20 Dec
A "te férfiállat!!!" pillantás

A coaching alkalmakat* azért szeretem mert én is mindig sokat tanulok belőlük. És hogy ez nem csak afféle udvariaskodás, most be is bizonyítom egy bejegyzéssel!

Szuperhatékony szemezési technika következik…

Már a Társkeresés indul! leckékben is szorgalmazom, hogy próbálj SZ.E.M.-ezni a kiszemelttel. A SZ.E.M.-ezés nem más, mint a másik Szemébe nézni, pozitív Energiát küldeni és Mosolyogni. Amilyen egyszerűnek tűnik ez, olyan nehéz megvalósítani, főleg ha a flörtölésnek a legenyhébb formáitól is elszoktál már. Még a másikra mosolygás is nehéz, nemhogy egy másodpercnél tovább még a szemébe is nézni!

Egy tanfolyamosom barátnőjével együtt jelentkezett a 8 hetes online programra, így együtt gyakorolják az általam tanítottakat. A coaching alkalom során elmondta, hogy nem csupán alkalmazzák a SZ.E.M.-ezést, de még tovább is fejlesztették azt – ezt szeretném megosztani veletek.

“Az elején nem tudtuk értelmezni, mit is jelenthet a pozitív energiaküldés”- mesélte a tanfolyamosom (nő), – “így kicsit megbolondítottuk a dolgot. Ha ránézünk valakire, nem pozitív energiát küldünk, hanem azt sugározzuk (csábosan), hogy ‘te férfiállat!’ :-D. Ez a “férfiállat-pillantás” határozottan bevált, barátnőm már többeket megbolondított vele.”

A “te férfiállat” persze tetszés szerint behelyettesíthető “te falu bikája”, “te adonisz”, “te szexisten” és, szexuális enegiákat felhorgasztó egyéb kifejezésekkel.

Miért működhet a “te férfiállat!!” pillantás?

Kommunikációnkat a verbális közlés (kimondott szavak) és a nonverbális jelek teszik ki, utóbbiak összességét hívjuk metakommunikációnak. Ide tartozik a mimika, a tekintet, a testtartás, a mozgás, a hanglejtés.

“A metakommunikáció az élőszóbeli kommunikáció légkörét – atmoszféráját – tükrözi. Funkciói: társas kapcsolatok kezelése, énkép bemutatása, csatornavezérlés, attitűdök bemutatása, érzelmek közlése.” (Wikipédia)

És itt ugrik a majom a vízbe: a szóbeli közlés, a verbális kommunikáció az össz kommunikációnak csupán 30-35%-át teszi ki! Tehát mondhatsz te akármit, vagy semmit akár, a metakommunikációs jelek, amiket leadsz (testtartás, gesztusok, tekintet) elárulnak téged!

Még egyszer, csak hogy tudatosítsam benned: a metakommunikáció 65-70%-át teszi ki minden egyes interakciónak! Ezért működik a SZ.E.M.-ezés technika, és ezért működik különösen a tanfolyamosaim által továbbfejlesztett “te férfiállat!!!” pillantás! Hiszen mit takar utóbbi “technika”? Milyen üzenetet közöl nonverbálisan a másik féllel? “Itt vagyok, tetszel nekem, van nálam esélyed, sőt, legszívesebben azonnal rád ugranék” 🙂 Csodák csodája, a férfiak pedig megérzik és megértik ezt a jelzést…

Használd ki te is a pszichológiailag is alátámasztott társkereső tananyagot és kezdd el gyakorolni a “te férfiállat” pillantást még ma! Következmények és mellékhatások tekintetében kérdezze meg társkereső edzőjét, vagy barátnőjét! Az eredményekről ne felejts el itt a hozzászólások között beszámolni!

Az ő tekintete mit mond?

A férfiak mernek SZ.E.M.-ezni?

Férfi olvasóim! Ti hogyan tudjátok hasznosítani a fentieket, ha nőkkel szemeztek? Ti mit sugároztok a nők felé ilyenkor? Egyáltalán – mennyire tartjátok nehéznek azt, hogy valakire, aki tetszik rámosolyogjatok? El kell hogy áruljam, hogy női olvasóim arra panaszkodnak, hogy amikor a javaslataim alapján SZ.E.M.-ezni próbálnak, azt tapasztalják, hogy a férfiak bátortalanok és mindenhova néznek, csak a szemükbe nem. Cáfoljátok vagy erősítsétek meg ezt az infót! 🙂


Nos, ki hogy áll a SZ.E.M-ezéssel? Szavazás!

*A társkereső coaching kizárólag VIP tanfolyamosaim számára elérhető.

Társkeresés indul!A speciális, társkeresőknek segítő tanfolyam első, ingyenes “Társkeresés indul!” modulját itt kérheted >>>

94 Comments

  1. Pingback: A "profi" online társkereső | Társkereső Kalauz

  2. Pingback: Ismerkedés három egyszerű lépésben! | Társkereső Kalauz

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.