03 Dec

Az internetes társkeresést sokan nyűgnek érzik, pedig helyes hozzáállással akár még nagyszerű móka is lehet! Főleg, ha már évek óta egyedül vagy és rád sem nézett a másik nem egyetlen képviselője sem. Mindegy, hány éves vagy, itt az ideje, hogy megmártózz az internetes társkeresés világában!

Hogyan váljon az internetes társkeresés mókává?

Az internetes társkeresés a flörtölés terepe!

“A fotóid és az adatlapod alapján szimpatikusnak talállak, ha esetleg Te is, szívesen venném válaszodat. Hosszútávú, tartós kapcsolatot szeretnék, nem kalandot.”

– ez a kezdeményező levél teljesen játék- és flörtmentes! Ráadásul mindenki ilyenekkel bombázza a többieket, itt az ideje, hogy kitűnj a társkeresők szürke tömegéből! Flörtölnöd kell! A flörtölés művészete tanulható. Ha neked ez nem megy élőben, akkor jó hír, hogy online van időd kigondolni hogy mit is kellene írnod.  A társkeresés hirdetés legyen játékos, humoros és ötletes!

Internetes társkeresés: bátraké a szerencse!

Az internetes társkeresés tökéletes lehetőség arra, hogy olyan dolgokat próbálj ki, amiket még soha azelőtt. 50-es nők számolnak be nekem online kalandokról, amikről azelőtt sosem álmodtak volna, fantasztikus történeteket kapok. Ha félénk vagy élőben, online merészebb lehetsz. Ha kudarcot vallassz is, legalább megpróbáltad – semmi veszítenivalód nincsen!

 

Bátraké a szerencse!


Legyél kicsit titokzatos!

Nem kell mindent az első levélben kitálalni. Nem kell azt mondani, hogy komoly kapcsolatot szeretnél, vagy hogy gyereket, vagy akár már jövő héttől összeköltöznél valakivel. Nem kell az összes kártyádat kiteríteni. Elárulhatsz magadról érdekes részleteket, sztorizgathatsz, keltsd fel a másik érdeklődését annyira, hogy akarjon veled találkozni. A “komoly kapcsolatot szeretnék” – nagyon unalmas!

Legyél önmagad!

Egyedül vagy – itt az ideje, hogy újra kitaláld önmagad! Tesztelgesd magad, figyeld a többiek reakcióját, hogy megtudd, mennyit változtál a legutóbbi társkeresés óta.

Társkeresés indul!Ha úgy érzed, jól jönne egy-két további bevált jó tanács, tudok segíteni! Kérd az ingyenes “Társkeresés indul!” leckéket, kattints ide >>>

10 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.