09 May

A társkeresők között gyakran látok olyanokat, akik nincsenek tisztában saját értékükkel. Magyarán nem tudják, mennyit érnek a társkeresők “piacán”, épp ezért állandóan alá- vagy fölélőnek saját szintjüknek.

Pontozzuk egymást

Természetesen a pontozás és a szintekről való beszéd csúnya dolog, ámde annál reálisabb: mindenféle kutatások kimutatják, hogy azok a párok maradnak együtt a legtovább és élnek együtt a legharmonikusabban, ahol azonos de legalábbis hasonló a kulturális, etnikai, társadalmi és anyagi háttér.

Trial and error

Te például hogyan szoktad “belőni”, hogy kinél kezdeményezel? Honnan tudod, hogy mennyit érsz? Egy amerikai randiguru szerint a legegyszerűbb a trial and error, azaz a próbálkozós módszer: először elkezdesz bepróbálkozni a legjobb nőknél, majd ha visszautasítanak, szépen visszaveszel, és ráhajtasz a 8-asokra, majd a 6-osokra is. Ahol pozitív a fogadtatás, az a te szinted.

Igen ám, de a sikered nem csupán azon múlik, hogy mennyit érsz elméletben a piacon, hanem azon is, hogy azt mennyire tudod megmutatni. Tehát mennyire sugárzik rólad, hogy te érsz is valamit. Például, mennyire van jól kitöltve az adatlapod, előnyös-e rajta a fotó. Vagy képes vagy-e beszélgetni egy randin, vagy zavarodban inkább csuromvizesre izzadod a tenyeredet? Jó hír: minden fejleszthető, így a személyiséged is! Ezért vagyok én neked, hogy ebben segítsek 🙂

A párképesség tesztje

Kanyarodjunk vissza még egy picit ahhoz, hogy vajon mennyit is érhetsz a nők szemében. Randiguruként folyamatosan továbbfejlesztem magam, bújom a szakirodalmat, hol egyetértve és nagyokat bólogatva olvasás közben, hol pedig sokszor hangosan vitatkozva a leírtakkal. Nemrég a kezembe került a Pease házaspár újabb könyve “A férfinak szex kell, a nőnek szerelem” címmel, és ott találtam egy tesztet, amely azt hivatott megállapítani, hogy mennyire vagy Te jó parti férfiként.

A teljes tesztet nem közlöm itt, de a főbb férfiassági jó pontokat igen.
Ha férfi vagy tehát, jó pont a nőknél ha:

 1. Belül vagy az ajánlott testtömeg indexen (nem vagy se túl sovány, se túl kövér)
 2. Fel tudod ismerni a flörtjeleket, amiket a nők küldenek feléd.
 3. Rendszeresen sportolsz.
 4. Széles a vállad, karcsú a derekad.
 5. Ki tudod mutatni az érzelmeidet a párod felé
 6. Általában értékelik a humorérzékedet.
 7. Tudod, hol kell keresned a G-pontot 🙂 A szexben odafigyelsz a párodra és képes vagy örömet okozni neki.
 8. Szereted a gyerekeket és az állatokat.
 9. Empatikus vagy
 10. Ápolt vagy
 11. Testmagasságod átlagos vagy afeletti.
 12. Közvetlen vagy
 13. Magabiztos vagy
 14. Rendszeresen felújítod a ruhatáradat, főleg a fehérneműt
 15. Képes vagy magadon nevetni
 16. Pozitív beállítottságú vagy
 17. Tudsz főzni
 18. A nehézségben is helyt tudsz állni
 19. Szorgalmasan igyekszel gyarapítani erőforrásaidat és azokat meg is osztod a pároddal
 20. Jövedelmed átlagos vagy afeletti.

Nos, hány pontot értél el?

Még egy érdekes adalék: nézz a jobb kezedre. Hosszabb a gyűrűsujjad, mint a mutatóujjad? Ha igen, akkor azt jelenti, hogy tesztoszteronszinted magas, és túlteng benned a férfiasság! Azért a fenti tesztet neked is ki kell töltened! 🙂

82 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.