18 Aug

Hamarosan egy éves lesz a Társkereső Kalauz, a Szabad Vagyok Program pedig lassan két éve fut.

Először csak online leckékben adtam át azt a szemléletmódot, amellyel a társkeresés hatékonyabbá tehető, aztán az olvasói kérésekre elindultak a Társkereső Műhelyek, majd, hogy a vidékiek se maradjanak program nélkül, idén először vidéki tréningeken is találkozhatunk. (Következő állomás: szeptember 3, Miskolc!!!)

Az, aki odafigyelt, láthatta, hogy mindig is fontosak voltak számomra az olvasói kérdések, kérések, óhajok és sóhajok és igyekeztem úgy alakítani a Programot, hogy mindenki megtalálja benne azt, amire leginkább szüksége van. Ha bátorítást, akkor azt, ha támogató közeget és online társaságot, akkor azt, ha élő találkozókat, akkor azt. A Szabad Vagyok Programot tehát nem csak én alakítom: a Te részed benne legalább ugyanolyan fontos!

Köszönöm, hogy a Társkereső Kalauzon az elmúlt egy évben több, mint 6000 hozzászólás született, és ezek közül csak hármat kellett moderálnom! Köszönöm a kulturált hangvételt, egymás bátorítását és azt, hogy szívesen jártok ide vissza beszélgetni és kikapcsolódni! A Kalauz sikere mindannyiunké, hiszen mindannyian hozzáteszünk és alakítunk rajta. Itt az ideje, hogy ezt kicsit megünnepeljük!

A HVG minden évben meghirdeti a Goldenblog versenyt, amely a legnépszerűbb blogok megmérettetése. Büszkén jelentem, hogy idén a Társkereső Kalauz is bekerült a nevezettek közé és azon blogok közé, amelyeket első körben kiválasztott a zsűri. Ez számomra nagy büszkeség, és nagyon örülnék, ha a blog nemcsak a zsűritől, de a közönségtől – Tőled – is kapna szavazatokat.

Ezért ha úgy gondolod, megérdemli a Társkereső Kalauz, hogy kitüntesd a szavazatoddal, kattints az alábbi dobozban a “Kattints” gombra. Fontos, hogy kizárólag a Facebook fiókoddal tudsz szavazni, tehát a Goldenblog oldalára való átirányítás után majd be kell lépned a Facebook fiókodba (ez nagyon egyszerű lesz, Kattints és meglátod). Ne izgulj, a szavazással semmiféle csoportba nem fogsz belépni, ez csak azért kell, hogy ki tudják szűrni a dupla szavazatokat – hiszen egy fiókkal csak egyszer lehet szavazni az adott kategóriában.

Tehát ha tetszett eddig a Társkereső Kalauz, kérlek, szavazz! (Vasárnap éjfélig!!!)

Köszönöm, hogy szavazatoddal bátorítod és támogatod a munkámat!

Kívánságlista

Ez természetesen még nem minden – van számodra még más feladat is mára 🙂 Az alábbi űrlapon kérlek írd meg, hogyan képzeled el a Szabad Vagyok Programot öt év múlva, milyen dolgokat szeretnél benne látni, milyen cikkeket és témákat szeretnél olvasni a Társkereső Kalauzon, mi az, ami még hiányzik. Ismétlésképpen: a Szabad Vagyok Program célja egy komplex, társkeresőket segítő program megvalósítása. Köszönöm!

47 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.