13 Oct
Férfiak az oroszlánbarlangban

“Milyen bátrak ezek a pasik, hogy idejöttek a nők közé, az “oroszlánbarlangba” – ezzel fordult hozzám a Társkereső Műhely kezdete előtt egy “régi motoros” klubtag. Bevallom, én is kicsit izgultam, hogy hogy fog elsülni a “Társkeresés a másik szemszögéből” című Műhely, amely most először férfiakat is beengedett, hogy elmondják, ők hogyan látják a társkeresést a “másik oldalról”.


Az igazság odaát van (?)

Azt hiszem, ez is lehetett volna a tegnapi mottó. A Társkereső Kalauz hozzászólásai közül is az derül ki, hogy mindenki mindent tökéletesen csinál, és a másik nem a hibás mindenért. Ők azok, akik udvariatlanok, nem válaszolnak, nem hívnak vissza randi után, és egyébként is, tanulhatnának jómodort. A Társkereső Műhelyen kiderült, amit már régóta sejtettünk: férfi szemmel is pont ugyanígy néz ki a helyzet, csak “pepitában”. A nők ugyanúgy nem válaszolnak sokszor a küldött levelekre, és néha érthetetlen okokból eltűnnek, mint szürke szamár a ködben.

 

Te is így látod társkeresőként a férfiakat?!

Te is így látod társkeresőként a férfiakat?!

Szexuális zaklatás ajánlatok a társkeresőkön

A másik érthetetlen jelenség az online társkeresőkön a nők számára az, hogy a férfiak közül miért gondolják sokan azt, hogy mókás/célravezető dolog nemi szerveket ábrázoló fotókat küldözgetni. Bevallom, ezt én sem értettem sosem, és nem fér a fejembe, hogy az ilyesmi képekkel mégis, milyen eredményre számít a küldője. Én úgy gondoltam, bizonyára a kutya sem válaszol az ilyen “ajánlatokra”, de egy érdekes kísérlet kételyeket ébresztett bennem.

A Műhelyre eljött Gulyás Ádám is, a csajozz.be illetve a pasizz.be online társkereső portálok vezetője, aki “szakmai érdeklődésből” tesztelte az online társkereső közönséget. A kísérlet lényege, hogy többféle profilt töltött fel és figyelte a reakciókat. Főleg a két fő típusra volt kíváncsi: az egyik egy konszolidált, házasságra vágyó, igényesen felöltözött úriember volt, a másik pedig egy nemi szervet ábrázoló fotó “csajok írjatok” jeligével. Részemről azt vártam volna, hogy az úriembert a női közönség viszi, mint a cukrot, míg az altesti fotóra rá sem hederítenek, de a statisztikák mást mutattak. Míg a “normális pasira” alig 30-an voltak kíváncsiak, addig a másik fotónál kiakadt a rendszer valahol a 400. érdeklődőnél. És nem csak érdeklődtek és szemlélődtek, de leveleket is küldözgettek a fotóra pillantva az adatlapjuk alapján elvileg komoly kapcsolatra vágyó nők is. A kísérlet természetesen nem laboratóriumi körülmények között történt, és érdemes lenne megismételni, mindenesetre elgondolkodtató, hogy ha ennyi érdeklődő van egy meztelen képre, akkor talán nem véletlen mégsem, hogy sok férfi ilyesmivel próbálkozik: lehet, hogy a nagy számok törvénye alapján működik a dolog?

Milyen fotót küldjek?

… és ez még egy enyhe kép 😀

Kezdeményezzünk vagy sem?

A másik nagy dilemma női társkereső körökben a kezdeményezés kérdése. A jelenlévő férfiak beszámolója szerint nem túl gyakori, hogy a nők kezdeményezzenek, viszont örömmel veszik az ilyet a férfiak, tehát hölgyeim, íme, így lehet kitűnni a csendben várakozó tömegből!

A fentieken kívül voltak még élménybeszámolók randikról, ötletek társkereső rendezvényekre, és “pasi lelőhelyekre”, de a legfontosabb, hogy a sok nevetés és jó hangulat teljességgel elfeledtette a kezdeti oroszlánbarlangos kételyeket és egy jó kis klubestet teremtett a helyére.

Találkozzunk legközelebb (is)!

Részletek a Társkereső Műhelyről itt

10 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.