10 May

Tengernyi szerelem!

with Comments Off on Tengernyi szerelem!

Már előre tartasz a nyártól, hiszen nincs kivel és nincs hova menned?
Úgy érzed, mindenki párban, vagy családban nyaral, kivéve téged?
Már a barátaid is mind leszervezték a programjaikat?

 

Akkor ezt az egy hetes tábort Neked találtam ki!

Tengernyi szerelem! – egy hetes tábor társkeresőknek egy hét, amely végre Rólad szól

Neked való?

Ezt a tábort társkeresők nőknek találtam ki, Téged is várlak, ha

  • kiégtél előző párkapcsolataidban
  • nem vagy túl még előző kapcsolataidon
  • régóta vagy egyedül, és fogalmad sincs, hol keresd a párod
  • régóta próbálkozol, de sosem jön össze semmi
  • ha szeretnél kicsit saját magaddal foglalkozni
  • ha szeretnél egy jó társaságban eltölteni egy hetet jó hangulatban, sok nevetéssel
  • ha szeretnél végre úgy igazán feltöltődni
  • ha szeretnél végre tengernyi szerelmet!
  • + ha voltál már bármilyen általam szervezett rendezvényen és ott jól érezted magad 🙂

Kik lesznek?

A Szabad Vagyok Programban 18-78 éves korig mindenki résztvesz, így a tábor esetében sincsen korosztályos besorolás. Hozzád hasonló helyzetben lévő nők fognak eljönni, akiktől sokat tanulhatsz azon kívül hogy nagyszerűen fogod érezni magad!

A tábor céljai

A Tengernyi Szerelem! tréningprogram megalkotásakor három cél lebegett a szemem előtt:

  1. Legyen ez egy olyan hét, amely csak ritkán adódik az életben: egy hét, amely csak Rólad szól. Ennek keretében összegzünk, tervezünk, utakat jelölünk ki, komoly önismereti és önbizalomnövelő munka fog folyni a pozitív pszichológia eredményeire és a life coaching eszköztárára alapozva.
  2. Legyen ez egy olyan hét, amelynek során átvesszük az összes, társkeresésre vonatkozó kérdésedet, kételyeidet és megnézzük a társkeresést a férfiak szemszögéből is a 2012-es Mit akarnak a férfiak? – felmérés válaszaira alapozva
  3. és végezetül legyen ez egy olyan hét, ahol egyedülállóként is nagyszerűen érzed magad a csapattal, elengeded magad, játszol és teljesen feltöltődsz, sokat napozol és úszkálsz a tengerben 🙂 Sőt, kirándulni és bulizni is fogunk!

Amennyiben tetszenek a fenti célok, olvass tovább!

Program?

A tábor programja a következő:

Indulás: Szeptember 10-én, hétfőn délután 4-kor indulunk Budapestről a Népligetből a szuperkényelmes 4 csillagos Neoplan Starliner busszal, és a 17 órás buszút után reggeli órákban érkezünk Paraliába.  (Teljesen tűrhető a buszút, a buszon van kávé, sör, WC, és filmet is nézünk. A személyzet nagyon kedves, tesztelve vannak)
Megérkezés, ismerkedés: Az első program 11-én kedden délután kezdődik, addig elfoglaljuk a szállást. Utána üdvözöljük a tengert, körbenézünk a városban és egymással is megismerkedünk.
Önismereti munka: Szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton három blokkra osztjuk a napot a következőképpen:
Reggel egy kis átmozgató torna, vagy jóga fél órában a tengerparton. A délelőtti 3 órás első blokk után 4 órás szabadidő, majd folytatjuk a napot a második blokkal egészen vacsoráig. Vacsora után a harmadik blokk választható: játszani fogunk (Identity önismereti játék, Dixit asszociációs játék, Activity)
Kirándulás: Szombaton körbenézünk Kateriniben, majd elkirándulunk az Olimposz hegy lábához és megnézzük Zeusz kádját illetve a festői hangulatú Litochoro városkát.
Meglepetés program: Hétfőn meglepetés program lesz 🙂 Tetszeni fog!
Zárás: kedden zárunk, strandolunk és este indulunk vissza Magyarországra.
A hét folyamán mindegyik napnak meglesz a maga témája, összegezzük a múltat, megnézzük a jelenünket és tervezünk a jövőbe is, mindeközben természetesen kiemelten foglalkozunk a társkeresés, társtalálás témájával a tőlem már megszokott módon.

(A programok szervezésének változtatási jogát fenntartom 🙂

Hol lesz?

Paralia az Olymposi Riviéra gyöngyszeme. Kék tenger, forgalmas és csendesebb homokos partok, nyüzsgő bazárok, bárutcák, tengerparti szórakozóhelyek. Egy hétre az egész a mi játszóterünk lesz, önmagad megtalálásának színhelye.

A szállás 2-4 fős apartmanokban lesz, amelyeknek alapfelszerelése a zuhanyzó/WC, konyhasarok, műholdas TV, wifi és erkély. A szállástól a strand 90 m-re van! Bolt rögtön a szállás előtt található, ahol minden lényeges dolgot beszerezhetsz magadnak.

Mikor?

Akkor, amikor a legmelegebb a tenger, amikor remélhetőleg a legjobb az időjárás, és amikor már a turistadömping kicsit lecsitul: szeptember 10-19-ig. (7 éjszaka szállás) (Az időjárásért sajnos felelősséget nem tudok vállalni de azt ígérték a görög istenek Olimposzon hogy minden rendben lesz)

Mennyibe kerül?

A Tengernyi Szerelem! tábor tartalmazza:

  • egyhetes, sehol máshol nem kapható, a Szabad Vagyok Program és Randi Andi által kidolgozott önismereti-társkereső tréninget
  • kirándulást Katerinibe és Litochoroba (Olimposz hegység, Zeusz kádja)
  • meglepetés programot
  • buszutat négycsillagos luxusbusszal
  • 7 éjszaka szállást 2-4 személyes konyhasarokkal, fürdőszobával/WC-vel, terasszal, TV-vel és wifivel ellátott apartmanokban
  • a szervezési költségeket.

Sajnos erről a táborról már lemaradtál… 🙁
Szeretettel várlak a Társkereső Műhelyeken illetve tanfolyamaimon!

Comments are closed.

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.