15 Aug
Külföldi szerelem vagy óriási átverés?

Munkám során rengeteg történetet hallok. A történetek egy része szomorú, a másik része vidám, ma utóbbi típusból adok közre egyet. De mielőtt még rátérnék magára a történetre, beszéljük egy kicsit arról a témáról, amelyet érint: ez pedig a külföldiekkel való ismerkedés az online társkeresőkön.

“SOS! Külföldi ír nekem online társkeresőn!”

A társkeresők közül sokan merészkednek nemzetközi vizekre, ami az ismerkedést illeti. A Facebookon és az azokhoz tartozó applikációkon keresztül (Are you Interested, Badoo és társai), illetve a nemzetközi társkeresőkön (wayn, match.com, chemistry.com, stb.) nagy eséllyel nem csak honfitársaink, hanem külföldiek is ránk írhatnak. Ez természetesen szerencsés esetben roppant romantikus végkifejlettel is járhat, viszont fel kell hívnom a figyelmét mindenkinek, hogy sok esetben egyáltalán nem a romantika a mozgatórugója ezeknek a megkereséseknek.
Te hogyan kezeled a szakítás utáni depressziódat? Vannak tuti receptjeid? Írd meg!

hSzeretnél minél hamarabb meggyógyulni és újrakezdeni szakítás után? Neked készült a 30 napos gyógyító Újratervezés szakítás után online program! Kattints a részletekért! >>>

A háttérben sokkal prózaibb okok állhatnak: könnyű pénz- és vízumszerzés. Ezek a külföldi “kalandorok” annyira ügyesek, hogy több társkeresőmtől hallottam, hogy azok már majdnem utalták a pénzt repjegyre, csak hogy idejöhessen látogatóba a külföldi kedves. A profibbak az egész családjukat bevonják, így Skype-on “győződhet” meg a magyar társkereső arról, hogy a románcot az egész család támogatja. Írni pedig fantasztikusan tudnak (egy-két esetben nagyon tört magyarsággal vagy angolsággal ugyan), és könnyen elhitetik a másik féllel, hogy szerelmük őszinte és töretlen. A magyar társkereső pedig – főleg ha már régóta keres és itthon csak a visszautasításokat kapta – könnyen elhiszi, mert EL AKARJA HINNI, hogy végre van, aki szívből és pláne érdek nélkül szereti. És mindez még akkor sem gyanús, ha a kedves akár 20 évvel fiatalabb, jóképű férfi/csinos nő, és harmadik világbeli. Hiszen a szerelem nem ismer határokat – sóhajtoznak ilyenkor azok, akik még ötvenes éveikben is hinni szeretnének a rózsaszín lányregényekben és a mesében.

Mindenki hajlamos Magyarországot és az itthoni körülményeket leszólni, pedig a helyzet az, hogy az Európai Uniós vízumunk aranyat ér annak, aki az EU-n kívül, nálunk jóval szerényebb körülmények között él. Számukra egy magyar elkeseredett egyedülálló maga az ugródeszka: pár hónapnyi, max. egy-két évnyi “melót” kell belefektetni a románcba, egy kis levelezés, hízelgés, vízum megszerzése, egy-két év házasság, és máris sikerült megteremteni a biztos jövő alapjait. Lehet továbbmenni, munkát vállalni, és természetesen villámgyorsan elválni. Ez van sokszor a rózsaszín romantika mögött. Mire figyelj?

Gyanús a dolog, ha:

 • a külföldi kedves akár több évtizeddel fiatalabb nálad
 • a külföldi kedves már online olyan mély érzelmekről ír, amelyeknek igazából semmilyen alapjuk nem lehet, hiszen még csak nem is találkoztatok
 • a külföldi kedvesnek nincs pénze és lehetősége arra, hogy meglátogasson téged, ebben neked kellene segítened őt
 • a külföldi kedvesnek nincsen vízuma, de szívesen költözne hozzád
 • a külföldi kedves már úgy bemutat Skypeon az egész családjának, hogy még csak nem is találkoztatok élőben

És hogy ne legyen annyira elrontva a kedved, ha te is éppen forró hangvételű levelezéssel állsz egy külföldi macsóval vagy szupermodell-kinézetű nővel, íme egy vidám történet egy társkeresőtől, akivel az egyik vidéki helyszínen találkoztam:

Külföldi szerelem vagy óriási átverés?

Vajon igaz a szerelem?

Randi Oroszországban

“Ahogy ígértem, leírom az oroszországi randim történetét.
Mindenek előtt köszönöm a tréning lehetőségét, és a tartalmas előadást. Elárulom, hogy a főiskolán a segítő beszélgetés témakörében az előadó  csak beszélt a megértő figyelemről, de nem mutatta be gyakorlatban. A tréningen ez nekem nagyon sokat számított.
És most íme a történet.
A társkeresőn pár nap eltéréssel két levelet kaptam. Az egyik egy Szvetlana nevü 27 éves, a másik Oleszja néven bemutatkozó 23 éves csaj. Mindkét levelére amolyan távolságtartó stílusban válaszoltam és tartottam ezt a formát.
Szvetlana egész jól írt angolul. Ha igazat írt, tényleg egyetemen végzett külkapcsolatok szakon. Vele csak pár levelet váltottam. Oleszjának viszont csapnivaló volt az angol tudása és vele volt hosszabb a levelezés. Valószínűleg csak on-line fordítót használt.
Mindkét lány a Mari-El Köztársaságból írt: Szvetlana a fővárosból, – Yoshkar Ola-ból -, Oleszja a fővároshoz közeli faluból, Szemenovkából.
A neten ismerkedtem egy kicsit a vidékkel, majd kacérkodni kezdtem a kiutazás gondolatával. Az információ gyüjtés során az ottani utazási irodának egy társkereső szolgáltatását is megtaláltam. Ezen felhívták az érdeklődők figyelmét, hogy vannak csalók, akik valaki más fényképét felhasználva leveleznek külföldi társkeresőkkel, és néhány levélváltás után eljut oda, hogy valamilyen ürüggyel pénzt kérjen. Ezek többnyire idegenforgalmi, vagy külkapcsolatok szakos egyetemisták, akik a fényképet adó ismerőseiknek részesedést fizetnek az ilyen “bevételből”. Természetesen az ügynökség csak tiszta társkeresőkkel dolgozik, ami a hölgyeknek idegennyelvi tanfolyammal felkészítést nyújt, és a honlapról az érdeklődő uriember ajándékot rendelhet szíve hölgyének az Oriflame-től.
De térjünk vissza Oleszjára. (Ez a név az Olga becézett változata.) A csaj Oriflame disztributorként mutatkozott be, mint a mellékelt fotón is látható. Elég elragadtatott, azonnal szerelembe eső lánynak mutatkozott, akinek a “hevületét” a legrosszabb beállítású fotók küldésével sem sikerült csillapítani. A levelezésünk azonban megszakadt, amint megírtam, hogy elkezdtem a vízum ügyintézést. Itt láttam, hogy baj van, de ilyen esetre készültem egy “B” tervvel.
A Tisza-Expressz 35 óra alatt  ért Moszkvába, onnan 12 órás utazás következett busszal Yoshkar-Ola-ba. A város amúgy nagyon szép.
Séta közben észrevettem néhány Oriflame elosztási pontot, amire motoszkálni kezdett bennem a kisördög. Az egyiknél rákérdeztem, ismerik -e  a levelezőtársamat. Szerencsére a csoportvezetőnek volt egy barátnője (szintén Olgának hívják), aki beszélt valamelyest angolul. Ő volt segítségemre abban, hogy a cég üzletkötői nyilvántartásából egy másik elosztási ponton működő ügyfélszolgálatnál ennek utánanézhettünk. Az eredmény természetesen nulla. Az alkalmi idegenvezetőm arcán láttam a sajnálatot. Megköszöntem, hogy annyi időt szánt rám és megkérdeztem, hol találom a Nemzeti Múzeumot. Nem a térképen mutatta meg, hanem elvezetett oda. El akartam búcsúzni, de rákérdezett, nincs -e kedven beülni vele egy bárba?
Tudtam, hogy megszánt és talán kárpótoni akart a csalódásomért. Hiába, a Nagy Orosz Lélek …….
Beültünk egy cukrászdába, és úgy köszöntünk el, hogy este ujból találkozunk és elmegyünk a város legnagyobb szórakozóhelyére, a Farao disco-ba. Disco akkor épp nem volt, csak a bár-pizzérria részben zenés környezetben vacsoráztunk, beszélgettünk, majd sétáltunk a városban. Egész jól elbeszélgettünk, ahhoz képest, hogy Olga angol dalszövegekből tanult önerőből. Le  a kalappal előtte! Jónéhányszor járt külföldön, így voltak élményei. Az esti randi előtt pedig a neten rákeresett Magyarországra.
Másnap estére új találkozót beszéltünk meg. Ezuttal a szállásomra egy üveg bor mellett. Tetszett neki az apartman. Ő egyedül neveli a fiát egy olyan kis lakásban, mint az apartmanom egyik szobája. Nem hiszem, hogy sokan kihagynák azt a lehetőséget, hogy megpróbálják megfektetni azt a nőt aki a szállására felmegy, de én a kissebséghez tartozom. Hiába, nem vagyok Thaiföldre látogató szex-túrista, és ügyelek arra, hogy milyen emléknyomot hagyok magam után. Beszélgettünk, kicsit kényeztettem némi kéz, láb és hát masszírozással, szóval csak jól éreztük magunkat. Éjfél után hazakísértem.
Természetesen e-mail címet cseréltünk, a Facebook-on egymás ismerősei vagyunk, de skype-on is tartjuk a kapcsolatot.
Az “A” -terv Olgának köszönhetően, ha másképp is, de kialakult. Megismerkedtem a város szép helyeivel, hazafelé menet pedig a busz Moszkvába érkezése és a vonat indulása közötti 12 órát szintén kellemesen töltöttem.
Hazaérkezésem után Oleszjának megírtam milyen kellemes volt a kirándulásom, és természetesen néhány fotót is mellékeltem. Valószínűnek tartom, hogy azért nem akart találkozni velem, mert egy randin nincs kéznél az on-line fordító. Ha csaló volt, pénz kéréséig nem jutott el, ha pedig csak kíváncsiságból külföldi levelezőpartnereket keresett, találhatott néhányat.
Kirándulási élménynek érdekes volt az út, és az alkalmi levelezőtársaim nélkül nem szántam volna rá magam egy ilyen útra, mellőzve a szervezett csoportos kirándulások kényelmét. Csalódottság? Olgának köszönhetően fel sem merült bennem. Ha pedig a sors fordulatai mégsem hoztak volna össze minket, a városnézések emléke önmagában is szép marad.
Ettől függetlenül azért senkinek nem ajánlom, hogy hasonló apropóból utazzon el bárki is külföldre, hacsak más célja nincs az utazásnak. Ilyenkor az a bizonyos “B”-terv legyen az első! :-)”

Grúz esküvő

Másik kliensem sajnos – mielőtt még találkoztunk volna – egy grúz férfiba habarodott bele online, hogy aztán a második (!!!) személyes találkozáson hozzámenjen feleségül. A félresikerült házasság részleteibe nem mennék bele, a férfiút végül rendőrök kísérték el a repülőtérre. Azóta ugyan nem találkoztak, viszont a válási procedúra így nemzetek között iszonyatosan megbonyolítja a tényleges elválást.
Neked is van ilyen sztorid?

Te hogyan kezeled a szakítás utáni depressziódat? Vannak tuti receptjeid? Írd meg!

hSzeretnél minél hamarabb meggyógyulni és újrakezdeni szakítás után? Neked készült a 30 napos gyógyító Újratervezés szakítás után online program! Kattints a részletekért! >>>

233 Comments

 1. Robi1985 2011. August 15. Monday 14:26

  Mivel ilyenben még nem volt részem érdemben nem tudok hozzászólni. DE egy biztos, a képen ez a Francia bugyi eszméletlen jó! 😀

  Reply
  • WMA 2011. August 16. Tuesday 19:12

   😀

   Reply
  • JULI 2013. March 21. Thursday 16:32

   Sajnos nekem is volt hasonlo esetem .Akülőmbség az volt hogy svédországbol .Meglátogatottegy régnem látott ismerősőm.MIis előkelő éteremben mentünk vacsorázni Kőzke fel idéztük a multat .NOSZTALGIÁZTUNK.jOL ÉREZTÜK MAGUNKAT SÉTÁLTUNK SZÉP KŐRNYEZETBEN .eGY TO PARTJÁN az uri ember álitolag jo anyagiakal rendelkezett ENGEM APSZULUT NEM ÉRDEKELT .kELEMESEN TELT AZ ESTE .mindadig mig aszt nem kérdezte ha a barátom bajba lenne kisegiteném e .A FELELETEM AZ VOLT ÉN NEM KÉREK.-DE NEM IS ADOK aDIG NYUJTOZKODOK AMEDIG A TAKAROM ÉR uGYAN IS AZ URI EMBER KÉTFAJTA ITALT FOGYASZTOTT EGYSZERE SŐRT ÉS VAVAMIJEA DRÁGA TŐMÉNT.sAJNOS SOKAN VALJÁK MAGUKAT IGAZI URI EMBERNEK.En a hatvanon tuliakrol mothatok véleményt. Nagyon sokat mulatam az otromba viselkedésükőn.ÉS büszkén valják ők diplomások ÉNcsak egy egyszerü házi aszony vegyok jo humor érzésel megáldott a sors–üdvőzlet midenkinek

   Reply
 2. atro 2011. August 15. Monday 15:38

  2*(35+12) órát utazni egy ismeretlen csaj kedvéért…? OMG! Ez nagyfokú naivitásra vall. Meg aztán mégis mire számított így több ezer km-nyi távolság esetén? Majd találkoznak, leszáll a lila köd, és egymásra találnak, ásó, kapa, nagyharang se választja szét többet őket, mint valami valóságtól elrugaszkodott hollywood-i romantikus giccsfilmben? És és talán még a Jézuskában meg Télapóban is hisznek ezek az emberek? 😀 Hihetetlen…
  Nekem is nagyon tele van már a bakancsom a hazai hölgyek jóvoltából szerzett kosárgyűjteményemmel, de ilyen extrém ismerkedésre azért sosem tagadtatnám el magam. Lehet, hogy túlságosan óvatos és bizalmatlan típusú vagyok, de azért ez, amint a mellékelt történet mutatja, azért hasznos. Persze a történet írója a véletlen szerencse jóvoltából megvalósult B-tervvel próbálja meg nyugtatni a saját lelkiismeretét, hogy azért a végén nem is alakult annyira rosszul a történet, miközben belül talán érzi, hogy ezt mégsem kellett volna. Összesen hány nap szabadságába és mennyiszer tízezer forintnak megfelelő Rubel-be került ez a majdnem egy éjszakás történet? (Ami ugye csak a puszta véletlennek köszönhető, hogy ennyi is volt…(

  Reply
  • Kati 2011. August 16. Tuesday 04:48

   Kedves Atro!
   Bocs, de szerintem az életet és az élményeket nem rubelekben és utazási órákban kell mérni.
   Lehet, hogy valaki élvezte az utazást és örült?
   Üdv,
   Kati

   Reply
  • Dreja 2011. August 17. Wednesday 17:36

   Egyetértek. Nem is értem, hogy jut eszébe ilyesmi valakinek…

   Reply
 3. atro 2011. August 15. Monday 15:48

  Én budapesti vagyok, de őszintén szólva, Pest-megyén kívülre történő randi célú utazásnál is erősen gondolkodóba esek, hogy megéri-e az időt, és a pénzt…? Mert sajnos ott tartunk, hogy egy átlagos fizetésű embernek kb. egy napi (vagy még több) bérébe kerül egy többszáz km-es belföldi menettérti vonat, vagy távolsági buszjegy, amire megvan az esély, hogy totál kidobott pénz lesz, mert a több órás utazás után kb. öt perc alatt kiderül, hogy a két ember közel sincs azonos hullámhosszon.
  De ha még azon is van, és működhet a dolog, akkor is ott van a nagy kérdés, hogy utána hogyan tovább, ha mindkét embernek egymástól több száz km-re lévő saját városában van felépített egzisztenciája, állása, stb… És hogyan, meddig működhet egy olyan kapcsolat, ahol éppen ezért belföldön is csak hétvégén tudnak találkozni egymással, hétköznap este mindenki egyedül érkezik az üres lakásba. Persze el lehet költözni, csak sajnos egy új állást a bevallottan statisztikailag 10% feletti munkanélküliség esetén nagyobb lutri, mint lóverseny, ezért feladni egy biztos állást egy bizonytalan románc kedvéért szerintem nagyon kockázatos dolog.
  Bár lehet hogy csak én vagyok ennyire földhözragadt és túlságosan racionalista. 🙂

  Reply
  • Luca 2011. August 16. Tuesday 19:55

   Így igaz,őszinte és reális gondolatok.

   Reply
   • Luca 2011. August 16. Tuesday 20:11

    Jaj a cicám ráugrott, s elment. Nos, folytatom. Szóval, azért a túlzott óvatosságból vissza kell venni. Ezért jó levelezgetni itt. Ha a levélben valaki őszinte, szívesen bemutatkozik, egyeztetitek az érdeklődési körötöket,akkor kiderül,hogy legyen e folytatás, van e esély a hely változtatásra. Persze a tuti 20 éves munkahelyet nem adja fel egykönnyen senki, de….ha….., akkor bár mi megtörténhet. a gyerekeknek pedig kalandos,ha nem sikerül is. Csak szépen kell elbúcsúzni.
    Sok sikert, kalandra nyitottan !

    Reply
    • JULI 2013. March 21. Thursday 17:03

     juli–VOLT EGY SOROZAT A TÉVÉBE SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA Az idősebb korosztáj bizonyára emlékszik rá Volt egy hőlgy és egy ur .TÁVOL EGYMÁSTOL HOGY MÉRT NEM KERÜLTEK ŐSZE MÁR NEM TUDOM DE NAGYON SZÉP VOLT MINDIG SZÁMITHATAK EGYMÁSRS .igAZI JO BARÁTOK VOLTAK . mindketen őnzetlenül segitetek a másiknak-éjel vagy napal OJAN MEGHATO VOLT TALÁN JO LENE MOST IS HA LENÉNEK IJEN LOVAGIAS IGAZ JO BARÁTOK ÉN IJENRE VÁGYOM DE SAJNOS IJEN RITKA MINT A FEHÉR HOLLO.NEM TUDNAK UDVROLNI A TÁNCIKOLÁBA AZÉRT EGY KICSIT TANULTAK A FIUK HOGYAN ILLIK EGY KISLÁNYAL VISELKEDNI .AZOK A FIATALOK VALMEJIK FOLKLORBA TÁNCOLNAK SZÉP TARTÁSUK VAN ÉS A VISELKEDÉSÜK IS MÁS SZÉPEK ÉS ARANYOSAK

     Reply
 4. Dóra 2011. August 15. Monday 16:36

  Kedves atro!
  Teljesen egyetértek veled.
  Az interneten én is megismerkedtem már olyan férfival, akivel boldog lehettem volna, de sajnos a távolság megölte a kapcsolatot. Nem az érzelmek hűltek ki. Nem volt rá idő, hogy ez bekövetkezzen. A mai napig tartjuk a kapcsolatot, persze csak mint két jó barát, aki szereti, tiszteli egymást, és aggódik a másikért. Sem én, sem a másik fél nem mert lépni, hiszen biztos állásunk volt, egzisztenciánk, amit a mai világban nehéz egy idegen helyen újra felépíteni.(Ezért most lottózom.)Nem mertünk kockáztatni. Ráadásul van két gyerkőcöm, nem ugrálhatok felelőtlenül. Nem tehetem ki őket annak, hogy ha esetleg még sem működik a dolog, visszaköltözünk. Szóval, nem csak te vagy racionalista. De azért fel a fejjel! Én is próbálok optimista lenni.
  Szép napot!
  Üdv: Dóra

  Reply
  • Dreja 2011. August 17. Wednesday 17:40

   Így gondolom én is. Jobb el sem kezdeni az ilyesmit, mert utána fájni fog a távolság és az elszakadás…

   Reply
  • Lajos 2013. October 7. Monday 14:16

   Aki nem mer, az nem is nyer. Lehet számolni a pénzt. Lehet félni a távolságtól. Lehet félni az ismeretlentől.
   DE AMIKOR A HALÁLOS ÁGYADON FEKSZEL, CSAK AZT FOGOD SAJNÁLNI, AMIT NEM TETTÉL MEG!
   A pénzt az ördög úgyis elviszi. Ha csalódás ér, attól csak erősebb leszel. Ha meg bejön….Azt képzeld el TE!

   Reply
   • Móni 2013. October 12. Saturday 10:40

    Lajos,Te vagy az emberem:)

    Reply
    • Lajos 2013. October 17. Thursday 06:05

     Még nem, de ha csinos vagy, még lehetek. Szabad vagyok, mint a madár.

     Reply
 5. Csaba 2011. August 15. Monday 17:20

  Maga a szerelem az átverés.

  Reply
  • eperke 2011. August 15. Monday 20:34

   😀 sőt – az összes érzelem az! és az élet is az! 😀

   újabb nyavalygós pasi!!!

   Reply
   • atro 2011. August 15. Monday 20:49

    Nem, hanem az élet olyan mint egy gagyi videójáték, aminek csak a grafikája tökéletes. 🙂

    Reply
 6. Szilvia 2011. August 15. Monday 17:30

  Én egy kifejezetten könnyen ismerkedő típus vagyok, és korábban majd hogy nem kinevettem a neten ismerkedőket. Az utóbbi két kapcsolatom a neten kezdődött és nagyon pozitív véleményem van erről. Előre tudtam meg olyan paramétereket, amelyek számomra lényegesek, és bizony a könyvtárban, vagy egy kávézóban nem feltétlen derül ki a kiszemelt lehetséges partnerről. De nem igazán az előnyöket akarom felsorolni. Azért írok ide most, mert nem értek egyet azzal, hogy befektetésnek, kiadásnak, stb. köze lehet egy kapcsolathoz. Vannak fontos szempontok, amiknek valóban meg kell, hogy feleljen egy kapcsolat, hogy működőképes legyen, de rossz hozzáállás azon gondolkodni, hogy mennyibe kerül. Én igazi költöző madár életet éltem, így biztosan állíthatom, hogy boldogabb voltam egy számomra ismeretlen városban, ahol ugyan valóban új munka, barátikör, hobby után kellett néznem, de a férfi, akivel egymást választottuk ott feküdt mellettem, minthogy a jól megszokott és biztos munkahelyemről haza ballagva egyedül aludtam el. Egy új hely nem csak veszélyeket rejt magában, sőt szerintem a veszély az, amikor beleragadunk a jól ismert ‘biztonságosba’ és már változásra vagy hitre sem vagyunk képesek. Talán Andi épp te hívtad ezt komfortzónának. Ha ebben a komfortzónában nem találtuk meg a mellénk valót partnert, akkor ki kell belőle lépni. Igen, lehet, hogy lesznek anyagi “veszteségeink” de el kell tudni dönteni, hogy mi a fontos, fel kell állítani a fontossági sorrendet. Tehát számomra egy megfelelő partner miatt vállalható a kockázat, amit egy új hely jelent, sőt egy új hely számomra lehetőség arra, hogy újat lássak, éljek meg. Én már 15 éve gondolkodom agy, és nem bántam meg. Nem tudom hol lennék, ha a biztonságos folyamatot választom, de nem pazarlom arra az időmet és a jelent mem áldozom fel arra, hogy a lehetséges múlton gondolkodjak, mialatt azzal kellene foglalkoznom, hogy mi a jövőm.
  Legyetek nagyon pozitívan tele hittel, mert az ilyen attitűdöt mindenki szereti. A racionális anyagias hozzáállás nem feltétlen szimpatikus egy romantikára vágyó partner számára.
  Mindenkinek sok sikert a párválasztásban!!

  Reply
  • WMA 2011. August 15. Monday 20:18

   Kedves Szilvia!

   Tetszik a gondolkodásod, bár több ilyen ember lenne ebben az országban!

   Sok sikert! 🙂

   Reply
  • Tibor 2011. August 15. Monday 20:42

   Hú de jó fej vagy ! Lehet veled ismerkedni ?

   Reply
  • mari4477 2011. August 16. Tuesday 07:48

   Szilvia abszolut igazad van

   Reply
  • Dreja 2011. August 17. Wednesday 17:42

   Nem anyagiasság. A munkáját, ha nem olyan, amiben benne van a költözés, nem szívesen hagyja ott az ember.

   Reply
  • JULI 2013. March 21. Thursday 17:21

   nE RAGASZKOGJUNK GŐRCSŐSZN SEMIHEZ éN 17 ÉVEL EZEŐT AZT TETEM DE MÁR RÉG MEGBÁNTAM CSAKvendéek vagyunk e főldőn.Egyjo partnerel bárhol élhet az ember.MINDENT MEGLEHET BESZÉLNI iGÉRNI PEDIG CSAK ANYIT SZABAD AMIT BE IS TUDUNK TARTANT ÉS A KAPCSOLAT HIGYJÉK EL FANTASZTIKUS LESZ ésEGY KAPCSOLATOT ÁPOLNI KELL ÜDV–JULI

   Reply
  • Dávid 2014. February 3. Monday 21:24

   Bezzeg 1000 évvel ezelőtt! Sátor + ló, (új)asszonyt kincset a lóra pakolni oszt uzsgyi vissza a Kárpátmedencébe.
   Most is lehet utazgatni csak “normál” EUs fizetés is kell hozzá…

   Reply
 7. szerintem pedig 2011. August 15. Monday 18:30

  Édesistánöm, legalább fektette volna meg a csajt, így mi értelme volt az egésznek? Nevetséges 😀
  Amúgy meg aki bedől ilyen ostoba átveréseknek, arra annyit mondok: megérdemli. Aki hülye, haljon meg 😀

  Reply
  • Györgyi84 2011. August 15. Monday 18:53

   Naccerű, így már értem, miért vagy egyedül… 😀

   Reply
   • szerintem pedig 2011. August 15. Monday 19:18

    1. Ki mondta, hogy egyedül vagyok?
    2. Ha valaki nem hülye, az logikusan egyedül van?

    😀

    Hát Randi Andi, neked van türelmed bőven, az tuti! Látom, kell is ehhez a bizniszhez 🙂

    Reply
    • Randi Andi 2011. August 15. Monday 20:38

     Türelem valóban kell.

     Főleg az olyanokhoz, akik csípőből hülyéznek le másokat, ítélkeznek mások felett és borzasztóan okosnak képzelik magukat. Na azokhoz kell a legtöbb türelem! 🙂

     Reply
     • Bea 2011. August 16. Tuesday 10:28

      Szívemből szóltál!!!!!

      Reply
     • Na igen 2011. August 16. Tuesday 15:44

      Ez szep volt! 🙂

      Reply
     • WMA 2011. August 16. Tuesday 19:14

      Oltás! :DDDDD

      Reply
  • Katz lelkész 2011. August 15. Monday 19:16

   “…mi értelme volt az egésznek ?….”

   …Joe-t, a magányos vadnyugati hőst megkérdezik, mi volt a legemlékezetesebb szerelmi élménye ?…
   – Beléptem a saloon-ba… Mary ott állt a pultnál, lebomló szőke haján megcsillant a lemenő nap sugara…a tekintetünk egymásba fúródott, éreztem, ez szerelem első látásra….
   – ÉÉsss ???
   – Megfordultam, kimentem a lovamhoz, és elvágtattam… soha többé nem láttuk egymást…
   – Tökéletes kapcsolat volt !

   🙂

   Reply
   • Kati 2011. August 16. Tuesday 04:57

    Kedves Katz lelkész!
    Ez itt a mosoly helye. (Nincs smiley-m.)
    Üdv:
    Kati

    Reply
   • mari4477 2011. August 16. Tuesday 07:52

    Ez nagyon jóó

    Reply
  • csilla39 2011. August 16. Tuesday 10:21

   Hát ez nagyon durva volt!
   Egyébként meg miért kellett volna lefektetni egy idegen csajt?

   Reply
   • Katz lelkész 2011. August 16. Tuesday 11:17

    Csilla39:
    “…miért kellett volna lefektetni egy idegen csajt?”

    Talán azért, mert várta, és örömet okozott volna neki…
    🙂

    Más szempontból egy nagyon tömör, frappáns válasz:
    “Kajak Béláné
    2011. augusztus 16. kedd – 06:37
    Bunkó volt, hogy nem húzta meg a csajt, Oroszhonban kevesebb a férfi, végre odavetődik egy, az sem akar szexelni…hát gratulálok.”

    Bizony, ne feledjük, külföldön mindannyian hazánk utazó nagykövetei vagyunk… ügyeljünk a jó hírünkre, a renoméra, a goodwill-re, és hasonlókra…
    🙂

    Reply
 8. Györgyi84 2011. August 15. Monday 18:52

  Én csak olyan leveleket kapok néha (elvileg színmagyak társkeresőkről), hogy “Hello, a nevem Faith / Gloria / Susan / Holly / Kate stb., láttam adatlapod, keltett bennem nagy tetszés, és hiszem, higy ez egy nagy, igaz szerelem. Kérlek, írj a …. postacímre, szeretettel: Faith / Gloria / Susan / Holly / Kate”
  Egyszer visszaírtam egy ilyennek, hogy: “Kedves […], én vagyok heteroszexuális, te hagyj engem béke, amíg én lenni finom.” “Izgalmasabb történetem nincs…

  Reply
  • atro 2011. August 15. Monday 20:52

   Azért ilyen értelmetlen a szöveg, mert angolról fordítják át magyarra számítógépes fordító szoftverrel. Viszont a magyar nyelv az egyik legnehezebb, legösszetettebb a világon a ragozása miatt, ezért a fordító programok egy bonyolultabb mondatot képtelenek átfordítani értelmesen magyarra – legalábbis még egyelőre…

   Reply
  • Luca 2011. August 16. Tuesday 20:18

   Tetszett ! :-)))

   Reply
 9. Katz lelkész 2011. August 15. Monday 19:05

  Az érem másik oldala…
  Bizonyos nyugati országokban, pl. Németország, ahol a férfiak ráuntak a helybéli szuper emancipált hölgyekre, bizonyos közvetítő irodákon keresztül szerezhetnek maguknak távol-keleti feleséget, aki tradicionálisan patriarchális környezetből érkezik, és nem akarja a kalapot viselni. :/

  A külföldiekkel kötött érdekházasság nem új dolog, még a rendszerváltás előtti időkben történt, hogy pénzt kínáltak, ha névleg feleségül veszek egy lányt, aki Erdélyből akart Magyarországra költözni.

  Reply
  • szerintem pedig 2011. August 15. Monday 19:20

   Hát igen, ebben van ráció. És megvan az illúzió is… Elvégre melyik kopasz, pocakos, 150 centi mély, fogatlan, 60 éves milliomos nincs meggyőződve arról, hogy a mellette billegő 180 centis, 20 éves szőke cica nem szereti őt halálosan? 😀

   Reply
   • atro 2011. August 15. Monday 20:56

    Igen, ez most pont aktuális téma, pld. a dominik strauss-kan ügy (nem tudom, hogy kell helyesen írni, sorry), meg soros gyurinál 50-valamennyi évvel fiatalabb excsaja perének ügye. 🙂

    Reply
   • JULI 2013. March 21. Thursday 17:52

    A PÉNZÉT DE NEM A PASIT

    Reply
  • szerintem pedig 2011. August 15. Monday 19:21

   Hát igen, ebben van ráció. De ha még szerelmet is vall az illető, akkor megvan az illúzió is… Elvégre melyik kopasz, pocakos, 150 centi mély, fogatlan, 60 éves milliomos nincs meggyőződve arról, hogy a mellette billegő 180 centis, 20 éves szőke cica nem szereti őt halálosan? 😀
   Egy hétköznapi ember sem más…

   Reply
   • Katz lelkész 2011. August 15. Monday 19:37

    Itt lehet mazsolázni:)

    kulfolditarskereso.lap.hu

    Thai hölgyek, pl. 26 éves, 30-60 között keres… :))

    Reply
 10. Eleonóra 2011. August 15. Monday 19:18

  Szervusztok!Kitalálni én is tudnék történeteket.Valószínűleg én is a humorosat írnám meg ezek közül.
  Szilviával értek egyet!

  Reply
 11. szerintem pedig 2011. August 15. Monday 19:25

  Én egy 50 éves 150 kilós nő vagyok. Megismerkedtem a neten Alejandróval. Ő 25 éves, úgy néz ki mint Enrique Iglesias, spanyol, és szerencsére már rögtön az első fényképembe beleszeretett. így aztán ki is utaztam hozzá, nem totojáztunk sokat, a repülőtérről a taxi egyből az esküvőnkre vitt. Az oltár előtt vallot szerelmet. Azóta is boldogan élünk, egyszerűen imádja a hájaimat, és nagyon szexisnek tartja a ráncaimat. Három gyerekünk született, most várjuk a negyediket! Soha rá sem néz másra, imád, napi 5-ször szeretkezünk! Mint látjátok nem szabad feladni! Ja! És nem a pénzemre utazik, Alejandro milliomos, van egy szállodalánca és egy autógyára is!

  Reply
  • Attila36 2011. August 15. Monday 21:27

   na persze.melyik este álmodtad?

   Reply
  • Gina 2011. August 16. Tuesday 06:52

   Ez tényleg komoly ?

   Reply
   • atro 2011. August 16. Tuesday 08:21

    Szerintem nem az, csak poénkodott a kolléga. 🙂

    Reply
  • Zsuzsanna 2011. August 16. Tuesday 15:16

   de jó, neked meg van humorod!!!!!!!!!!
   egyébként én arra gondoltam hogy “Olga” esetleg mégis az a lány volt aki levelezett csak már nem merte fölvállalni magát élőben, mivel úgy tűnt ebből nem lesz vízum(mármint neki),így nem vallotta be, ő az a lány… na ez milyen variáció?

   Reply
 12. Márpedig 2011. August 15. Monday 21:55

  A testvérem NewYorkban dolgozott tanárként 3 évet… Ott az interneten megismerkedett egy Fülöpszigeteki lánnyal. Kiutazott hozzá… megismerkedtek személyesen… Aztán hazament és interneten tartották a kapcsolatot. Amikor másodszor kiutazott a szigetekre, már eljegyezte a lányt. Aztán a harmadik kiutazásnál elvette feleségül. (röviden-tömören)
  Elég hihetetlen történet… de szín igaz.
  Ma már van egy örökbefogadott és egy saját gyerekük… és egyenlőre ott élnek a fülöpszigeteken.

  Szóval nem lehetlen ilyen kapcsolatra szert tenni, de nem veszélytelen az biztos.
  Jelenleg én is csak külföldiekkel próbálok internetes kapcsolatot ápolni. Természetesen a realitás érzékem ettől még megmaradt.
  Személyesen sajnos nagyon kevés lehetőségem van ismerkedni. A magyar társkereső oldalak pedig használhatatlanok számomra.

  Reply
  • Mes 2011. August 16. Tuesday 02:44

   Kedves Márpedig!

   Jó volt olvasni a történeted..
   🙂

   Reply
  • atro 2011. August 16. Tuesday 08:17

   Valóban szép az ilyen történet, és még azt sem akarom kétségbe vonni, hogy ilyesmi nem fordulhat elő, csakhogy egyetlen ilyen romantikus filmekbe illő esetre legalább száz sikertelen, kudarcba fulladt történet jut. Mondhatnám azt is, hogy a testvéred esete az a kivétel, ami egyébként erősíti a szabályt. 🙂

   Reply
   • sea970 2011. August 16. Tuesday 08:40

    MLM-nél tanítják, hogy kb. száz nemre jut egy igen. Szerintem ez a társkeresésnél is valahogy így van…

    Reply
    • Dreen 2011. August 16. Tuesday 15:52

     Hú, Yeee, akkor most majd bele kell zavarodnom a sok igenbe, mert 200-ból még 0-nál tartok! 😀

     Reply
     • sea970 2011. August 17. Wednesday 11:55

      Na, akkor én most mit szóljak. Múlt hét csütörtökön randiztam valakivel. Utána mindketten nagyon lelkesek voltunk, már terveztük a második talit. Erre ma írt, hogy közben talált valaki mást. 🙁
      Hú! Ha most belenézhetnék a nagy közös tudatalattiba, hogy mi alapján választotta a másikat…

      Reply
     • Dreen 2011. August 17. Wednesday 13:58

      Sajnálom.. Tudom milyen érzés, ilyen nekem is volt három eddig.

      De tudod mit?! Neked se jön össze, nekem se jön össze, házasodjunk össze! 😀

      Reply
   • Bobajka 2011. August 16. Tuesday 09:37

    Atro!
    Térj már magadhoz!!!!!!
    Teljes mértékben megértem a cinizmusodat, az iróniát amit képviselsz…de kitörölheted vele a *******. Semmit nem érsz vele azon kívűl h másokat megbántasz…közben magadat is (és ezzel most nem azt mondom h a hazugság jobb)

    Reply
    • atro 2011. August 16. Tuesday 09:52

     Ne haragudj, de nem értelek. Miért lenne bántó, sértő az, ha az IGAZSÁGOT, VALÓSÁGOT írom le? Nem én találom ki ezeket, az élet maga ilyen… Miért rám neheztelsz ezért? 😮

     Reply
     • Bea 2011. August 16. Tuesday 10:33

      Kedvesem!
      Te az általad vélt, vagy tapasztalt valóságot írod le. Én nem venném a bátorságot azt állítani magamról, hogy én az igazságot írom. Mindenkinek más és más ez a bizonyos igazság és valóság. Nem vagyunk egyformák. (Közhely, de igaz). Tiszteletben kell tartani a másik embert, a gondolatait, az érzéseit, a véleményét.

      Reply
  • Kriszta 2011. August 16. Tuesday 08:47

   “A magyar társkereső oldalak pedig használhatatlanok számomra.”

   És számomra is.

   Reply
   • atro 2011. August 16. Tuesday 09:55

    A külföldiek meg irreálisan drágák. Egy nemzetközi randivonalon simán elkérnek 10 – 20 $ USD-os díjat havonta. Persze ez ott külföldön nekik nyilván nem nagy pénz, csak a mi nyomorult magyar fizetésünk kevés hozzá…

    Reply
    • Márpedig 2011. August 16. Tuesday 17:55

     Van ingyenes nemzetközi társkereső.
     Van egy amerikai, egy holland, egy izraeli és egy ukrán kapcsolatom jelenleg,
     többnyire chatelünk… és szó sincs szerelemről, vagy hasonlóról.
     Csupán baráti kapcsolatok, számomra még pluszban nyelvgyakorlás is. 🙂
     Azt tervezem hogy jövőre kiutazok Amsterdamba és meglátogatom az egyiküket.
     Remélem összejön. 🙂

     Reply
   • Zsuzsanna 2011. August 16. Tuesday 15:20

    és számomra is

    Reply
 13. mammis ioannis 2011. August 16. Tuesday 05:28

  Ja iz Grecii,no hocu poznakomitsja s takoj russkoj zensinoj,katoraja zanimajetsja s ezoterikoj i s jogoj-yogoj,moze vi RANDI-ANDI znajetje kak vozmozna eto djelatj.ja cital vase pismo i oni ocenj interesnije.Ja hocu boljsje znatj cto budjet V EGER i kogda eto budjet.Ja cas zivu v BUDAPESTJE i ja zanimajusj vne biznisem s ezoterikoj i ja mogu pomoc ljudjam.

  Moja dorogaja RANDI ANDI bolsoje sposiba.

  Reply
  • Dreen 2011. August 16. Tuesday 15:56

   Google Translate crapped out.. 😀

   Reply
 14. Attila 2011. August 16. Tuesday 06:31

  Kedves Olvasók!
  Én szivesen ismerkedem vidéki hölgyekkel! Egész más értékrenddel rendelkeznek mint a pesti “manivadászok”. Született Pestiként éltem majd 6 évet Szegeden a hölgy kedvéért. Ott dolgoztam, éltem, szenzációs volt. Végül én vetettem véget a kapcsolatnak mert neki voltak már gyerekei és nem akart,nekem pedig a gyerkőc hiányzik az életemből….
  Külföldi próbálkozás is volt de az valóban átverés “szagú” volt igy azt hamar befejeztem……

  Reply
  • atro 2011. August 16. Tuesday 08:15

   Attila, ebben igazad van. Én is szívesen ismerkednék vidéki (főleg kisvárosi, falusi) lányokkal (és most a vidékit nem pejoratív értelemben kell venni). Sokkal kedvesebbek, közvetlenebbek mint a fővárosi, vagy nagyvárosi társaik. Persze ez csak egy általánosítás, ami természetesen nem mindenkire igaz.
   A legjobban egy olyan barátnőnek örülnék, aki vidékről származik, és csak a munkája miatt él a fővárosban, de nem fertőzte még meg ez a budapesti létforma. 😀

   Reply
   • Szilvia 2011. August 16. Tuesday 19:10

    Mit lehet tudni Rolad atro? (Nem kulfoldrol irok, csak a gepem van onnan):-)

    Reply
  • Bea 2011. August 16. Tuesday 10:59

   Köszönöm a vidéki hölgyek nevében! De ne feledjük, nem csak a városi nők a hibásak ebben. Becsületére váljék a nőnek, ha NŐ tud maradni és tisztelet a férfinak, ha FÉRFI tud maradni, ebben a felfordult világban.
   Íme egy kis segítség az Uraknak, lehet, hogy a városi hölgyek is csak erre várnak:
   Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied lehet. Ha megtanulsz vele bánni. (Müller Péter)

   Reply
   • Dreen 2011. August 16. Tuesday 21:52

    Ha a szemüket nézem, sikítófrászt kapnak. 😀

    No nem mintha ez engem engem visszarettentene, Müller Péter nélkül is mindig a szemüket néztem, egy lelket keresek.

    Reply
    • Bea 2011. August 17. Wednesday 10:16

     Szorítok Neked, hogy megtaláld azt a lelket, akit neked szánt az ég, akivel együtt lesztek majd, kerek egész!

     Reply
    • Dreen 2011. August 17. Wednesday 11:33

     Köszönöm kedves Bea 🙂

     Egyébként a szmájlikat így tudod használni (szóköz nélkül a jelek között):

     : ) 🙂
     : D 😀
     : P 😛

     Meg amit még kitalálsz, nem baj ha nem ismeri fel a rendszer, akkor is érthető: :X (nem mondok semmit), :@ (mufurc arc), 😎 (nagy nézés)

     Reply
     • Dreen 2011. August 17. Wednesday 11:34

      A szemüveges ikon: 8 -)

      Reply
     • Bea 2011. August 17. Wednesday 17:08

      Ez aranyos volt, köszi! 😀

      Reply
     • Biker63 2011. August 21. Sunday 17:10

      :))
      Mindenkinek jó egy kis mosolytanfolyam!

      Reply
  • Luca 2011. August 16. Tuesday 20:39

   Attila, kérdezem,hogy, milyen kapcsolatod volt a gyerekeivel,hogy a nővel együtt ott tudtad hagyni 6 év után? Milyen lehetett az a hat év ott? Szerintem nem csak a saját gyermek kívánsága miatt lett vége. Ott már régen megszakadt valami.

   Nem is a választ várom, hanem, gondolkozzunk el miben járunk el helytelenül, s tanulni kell belőle.

   Legyünk magunkkal őszinték. Itt sem a templomban vagyunk, hinni ott kell !

   Reply
 15. Kajak Béláné 2011. August 16. Tuesday 06:37

  1) A főhőst figyelmeztették az irodában, tudta, hogy sok jóra nem számíthat.
  2) Bunkó volt, hogy nem húzta meg a csajt, Oroszhonban kevesebb a férfi, végre odavetődik egy, az sem akar szexelni…hát gratulálok.
  3) Végülis utazott egy jót és nem hinném, hogy többet várt el a levelezőpartnerétől.

  Vannak ennél sokkal keményebb és több anyagi áldozattal járó sztorik is. Mellesleg a magyar lányok is tudnak, ha akarnak…a nyugaterurópai/amerikai férfiak a remek célpontok. A Dél-amerkai srácok úgyszintén az esküvőt ígérgetik az európai tartózkodásért. Ilyenek mindig is voltak, vannak és lesznek. csak a helyén kell kezelni a dolgokat.

  Reply
 16. Bea 2011. August 16. Tuesday 07:39

  Sziasztok!

  Kifejezetten nagy érdeklődéssel olvastam a sztorit és a hozzászólásokat.
  Véleményem szerint semmi különbség sincs a magyar és a külföldi társkeresésben. A szív, a lélek az emberi mivoltunk és érzéseink tekintetében. A különbség csak a beszélt nyelv és a távolság tekintetében nyilvánul meg. Jogos a kérdés, vajon kellő tapasztalattal rendelkezem? Azt gondolom, bátran állíthatom, igen.
  Minden esetben óvatosnak kell lenni, hiszen Magyarországon is belefuthatunk egy szélhámosba, ahogyan egy külföldi esetében. Egyetértek Szilviával. Kellő nyitottság és rugalmasság nélkül, itthon sem fogjuk boldogan, társunk oldalán leélni az életünket.
  Röviden a történetem. Elmondhatom, hogy 43 évesen, több kudarc után, rátaláltam a lelki társamra, a világ másik végében. 8 hónapja ismerem, és jobban ismerem, mint a volt páromat, akivel 6 évig osztottuk meg az életünket. A különbség annyi, hogy a levelezéseink által az embert ismertem meg, a lelkét, a gondolkodásmódját, a hozzáállását, az érzelmi világát, azt az embert, aki a mélyben lakozik. Lehet, hogy sokak számára hihetetlen, de a vonzalom, a szenvedély is lángol közöttünk. Az időeltolódást és a nyelvi nehézségeket napi szinten leküzdjük, és reményeink szerint az első találkozás is hamarosan meg fog történni. Soha nem szerettem még így senkit, és soha nem szeretett még így senki. Ez a férfi több támogatást és erőt ad nekem több ezer km távolságból, mint eddig bárki, aki itthon ült a szoknyámon, és csak szívta az energiámat. ( A hibás én voltam ebben, mert hagytam neki, hogy ezt tegye.) És ez fordítva is így működik. Most tanultam meg szeretni. Most tanultam meg adni. Amit nagyon fontosnak tartok: szeretem azt az embert aki mellette és általa vagyok, akit és amit kihozott belőlem.
  Igen, mindketten óvatosak óvatosak vagyunk. Én is figyeltem arra, hogy csak egyoldalú az odaadásom? Ő vajon hajlandó ide utazni? Ha én utazom, vállalja a költségeket? ( Sajnos én nem állok jól anyagilag, nincs lehetőségem ilyen utazást finanszírozni.) Kellően rugalmas ahhoz, hogy esetleg Ő rúgja fel az életét? És még sorolhatnám!
  Minden kérdésemre pozitív a válasz. A repülőjegyemet Ő fizeti; szándékában áll itt tölteni a szabadságát; ha szükséges Ő települ át ide; 3 hónapja tanulja a magyar nyelvet, mert fontosnak tartja, hogy az anyanyelvemen mondja ki: szeretlek; a fiamat őszintén imádja mit mondhatnék még? Hogy ez maga a csoda? Igen! Mert csodák márpedig léteznek. Csak hinni kell benne. És be kell tartani a rég elfeledett szabályokat, mint például őszinteség! Hidd el, amit adsz, azt kapsz. És figyelj az érzéseidre, a belső hangodra, a jelekre! Itt nem működik a józan ész!
  Hit, őszinteség, bizalom, kitartás!!!!

  Szép napot kívánok mindenkinek: Bea

  Reply
  • Zorka 2011. August 16. Tuesday 07:50

   Szia!

   Imponáló a lelkesedésed, és lehet hogy naiv a kérdésem, de hogy szerethetsz valakit ilyen odaadással, akit még sosem láttál? Nem tartasz attól, hogy az első találkozás óriási csalódás lesz?
   Nem állítom, hogy átverés-szagú a pasi, de egyelőre egy monitorba, egy webes felületbe vagy szerelmes, nem?
   Bocs, ha túl realista voltam, de én jártam már úgy, hogy 2-3 hónap levelezés után kissé belehabarodtam valakibe, aki élőben egy romhalmaz volt. És a dolog pikantériája, hogy rohantam haza és legszívesebben a netes “lelki-társamnak” meséltem volna el, hogy milyen gáz randin vagyok túl – csaképpen a két személy egy és ugyanaz volt.
   Remélhetőleg Te nagyobb szerencsével jársz 🙂
   Z.

   Reply
  • atro 2011. August 16. Tuesday 08:11

   Bea, nem akarlak kiábrándítani, a kedvedet venni, de te nem a szóban forgó férfiba vagy szerelmes… Te egy elképzelt, álmaid, vágyaid világában létező kitalált személybe vagy szerelmes. Persze azt nem vonom kétségbe, hogy egy létező személlyel levelezel, de korántsem vagyok biztos benne, hogy az illető tényleg az, akinek elképzeled.
   Hányszor esett már meg velem is, hogy egy fotó, bemutatkozás alapján elkezdtem levelezni valakivel, mennyire szimpatikusnak gondoltam – és akkor jött a mindent eldöntő személyes találkozás és egy teljesen más ember állt előttem, mint ahogy én az illetőt elképzeltem (nyilván nem a külsőre értem ezt).
   Zorkának teljesen igaza van. Persze lehet álmodozni, de már Vörösmarty is megmondta 2 évszázaddal ezelőtt, hogy az ábrándozás az élet megrontója. 🙂

   Reply
   • Zorka 2011. August 16. Tuesday 08:25

    Még a külső is lehet csalódás, ha pl. a férfi adatlapján 175 cm magasság van feltüntetve, a képekről a magasság természetesen nem derül ki, élőben viszont alig 165.. (Én 172).
    Vagy idegesítő a stílusa, a hangja, nem tud normálisan viselkedni, mittomén, ezer apróság lehet, ami pusztán levelezésből nem derül ki.

    Reply
    • Kriszta 2011. August 16. Tuesday 09:12

     Persze, lehet, de azért manapság skype és társai segítségével sok minden kiderül. Úgy értem, jobb a helyzet, mint pár éve, amikor tényleg csak a levelezésre, maximum a telefonálásra hagyatkozhatott az ember a személyes találkozó előtt. Most már láthatod is a kiválasztottat, úgy beszélhetsz vele, könnyebben kiderül, mennyire előnyös fotókat mutat magáról, szóval szerintem kevésbé zsákbamacska a netes ismerkedés.

     Reply
    • atro 2011. August 16. Tuesday 09:46

     Ha már témánál vagyunk, akkor én pedig a másik (a férfi) oldalról hozzátenném, hogy a hölgyek pedig a kg-okkal szoktak taktikázni… Lazán letagadnak plusz tíz kilót, sportosnak vagy átlagosnak aposztrofálják a molett alkatot. És ezt szintén lehet leplezni egy ügyesen beállított fényképpel (pld. arckép), vagy ruhával, ami elrejti a súlytöbbletet.

     Reply
     • Zorka 2011. August 16. Tuesday 10:28

      Pedig ezekben a külsőségekben abszolút ostobaság hazudni. Én már elhatároztam, hogy ha még egy alacsony pasival randizom, 1 perc után ott fogom hagyni, nincs kedvem kényszervigyorogni egy olyannal, aki már első körben hazudik, megtéveszt 🙂

      Reply
   • Monca 2013. February 12. Tuesday 18:40

    Nos, szerintem igenis létezik ilyen: hallottam is ilyen sikersztorit, de át is éltem:
    telefonon rendszeresen és kötetlenül beszélgettem egy téma miatt egy férfival,és látatlanul, a hangja a stílusa miatt beleszerettem. Mondjuk teljesen más alkatnak képzeltem el, mint amilyen valóban, de mikorra megláttam, ez már tudott olyan lényeges lenni, aagy megzavarni, mert hiszen a lényét szerettem meg,és így már azt a testek is, aki e Lelket hordozta.
    Nos?

    Reply
    • Monca 2013. February 12. Tuesday 18:41

     Javítás: ez már NEM tudott olyan lényeges lenni…

     Reply
  • Luca 2011. August 16. Tuesday 21:28

   Szia Bea !

   Én is sok sikert kívánok,legyen úgy minden, ahogyan érzel. 🙂 Kíváncsi vagyok a folytatásra,remélem megdöntitek a keserű tapasztalatokat.
   Minden ember mást hoz ki belőlem, tehát sok énem van,s ezzel nem vagyok egyedül szerintem. Egyikkel sikerül, másikkal nem. Ha a kettő véleményét összevetnénk, nem gondolnánk, hogy egy személyről beszélnek. Emberi tulajdonság. Attól még igenis jóravaló lehetek, csak meg kell találni a kiegészítő felet.

   Reply
   • Bea 2011. August 17. Wednesday 10:23

    Kedves Luca!

    Köszönöm a jó kívánságot! Egyetértek, mindenki egy másik énemet hozza ki belőlem. De, csak egyetlen lélek van, aki az én igazi valómat ássa elő a mélyből, mert valóban szeret engem. Engem, azt az énemet szereti, aki valójában vagyok. Az a legcsodálatosabb az életben, ha rátalálunk arra az emberre, akivel a kapcsolatunk az idő múlásával folyamatosan mélyül, szépül és örömmel telik meg. Vigyázni kellene erre az emberre, akivel ezt megélhetjük. És ez nehéz. Nap mint nap szembesülök azzal, hogy nem megszerezni, hanem megtartani nehéz! És ami a legfontosabb, egy kapcsolaton belül én kevés vagyok egyedül, a másik is kell a megtartáshoz. Mindegy, hogy az illető magyar, vagy éppen külföldi.

    Reply
 17. Liza 2011. August 16. Tuesday 09:31

  °Nekem saját tapasztalatom van az ügyről. 8 hónapot leveleztem Franciaországból egy férfival(francia tudásom rengeteget fejlődött). Kellemes volt, zenéről filozófiáról, vallásról és különböző kultúrákról volt szó. A hosszú hónapok alatt sem szexről, sem érzelmekről nem írtunk. Azután skypolni kezdtünk. Kölcsönös szimpátia első látásra. Ekkor eldöntötte hogy meglátogat engem. Ez meg is történt most augusztusban. Elég sok pénzébe került az ideutazás és gyönyörű ajándékokat hozott nekem és a fiamnak. Ittléte alatt is nagylelkűen adakozott. Most szeptemberben újból meglátogat. Már mutatta skypon az ajándékokat amiket nekem vett. Egyébként ő francia állampolgár, nem hiszem hogy égető szüksége lenne a magyar állampolgárságra. Én őszintén bevallom kellemesen csalódtam a személyes találkozásban, mert sokkal rosszabbra számítottam.

  Reply
  • Bea 2011. August 16. Tuesday 10:14

   Kedves Liza!

   Nagyon örülök a történetednek! Azt gondolom, hogy első lépésben megismertétek egymást és utána találkoztatok. Hab a tortán, hogy kölcsönös a szimpátia, van közöttetek vonzalom. Külön öröm számomra, hogy a gyermekedet is elfogadja. Egyetértek, szerintem sem pályázik egy általad elnyerhető magyar állampolgárságra. Nem reális és nem is lenne logikus. És ha valaki azzal támadna, hogy te csak azért játszod meg magad, mert te pályázol egy franciaországi nyaralásra, akkor ne higgy neki……….

   Reply
  • Ilu 2011. August 16. Tuesday 13:28

   Nem akarlak elkeseríteni, de ha valaki így halmozz el ajándékokkal az -legalábbis számomra- egyet jelent: “be etetési időszak”. Pár hónap, esetleg év múlva már nem így fog viselkedni. Persze kivételek vannak.

   Reply
   • Bea 2011. August 17. Wednesday 17:54

    Én nem gondolnám, hogy ez beetetési időszak. Nyilvánvaló, hogy egy kapcsolat elején sűrűbben cserélnek gazdát azok a bizonyos ajándékok, de én nem gondolom, hogy ezzel baj lenne. és az, hogy később hogyan alakul ez a bizonyos ajándékozás, csak rajtunk múlik. Nem hiszem, hogy minden nap elvárnánk az ajándékokat, a virágokat, de később, ha együtt vagyunk elég egy őszinte pillantás, egy szívből jövő mosoly, egy érzéki érintés, egy kis üzi a hűtőn, és még sorolhatnám. A kivételek mi magunk is lehetünk, hiszen ez is csak rajtunk múlik.
    Drága Hölgyeim! Nézzünk magunkba. Mi vajon mindent megteszünk? Vagy kényelmesen elvárjuk az uraktól, hogy meglepjenek minket? És mi mivel viszonozzuk?

    Reply
   • Dreen 2011. August 17. Wednesday 18:45

    Erről most az jut eszembe, hogy volt egy hölgy pár hónapig, akinek rengeteg ajándékot adtam, kicsit frusztrálta is, de megbeszéltük. Szóval de ezek az ajándékok sohasem tárgyak voltak, vagy ha tárgyak is, az ajándék tárgy-része szinte értéktelen volt. Az ajándék mindig Gondolat volt. Például tudtam hogy szereti az Alphaville-t, a kedvenc együttese. Fogtam az ipodomat, rátöltöttem a teljes Alphaville-diszkográfiát és kölcsönadtam neki pár hétre. Természetesen tudtam és ő díjazta hogy tudtam, hogy nem fogadná el a lejátszót ajándékba, és nem is akartam, mert a tárgy mindig eltakarja az igazi ajándékot: a Gondolatot. Az ajándék az volt, hogy bármikor hallgathatja utazás közben a kedvenc együttesét. (Természetesen visszaadta később.) De ez csak egy példa, és nem is az számít hogy mit tettem, hanem amire ebből ki akarok lyukadni: ha tárgyakkal halmozzuk el a másikat, az zavaró, frusztráló tud lenni. Ha élményekkel, Gondolattal, Érzelemmel, aminek a hordozója nem túl drága, akkor egyrészt kap egy csodálatos, különleges ajándékot, másrészt ugyanakkor mégsem érzi azt, hogy valaki el akarja kápráztatni azzal hogy egy csomó pénzt költ rá.

    Reply
    • Jokkura 2011. August 22. Monday 14:55

     Szép gondolat… 🙂

     Reply
    • Zsolt 2011. August 22. Monday 17:43

     Igen, illetve szép megvalósítás:).

     Reply
 18. Bea 2011. August 16. Tuesday 10:02

  Kedves Zorka, kedves Atro!

  Köszönöm a véleményeteket, a féltő figyelmeztetést! KRISZTA is választ ad helyettem. Miután a mai technológia ilyen szintre fejlődött, a skyp alkalmas arra, hogy napi szinten, szinte élőben kommunikálj valakivel. Ha igaz az, hogy a SZEM A LÉLEK TÜKRE, (én hiszek ebben) akkor nincs miért aggódnotok. Amikor én belenézek a szemeibe, amikor én látom az arcát, tudom és érzem, hogy nem hazudik az érzéseit illetően. Amit a másik arcán és a szemeiben látsz és ezáltal a lelked érez, azt nem lehet csak úgy megjátszani. Az idő is a segítségedre van, amikor esélyt adsz a szerelemnek. Álmodozni nagyon jó dolog. De csak akkor, ha a józan ész is párosul hozzá. Ez nehéz, amikor szerelmes vagy. De törekedni kell rá, hogy megállj egy pillanatra és józanul gondolkodj. Ezt mi is megtesszük. Kiegészítjük egymást, mert hol az egyikünk, hol a másikunk teszi fel az éppen odaillő kérdést. Bennünk is vannak kétségek és félelmek. És együtt legyőzzük ezeket. Bátorítjuk, támogatjuk és erősítjük egymást a távolból. ( Nem győzködésről beszélek. TÁMOGATÁSRÓL!) Igen, volt olyan pillanat, amikor azt mondtam magamnak, csak egy általam vágyott személyt vetítek ki a monitorra. És Ő is volt hasonló helyzetben. És akkor mindig megbeszéltük ezt a kérdést is. Ahogyan mindent megbeszélünk. Vannak megállapodásaink, amelyeket betartunk, hiszen nem hétköznapi a kapcsolatunk. Bármi történik, bármit gondolunk vagy érzünk, félelmek vagy kétségek gyötörnek, azonnal megbeszéljük. Elkerülhetőek a rossz, hirtelen meghozott döntések, elkerülhetőek, hogy megbántsuk a másikat. Őszintén felvállaljuk és megbeszéljük az életünket, a gondolatainkat, az érzéseinket, önmagunkat. Egy kapcsolatban alapvető, hogy tudjunk beszélgetni, mindent megbeszélni, semmit nem a szőnyeg alá besöpörni. És ezt vele meg tudom tenni.
  Atro! Azt mondod, “teljesen más ember állt előttem….”. Azt gondolom, ez azért történhetett, mert még nem ismerted. Én írtam, hogy ezt az embert ISMEREM! AZ EMBERT ISMEREM! Ismerem a benne élő felnőttet, a gyermeket, a férfit, a lelkét ismerem. Higgyétek el, nem dobálózok ezzel a kifejezéssel, hogy lelki társ. És ehhez párosul, hogy a külső is szimpatikus számomra.
  Tudom és érzem, hogy soha senkivel nem voltam ilyen összhangban és harmóniában, mint vele. És ez nem lenne lehetséges, ha ez nem volna kölcsönös.
  Felkészültünk arra is, hogy nem tudjuk megvalósítani a céljainkat, de tudjuk, hogy az nem azért lesz, mert nem szeretjük egymást. Viszont együtt, közösen mindent megteszünk, ami ehhez szükséges. Igazatok van, az első találkozás a perdöntő! És ameddig az nem történik meg, nem ringatom magam semmiben. Addig élvezem azt, hogy a lelkem boldog, hogy kiegyensúlyozott, mert már nincs egyedül.
  Egyetlen kérdés: szerintetek milyen érdeke fűződne egy USA-ban élő férfinak szélhámoskodni velem? Miért hazudna a tekintete szerelmet? Azért, hogy kivigyen és eladjon? Azért, hogy Ő költözzön ide a biztosnak mondható egzisztenciáját feladva? Szerintem egyik verzió sem reális, de várom a véleményeteket.

  Üdvözlettel: Bea

  Reply
  • Zorka 2011. August 16. Tuesday 10:49

   Én tényleg csak sok sikert tudok kívánni Neked, Nektek 🙂
   Azt nem írtam az előbb, hogy én irtózom a skype-tól és a webkameráktól, ezért nálam a metódus a levelezés (nem hosszasan), majd tali, de külföldiekkel még nem volt “dolgom”.

   Reply
   • Bea 2011. August 16. Tuesday 11:01

    Köszönöm a jó kívánságot!

    Reply
    • atro 2011. August 16. Tuesday 19:40

     Csatlakozom Zorka-hoz, én is minden jót, sok boldogságot, sok szerencsét kívánok kettőtöknek, őszintén mondom. Eddig sem volt eszemben se ellendrukker lenni, ne értsd félre. Üdv.

     Reply
     • Bea 2011. August 17. Wednesday 10:25

      Nem értettelek félre! Nincs smile-m, de küldök mindenkinek egy szívből jövő, őszinte és meleg mosolyt!!!!!!!!!!!

      Reply
 19. erzsébet 2 2011. August 16. Tuesday 10:07

  Már én is kaptam Californiából, de nem mertem bele”ugrani”. Valahogy nem bízom bennük. Még a magyaroknak sem hiszek el mindent.

  Reply
  • Bea 2011. August 16. Tuesday 10:38

   Mibe is kellene “beleugrani”? Nyilvánvaló, hogy van bennünk bizonytalanság, és nem kell hiszékenynek lenni. De, ha esélyt sem adsz neki, akkor nem repül a sült akármi. Az, ha valakivel levelezel, még nem jelenti azt, hogy holnap át kell hozzá települni. Véleményem szerint az esélyt meg kell adni, mert nem tudhatod előre, hogy mit hagytál ki.

   Reply
 20. Zorka 2011. August 16. Tuesday 10:53

  Egyébként vannak csodák, ami nem városi legenda: egy barátnőm a Liszt Ferenc téren ismert meg egy amerikai, itt turistáskodó srácot, egyéjszakás kalandnak indult, majd még találkoztak 1-2-szer Európán belül és 5 hónap múlva összeházasodtak. A lány mindent itthagyva kiköltözött és azóta is együtt vannak (lassan 6 éve).
  Bocs, ha ez nagyon off volt, csak azért írtam le, mert ők sem ismerhették jobban egymást a házasság előtt, mint az, aki társkeresőn levelezik 🙂

  Reply
 21. Tibor 2011. August 16. Tuesday 10:55

  Nagyon jó megmondó embernek lenni, hiszen a legtöbb esetben igaza van. De amikor igaza van, akkor csak kárörömöt érez, nem boldogságot.

  Bea beszámolt valamiről, ami nem csak az ő napját aranyozza be, hanem azokét is, akik elhiszik neki, amit írt. Mint például én. Ez egy üzenet, hogy a sok károgás ellenére lehet társat találni, akár így, akár úgy. És ez a lényeg, nem?

  Bármit teszel vagy nem teszel, az kockázatos, mert lehet, hogy a mostani cselekedeted következménye lesz életed legnagyobb csalódása, de lehet, hogy életed szerelmét hagyod elmenni magad mellett, csak azért, találtál egy apró okot, hogy miért ne lépj. Megéri?

  Bea, sok boldogságot a kapcsolatodhoz!

  Reply
  • Tibor71 2011. August 16. Tuesday 10:59

   Most látom, van másik Tibor is. Bocs, hogy bitoroltam a nevét (neved)!

   Reply
  • Bea 2011. August 16. Tuesday 11:09

   Tiszta szívemből köszönöm Neked! Minél többen vagyunk, akik támogatunk egy jó kezdeményezést, annál nagyobb az esélye, hogy megvalósul.
   Még egyszer köszönöm a jó kívánságot és soraidat is! Bízom benne, hogy üzeneted másoknál is meghallgatásra talál!

   Reply
  • Zorka 2011. August 16. Tuesday 11:20

   Már megbocsáss, de én nem károgtam, csak próbáltam objektíve tanácsot adni, megosztva a saját rossz tapasztalatomat Beával és a többiekkel.
   Természetesen szerintem mindenki azt kívánja, hogy Bea találja meg a párját a pasiban és inkább drukkolunk neki 🙂

   Reply
 22. Katz lelkész 2011. August 16. Tuesday 11:19

  Csilla39:
  “…miért kellett volna lefektetni egy idegen csajt?”

  Talán azért, mert örömet okozott volna neki…
  🙂

  Más szempontból egy nagyon tömör, frappáns válasz:
  “Kajak Béláné
  2011. augusztus 16. kedd – 06:37
  Bunkó volt, hogy nem húzta meg a csajt, Oroszhonban kevesebb a férfi, végre odavetődik egy, az sem akar szexelni…hát gratulálok.”

  Bizony, ne feledjük, külföldön mindannyian hazánk utazó nagykövetei vagyunk… ügyeljünk a jó hírünkre, a renoméra, a goodwill-re, és hasonlókra…
  🙂

  Reply
  • Dreen 2011. August 16. Tuesday 16:00

   Pedig milyen jó magyar genetikai anyagot hinthetett volna el hazánkfia!

   Oké, lekötözöm a kezem! :X

   Reply
 23. Flower 2011. August 16. Tuesday 11:28

  Szerintem sem árt az óvatosság, mert hallottunk egy pár csúnya válásról.
  A megromlott kapcsolat után a közös gyermek /gyerekek/ volt/voltak/ a zsarolás egyik feltételei.
  Persze aki nem mer, nem is éri pozitív meglepetés, de a témát nem árt nagyon körüljárni, mielőtt a döntő lépésre szánná valaki magát.

  Reply
 24. Flower 2011. August 16. Tuesday 11:33

  Bocsi, de mindenki értette mammis ioannis
  hozzászólását?
  Valaki fordítsa már le.:)

  Reply
  • Zorka 2011. August 16. Tuesday 11:47

   Én nem értettem..

   Reply
  • Dreen 2011. August 16. Tuesday 15:58

   Szlovénül van. A Google Translate eddig jutott vele.

   Reply
  • Dreen 2011. August 16. Tuesday 15:59

   Senki nem érti hogy miért ír olyan nyelven, amit senki nem ért.

   Jah! Még ÉN sem! 🙂

   Reply
  • atro 2011. August 16. Tuesday 18:10

   Az egy spam. Talán robot küldte. Legalábbis szerintem. (Ezek megakadályozására vannak az ilyen képről olvasd le és írd be a mezőbe a számot/ szöveget c. megoldások a legtöbb weboldalon.)

   Reply
   • Dreen 2011. August 16. Tuesday 18:45

    Biztos hogy nem. Ha robot lenne, máshova is küldte volna a szöveget, de csak itt található meg. És megszólította Andit: megszólítás plusz egyediség: nem robot. 🙂

    Reply
   • Dreen 2011. August 16. Tuesday 19:00

    Biztos azt írta, hogy igazán lehetne az oldal szlovénül is.

    Reply
 25. Julianna 2011. August 16. Tuesday 17:10

  Andikám!

  Köszi a beszámolót,de kb.2 éve írtam Neked a külföldi,de M.o-n élő nem is fiatal csalókról.Ők 3o.ooo Ft-ot befizettek a contakt társkeresönek…2-3 irodához..Aztán
  eljártak az összejövetelekre,meghívatták ebédre magukat a szegény asszonyoknak tették a szépet és ették a finom kaját..egyszer egyel összetalálkoztam,hogy már évek óta szombat és vasárnap csak igy ebédel.és ha lebetegszenek még ápoltatják is magukat,egy szál virágért…no Kösz…ha Budapesten leszel elmegyek.Üdv Andi

  Reply
  • atro 2011. August 16. Tuesday 19:22

   Az összes offline társkereső iroda (főleg az ilyen-olyan ‘elit’ nevűek) nem más, mint egy nagy lehúzás, lenyúlás. Beszedik a több tízezer (esetenként százezer( forintos tagdíjat, aztán utána nem tesznek semmit, vagy kamu ügyfeleket közvetítenek az elégedetlen társkereső ügyelek részére. De közben persze a szerződést a jogászok ügyesen úgy írták meg, hogy az irodát működtető cégnek gyakorlatilag ne kelljen semmilyen kötelezettséget vállalnia semmire sem, ha az ügyfél regisztrációja lejár, és nem talált magának párt, akkor így járt, mehet a sóhivatalba. Az egyik legjobb biznisz a világon ez szerintem, még csak horribilis befektethető összegek sem szükségesek egy ilyen vállalkozás elindításához.

   Reply
 26. Árpád 2011. August 16. Tuesday 18:05

  Kedves Mindenki!
  Egy magára hagyott beteg fiát egyedül nevelő pali nagyon sok mindent bevesz. Én persze annyira nem voltam elvarázsolva, hogy a bank számomat megadjam. A továbbiakban mindig azt írtam, hogy bankszámlám nincs. Érdekes már nem voltam olyan érdekes.
  Én csak őszintén sajnálom azt, aki bármilyen okból tényleg úgy érzi, hogy ha nem talál társat magának akkor vége a világnak. Én a szex-el voltam így de a világ valahogy forog tovább….
  Fel a fejjel! Árpád

  Reply
  • Monca 2013. February 12. Tuesday 18:54

   Helló Árpád!

   Most hogy vagy?

   Móni

   Reply
 27. atro 2011. August 16. Tuesday 19:04

  A messenger-ezéssel skype-olással, de azon belül is webkamerával kapcsolat egy kis infó. Mivel én sem vagyok egy IT guru, de azért sík hülye sem vagyok a témában szerencsére, de ez új volt nekem is. Egy netes haver mesélte, hogy hogyan szívatott meg kocka arcokat a webkamerával. Úgy vert át kocka alakokat, akik egész nap a gép előtt tobzódtak, hogy magát nőnek adta ki, és a chat programban a saját webkamerájának képe helyett egy megfelelő szoftver segítségével a netről letöltött csaj vetkőzős videóját játszotta le – ezt a másik fél úgy látta, mintha tényleg élőben menne a kameráról.
  Úgyhogy csak óvatosan a webkamerával, az sem csodaszer, amit ne lehetne kijátszani. 🙂

  Reply
  • Luca 2011. August 16. Tuesday 22:06

   Sziasztok!

   atro !

   -Én a webkamera,skyp,msn és fényképnél azt elemezném, mennyire valóságos. Pl. : háttérnél mennyire otthonos jellegű, többszöri képben létnél a helyszín ismétlődik e,a nap különböző időszakában, betekintést enged e az otthona más részeibe ? Hozzátartozóját hajlandó e bemutatni ( Szülő ) akivel többször is mutatkozik,megszólal mellette. 8, 10, 14 hónap alatt mik azok az elemek amik biztosítanak az őszinte, nyitott ismerkedésről. Szimpátiánál ezeknek le kell jönni.Ha nem, hát gondolkodóba ejtő. Én, ha így ismerkednék akár külföldivel, azért az első utazása hazámban ( territóriumomban ) legyen és ne nálam szálljon meg. Nem fog tiltakozni,ha tényleg miattam jött 1 hétre, velem tölti intenzíven az idejét, és nem üzleti utat bonyolít le egycsapásra, melynek szabad idejében velem randizik.
   Szóval ezekre rá lehet ÉREZNI, ha nem borítja el a RÓZSASZÍN KÖD a nőt, kiérdemeletlenül a lovag. Kifogások mindenre a kibúvókat magyarázzák.
   Sokszor párunkat sem ismerjük 20 év után.

   Folyamatos ÉRZELMI KONTROLL, olykor FÉKEK alkalmazása szükségeltetik, Ez így van a gyereknevelésben,anyós-após viszonyban, kollégaritásban….stb. Még MAGUNKAT is fékezni kell,önkontroll. Ezek is EMBERI TULAJDONSÁGOK!

   Tehát az eszközöket lehet jóra és rosszra használni, attól függ ki és milyen szándékkal kormányozza.

   Jó éjt !

   Reply
   • Bea 2011. August 17. Wednesday 10:30

    Egyetértek!

    Reply
 28. Katz lelkész 2011. August 16. Tuesday 21:13

  A levél, amelyet nem Tatjána írt, hanem:
  mammis ioannis

  Ja iz Grecii,no hocu poznakomitsja s takoj russkoj zensinoj,katoraja zanimajetsja s ezoterikoj i s jogoj-yogoj,moze vi RANDI-ANDI znajetje kak vozmozna eto djelatj.
  Görögországból vagyok, és olyan orosz hölggyel ismerkednék, aki ezoterikával és (jogoj-yogoj,?) foglalkozik, talán Randi Andi tudja, ez hogy volna lehetséges.

  ja cital vase pismo i oni ocenj interesnije.
  Olvastam a levelét (leveleiket) és nagyon érdekesek.

  Ja hocu boljsje znatj cto budjet V EGER i kogda eto budjet.
  Nagyon szeretném tudni, mi lesz Egerben, és mikor is lesz ez…

  Ja cas zivu v BUDAPESTJE i ja zanimajusj vne biznisem s ezoterikoj i ja mogu pomoc ljudjam.
  Gyakran vagyok Budapesten, ezoterikus biznisszel foglalkozom, segíteni tudok az embereknek.

  Moja dorogaja RANDI ANDI bolsoje sposiba.
  Drága Randi Andikám, nagyon köszönöm.

  (A fordítással kapcsolatban minden jog fenntartva, minden felelősség elhárítva…)
  🙂

  Reply
  • Dreen 2011. August 16. Tuesday 22:01

   Hm, fel lett adva a lecke Andinak.. 🙂 Ehhez jó nagy tölcsér kell Ioannis-nak.

   Reply
  • Dreen 2011. August 16. Tuesday 22:03

   Kedves Lelkész (mégsem szólíthatlak Katznak :D), Te egyébként tényleg lelkész vagy, mondjuk református? Csak kötetlenül érdeklődöm. 🙂

   Reply
   • Katz lelkész 2011. August 16. Tuesday 22:33

    Kedves Dreen,
    ne feledd a legfőbb szabályt:
    szeresd felebarátodat(barátnődet…:)
    Kérdésedre: google jó barátod, benne nem csalódhatsz.
    🙂

    Reply
   • Dreen 2011. August 17. Wednesday 09:24

    Megvan! 🙂

    Reply
  • lovatlan herceg 2011. August 17. Wednesday 23:24

   Kedves Katz lelkész, ezt egyáltalán nem csehül sikerült lefordítani…
   Mosolyogtam, hogy a fiatalabb korosztály számára a szláv szöveg felismerése is túlzott elvárás. Középkortól fölfelé azért kb. érthető volt eredetiben is (bár ez a délnyugat-szlovén nyelvjárás északkelet-pannóniai dialektusa volt 🙂 )

   Reply
  • Randi Andi 2011. August 18. Thursday 05:52

   😀 most erre mit mondjak?! Köszi a fordítást 😀

   Reply
 29. Luca 2011. August 16. Tuesday 22:11

  D á t u m miért tér el i t t TÖBB ÓRÁVAL ??? Ez belső védelem lenne a kalózoknak ?

  Reply
  • Dreen 2011. August 17. Wednesday 09:59

   Csak simán el van állítódva két órával a szerver ideje. Már szóltam, de bizonyára elkerülte a figyelmét, nyilván nem olvas el minden kommentet.

   Reply
   • lovatlan herceg 2011. August 17. Wednesday 23:57

    …vagy olyan helyen van a szerver, ami 2 órával arrébb van (GMT-1, konkrétan az Azori-szigetek az egyetlen ilyen lakott hely), és akkor kicsit bonyolult innen igazítani rajta.
    Szerintem kibírjuk valahogy.

    Reply
   • Randi Andi 2011. August 18. Thursday 05:51

    Igen, az ilyeneket jobb, ha nem ide írjátok meg, hanem direkt nekem. Utánanézek!

    Reply
    • Randi Andi 2011. September 6. Tuesday 18:44

     megoldottam a problémát!!! 🙂

     Reply
 30. Flower 2011. August 17. Wednesday 06:20

  Köszönöm Katz lelkész!
  Szuper vagy a fordítással.. 🙂
  Nagyon sokoldalunak tünsz.Sok jó hozzászólásod van.

  Reply
 31. sea970 2011. August 18. Thursday 06:06

  Hurrá! Hurrá! Dreen megkérte a kezem. Hamarosan megírjuk a sikersztorinkat, és pályázunk a wellness hétvégére. 🙂

  Reply
  • Ammy 2011. August 18. Thursday 15:34

   Hurrá hurrá:-)

   Reply
  • Dreen 2011. August 18. Thursday 19:30

   Hú, miért nem ezzel kezdted??? Ez megér egy érdekházasságot! 😀

   Reply
  • Randi Andi 2011. September 6. Tuesday 18:43

   😀

   Reply
 32. Jerry 2011. August 22. Monday 08:47

  Én egy nigériai hölgytől kaptam már kétszer is levelet az egyik társkereső oldalon. Az első egy nagyon udvarias, bemutatkozó levél volt. Mellékelve két fénykép. Egy fekete bombázó, 22 évvel fiatalabb. Erre írtam neki én is egy udvaris angol nyelvű bemutatkozást. A második levelében leírta, hogy a szüleit a polgárháború során megölték, a testvérei fogságba estek (ehhez képest nagyon vidám volt a képeken) Segítségre lenne szüksége, a repülőjegyre, hogy Európába jöhessen. Adott egy számlaszámot is. A levelezésünk itt megszakadt, természetesen semmi pénzt nem küldtem neki.

  Reply
 33. Julia. 2011. September 4. Sunday 15:46

  Értelmes gondolkodásra vall. csak 65 év feletti urral ismerkedem.Időben ez hozzám
  való.Nem kalandozom,

  Reply
 34. tóth attila 2011. September 6. Tuesday 17:47

  sziasztok EU union kivül!! élö högyet keresek FELESÉGNEK!!!!MINDEN FELTÉTELNEK MEGFELELEK BP

  Reply
  • Zsolt 2011. September 6. Tuesday 18:05

   Miért nem próbálod meg egy EU-n kívüli fórumon?:)

   Reply
 35. Lia 2011. September 13. Tuesday 08:24

  Sokféle érdek jelenik meg ugy a hazai mint külföldi kapcsolatok terén. Nekem
  sikerült közel két évig egy külföldi-magyar kapcsolatot ápolni. Ha a személy
  becsületes, az életkörülményei ís áttekinthetőek, sikerül jó emberismerettel megismerni, ettől kezdve a helyzet ugyaz, mintha pl.Bp-Szeged viszonylat működne. Egyébként jó kirándulásnak indult,kölcsönösen mindketten adtunk és kaptunk. Hogy miért romlik el egy jó kapcsolat? Azért, mert
  az emberi, férfi-nő viszonyok ráépülnek
  a már kialakult jellemre, erkölcsre, ezenbelül a hüség, kitartás, bizalom, szokásrendszerek, igények a másikkal szemben már ugyanugy müködnek, mintha a szomszédfaluban élne az illető.
  Ugyanúgy csalódhat, ha a megismerési folyamat tökéletesedik, hiszen esendőek vagyunk,könnyen feladjuk,félreértjük egymást. Mindenesetre legyünk óvatosak,ha
  észrevesszük, hogy több kettőnél,ha felülkerekednek az anyagiak, vagy egyéb
  kiszolgáltatottság. A kultúráltság szintjét is fontosnak tartom felismerni,
  de komplex a kérdés,a racionalitás nélkülözhetetlen.

  Reply
 36. Judit 2011. November 1. Tuesday 14:01

  Sajnos a cikkben leírtak mind igaz. Gyönyörü szerelmes leveleket kaptam, aztán 2 hónap után üzleti utra ment a nagy Ő a lányával, és onnan akart jönni hozzám látogatóba. Aztán egy megható történetet kitalált, hogy nem tudja abban az országban használni a bankkártyáját és küldjek neki pénzt hogy haza utazhassanak, és a dupláját fizeti vissza. Beugrotta, és ugrott a pénzem. Nem sok idő telt el, és kaptam egy férfitól egy emailt akinek én nagyon tetszem de hogy honnan tudta az email cimem nem tudom, én a nevére nem emlékszem hogy találkoztam volna ilyen névvel. Küldött fotót, bár fotót bárkiről küldhet az ember. Szerelmes levél aztán jött a pénzkérés. Ekkor már észnél voltam és vissza utasitottam. Aztán jött a harmadik és a negyedik email és mind más névvel. Rájöttem, hogy ez a 4 ember egy és ugyanaz. Mind szép szerelmes levél, aztán pénzkérés. Csak nem tudom, hogy hol lehetne ezeket feljelenteni, email cimük és fotójuk meg van. Ha tud valaki segiteni ebben hogy hová írjak miatta jó lenne, hogy ne tudnák tovább üzni ezeket a dolgokat, és ne tudjanak becsapni több hiszékeny nőt.

  Reply
  • Zsolt 2011. November 1. Tuesday 16:46

   A rendőrséghez nem lehet fordulni? Egy email címet regisztrálni kell, ami ip címhez köthető. Ha valamivel nem rejtette el a férfi ezt az ip címet akkor, amikor regisztrált az email szolgáltatónál lementődik az ip címe és a rendőrség visszakövetheti az internet szolgáltatóig, onnan pedig az előfizetőig.

   A neten sokkal több nyomot hagy egy buta bűnöző, mint az életben. De persze ha ért
   hozzá és eltünteti ezeket akkor nehezebb a dolog. De szerintem a rendőrségen van internetes bűncselekmények felderítésére szakosodott csoport.

   Üdv: Zsolt

   Reply
 37. lori 2011. December 6. Tuesday 03:40

  Hello my dear, My name is Teresa, i saw your profile today and became interested in you,i will like to know you the more,and i want you to email me at (teresa_oneil01@y/ahoo./com) so i can give you my picture for you to know whom i am. I believe we can move from here! remember that distance and color doesn’t matter , but love matters in life. This is my private email..(teresa_oneil01@y/ahoo./com) waiting for your lovely response…………………………………….. na én ezt kaptam egy csinos nőtől szerintem át veres nehogy válaszolni reá még nem kért semmit egy kicsit szórakozok vele majd el küldöm a fenébe ……………………………… köszi mindet lori

  Reply
  • zoli 2012. February 18. Saturday 16:15

   Hali.Én kb két hete akadtam fenn egy Natália nevű szép szőke hölgy hálóján a kazah köztársaságból nyomjuk a leveleket végig csinálom kiváncsi vagyok mennyire akar lekaszálni.Ezek azt hiszik hogy itt mindenki a fejére esett

   Reply
   • Tomasz 2012. September 5. Wednesday 18:01

    Szia Zoli!
    Írjál részleteket, képeket is Natáliáról,
    én is így jártam, mint Te 🙂
    most éppen az utazásról és a pénzről beszélgetünk.
    És már nem a kapcsolatunkról, képek nélkül szárazon.
    hollotomasz@citromail.hu

    Reply
    • Harli 2013. November 10. Sunday 00:25

     Szevasz! Arra a NKb. 2 hete levelezek vele gyönyörű szőke, vékony stb. 😀 van már vagy 20 fotóm .Kazan. Mondtam neki,ha a Rubin Kazany itt játszik a környéken BL meccset, akkor jöjjön el velük és intézzen nekem beugrót, aztán majd ott találkozunk 😀 Na azért megérné 😀

     Reply
   • Monca 2013. February 12. Tuesday 19:01

    Nekem olyasmiket írtak csak,hogy örököltem…de persze nagyon kamunak tünt, úgyhogy nem reagáltam.
    Meg persze mintha fizetnem is kellett volna,hogy megkapjam:-)

    Reply
 38. zoli 2012. February 19. Sunday 13:22

  én ezt a levelet kaptam ez egy matematikai zseni azt se tudja kiszámolni hány éves.
  Hello Zoltan!
  Koszonom, hogy valaszoltal post! Nagyon boldog vagyok!
  En szulettem december 10, 1981-ben Kazan, Tatar Koztarsasagban, most itt elek. Az oldalon mutattam egy masik orszagba. Csak nem akarja megadni az en pontos informaciokat!
  Most 29 vagyok es dolgozom egy hirdetesi ugynok egy nagy elelmiszeripari vallalat.
  Elek egy ketszobas apartman, anyukam es apukam.
  Van egy egyetemi diplomaval, vegeztem a Kazan State University, Department of History.
  En vagyok egy hetkoznapi lany, Almodtam, hogy megtalaljuk a boldogsagot.
  Ebben a levelben kuldok neked kepeket vettem, hogy iden nyaron varosunkban. Remelem, hogy szeretni fognak teged.
  Meselj az eleted. Mit csinalsz? Hol dolgozik?
  Miert keres egy no az interneten? Van egy csalad?
  Zoltan Kuldd el nekem a kepeket!
  Remelem te nem vagy faradt olvassa a levelet.
  Varom a valaszat.
  Natalia.

  Reply
 39. S.Zoli 2012. March 30. Friday 08:38

  Sziasztok!

  Érdeklődve olvastam a fórumot, én is hasonló csizmában vagyok.
  Összeismerkedtem egy magyar társkereső oldalon egy orosz lánnyal, kb 2 hónapja. Minden nap levelezek vele. De én őszintén szólva nem érzek a levegőben átverés szagot. A nagyapja magyar volt, így keresett magyar társkeresőn, bár nem tud magyarul, csak angolul. Egy komolyabb étteremben dolgozik szakácsként, és jól keres az átlaghoz képest. Kezdettben óvatos voltam vele, nem akartam, hogy átverés legyen a vége. Így két hónap után jutottunk odáig, hogy már igazi leveleket is küldünk egymásnak. És május végén találkozni fogunk, valószínűleg itt magyarföldön, de lehet, hogy én megyek ki hozzá. Nem érzem a levegőben a pénzéhséget, nem is beszéltünk ilyenről még sohase. Viszont az érzelmek terén nagyon is összhangban vagyunk. Bocs lányok, de itthon tőletek még sohasem kaptam őszinte érzéseket, amit eddig az orosz leányzótól kaptam.
  Lehet hogy az én gondolkodásmódom rossz, de az eddigi kapcsolataim során, többet csalódtam a “magyar” lányokban. Biztos velem van a baj. Vagy nem?
  Mindenesetre jelenleg boldog vagyok. Lassabban kezdődött ez a kapcsolatom, ami utólag nézve nem is baj. A “kapkodás” eddigi kapcsolataim fő jellemzője volt. Pár alkalom után rájöttünk, hogy ez nem működik. Rosszabb esetben, mert mindenhol ezt hallani, születik egy gyerek és akkor váltok szét. A magyar nők 30% egyedülálló és van egy gyereke.
  Jobban utána néztem az orosz gondolkodás módról, és meglepődve tapasztaltam, hogy az orosz férfiak 60%a alkohol függő, és a nőket felmosórongynak használja.
  Az orosz nők gondolkodás módja, családcentrikus, nem akarnak hasonló jövőt, mint ami a családjukban történt. Általában nagyon rossz gyerekkoruk van, család szempontból. Tény és való, hogy sokan menekülnek el az országukból, de nem a pénz a fő szempont.
  Nem akarnak sokat, mert ami nálunk minimál bér, az náluk jó fizetés, egy kicsivel is beérik. Családot, gyerekeket, szerelmet, szebb jövőt akarnak. Minden ember célja ez, a szingliség nem menő. Ha úgy érzi, hogy ezt az adott országban nem tudja megkapni, szerintem jogos hogy külföldi partnert keres. Ezek mellett azt se felejtsük el, hogy Oroszországban a mai napig nők elnyomásban élnek. Hiába van bármilyen iskolájuk, egyetemi végzettségük, nem érnek el vele semmit.
  Persze ez mind magán vélemény, és lehet hogy én gondolkozok rosszul. Mivel a lány érdekel, utána néztem, hogy miért is akar külföldi kapcsolatot.

  Sziasztok!

  Reply
  • Laci 2012. June 13. Wednesday 08:38

   Szia Zoli!
   Megvolt a randi? Kíváncsi vagyok az eredményre!

   Reply
  • Tomasz 2012. September 5. Wednesday 18:04

   Majd rá fogsz jönni

   Reply
  • Vígh Péter 2013. February 2. Saturday 23:08

   Kedves Balázs!

   Végig olvasva a kommenteket, azt hiszem ugyan azzal a lánnyal levelezünk többen is.
   A Neve: Alina Fahrutdinova
   Született: Altyemevsk 1985 .03.07 hajnal 03-kor
   Halak jegyben születet és nyilas az aszcendense
   166cm 53kiló
   Lakik:Almetyevsk
   Gagarina utca 12, apartman 27.
   Irányítószám 423452
   Apja neve: Fanis
   Anyja neve.Elena
   A Stori szerint a Nagyapja Attila, katonaként ment Szocsiba, ahol megismerte
   a nagyanyját. Hozzáment és Miskolcon élet “boldogan” 30-évig. A nagyanyja mondta, hogy Magyar férfit keressen társnak. Na de ennyit?!

   Egy könyvvizsgáló cégnél dolgozik könyvelőként. A munkahelyéről ír és szombatonkét egy internet kávézóból.
   (ha egyáltalán van munkahelye, mert ahhoz idő kell, hogy ennyi férfival levelezzen)
   Angolul ír, és “éppen tanul magyarul”
   Az anyjáéktól külön él albérletben.
   135.000, rubelt keres 3000. ad haza 4000 az albérlet.
   Szüleiről tersvéréről, rokonairól szeretnél tudni?
   Fekete hajú, hastáncos cuccban, téli erdőben kutyával, ugyan itt egyedül, sí cuccban, apjáékkal, anyjával, barátnőivel, barátnője esküvöjén,stb. is van róla fotó.
   Nekem gyanús volt első perctől, de bevallom férfiasan és is el szerettem volna hinni, mind azt amit ír, mert a leveleiben nagyon lelkis és jó az értékrendje. Rendben is lenne, ha csak egy férfinak írná ezeket.
   Szóval, velem is eljutott odáig, hogy szeretne velem találkozni, de nincs pénzze repülőjegyre. Oké, mondtam, nézzük meg, mit mond erre: én megveszem neki itt Magyarországon a repjegyet, mit fog lépni erre. Hát persze, hogy kell még 310 USD a vízumra.
   TERMÉSZETESEN EGY RUPPÓT NEM KÜLDÖK A BETEG RIBANCNAK, AKI A MAGYAR FÉRFITÁRSAIMAT LE AKARJA VENNI PÉNZZEL, A MELLET, HOGY MEGALÁZÓ EZZEL SZEMBESÜLNÜNK, VALJUK BE ŐSZINTÉN!
   Néz meg az orosz nő csalók listáját. 735 oldalon több, mint 4.000.- az az négyezer fotót találsz névvel.

   https://tarskereso-kalauz.hu/kulfoldi-szerelem-vagy-oriasi-atveres

   Leégett a házuk, “elbántak vele az orosz férfiak” stb, sbt. FELEJTSD EL. ÉN IS EZT FOGOM TENNI!

   üdv. Peti

   Reply
   • Ambrózy András 2013. November 28. Thursday 16:05

    Kedves Peti, csak azért írok, mert ugyan ez a hölgyemény a barátomnak irt kb. három hónappal ezelőtt. Csak akkor Olgának hívták és Shezninkben lakott.A többi amit leírtál szórul szóra megegyezett.Tényleg egy csinos csaj volt, hastáncos,stb…. A barátom ugyan csak Bp-Moszva repülőjegyet fizezett volna neki, de miután felajánlotta azonnal abba maradt a levélváltás és azóta sem irt.Nekem tavaly volt egy ilyen esetem egy samarai lánnyal, az is irt fűt- fát,és kért 847 Eurót, persze nem küldtem.Most már én is csak röhögök az egészen.
    Üdv András

    Reply
  • Monca 2013. February 12. Tuesday 19:07

   Bocsi, a hölgyed 25%ban magyar :-),
   itt is sok keverék él : izraeli-roma-német stb és magyar keverékben, szóval akit itt magyarnak vélsz, az nem biztos,hogy az.
   A környezethatás is befolyásolhat itt,
   a magyar férfiak közt is sok az alkoholista:-(

   Reply
 40. Arabic 2012. August 13. Monday 16:07

  Sziasztok,
  Nekem Tatiana ír Penzából, mindig küld 5 képet is magától, igaz, nem feltétlenül a leveleimre válaszol.
  Mindenesetre igazán szép lány, megnevezte az egyetemet ahol végzett, most a nevét akarom tudni, teljesen, hogy lekérdezhessem.

  Persze pénzt nem utalok, de tervben van egy Moszkvai kirándulás, lehet, ha él a kiscsaj, a fentiekhez hasonlóan egy vacsit és egy kis vodkát megér. majd riportolok hogy hogyan áll.

  Reply
 41. András 2012. September 9. Sunday 13:47

  Sziasztok!

  A külföldi esetekre egy példa még nincs vége de kételyek vannak.
  2 hete egy itthoni társkeresőn kaptam 20 évvel fiatalabb orosz lány írását.
  Válaszoltam rá, egyetemi végzettség, árvaság, erőszakos férfi kapcsolatok és mindenképpen külföldön akarok férjhez menni, gyereket családot, stb, stb
  kor nem számít.
  Helyes őszinte arcú, de hát ki tudja…
  Nagy nagy direkt felturbózott érzelmek, is, is stb, stb.
  kb 1 hét után adjam meg az adataimat, hogy Ő vizumot csináltasson nekem, hogy oda utazhassam, hát írom ezt majd én itthonról elintézem és majd szólok ha már a meghívólevél kell.
  Másnap,éppen kapott 3 hónap szabadságot a főnökétől?,hogy akkor Ő jön mert már nagyon akar találkozni, intézi a papírokat magának…
  Mondanám, hogy ez hagyján de ami feltűnő az az e-mail írások időpontja mert, hogy Ő csak a munkahelyéről tud írni titokban, ez kb. behatárolhatóan stimmel.
  De az első levelét éjjel 3-kor írta, azóta meg mint kiderült Internet Kávézóból is írt közben de a csattanó, hogy hétvégén nem tud írni mert akkor nem dolgozik, adódna a kérdés, hogy akkor nincs nyitva a kávézó?
  Aztán érdekes, hogy az írásokban felvetett konkrét témákra nem válaszol valahogy úgy érzem mintha sablon szöveget nyomna minimálisan aktulizálva.
  Majd meglátjuk a folytatást megírom!

  Reply
 42. András 2012. September 10. Monday 14:27

  Folytatás:

  Nagy nagy érzelmes levél,újabb fényképekkel, hogy nagyon jönni akarok de az összes papírhoz még kell 400 Eur, a főnöke meg nem tud kölcsönözni így oldjam meg a problémát!
  Írom vissza, hogy elsőre az e-mail írást kellene könnyíteni, hogy többet lehessünk együtt, persze erre válasz nincs még érintőlegesen sem.
  Csak folytatva a nagy akarás meg, hogy Én ezek szerint nem akarom Őt látni, stb, stb
  Akkor nézzük meg az IP címet ahonnan ír:
  London, valamilyen szórakozóhely!
  (nyilván nem tudja, hogy ez kiderült)
  Továbbra is nagy nagy akarás, hogy jönni akarok mindent bevetve, de továbbra is ragaszkodom az e-mail írás könnyítéshez.
  Ez kb.ötször ment el azóta csend.
  Ezek után kérdés, hogy egyáltalán kicsoda ez?

  Reply
  • Gabesz 2012. December 3. Monday 17:01

   Helló András.

   Lehet engem is ez a csaj talált meg. Annyi különbséggel, hogy egyszer szombaton is írt, lehet munkanap volt 😛 Otthon nincs gép…internetkávézó és a sutyi munkahelyi írások és a szigorú főnök. Rohadt jól ír angolul. Az első levél hibátlan magyar meg h Budapesten él-ezért irtam neki, pár nap elteltével, már nem is figyeltem egyszer csak jön egy levél Alina néven. Megjegyzem a társkeresőn még Hanna néven írt és másnap ki is törölte magát. Aztán fordítós magyar aztán már angol. Írtam, hogy megy még az orosz, de nem reagált rá!!!!! EGY OROSZ CSAJ INKÁBB ANGOLUL LEVELEZ??? HÁHHH, nna neee. Pénzt még nem kért, hiszen egy hete megy csak a levelezés-talán majd a jövő héten 😉 Sablon dumának tűnik, mert nem reagál a kérdésekre. Igaz én sem erőlködöm az ő kérdéseire válaszolni 🙂 Persze két levél után komolyak a szándékai és szupermodell fotókat is küld. Annyi a pozitívum, hogy nekiálltam angolozni újra és vettem a bátorságot, hogy írjak egy hús-vér magyar lánynak a társkeresőn! Kiváncsi vagyok mi lesz a folytatás-majd megosztom a többiekkel. Először tényleg elkapja az embert, hogy lehet, hogy tényleg én??? …pedig elsőre hitetlen voltam egy kicsit, de azért belementem….

   Reply
 43. Misi 2012. December 12. Wednesday 20:30

  HellÓ Gabesz! Szerintem egy csajszival levelezünk ! Ezt is Hanna néven ismertem meg a társkeresőn,másnapra kitörölte magát! Egy szuper szőke csaj 27 éves Syzranból! De kamu az egész ! Jót szórakozunk a haverokkal ott tartunk közösen írunk neki ,de nem is arra válaszol amit kérdezünk!

  Reply
 44. Balázs 2013. January 24. Thursday 22:08

  Sziasztok!

  Velem is megesett egy hasonló történet. Próbálom feldolgozni, de elindult a kétely, ami már nem jó start szerintem.
  Két hete levelezek egy orosz 28 éves lánnyal.
  A Randivonal társkeresőn írt egy levelet, majd törölte onnan magát

  Alina-ként mutatkozott be ez a szép fekete hajú 28 éves lány. Elmondása szerint Almetyevsk-ből.

  Egy nagy cégnél könyvelő és itteni árfolyamon 100000 Ft-ot keres.

  Kérdéseimre konkrét választ nem kapok tőle, de helyett jön egy te vagy az álmom és a célom tartalmú levél mindig tőle.
  Nagyon szép érzelmes, közvetlen levelek ezek tőle. Sokszor meghatódok rajta.

  Írta, hogy sikerült a szigorú főnökétől egy hónap szabadságot kapnia és jönne hozzám.

  Munkaidőben ír nekem szép hosszú forgatókönyv szerű leveleket.

  Leírta, hogy mennyi lenne az útiköltsége ami stimmel is nagyjából. Pénzt még nem kért tőlem rá, de célzott rá, hogy most még neki nincs ennyi, de majd megoldódik. próbál kérni rokonoktól és barátoktól.

  Az orosz férfiak elbántak a lelkével. Nem bízik bennük és egy barátnője javaslatára gondolt rám.

  Családot szeretet és megértést keresne bennem.

  Egyfolytában dicsér és magasztal.

  Találkoztatok-e esetleg már vele, vagy mi a véleményetek erről?

  Nagyon utálom a dolgot, de most játszanom kell vele, úgy hogy ha megjönnek a kérdéseimre a válaszok tőle és a bizalmamat is vissza szerzem, lehessen a kapcsolatot beélesíteni. Gyűjtöm az információkat és írok neki kedves és érdeklődő leveleket.

  Van egy adatbázis

  http://www.anti-scam.org/

  amibe nem találtam meg hála az Istennek, de azért óvatos vagyok.

  Minden kommentet köszönök,

  Balázs

  Reply
  • Angyalka 2013. January 25. Friday 16:19

   Kedves Balázs,

   Szerintem jól látod, hogy kátrány van a mézeshordóban. Kiemelném a leveledből:
   1./ “Kérdéseimre konkrét választ nem kapok tőle..”
   2./ “Leírta, hogy mennyi lenne az útiköltsége ami stimmel is nagyjából. Pénzt még nem kért tőlem rá, de célzott rá, hogy most még neki nincs ennyi, de majd megoldódik. próbál kérni rokonoktól és barátoktól.”
   3./ “Az orosz férfiak elbántak a lelkével. Nem bízik bennük és egy barátnője javaslatára gondolt rám.”
   Szerintem ezek mindent elmondanak. 🙁 /a szomorú jel a tartalomra értendő/
   Egy történetet olvastam a neten, ami alapján annyit mondanék: nem lehet tudni, hogy a valós nevét adta-e meg …
   Mivel itt nem tudok szövegkiemelést alkalmazni kérdezném: Miért Nem ad választ a kérdéseidre?!? és Miért CSak a barátnője javaslatára esett Rád a választása?!?

   Szerintem ezt gondold át még egyszer.

   Üdv.: A.

   Reply
  • Xeni 2013. January 26. Saturday 23:59

   Szia Balázs!

   Kamu a csaj, ilyen sztorikkal és forgatókönyvvel szoktál bepalizni a naiv és hiszékeny embereket. Küld el a francba és nézzél inkább egy hazai vérszívó után:).

   Reply
  • Vígh Péter 2013. February 2. Saturday 22:31

   Kedves Balázs!

   Végig olvasva a kommenteket, azt hiszem ugyan azzal a lánnyal levelezünk többen is.
   A Neve: Alina Fahrutdinova
   Született: Altyemevsk 1985 .03.07
   Egy könyvvizsgáló cégnél dolgozik könyvelőként. A munkahelyéről ír és szombatonkét egy internet kávézóból.
   (ha egyáltalán van munkahelye, mert ahhoz idő kell, hogy ennyi férfival levelezzen)
   Az anyjáéktól külön él albérletben.
   135.000, rubelt keres 3000. ad haza 4000 az albérlet.
   Szüleiről tersvéréről, rokonairól szeretnél tudni.
   Fekete hajú, hastáncos cuccban is van róla fotó.
   Leégett a házuk, “elbántak vele az orosz férfiak” stb, sbt. FELEJTSD EL. ÉN IS EZT FOGOM TENNI.

   üdv. Peti

   Reply
   • BeeBee 2013. February 28. Thursday 20:17

    Kedves Péter!

    Úgy tűnik akaratlanul is “kvázi sógorságba” kerülünk itt többen…:)
    A felsoroltak alapján, tökéletesen illik a leírás egy hölgyre, akivel levelezek és éppen ma kapta meg az egy hónapos szabadságát a főnökétől, aki egyébként nagyon szigorú…
    Neked/Nektek is írta, hogy tanul magyarul és a kollégái látják a ragyogást az arcán? A fekete haj, a hastáncos fotó is stimmel…csak a név és a születési idő más…hmmm.
    Pedig már majdnem elhittem! 🙁

    Köszönöm Nektek a szem-felnyitást!

    BB

    Reply
  • Sorstárs2 2013. February 19. Tuesday 21:20

   Sziasztok,

   örülök, hogy erre a fórumra találtam.
   Hasonlóan hozzátok a randivonalon írt hévégén egy magyarul tökéletesen megfogalmazott levelet egy Mia nevű profilkép nélküli lány. Kicsit szkeptikus voltam, de visszaírtam neki. 2 nap múlva válaszolt mailben és akkorra már törölte magát a randivonalról.
   Szintén fekete hajú 27 éves és Sarov, Mordovia köztársaságból. Állítólagos neve Anya. A Mia pedig a beceneve.
   Mailje szintén magyarul, de már fordító programmal íródott és mellékelve 2 kép. Mint leírta Oroszországban él egy tanácsadó cégnél dolgozik. Nagyanyja Magyarországon (Mis(c)olc) élt boldogan 30 évet, egy volt magyar tiszthez ment feleségül 81ben. Szocsiban találkoztak, nagyanyja akkor özvegy volt.
   Még leírja, hogy az orosz pasik csak a nyitott kapcsolatokat szeretik és hogy ö egy komoly kapcsolatra vágyik, stb stb.

   Eddig az egy levélig jutottunk el, mert rögtön gyanakodni kezdtem és így jutottam el a http://marriageagencyscams.com oldalra, ahol nem volt fenn de jó pár hasznos infót találtam.

   Szerintem válaszolok még neki egyszer, de már tudom, hogy mihez tartsam magam.

   üdv. Imi

   Reply
   • BeeBee 2013. March 12. Tuesday 00:57

    Szia Imi!

    Ha módodban áll kérlek küldd el a képeket, amit kaptál Miától, Anya-tól, Anyuta-tól vagy hogy hívják…
    Fontos!!!

    bfunman@gmail.com

    Üdv, Bee

    Reply
 45. Sorstárs 2013. February 16. Saturday 23:49

  Sziasztok!

  Ahogy látom Alina ipari méretekben folytatja a levelezést. Én is beállnék a sorba! 🙂 Engem két hét után hanyagolt. Azt hiszem szerencsémre. Bár most, hogy születésnapja lesz, esetleg küldhetne neki mindenki egy közös e-mailt! 🙂

  Reply
 46. laci121 2013. March 8. Friday 23:11

  Sziasztok. Kérnék egy tanácsot tőletek. Kb 1 honapja kaptam egy emailtt egy alyona nevü orosz 30 éves nőtől, sokat leveleztünk én magyarul ő pedig fordito progival a munka helyi gépről magyarul válaszol a maji napig. telefonszám csere is volt smst tudunk küldeni egymásnak de ő sem tud hivni meg én se tudom hivni valami van ő nála a szolgáltatójánál. Na ő most álitolag a vizumot intézi hogy ide jöjjön magyarba, de nem kért még pénzt tőlem segitség fejében mivel rakott most félre pénzt hogy végre ide utazon hozzám. de küld mindig fotokat magárol azt hiszem, de a szem szine kék ahogy irta de viszont van ameiken szürke a szem. és hasonlitanak a képek egymásra. Nagy összhangban vagyunk a levelekben. de nem tudom hogy csalo eh mert furcsa hogy más a szine a némely szemnek. De irtam neki hogy van egy plusz telefonom, simmel együtt elküldöm neki dfe azt irta hogy ne küldjem mert neki kel fizetnie a postát és most nem tud fizetni mert az utazásra rakta el a pénzt. Ti szerintetek ez kamu nő vagy nem. Mit tegyek várjam hátha képeken ő van meg lehet bnők rokonok? Valahogy nem akarok ha ténleg idejön egy szakálas orosz hapsit fogadni a reptéren 😀

  Reply
  • sanya 2013. October 1. Tuesday 14:49

   Nekem is írt ez a Alyona nevesztű lány kb akkor írt nekem is mikor neked.Hosszám is jönni akart de állitolak utaszás elött Moszkvában egy auto elütödte és azért nem bírt jönni ki.És töllem kért is pénzt,hogy ki tudjon jönni.De már kétt hete nem is ír és sms se lehet már küldeni neki.

   Reply
 47. laci121 2013. March 8. Friday 23:25

  hello néztem balázs történetét ez a lány akiről irtam anyagi dolgokrol eddig nem irt.Ö polevskoy ban lakik bnőével albérletben, anya postás kb 20kmre egy faluban van egy 20éves öcse polevskoyban valami sörgyárnak a irodában valami ügyintéző elmondása szerint. Részben válaszol mindenre de néha nem válaszol a kérdésemre. bocsi de ezt még hozzá teszem

  Reply
 48. zsolt 2013. March 13. Wednesday 00:10

  sziasztok sürgős segitség kellene. Rámirt 1 hónapja a Randivonalon egy orosz lány, platina előfizetéses volt, majd el kezdtünk levelezni, kéeket küldeni egymásnak stb. Mondhatni nagyon közel kerültünk egymáshoz (ami szerintem igencsak fura) most tartunk ott, hogy utalnom kellene egy cimre (nincs bankszámlája) 551 eurot, vizum utazás stb-re. Svetlana Pakhmutova a neve. város- kazan. mira street 22
  De az istennek se találok semmit sehol róla. fura. Túl gyanus. igaz már vagy 30 képet küldött, de akkor is.
  Túl szép, hogy igaz legyen, de pedig reménykedek, mert nagyon aranyos és szép nő. 30 éves, szerintem forditóval ir, de jó párszor kérdeztem , hogyan tud magyarul, és mindig elsiklott a kérdés melett.
  linkelek egy képet ha esetleg valaki felismeri vagy tud tanácsot adni. én 36 éves vagyok, tehát túl nagy korkülönbség nincs köztünk.
  Pedig én elintézném neki innen az egész utját ha kell, de ha ténleg igazi amit ir, akkor nem venné magát jól ki ha nem biznék meg benne, nem?

  Köszönöm a segitséget. (ja, miután elkezdtünk levelezni törölte magát a randivonalról.

  Reply
 49. zsolt 2013. March 13. Wednesday 00:32

  zoli

  2012. február 19. vasárnap – 13:22

  kommentjét olvasva azt hiszem aggódhatok, mert nekem szintugy Kazan város, és szintugy nem tudott számolni, hogy hány éves.
  Ja, és nálam is mindig elsiklik sok apróbb kérdésem mellett.
  idézet”
  ————
  Hi Zsolti! Köszönöm válaszát az én post! Őszintén szólva, azt hittem, hogy nem fog írni én és üzenet nélkül hagyni figyelmet. De örülök, hogy elmondtad mind egyformák!
  My name is Svetlana, én 1982-ben született augusztus 8-án, nem vagyok 29 éves, és dolgozom, mint egy óvónő. Nekem van egy diplomát pénzügy. Élek Oroszországban a város Kazan. A városban található a központi része az Oroszországgal, 800 km-re délre Moszkva. Meg kellett mutatni az oldal nem megfelelő információt, mert attól tartok, hogy meg tudják kihasználni gazemberek! Remélem, hogy nem érdekel.

  Zsolti Regisztráltam magam ezen az oldalon, hogy találni egy tisztességes ember, akivel volt képes létrehozni a kapcsolatot, majd a család. Én már 29 éves, és azt kell gondolni kezdő egy család! Ezért írtam neked, és! Láttam a profilodat a helyszínen, és akkor úgy tűnt, érdekes és tisztességes ember. Persze nem tudom, ha ez biztos. De remélem, hogy a segítségével a levelezés, tudjuk megismerni egymást jobban!
  Zsolti, Én szeretnék többet megtudni rólad! Mondd el, mit csinálsz. Hol dolgozik? Ki vagy te, és ami a legfontosabb, milyen célokat kíván folytatni ezen az oldalon? Számomra ez nagyon fontos, és remélem, hogy az én következő betű tudok rólad így sokkal több! E levélben már csatolt képeimet. Remélem, hogy kapsz ponravyatsya! Én várom a választ! Üdvözlettel Svetlana”

  hát nagyon ugy tünik, átverés?

  Reply
  • Attila 2013. March 14. Thursday 12:42

   Persze, hogy átverés, mit gondoltál?:)
   Nem a mesében vagyunk, hogy egy gyönyörű nő “neked” írogasson. Pont fordítva van, alig tudja lekoptatni magáról a faszikat egy ilyen nő. Kamu a csaj, felejtsd el vagy jelentsd fel. Bár szerintem csak kiröhögnek a rendőrségen.

   Reply
   • police 2013. July 14. Sunday 19:55

    Szevasztok! nálam is próbálkozott egy Katya nevű orosz csaj. balashov,oroszország,28 éves,logisztika,hastánc. én a rendőrségnél dolgozom,sokat nem tudnak vele csinálni,max a nemzetközi rendőrségnél. majd utánakérdezek,mert úgy tudom e-mail cim alapján ki tudják nyomozni. a tudtok küldjetek már képet róla! ideje leállitani. Laci szivasd meg a helyemben is.

    Reply
 50. BeeBee 2013. April 7. Sunday 19:19

  Srácok!

  Akik orosz lányok bűvöletébe kerültetek a google-translate világában…be ne dőljetek, mind kamu! Ezek szakosodtak erre!
  Minden igaznak tűnik, nagyon ki vannak kupálódva…még akár a nemzeti ünnepeinken is felköszöntenek minket, csak célt érjenek…
  Persze, kecsegtető egy 40+ palinak azt éreznie, hogy szemet vetett rá egy bombázó és pont őt szúrta ki egy olyan országból, ahol minden ujjára lenne 3-4 korabeli hapsi is!
  Saját tapasztalatokról írok, nem a haverom haverjától hallottam…
  Olyan szinten képben vannak, hogy az utazáshoz szükséges iratok napi árfolyamával is tisztában vannak és természetesen nincs nekik pénzük, hogy beszerezzék őket…
  De, hogy lássa a magyar áldozat a szándékot ezért egy kisebb invesztíció azért előkerül családi körből…mert rendesek a szülők és a kislányuk boldogulását tartják szem előtt mindenek felett…
  Ha nincs zsé, nincs utazás…sőt be is sértődik a drága, hogy hogyan feltételezheti a “vőlegény”, hogy át akarja verni…
  Ha van pénz, akkor kezdődik a második felvonás…utazás szervezés, ajándék vásárlása az ittenieknek (mert nem illik üres kézzel ideérkezni, ezért a mi pénzünkből még meg kell venni a Matrjoska-babát).
  Láss csodát megvan a repjegy…időpont egyeztetés…feszült várakozás…
  Utazik a Darling a nagyvárosba, mert onnan indul a gépe kis hazánk felé…
  Nagykövetségen interjú, hogy mit szeretne itt csinálni, milyen céllal érkezik…átvilágítás, hogy rendelkezik e az itt tartózkodási idejére (max 90 nap turista-vízum esetén)megfelelő mennyiségű pénzzel, amellyel tudja biztosítani az anyagi függetlenségét…
  Ha nem akkor küldjél neki feltétlenül pár száz dolcsit, amit majd a reptéren egyből visszaad neked…:)
  Ám a moszkvai utcák kegyetlensége folytán az indulás előtt kirabolják szegényt…könnyek közt ír neked levelet agyrázkódással és sáros ruhában egy internet kvzóból…miközben a rendőrség keresi az elkövetőt…bizonyára eredménytelenül (mivel nincs ilyen)…
  Mély hallgatás…a story véget ért…a szerelem kihunyt…süket a vonal, néma telefon, elapad az email-forgalom…
  Isten hozott a földön újra Ember!

  Fentiek valóság-tartalmát lehet firtatni, de nem érdemes…
  Már a Külügyminisztériumban is tudnak a ténykedésükről, de tehetetlenek velük, mert általában a sértettek anonimitásba vonulnak, mert a szégyen-érzet erősebb…
  Ezen kell felülemelkedni és mások okulása végett megosztani az információkat!

  Sok sikert mindenkinek!
  Doszvidányija!:)

  Reply
 51. adamosz 2013. May 11. Saturday 10:40

  Helló!

  Úgy tűnik a hastáncos, huskys jóasszony megint reaktiválta magát. Most Katya Arzamas városból, faternak leégett a házuk, könyvelő meg minden 🙂 3 hete még nem tért a lényegre, de vészesen jön az egyhónapos szabija. Nézegetem az IP címeket amiről küldi a leveleket, nemrég járt Oroszországban pár napot, Németországban egy-egy napokra van, és utána Karib tenger. Egyre inkább úgy tünik h egy nagy benga néger az illető xD

  Valakivel levelez éppen most rajtam kívül?

  Reply
  • gonza 2013. June 1. Saturday 22:57

   Üdv!

   Érdeklődéssel olvastam a fenti hozzászólásokat.Nekem is írt nemrég a kedves “Katya”.:)
   Vmi katyabezg…címről.Nekem is írta a fentebb is említett sódert az Attila nevű nagyapáról stb.Amikor már skype címet kértem meg egyéb elérhetőséget,akkor gyorsan fel is szívódott a drága.Ma is írt egy Anna nevű újabb versenyző.Uriember vagyok,ezért olyan választ írtam neki,ami megkíméli a további levelezéstől ezt a másik “magányos”leányzót.

   Reply
   • adamosz 2013. June 24. Monday 18:24

    Hali!

    Meg tudnád adni az új mailcímét? 😀 Kíváncsi lennék mit lépne rá… a régi címe katyana@yahoo.com volt.
    Ez pedig egy kép a sok százból:
    http://kepfeltoltes.hu/130624/photo16_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Nagyjából ezért érte meg, és azért a rengeteg hajnalig tartó angol nyelvleckéért, amíg a napi egy A4 levelet összedobtam neki. ÓÓ már szinte hiányzik xD

    Reply
    • Livius 2013. June 29. Saturday 10:51

     Sziasztok!

     Katya engem is megtalált, csak most éppen logisztikai osztályon dolgozik egy üzemben Balashov városában, de Attila nevű nagypapi is meg van.
     Hastáncos fotót még nem kaptam, de már említette, hogy most kezdte el tanulni. 🙂 IP cím alapján eddig az jött ki, hogy Németországból írkál. Ami feltűnt amúgy (azon túl, hogy miért pont rám cuppanna egy modell kinézetű csaj), hogy helyenként tökéletes az angolja, de mikor nagy ritkán konkrét kérdésemre válaszolt, akkor tele volt hibával. A sablonokat ezek szerint jól megírták.

     Reply
 52. Laci 2013. July 9. Tuesday 01:30

  Először is: Sziasztok.
  Úgy néz ki én is áldozat lettem.
  Katya, Oroszország, Balashov, Attila nagyapa, ház-tűz, hastánc, munkahely logisztika, stb. e-mail címek:
  katallinma@gmail.com
  katallinmac@gmail.com
  randikaty@gmail.com
  Szomorú vagyok, hogy csak átverés, de megtanított pár dologra, és kicsit vicces, és irónikus, de elkezdtem az orosz nyelvet tanulni, és megtetszett, szóval folytatom. Szép estét mindenkinek!

  Reply
 53. police 2013. July 14. Sunday 20:00

  srácok,maradjatok a magyar csajoknál,jobban jártok.

  Reply
 54. police 2013. July 14. Sunday 20:10

  engem is betalált katya oroszország,balashov,logisztika,hastánc.vicces mit ne mondjak.de a kinyomozzák a külföldi kollegák ip cim alapján,nem lesz az.vannak külön erre szakosodott csoportok. rossz embert talált meg:) tud valaki képet küldeni róla?

  Reply
 55. police 2013. July 14. Sunday 20:16

  amugy meg tényleg vicces. ahogy leforditotta nekem amit irt,a fele értelmetlen volt. srácok azt mondom nektek,szivassátok meg az embert,megérdemli.

  Reply
 56. Andrew 2013. July 18. Thursday 00:44

  Sziasztok. Katya Engem is betalált. Már az elején kamu szaga volt s nem dőlök be ilyesmiknek de haverral azt beszéltük hát lássuk mit tud. Bomba jó nő képét küldözgette s ahogy írjátok néhány kérdés felett csak úgy elviharzott, mintha semmi se lett volna. Sablon levelek de néha meg válaszolt a kérdésekre. Na mondom ok, uncsi lássuk mi a valóság. Grafikus vagyok.Mondom egy nőnek személyre szóló rajz sokat jelent 😀 Rajzoltam gyors egy kis anime dolgot nevével stb stb…elküldtem. Hát odáig volt meg vissza 😀 Mondom ok … akkor drága Katya, dobj már egy képet a rajzzal a kezedben. Huuu meglesz de nem tud azonnal. 6 nap múlva dobta a képet. Körberöhögtem. Olyan photoshop volt mintha paintbe csinálták volna. Írtam is neki, hogy ha ezzel akarsz foglalkozni akkor egy komoly photoshop tudás nem ártana 😀 Áhhh gyerekek…. vicc az egész 😀

  Reply
 57. Kívülálló 2013. July 18. Thursday 11:39

  Engem közvetlen nem érint a dolog, viszont egy kedves barátomnál is bepróbálkozott. Bár szerencsére Ő sem dőlt be, nagyon okosan elintézte, de nem hagy nyugodni a dolog, mert biztosan van olyan, aki hitt neki, csak szégyenében esetleg nem meri bevallani még anonim sem. Nekem úgy tűnik, hogy nagyon buta az illető, ha zsinórban ugyanazzal a sztorival próbálkozik újra és újra, mert így nagyobb a lebukás esélye. Épp ezért a naivitását kihasználva (mint ahogy ő is kihasználta eddig mások naivitását) jó móka lenne kicsit megszívatni nem? Le kéne állítani az ámokfutását, mielőtt tényleg megkárosít valakit.

  Reply
 58. Zsolti 2013. July 22. Monday 12:48

  Hali!

  Én pedig már azt hittem, hogy az én Katyam nem ilyen. Szóval logisztika, hastánc, levélcímek egyeznek, tűzvész, most tartunk ott, hogy jönne szabadságra Magyarországra és nekem kéne finanszírozni. Azért több eszem van szerencsére:) A képek alapján sajnálnám lebuktatni, de biztos, hogy nem vele leveleztem. Mindegy újra elkezdtem angolul tanulni.

  Üdv.: Zsolti

  Reply
 59. police 2013. July 26. Friday 09:15

  hát srácok ezek az orosz csajok hmmm
  ez csak vicc volt.
  katya nem tud magyarországra jönni,mert nincs megtakaritott pénze félre rakva.
  a nyaralás ideje csökken naprol-napra.
  és ő csalódott mert nem tudunk neki pénzt adni,mert ő komolyan gondolja 1-2 hetet együtt tölt vele,várja feleség finom vacsora,megváltozik ha valami nem tetszik benne.
  : ) na hagyjuk mert még a végén megsajnálom szegénykét,már ugy hiányzik:)
  na ez tényleg vicc.elküldtem a …-ba hogy szórakázzon mással.
  kollegák szét röhögték magukat velem együtt:)
  úgyhogy csak óvatosan srácok.

  Reply
 60. Jozsi 2013. October 23. Wednesday 06:14

  Udvozlok mindenkit ! Mar halalra vagyok remulve megismerkedtem a ratalalszon egy orosz holgyel es mar jocskan a penznel tartunk . Ha valaki tud a holgyrol legyenszives irjon mar nekem . A no fodrasz Kotlasbol valo Oksanastylistinnek mondja magat . Ha valaki ismeri legyenszives irja mar meg ,koszonom Jozsi

  Reply
  • adamosz 2013. October 31. Thursday 12:40

   Hali!

   ha végigolvasod a fentieket: tökmindegy. Ez egy ipar Oroszországban, én nem hallottam erről előtte, ezért én is benyaltam a sztorit (pénz nem ment szerencsére). Akármilyen szar életet sugallnak magukról stoppolni, vonatozni mindenhol lehet, fapados tényleg nincs náluk, ennek anno utánajártam. Pénzt ne küldj, vedd rá hogy jöjjön el vonattal, és ha csodák csodájára mégis eljön, még akkor is egy haver jöjjön messze mögöttetek, és szállodában aludjon. Én a karibi niggeremnek azt írtam, h jöjjön el, és az itteni 1-2hét szállás-kaját állom, na utána indult a félrebeszélés.

   Reply
 61. Bajszi 2013. November 5. Tuesday 14:30

  Sziasztok!
  Én is egy orosz “hölggyel” levelezek kb. 2 hete. A “Páratlan.hu”-n ismerkedett meg velem. Utána persze törölte magát. Az érdekelne, hogy levelezik-e még mással is rajtam kívül? A neve Liliya, 28 éves, Kugesiben lakik és forász…

  Reply
 62. Bajszi 2013. November 6. Wednesday 00:18

  Sziasztok!
  Vigyázzatok Liliyával mert ő is egy csaló!!! Szerencsére én még időben rájöttem.

  Reply
 63. Eren 2013. November 15. Friday 19:00

  Üdv mindenkinek!

  Először is el kell mondjam nem vagyok egy könnyen becsapható típus szerencsére… 😀
  De már 1 hónapja levelezgetek szintén egy orosz csajjal én is.A randivonal oldalon ismertem meg. Alapvetően poénnak fogtam fel és a kíváncsiságom hajtott,meg a fotók amiket küldött.(bár nem egy bombanő,de azért csinos)
  Más a sztori nálam,legalábbis amit ő előadott nekem azt még nem olvastam itt senkitől,de lehet újított rajta,a csaló, nem tudhatom. 🙂

  Azt írta Natalia a neve és a Tatár Köztársaság fővárosában él Kazany-ba.
  Valami bútorcégnél titkárnő féleség munkát végez.
  A szülei itt ismerkedtek meg Magyarországon,így magyar az apja,ezért tud magyarul. De végül visszaköltöztek az oroszokhoz azóta pedig ott élnek.
  Mondom utána járok már a neten hátha van infó hasonló esetről,mert az elejétől fogva túl kedves,nyílt csajnak éreztem,mondom ilyen nem létezhet.
  Sántított a sztori,na meg jó dolgok csak úgy nem történnek.

  Amit furcsállok,hogy eddig még pénzt nem kért…,ha csaló akkor miért nem tér rá a “lényegre” ennyi idő után?
  Vagy ilyen hosszúra nyúlna a beetetési korszak és ennyire türelmes a csalónk?

  Reply
  • Zoli 2013. November 28. Thursday 08:40

   Attila az apa????

   Reply
 64. greeen 2013. November 18. Monday 03:00

  Szeva Eren. Na örülök hogy ezt beírtad. Egy haverom totál ugyanezt a Natalit fogta ki randivonalon. Töményen ír a csaj már vagy két hete neki. Képekkel árasztja el stb. Ugyanez a Kazany sztori stb…Sikerült szerencsére elmagyaráznom neki hogy átverés , és már mi szopatjuk , hogy nemsokára nagyon sok pénzt utal neki…Már nagyon szerelmes Natali…

  Reply
  • Eren 2013. November 18. Monday 11:42

   Hello

   Kösz,hogy írtál.
   Nálam most ott tart a sztoriba,hogy így meg úgy odavan értem és megy a követségre érdeklődni az utazásokkal kapcsolatban. 🙂
   Lassan már unom ezt az egészet,de mivel az első pár levélbe még bevallom őszintén majdnem benyaltam a dolgot én is,ezért elszórakozok vele én is.
   Legyen csak abba a hitbe,hogy na talált egy palimadarat.Aztán majd jól elküldöm a ….. 😀

   Azért undorító,hogy mások érzéseivel így próbál valaki visszaélni.Nem kicsit vagyok mérges,és ha lenne értelme akkor rendőrségi ügyet is csinálnék belőle,nehogy valakit átb@sszon.
   Csak sajna tudom,hogy semmit nem érne.

   Na mindegy, nagyon vigyázzon mindenki ezekkel a netes társkeresőkkel,szemét egy világba élünk!!!

   Reply
   • greeen 2013. November 18. Monday 17:19

    szeva. Igen a nagykövetség. vízum stb hakesz dumát már itt is elnyomta. 900 euró vagy dollár? hirtelem nem is tudom. Azthiszem Eu lett a vége amire számít kimondatlanul a drága. A következő lépése majd az lesz, hogy a western unionon keresztül küld neki a segítséget és majd a karjaidban tarthatod. Úgy megtudod szivatni, hogy elküldted a pénzt és kamu adatokat adsz neki. hogy milyen néven küldted milyen jelszóval. Ahogy a western union-náál szokás. És legaláb a szerencsétlen elmegy és jól beég ott… Amúgy megkérdeztem havert. Totál ugyanez van amit mondtál. Apa magyarul tud, visszaköltöztek oroszba stb. Bútorgyárban melózik végre kapott szabadságot stb. szerintem körlevele lehet neki amiben csak a beceneveket cseréli ki. Így nem kell fáradoznia az érzelmes leveleinek az újra megírásában. azt mondom szívasd. Rágd a bőrét. Nyaljon vissza a fagyi. Érezze hogy a markában vagy és mindig azt higgye, hogy most már tuti küldesz lét:) És teljesen debilnek tüntesd magad…Attól csak remeg a hitvány kis nyomorék.:) Az nyilvánvaló hogy nem a csajjal beszélsz mert ha ő lenne, akkor felvállalná magát. Még akkor is ha átver.Hitelesebb az csőbe húzás ha adja a saját élő arcát ehhez. Sok mindent nem tudnál csinálni vele 3000 km-ről. Ha küldesz pénzt az a te hülyeséged lenne sajna és nem rablás. De azért nem fog webcamba beülni stb mert nem ő az aki a képen van. Tehát itt nemcsak átverésről van szó, hanem esélyesen egy dagadt szőrös tajgavadászról is…. kitartás 🙂

    Reply
    • Eren 2013. November 18. Monday 18:47

     Nekem 520 dollárt nyögött be a mostani levélbe, és nem mondta ki,hogy küldjem neki csak sejtelmesen utal rá,hogy na most mi legyen? Mit tudok javasolni? 😀
     Holott már csak direktből is felajánlottam neki, kimegyek én hozzá és ott oroszba találkozzunk. Persze mintha nem is írtam volna ilyet,le se reagálta a köv. levélbe.

     A vicc az egészbe az,hogy ha tényleg normális dolog lett volna ez,szinte bármit kifizettem volna vagy kimentem volna én oda hozzá találkozni. 🙂 Tudom szánalmas…és utólag így már szégyellem is magam,hogy ennyire naiv voltam.Még akkor is ha utána le esett a dolog és kapcsoltam,hogy ez átverés.
     De az első 3-4 levél után még így gondolkodtam.

     Amúgy ahogy írtad te is,tuti valami nagy benga orosz állat pali volt akivel leveleztem. 😀
     Nem baj amennyire tudom megvezetem én is aztán remélem rábaszik legalább egy kicsit.

     Gondoltam ezt még beírom ide,ha netán valaki majd a jövőben áldozatául esik akkor még remélhetőleg időben olvassa ő is ezt.

     Reply
     • Zoli 2013. November 27. Wednesday 21:10

      Sziasztok velem hasonló szitu történt! Felregiztem egy társkeresőre és egy bájos orosz lány rám is akadt! 42 e-mail-ig bírta a strapát aztán feladta a küzdelmet! Nekem olyan ömlengéseket írt , hogy a laptop úszott a könnyekben! A legjobb hogy szerencsére a negyedik levél után rájöttem a turpisságra.
      Én bármit kérdeztem semmire nem válaszolt csak az ömlengést küldte (én hercegem, nem tudok élni nélküled, stb. Ja és hogy gyatra a net így nem megy a skype! Neki nincs gépe se okos telefonja csak netkávézóból tud levelezni! ( A mai világban elég hihetetlen!)Küldött egy csomó képet magáról, az a igazi szende orosz lányka! Jó fej volt mert írta hogy már holnap mehetnék hozzá Kazány-ba ami 800km-re van Moszkvá-tol de nekem az nagyon drága lenne! Ezért jön inkább hozzám Pestre! Elsőnek a 300$ írt a vízumra. A következő levélben megkérdeztem mennyi a teljes költséged akkor már 800$ volt! Persze nincs bankszámlája így marad a WESTER UNION!!! Az elküldött címet megnéztem a map-són és egy lakótelepi sorház volt!!! Se emelet se ajtószám!!!
      Ja a lányt Natalia Lovkacheva nak hívják de végeztem egy kis nyomozást és elég sok néven fut a drága!! Google pluszon kb 28 magyart jelölt be csak más néven remélem őket se tudta lehúzni!!!
      Írtam egy párnak hogy a közös ismerősűnk van csak a profilkép meg a név más!!!
      Csak óvatosan a ruszkikkal!!!!
      Üdv Zoli!

      Reply
     • Zoli 2013. November 28. Thursday 08:53

      Sziasztok!!
      A google-nak a képkeresőjében van egy kamera ikon ha rákattintasz feltöltheted a drága fényképét és ha szerepel más oldaon a kép kidobja!!!

      Meglepő de a kislányt már láttam Ausztráliai singli társkeresőn is!!!

      Ez csak egy tipp 50-50%

      Üdv Zoli

      Reply
     • Zoli 2013. November 28. Thursday 09:00

      Ja még egy észrevétel!!
      Szerencsére amatőr fotós vagyok így ki tudom olvasni a kép adatait!!!
      Hát a legfrissebb kép amit kűldött az is 4 éve készűlt!!!

      Reply
 65. Sanya 2013. December 31. Tuesday 03:46

  Natalia néven fut egy csaló , innét tölt le képeket , amit majd küld neked :
  http://photo.qip.ru/users/ezhikanet/2883661/?sort=rating&page=1

  Adatai:
  Teljes nev: Natalia Lovkacheva
  Orszag: Russia
  Varos: Kazan
  Utca: Zakieva 21
  Iranyitoszam: 420140

  Szokásos sablonos duma .

  Reply
  • Bandi 2014. February 12. Wednesday 14:23

   Én is csak ajánlani tudom a google-t, érdemes lecsekkolni az email címet, képet a képkereső funkcióval, vagy ami információ van mindent! Meglepő eredményeket hoz néha.

   A képeken látható lány valójában: Елена Ёж, Ekaterinburg-ból.
   http://vk.com/lena_ezh
   A http://www.vk.com oldalon érdemes szétnézni! (Regisztáció után láthatóak a képek.) Érdemes regisztrálni, mert az egyik legnagyobb, az orosz területen elterjedt közösségi oldal (elterjedtebb mint a facebook). Lehet keresni névre, országra, lakhelyre, születési időre, stb-stb…

   Jó szórakozást!

   Azért ne küldjétek ezt a lányt melegebb éghajlatra, mert lehet, hogy nem ő a hunyó!

   Reply
 66. Palkó 2014. January 8. Wednesday 16:57

  Sziasztok!
  Engem is megtalált a kedves Natalia. Az első pillanattól bűzlött az egész.
  Állítólagos neve: Natalia Lovkacheva
  62000 Ekaterinburg Leninia 39.
  Igaz nem kerestem senkit, csak egy társkereső odalon fenntmaradtam, persze nem az igazi nevemmel.
  Azt írta, tetszik az adatlapom. Nem is volt rajta semmi, még egy kép sem. A vicc kedvéért visszaírtam, de a kérdéseimre nem érkezett válasz. Elsírta a leveleiben, hogy szegény lány, rosszak az életkörülmények, bla-bla-bla…
  Gondoltam szivatom kicsit. Létrehoztam egy új email címet, egy másik, fiktív névvel. Írtam neki, hogy láttam a társkereső oldalon és megtetszett.
  Benyalta és vissza írt, pedig a társkereső oldalról már törölték.
  Jöttek a sablon levelek az új címre is, tört magyarsággal, (fordítóval) meg képek, csak a nevemet írta át rajta. Mivel én is fotózok, a kép információkból hamar kiderült, mikoriak a képei milyen géppel készítették, stb… Volt közötte olyan, amely elég jó fényképezővel készült…
  Aztán rákerestem a képekre a világhálón volt egy magyar srác az egyikés meg is találtam egy orosz fotós-közösségi oldalon. Találtam egy szerencsétlen magyar srácot is, az egyik közösségi oldalon, aki felrakta a csaj képeit, mintha a nője lenne.
  Azonban nem vagyok biztos benne, hogy az a csaj írta a leveleket, lehet, valaki csak ledurrantotta a fotóit és felhasználta erre.
  Akit a fényképek ábrázolnak lány fényképei között, volt bécsi, prágai, párizsi, római utazásokról készültek. Nem hiszem, hogy különösebb gondot jelentene neki a Magyarországra utazás, pedig a legutóbbi levelében azt írta.
  Visszaírtam: persze, mennyit küldjek?
  Aztán elküldtem a picsába és tanácsoltam neki álljon ki a sarokra, abból hamarabb lesz lóvéja.

  Én azt tanácsolom mindenkinek, ne siettessétek a párkeresést, majd eljön mindennek az ideje. Az ilyen-olyan internetes társkeresők mind-mind csak lehúzás, kreditekért lehet akármit is csinálni. Ne gondoljátok már, hogy a jóképű 20-30-as csajok nem találnak faszit maguknak. Minden ujjukra akár tizet is, ne gondoljátok azt, hogy pont rátok vártak, mert te vagy a Pista Pusztapöcsömről…
  Az meg igazán mindegy, hogy magyar, orosz, vagy akármilyen a lány, úgyis a lehúzásra játszik, ha a társkereső oldalon van. Ha nincs senkije 30 évesen, annak oka van, nem rátok várt eddig.
  Persze vannak azért kivételek, de ez csekély! Ne vegyetek be mindent, ami az internetről jön!

  Reply
 67. Termi 2014. January 11. Saturday 11:24

  Sziasztok!

  Engem is betalált Katya! Állítólagos neve: Ekaterina Sergeevna Tihonova. A történet szerint most lett 28 éves. Ukhtában lakik (Komi köztársaság). Origorandin írt rám, de mire megnéztem törölte a profilt, mert sok a perverz állítólag. Hagyott egy e-mal címet: katihon85@gmail.com, de találtam katihon86@gmail.com címet google-ban. írtam neki. Fittnes teremben dolgozik, hastáncol. Jöttek is a gyönyörű képek. Még a családjáról is küldött, szülők, unokatestvérek. Western Unionon kért pénzt, mert ő támogatja a szüleit. Én vagyok a napfény, meg ő az én princess-em. Na persze, felejtsétek el!! Vízum és utazás csalás! Remélem ezzel segítettem valaki(k)nek!

  Reply
  • Árpi 2014. January 16. Thursday 20:33

   enegm is pont ö találtmeg én egy honpapot leveleztem velem mikor montam hogy az meg oldhato hogy esetleg kiutazom hozá eltünt
   kaptam énis jo pár képet egy rendkivül csinos és vonzo fekete haju lányrol

   Reply
 68. anonim 2014. February 3. Monday 23:05

  sziasztok!
  nem meglepő de engem is megkeresett Natalia Lovkacheva Kuzovatovobol.Itt is nagyi magyar,csak Tatabányáról,”ha akarsz igazi férfi akkor magyarország”szöveggel….
  Én nem vagyok tapasztalat internetes társkereső,így én is benyaltam egy pár levelet,még boldog is voltam.Köszönöm neked Kedves Natalia! 😀
  WesternUnion,persze-persze.Én javasoltam neki hogy kérjen az anyjától,jöjjön ide és megmutaom neki magyarország…..
  A szöveg itt is u.a.!”én most egy nehéz anyagi helyzetbe”…..Istenem,az ember lát egy nőt fényképen,és megbolondul a körített szövegtől,nem gondolván arra hogy átverés.Mindenesetre tapasztalatnak nem volt rossz!
  Azért remélem Szása is jól szórakozott….. 🙂

  Reply
 69. T 2014. March 4. Tuesday 20:39

  ÁÁÁ a fitneszes csaj az enyém 🙂 Fekete, hastáncol, síel, meg farkasokkal verekszik 🙂

  Fekete hosszú hajú és gyönyörű.

  Reply
 70. Béla 2014. March 20. Thursday 01:50

  Natalia Lovkacheva? Gyorsan költözik, most éppen Kirovban él. Ma kért tőlem 290 dollárt, a vízumra. És természetesen tatabányai a nagymama, könyvelő és közgazdász egyetemet végzett, de éppen faházakat árul havi 270 dollárért, Nincs otthon gépe, csak internetkávézó. Mondtam lesz szabim 1 hónap múlva és megyek hozzá, de inkább ő jönne, csak kevés a pénze. Kellene valami megoldás. Mert ő már annyira szerelmes belém, hogy nem bír magával. Én írtam neki sok dologról, feltettem ezer kérdést, de válasz egyikre sem. Csak mindig dolgozik, és nagyon szerelmes belém. Majd főz nekem finomakat, és ő lesz az orosz nyelvtanárnőm.
  Csak óvatosan vele. Ha valaki tud egy kicsit oroszul, akkor fordítsa le a nevét. Ловкачев – magyarul svindler, azaz csaló, szélhámos. Szóval óvatosan srácok. Email cime: malisshka83@gmail.com
  Én még kicsit szórakozok vele, aztán meglátom mit csinál.

  Reply
 71. Kovács Péter 2014. March 20. Thursday 20:38

  Sziasztok sorstársak!

  Szeretném a “pályázó” lányokat egy csokorba gyűjteni örök okulásul mindenkinek!
  Kérlek benneteket, hogy modelljeink szettjeit küldjétek már el a kocpe kukac freemai pont hu -ra!
  Köszönöm az együttműködést!

  Reply
 72. norbi 2014. March 27. Thursday 23:07

  sziasztok!béla egy növel e-imelezunk natalia lovkacheva kirovban él tatabanyai nagymama aki 2011-ben meghalt.nalam épitesi anyagokat ad el.minden nap munka de most marcius 25-töl majus 25-ig szabin van.es most varja hogy utajam a pénzt az utazasra 285dollart vagy 9000rubelt es akkor jön hozam.mar alig varja es hott szerelmes belemis.alitolag foznek meg minden.ja otthon nicsen gépje csak internetkavezoba jar onana ir.csak azt furcsaltam hogy volt hogy ejel irt szerintem akkor nem igen van nyitva meg az internet kavezo sem.béla neked kuldott fenyképet?milyeneket?

  Reply
 73. KOVÁCS PÉTER 2014. March 28. Friday 08:26

  Norbi, viheted a csajt – minap szakítottunk!

  Első szerelmem Natalia… 🙂
  malisshka83@gmail.com
  client-ip=2a00:1450:4010:c03::234;
  “Annak erdekeben, hogy meg tudna Western Union neked adataim szukseg:
  Teljes nev : Natalia Lovkacheva
  Orszag: Russia
  Varos : Kirov
  Utca: Sovetskaya 19/30
  Iranyitoszam: 610000”

  Második szerelmem: Арина Юдина – cladkaj9@gmail.com
  client-ip=2a00:1450:4010:c04::241;

  Mindkettő a randivonalon nyomja…

  A lányok képeit kérlek ide küldjétek el: kocpe kukac freemail pont hu

  Reply
 74. norbi 2014. March 28. Friday 14:10

  egy szép fekete haju lanyrol.tenyleg szép a lany.még olyantis ahol baratnojevel van.csak van egy két kép ami kulfoldon készult.irtam neki hogy en kimegyek hoza de arra a levelre nem is reagalt csak boldog hogy utalom a pénzt.de sokat varhat mire megkapja.

  Reply
 75. norbi 2014. March 28. Friday 14:22

  kultem neki egy levelet es elkutem oda a melegebb eghajlatra.és erre a valasz nem erteni a betut es en azt kerdezem hogy mi a telyes neve es erre elkulte a telyes nevet megegyszer.hat nem semik ezek a szasak!

  Reply
 76. Podpácz Zsolt 2014. April 29. Tuesday 00:21

  Srácok!Ez a Natalia már Victoria!A mami szintén Tatabányán élt 30 évig.2011-ben halt meg.Szintén êpítőipari cég,ahol dolgozik,és szintén kazanyban lakik.Engem is átbaszott,de lóvêt nem küldtem neki.fênyképeket kért,azt küldtem neki,de ő tőle is jött.Az övén,egy csinos fiatal feketehajú picsa volt.Telefonszámot kértem tőle,de nem adta meg,hanem azt mondta hogy beleesett a vízbe.Rohadt kúrva anyját.

  Reply
  • Mátyás 2014. June 22. Sunday 19:46

   Meglehetne nézni, neked milyen képeket küldött ez a Viktora?

   Reply
 77. Mátyás 2014. June 22. Sunday 19:38

  Victoria nálam is próbálkozott.

  Én a lány egy tisztességes családból. 29 év, diplomáztam az intézetben. Most a menedzserként dolgozom szilárd (Alam). A cégünk
  építoanyagokat ad el.
  Két év nekem nem voltak kapcsolataim emberekkel. A korábbi emberem eltört nekem szív.

  http://kepfeltoltes.hu/view/140622/i_am._www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  http://kepfeltoltes.hu/view/140622/i_am__1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Reply
 78. Mátyás 2014. June 22. Sunday 19:44

  A nagyanyám Magyarországon élt. A nagyanya meghalt a 2011-es kezdetben.
  Élt 30 év Tatabanyában. A nagyanya volt a magyar katona felesége. A múltban a szovjet unió volt Magyarország barátja. A nagyanya tanácsot
  adott, hogy kutassanak a férj után Magyarországról. A nagyanyám mondta azt a magyar a jó emberek.
  Kutatok azután a megbízható, figyelmes, igaz, huséges ember után, aki tisztelni fog engem.
  Kedvenc és védett akarok lenni.

  A második levél után gyanússá vált, főleg a fotók amiket küldött kéretlenül is. Még nem mondtam neki, hogy lebukott, lehet még várok kicsit.

  Reply
 79. István 2014. July 15. Tuesday 18:40

  Sajnos, én is benyaltam a történet elejét. Az én “csajom”: Yana Rudnikova Szentpétervárról. Kísértetiesen ugyanazok az események történtek meg velem is, mint többetekkel. Egy társkeresőn keresztül keresett meg, email-címet küldött, de azonnal törölte magát.
  Kb. két hétig leveleztünk. Hányattatott gyermekkor, anyja meghalt, erőszakos, iszákos párja megfenyegette, megöli őt, ha meglátja új férfival, ezért próbàlkozik interneten, kávézókból.
  Engem már a kezdetén bàntott az, ami titeket is. Nem érdeklődik irántam, csak a saját szerelmével. Aztán vèletlenül említettem a személyes találkozás lehetőségét. Egyből rástartolt a témára. Egyre jobban kijózanodtam, felhívtam a budapesti követséget, hogy tényleg 310 euro lenne a kiutazása? Kiderült, ennek töredéke. Felelősségre vontam. Azóta nem jelzett vissza.
  Utolsó levelemben megosztottam vele azt a szép magyar átokformulát, miszerint minden így szerzett pénzt költse patikára.
  Nagyon fáj a dolog, pedig vagy 3 hónapja történt.

  De tudom, nem a mesék hazudnak, hanem az emberek.

  Reply
 80. Gyuri 2014. September 23. Tuesday 22:12

  Sziasztok!

  Én is kaptam egy társkeresést a egy Orosz lánytól (Anna Szentpétervárról, 28 éves). Nagyon kamu szagú a dolog, főleg, hogy a képét meg is találtam egy másik oldalon.
  A fentiek alapján arra lennék kíváncsi, hogy egyáltalán egy nő van a túloldalon, vagy egy tetkós kigyúrt maffiózó? Az utóbbin sem lennék meglepődve.
  Lehet, hogy viccből megírom neki, hogy rendődnyomozó vagyok, Kíváncsi vagyok a visszhangra.

  Gyuri

  Reply
 81. József 2014. September 28. Sunday 15:13

  Üdvözletem mindenkinek úgy látom ezek a drágalátos hölgyek másokat is leakartak húzni pénzel mint engem a nyálas beszéd az megy nekik nekem ezek voltak cladkaj9@gmail.com prelestb.milaya@yahoo.com ekaterinanechaev@yandex.ru

  Reply
 82. Éva_Marie 2014. September 28. Sunday 17:43

  Ajánlom figyelmetekbe ezt a cikket:
  http://www.nlcafe.hu/noklapja/20130530/internetes-parkereses-veszelyei/

  Kortól és nemtől függetlenül keresik áldozataikat és a jelek szerint elég jó találati aránnyal.

  Érdekes módon nálam a skype címemre érkeznek rendre kapcsolatfelvételi kérelmek, borzasztó magyarsággal és angolsággal, vonzó fotókkal (többnyire katonák képei). Egynek utánanéztem, egy kanadai magas rangú katona képét és nevét használta fel a csaló.
  Hölgyek, a nagy valószínűséggel álnéven jelentkezők eddig a következők: scott fuller, genphilipmbreedlove19, williams caldwell9999, williams robert51, christopher bogdan, steven cole 827, thomas lawson.

  Reply
  • Randi Andi 2014. September 29. Monday 09:45

   Nem kell a Nők Lapja angolból fordított cikkéig és az ott említett külföldi példákig menni,

   íme a magyar valóság: https://tarskereso-kalauz.hu/kulfoldi-szerelem-vagy-oriasi-atveres

   Reply
   • Éva_Marie 2014. September 29. Monday 14:21

    Amikor ezt azt oldalt olvastam, kicsit csodálkoztam, hogy miért csak a férfi áldozatokról szól, mi van a nőkkel. Azt hittem hézagpótló leszek… De most elolvastam a “Csalók és szélhámosok a társkeresőkön” c. blogot is – ami eddig elkerülte a figyelmemet – , és látom, hogy nyitott kapukat döngettem… óh, te jó ég…
    Mindkét blog kötelező olvasmány!

    Reply

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.