07 Apr

A legutóbbi Társkereső Műhelyen az egyik, 40-50 körüli résztvevő arra panaszkodott, hogy több éve nem volt még csak egy randija sem, és ő bizony “reménytelen eset”, és ez az egész társkeresés “lehetetlen'”, hiszen ha eddig nem működött, miért működne ezután?

Mellette ült egy ugyanannyi idős résztvevő, és lelkesen számolt be, hogy az előző fél évben 60 randit bonyolított le online társkeresőkről és volt már hosszabb kapcsolata is, ami online társkereső alakult ki. Ránézésre mindketten ugyanolyan csinosak voltak, tehát a különbség oka nem a külsejükben keresendő.

Az egyikük szomorkodott, hogy “neki már annyi”, a másikuk fel volt villanyozva és lelkesen számolt be az online ismerkedési technikáiról.

Az egyikük úgy gondolta, “reménytelen”, és én úgysem tudok segíteni rajta, a másikuk nyitott volt az új gondolatokra, sőt, tartotta a lelket a többiekben is.

Az egyikük úgy érezte, az ő korában már ez nem megy, és az ő korosztálya kizárólag fiatalabbakat keres, a másikuk ott volt élő bizonyítékként arra, hogy ez nem igaz.

60 randi vagy egy sem?

60 randi, vagy egy sem? Min múlik, hogy nálad mi a statisztika?

Ha te is az “egy sem” kategóriába tartozol, és az online társkeresőket, a férfiakat/nőket és az egész világot okolod ezért, akkor itt az ideje, hogy megváltoztasd a hibás nézeteidet és a korlátozó hiedelmeidet. Ezért érdemes olyanokkal beszélgetni, akik hasonló cipőben járnak: pozitív példát tudnak mutatni neked, és rávilágíthatnak arra, hogy máshogy, hatékonyabban is lehet társat keresni, mint arra várni, hogy “szólítson már meg valaki”.

  • Ha nem tudsz mosolyogni,
  • nincsen önbizalmad,
  • nulla az önértékelésed,
  • nem is hiszel abban, hogy lehetséges neked társat találni,
  • ha téves nézeteid vannak a másik nemről
  • ha nincs is kivel értekezned a témáról

akkor könnyedén Te is az “egy sem” kategóriába tartozhatsz, és csak csodálkozol, hogy hosszú évek óta senki rád sem nézett. Ha unod már az egyedül töltött szombat estéket, vagy azt, hogy hónapok, évek óta nem érezted nőnek vagy férfinak magad, mire vársz? Mire számítasz, mi fog megváltozni? Ha egyedül annyira jutottál, hogy több éve egyedül vagy, akkor őszintén mit gondolsz, miért változna meg bármi is, ha semmit sem teszel?

El tudod képzelni, hogy lehet hogy csak azért érzed reménytelennek a helyzetet, mert nem tudsz eleget a témáról? Lehet hogy éveket elpazaroltál addig, amíg mások vígan bonyolították a randijaikat! Megengedheted magadnak, hogy még több időt fecsérelj el panaszkodással ahelyett, hogy elkezdenél ismerkedni végre?

Ha kicsit elfáradtál, bizonytalan, frusztrált vagy már az egész társkeresési macera miatt, esetleg minden randira görcsösen mész, az a kisugárzásodon is látszani fog. Ha nem tudod, hogyan kell kitölteni egy online adatlapot, vagy hogy érdemes ismerkedni, akkor nem sok sikerélményed lesz. Ekkor jön jól egy kis tuning!

A Társkereső Tuningot Neked találtam ki – már vagyunk egy jó páran, csak Te hiányzol! 🙂


Nézd meg itt a részleteket, és tarts velünk a következő három hónapban! Tőled is azt szeretném hallani 3 hónap múlva, hogy tele van a randi naptárad, vagy hogy már meg is találtad a párod! >>>

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.