27 Sep

Hogyan függ össze az önértékelésünk a háztartási gépekkel? Mi a társkeresés és a sikeres párkapcsolatok legnagyobb buktatója? Hogyan lehet megtanulni a másik “működését”? Dr. Füzesi Györgyivel, az 1. Szabad Vagyok Nap előadójával ezekről beszélgettünk egy pohár frissen facsart almalé mellett.

Ha rendszeresen olvasod a Társkereső Kalauzt, már tudod, hogy október 22-e rendkívüli nap lesz a nem csak a Szabad Vagyok Program, hanem a Te életedben is: ekkor lesz ugyanis az 1. Szabad Vagyok Nap, ahol ott a helyed! Tematikus előadások a legfelkészültebb szakemberektől színvonalas helyszínen, mellettük játékos-beszélgetős workshopok, több tucat hozzád hasonló társkereső és egy nagyszerű hangulatú nap: ez lesz az első Szabad Vagyok Nap dióhéjban, ami méltó megünneplése lesz annak, hogy egy éves a Társkereső Kalauz és két éves a Szabad Vagyok Program!

A legfontosabb témákat járjuk körbe:

Érzelmi Fitnesz: Először is, itt van állandó vesszőparipám, az Érzelmi Fitnesz. A társkeresés “veszélyes üzem” – kapsz visszautasításokat, néha elcsüggedsz, elveszíted a reményedet, eleged lesz az egészből. Ekkor nagyon fontos, hogy érzelmileg stabil legyél – ezt szolgálják nagy kedvenceim, az Érzelmi Fitnesz feladatok.  Az ezzel kapcsolatos írásomat itt olvashatod el >>>

Önismeret: Ismerned kell magad ahhoz, hogy tudd, kire és mire van szükséged. Azt tapasztalom, hogy ezt a területet rendre elhanyagolják a társkeresők, utána pedig csodálkoznak, hogy már megint ugyanazokat a hibákat követik el, továbbá, “nem ilyen lovat akartak”. Az előadóval, Vidi Ritával készült beszélgetést itt hallgathatod meg >>>

Önbizalom: Lehetsz békében magaddal, de ha nincsen önbizalmad, akkor nehéz lesz az ismerkedés!

Női gondolkodás, férfi gondolkodás: “Minden férfi str…, minden nő k….”?! Ha te is ilyen sémákban gondolkozol a másik nemről, akkor vajmi kevés az esélyed egy harmonikus párkapcsolatra. Persze megértem én, hogy korábban megégetted magad, de akkor is muszáj változtatnod a hozzáállásodon. És természetesen azt is jó lenne tudni, hogy hogyan lehetne ügyesebben ismerkedni a másik nem képviselőivel, flörtölni és megtalálni Őt…

Szexualitás: Eddig még nem beszéltünk a szexről, na de majd most! Hogyan kezdeményezd, hogyan beszélj róla, milyen tabuk vannak a szexben? Mit szólnál egy szexoktatóhoz? 🙂

Az előző két hétben az Érzelmi Fitneszről és az önbizalomról volt szó, most lássuk a következő előadás ízelítőjét, melynek témája a társkereséshez elengedhetetlen önismeret.

Az 1. Szabad Vagyok Nap előadója:

dr. Füzesi Györgyi pszichológus,

az Identity önismereti játék megalkotója, aki az önértékelésedet fogja a helyére tenni

dr. Füzesi Györgyivel egy forgalmas kávézóban találkoztunk (elnézésedet kérem a háttérzajért), és arról beszélgettünk, hogy hogyan függ össze a társkeresés és az önértékelés, miért megy tönkre annyi párkapcsolat, illetve mi köze a lelkünknek egy háztartási géphez.

Használati utasítás nélküli háztartási gépek lennénk?Erről és az önértékelés fejlesztéséről fog az Identity önismereti játék megalkotója, dr. Füzesi Györgyi beszélni az 1. Szabad Vagyok Napon (Kattints a háromszögre és hallgasd meg a beszélgetést)

Még több ízelítő az 1. Szabad Vagyok Nap előadóitól jövő héten!

Az 1. Szabad Vagyok Nap helyszíne a fantasztikus Tahitian Noni Aréna lesz, amit az “ügy” érdekében kedvezményesen bocsátanak a rendelkezésünkre – Köszönjük!

Részletek és jelentkezés itt! >>>

25 Comments

  1. Pingback: Tűt a szénakazalban… | Társkereső Kalauz

  2. Pingback: A lúzer igazolványtól a sikeres társtalálásig | Társkereső Kalauz

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.