29 Aug

Társkereső sikersztori egy 30-as tanfolyamostól, benne nagy tanulságokkal mindenki számára.

Társkereső sikersztori:

“2010 ősszel kezdtem az online társkeresésbe és akkor nagy segítséggel voltak a Tőled kapott ötletek, bátorítások. Igyekeztem visszajelzéseket is írni mindig. Nekem valahogy az életembe akkor többféle szál összefutott (hasonló dolgok) és ebbe a Te segítséged is beletartozott, ezúttal még egyszer köszönöm!

Na de jöjjön a sztori. Hátha mások is tanulhatnak belőle, másoknak is adhat erőt, kitartást. Szóval kitartó randizgatásba kezdtem 1 hónapon át. Olyan sokat jelentett ez nekem, hogy sosem éreztem magam annál inkább NŐnek mint akkorra. Egyre magabiztosabb lettem a találkozásokkal és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a Férfiaktól. Általában ők akartak még velem találkozni újra, és rendkívül jó érzés volt, hogy az én kezembe került valójában a döntés, ami arra mutatott rá, hogy valóban meg tudom találni az Igazit és nem kell megalkudnom.
Off-line is próbálkoztam, új sportba kezdtem, vagy új körökbe igyekeztem bekerülni és új helyekre járni (pl. falmászás, tánc..)

És akkor a nagy randizások közepette találkoztam valakivel, akivel nagyon jót beszélgettünk, és jól éreztem magam, de vhogy azt éreztem hogy valami hiányzik belőle és mennem kell tovább az úton (The next please :)) Így el is búcsúztunk, az Ő nagy sajnálatára – de ezt éreztem és el kellett utasítanom.

Ahogy írtad, nekem kb. 1 hónap után bejött az a ‘korszak’ hogy nem bírom tovább és pihentetnem kell a dolgot. Kicsit elegem is lett (bár nem volt semmi rossz, vagy negatív élményem) egyszerűen elfáradtam. A pihenés időszaka alatt egy vasárnapi nagy beszélgetés után egy barátommal, a Körúton mentünk, ahol találkoztam az említett sráccal és  köszöntünk, mosolyogtunk. Valamit éreztem belül, hogy jó látni Őt és egyszerűen nem tudom…. így mivel én utasítottam vissza , gondoltam adnék még is egy esélyt a dolognak és írtam neki egy sms-t, hogy találkozhatnánk-e még .Ő persze nagyon örült!

Ez volt novemberben. Eleinte nem peregtek olyan gyorsan az események, de pont a lassúsága és a nem-elkapkodottsága hozta meg a gyümölcsét a dolognak bennem! Kb. december közepe óta vagyunk együtt, szinte január óta együtt lakunk és nagyon boldogok vagyunk. Fél évre rá megkérte a kezem és igent mondtam, szóval igazán boldogok vagyunk együtt!!!!

Azt hiszem, hogy valójában a kulcs az volt nekem, hogy TENNI kell és nemcsak várni valakire. Viszont nálam sok mindenen át kellett menni ahhoz, hogy ide eljutottam és egy tényleges, őszinte döntést hoztam, hogy családot szeretnék és ehhez egy Társ kell. Enélkül a döntés nélkül nem megy a dolog szerintem. Én azt gondolom, hogy vannak olyan független Nők (és gondolom Férfiak is) akik igenis élvezik a függetlenséget és a nem elkötelezettséget, főleg itt a nagyvárosi létben.Azt mondják, hogy szeretnének Társat, de a szívük mélyén nem biztos, hogy ezt akarják, mert talán tele vannak félelemmel, kudarcokkal, vagy nem tudom, sok oka lehet. És utána már kevésbé tudnak lemondani dolgokról…

Azt gondolom, ha valaki őszintén, szíve mélyéről meghozza a döntést, el is határozza magát egy cél érdekében és tesz is érte, akkor már csak kitartónak kell lenni. Talán nekem így szerencsém volt, hogy kb. 2-3 hónap után megtaláltuk egymást, de sok évet böjtöltem azért eddig az igazán harmonikus, örömteli kapcsolatig.”

Mi a tanulság?

A fenti történetből a következőket szeretném kiemelni:

1. A randizgatás nem feltétlenül olyan szörnyű dolog, mint amilyennek elsőre látszik – jó esetben önbizalomnövelő hatással is van! Például 63 éves Műhely résztvevő (nő) az online társkeresés révén “jött rá végre, hogy milyen a jó szex” 🙂 Persze nem azt javaslom itt, hogy az első randi után ugrás az ágyba…

2. Ha társat keresel, érdemes mindenhol próbálkozni – online társkeresők, offline helyszínek, stb. Persze ilyenkor mindenki azzal jön, hogy az ő lakhelyén nem lehet offline ismerkedni, de azért csak nézz körül és bővítsd az ismeretségi körödet!

3. Ha belefáradsz a társkeresésbe, nyugodtan pihentesd a dolgot!

4. Akár férfi vagy, akár nő, merj kezdeményezni!

5. Tisztázd magadban, hogy kell-e neked kapcsolat vagy sem.

6. Legyél kitartó!

7. Keress segítséget és támogatást, hogy ne add fel a keresést!

158 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.