24 Dec

Tudom, hogy valami/valaki hiányzik ma este, de ettől függetlenül még kellemesen telhetnek az ünnepek, és nevetősen jöhet az újév is.

Én a jövőben is mindent meg fogok tenni azért, hogy minél hamarabb megtaláld a társad.

Ezúton szeretném megköszönni minden kedves Ügyfelemnek, hogy bizalmat szavazott nekem, résztvett az online tanfolyamaimon, eljött a Társkereső műhelyekre, a vidéki illetve a budapesti tréningekre, és végighallgatta az első Szabad Vagyok Nap – konferencia és workshop – előadásait.

Nagy örömmel tölt el mindig, ha találkozhatok veletek, ha régi ismerősöket köszönthetek bennetek, de legfőképpen amikor arról számoltok be, hogy sikerült! A többiek se csüggedjenek: jövőre azon leszünk, hogy nektek is sikerüljön!

Köszönöm továbbá az olvasóknak is az aktív részvételt itt, a Kalauzon, és a türelmet is, amikor technikai hibák adódnak. A program szépen lassan kinövi magát, a vele kapcsolatos adminisztráció pedig sokszor túlmutat a képességeimen. Ezen is változtatunk hamarosan.

És bár tudom, hogy jövőre mindenhol áremelés lesz, én azon vagyok, hogy minden programot jövőre is az idei áron kínáljak, az eddigi visszajelzések alapján továbbfejlesztve, még inkább rátok szabva!

Szeretettel várlak tehát jövőre akár a programokon, akár itt, a Társkereső Kalauz hasábjain!

111 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.