04 Apr

Barátnőm albérletet keresett nemrég. Először is átnézte az idevonatkozó albérletes weboldalak hirdetéseit – iszonyat nagy munka volt, rengeteg telefonálás, nézelődés, mászkálás. Majd ezt megunta, és körbekérdezett ismerősei, barátai között, hogy tudnak-e kiadó albérletről.  Egy hónap múlva szólt neki valaki, hogy pont tud egy megüresedésről, pár hét múlva be is tudott költözni.

Hogy hol van az összefüggés a fenti eset és a társkeresés között?

A februári Társkereső Tanfolyamosokkal találkoztam múlt héten, hogy megnézzem, hol tartanak, mit sikerült elérniük társkeresés ügyben a tanfolyam óta, mit tudtak hasznosítani az átadott tudásanyagból. Van, aki motivációt szerzett, és az exe újra meg van őrülve érte. Más elkezdett randizgatni. Megint más “be is újított” magának időközben valakit. Ami azonban feltűnt, hogy a sikersztorikból jó pár úgy jött létre, hogy ismerősökön keresztül mutatták be a jelöltet. Merthogy ugye mennyivel egyszerűbb, ha olyan ember akar Téged valakivel összeboronálni, aki jól ismer, és ismeri a másik felet is? Ugye, hogy kényelmesebb? Sokszor hallom, hogy “de az én baráti társaságomban nincsenek egyedülállók.” Persze ki is derül azonnal, hogy körbe sem nézett, körbe sem kérdezett az illető igazából. Miért ne szólhatnál félig viccesen az ismerősöknek, hogy “ha tudsz valami jó partit, szólj, éppen felvételiztetek! :-)” Hátha tudnak valakit. Ha nem most, akkor majd egy-két hónap múlva – ha még akkor is szabad leszel…

Házi feladat: a következő napokban nézz alaposan körbe az ismeretségi körödben. (Akár a Facebookon is) Mindenkinek vannak olyan ismerősei, akik ezer más embert ismernek. Keresd meg őket, vedd fel újra a kapcsolatot velük, beszélgess és mondd el, hogy társat keresel. Lehet, hogy lesznek ötleteik!

Milyen lehetőségeid vannak még, ha tényleg nincsen senki facér az ismeretségi körödben és momentán nincs kedved az online társkereséshez, vagy szeretnéd kiegészíteni és felturbózni offline lehetőségekkel is?

Eljárhatsz különféle klubokba, rendezvényekre, beiratkozhatsz társkereső irodába (bár mivel ott úgy fizetsz legtöbb esetben, hogy nem tudhatod, konkrétan hány neked való férfi van, ezért ez igazából zsákbamacska), kipróbálhatsz szervezett randikat is.

Egy régi álom megvalósul: Borestek!

Nagyon régóta gondolkozom azon, hogy a Szabad Vagyok Program tagjainak hogyan szervezhetnénk randikat, hiszen már a kezdettől fogva volt erre igény. Nos, most megkeresett egy fantasztikus hely, a Domus Vinorum Borház (Budapest), összedugtuk a fejünket és elhatároztuk, hogy egyesítjük az ő missziójukat a Szabad Vagyok Programéval: nevezetesen, hogy megismertetjük a legjobb borokat, illetve a Szabad Vagyok Program tagjait egymással. Ez garantáltan stresszmentes randi rendezvény lesz, bórkostólással, pogácsával, és nagyszerű hangulattal. Feszengés nem lesz, ahogy azt már a Társkereső Műhelyeken és a tréningjeimen is megszokhattad. Legrosszabb esetben is rengeteg jó bort fogsz megismerni!

Tehát ha tényleg senki nincs az ismeretségi körödben, és szeretnéd kibővíteni a lehetőségeidet, nézz be hozzánk!

Bor estek? Miért jó az?

  • egyrészt minden alkalommal más és más borvidék borait kóstoljuk végig (aki nem szeretne inni, az üdítőt kap)
  • maga a Domus Vinorum pincéje fantasztikusan hangulatos, képzeld el, hogy egy középkori borospincében kóstolgatod a legjobb borokat szakavatott sommelier segítségével, nagyon hangulatos!!!
  • nincsen az a para, hogy “jajj, mit mondjak”, hiszen a téma adott, és ha voltál már nálam Társkereső Műhelyen, tudod, hogy nálam mindig jó a hangulat.
  • még témákat sem kell hoznod, abszolút lusta is lehetsz, mert mindenről gondoskodom – ennél stresszmentesebb lehetőséget már nem is tudnék kitalálni!
  • ha pedig tetszik valaki, nos, azzal beszélgethetsz kicsit még többet :-)

Itt lesznek a Borestek!

Az első Borestek időpontjai:

április 13, péntek, 19:00: 20-asok randija
április 14, szombat, 19:00: 30-asok randija
április 20, péntek, 19:00: 40-esek randija
április 21, szombat, 19:00: 50-esek randija

(Személyit nem fogom elkérni, oda jelentkezz, ahová érzed magad! :-)

Téma: az Egri borvidék kincsei (az est tartalmaz négyféle bort, pogácsát, és szódát, természetesen sommelier mutatja be a borokat, emellett én is ott leszek és garantálom Neked a jó hangulatot :-)

Ár: 7000 Ft (bruttó), a helyszínen fizetendő

Ha szeretnél jönni az első két alkalom egyikére (hidd el, én jobban fogok izgulni, mint Te :-), akkor az alábbi űrlap segítségével tudsz jelentkezni!!!

10 Comments

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.