20 Jul

Nem titok, hogy a társkeresés és az önbizalom között erős összefüggés van: minél nagyobb az önbizalmad, annál könnyebben ismerkedsz, szólítasz meg embereket, annál lazábban megy a társkeresés. Lássuk dióhéjban, hogyan indulhatsz el leggyorsabban az önbizalom növelése terén és hogyan segíthetek neked itt, a Társkereső Kalauzon!

Ha tehát nincsen önbizalmad, a legelső lépés nem a különféle randi tippek megtanulása lesz, hanem az önbizalom építés.  Olvasd el önbizalommal kapcsolatos cikkeimet, különösen ajánlom az Önbizalom és társkeresés című írásomat.

Ne feledd: az önbizalom felé vezető első lépés az önismeret. Ki vagy Te? Mit szeretnél valójában? Hogyan képzeled el a jövődet? Ezeket mindet tisztáznod kell, főleg, ha társat szeretnél. Nem mindegy, kit választasz – ha hosszútávban gondolkozol, akkor a párválasztás életed egyik legnagyobb döntése. Ha nincsen önbizalmad ahhoz, hogy megfogalmazd a vágyaidat, akkor könnyen aranykalickában találhatod magad (rosszabb esetben átvitt értelemben ketrecbe zárva), és azon kaphatod magad, hogy más elvárásai szerint éled az életedet.

Te hogyan látod magad?

Az önismeret tehát az első lépés, ehhez segítenek hozzá önismeret témájú cikkeim, illetve a Társkereső Műhelyek is, ahol többek között az Identity önismereti társasjátékkal fedezzük fel önmagunk legbelső rétegeit. Szedd össze a bátorságodat, gyere el és beszélgessünk egy jót!

Ha megvan a kellő önismeret, az önmagában még nem elég ahhoz, hogy fejlődjön az önbizalmad: eredmények is kellenek. Ki kell lépned a komfortzónádból, és sikerekkel kell gazdagítanod a személyiségedet. A sikerekhez azonban meg kell tanulnod a kudarcok elviselését is – ez a társkeresésre különösen igaz.


Most kipróbálhatod az Identity önismereti játékot – jelentkezz a július 25-i Társkereső Műhelyre! >>>

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.