előadóval, dr. Füzesi Györgyivel (Identity önismereti társasjáték megalkotója)

Beszélgetés Szőke Róberttel, aki a kezdeményezésről és az ismerkedésről fog beszélni (bizalomépítési specialista. személyiségfejlesztő tréner)

150 Comments

  1. Pingback: A pozitív gondolkodás NEM elég! | Társkereső Kalauz

  2. Pingback: Háztartási gép használati utasítás nélkül | Társkereső Kalauz

  3. Pingback: A lúzer igazolványtól a sikeres társtalálásig | Társkereső Kalauz

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.