22 Sep

Ha rendszeresen olvasod a Társkereső Kalauzt, már tudod, hogy október 22-e rendkívüli nap lesz a nem csak a Szabad Vagyok Program, hanem a Te életedben is: ekkor lesz ugyanis az 1. Szabad Vagyok Nap, ahol ott a helyed! Tematikus előadások a legfelkészültebb szakemberektől színvonalas helyszínen, mellettük játékos-beszélgetős workshopok, több tucat hozzád hasonló társkereső és egy nagyszerű hangulatú nap: ez lesz az első Szabad Vagyok Nap dióhéjban, ami méltó megünneplése lesz annak, hogy egy éves a Társkereső Kalauz és két éves a Szabad Vagyok Program!

A legfontosabb témákat járjuk körbe:

Érzelmi Fitnesz: Először is, itt van állandó vesszőparipám, az Érzelmi Fitnesz. A társkeresés “veszélyes üzem” – kapsz visszautasításokat, néha elcsüggedsz, elveszíted a reményedet, eleged lesz az egészből. Ekkor nagyon fontos, hogy érzelmileg stabil legyél – ezt szolgálják nagy kedvenceim, az Érzelmi Fitnesz feladatok.

Önismeret: Ismerned kell magad ahhoz, hogy tudd, kire és mire van szükséged. Azt tapasztalom, hogy ezt a területet rendre elhanyagolják a társkeresők, utána pedig csodálkoznak, hogy már megint ugyanazokat a hibákat követik el, továbbá, “nem ilyen lovat akartak”.

Önbizalom: Lehetsz békében magaddal, de ha nincsen önbizalmad, akkor nehéz lesz az ismerkedés!

Női gondolkodás, férfi gondolkodás: “Minden férfi str…, minden nő k….”?! Ha te is ilyen sémákban gondolkozol a másik nemről, akkor vajmi kevés az esélyed egy harmonikus párkapcsolatra. Persze megértem én, hogy korábban megégetted magad, de akkor is muszáj változtatnod a hozzáállásodon. És természetesen azt is jó lenne tudni, hogy hogyan lehetne ügyesebben ismerkedni a másik nem képviselőivel, flörtölni és megtalálni Őt…

Szexualitás: Eddig még nem beszéltünk a szexről, na de majd most! Hogyan kezdeményezd, hogyan beszélj róla, milyen tabuk vannak a szexben? Mit szólnál egy szexoktatóhoz? 🙂

Múlt héten az Érzelmi Fitneszről volt szó – micsoda meglepetés, én leszek az előadó, ezen a héten lássuk az önbizalom témakörét.

Az 1. Szabad Vagyok Nap előadója: Vidi Rita, aki garantáltan feldobja a kedvedet (és az önbizalmadat)

Nem sokat gondolkoztam azon, hogy kit kérjek fel előadónak: ő egy olyan fantasztikus nő, akiről sugárzik az önbizalom, akinek a megvalósítás a kisujjában van.

Két könyv és számos tanfolyam szerzője, a Hősnők.hu és a Vállalkozónők.org alapítója, kedvenc témái az időmenedzsment, a célkitűzés és az önbizalomnövelés.

Ő Vidi Rita, személyiségfejlesztő tréner.

Rita tudja, miről beszél, amikor a pozitív cselekvés fontosságát emeli ki: ő sem ezüstkanállal a kezében született, a múltban többször felállt a padlóról (pénzügyileg és párkapcsolatilag is), online társkeresőn találta meg a párját (30 fölött, gyerekkel egy nagyközségben), akitől második gyermekét várja jelenleg.

És hogy miről fog előadni az 1. Szabad Vagyok Napon?

Erről készítettem vele egy forgalmas kávézóban egy kis ízelítő beszélgetést.

A pozitív gondolkodás, az semmi?!

Vidi Rita az önbizalmadat fogja erősíteni az 1. Szabad Vagyok Napon

Az önbizalom veleszületett dolog, vagy fejleszthető? Milyen technikák léteznek az önbizalom fejlesztésére? Miért nem a pozitív gondolkodás a “tuti”? A beszélgetésből kiderül!

Kattints a háromszögre a hanganyag meghallgatásához!

Még több ízelítő az 1. Szabad Vagyok Nap előadóitól jövő héten!

Az 1. Szabad Vagyok Nap helyszíne a fantasztikus Tahitian Noni Aréna lesz, amit az “ügy” érdekében kedvezményesen bocsátanak a rendelkezésünkre  – Köszönjük!

Részletek és jelentkezés itt! >>>

75 Comments

  1. Pingback: Tűt a szénakazalban… | Társkereső Kalauz

  2. Pingback: Háztartási gép használati utasítás nélkül | Társkereső Kalauz

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.