04 Apr

Barátnőm albérletet keresett nemrég. Először is átnézte az idevonatkozó albérletes weboldalak hirdetéseit – iszonyat nagy munka volt, rengeteg telefonálás, nézelődés, mászkálás. Majd ezt megunta, és körbekérdezett ismerősei, barátai között, hogy tudnak-e kiadó albérletről.  Egy hónap múlva szólt neki valaki, hogy pont tud egy megüresedésről, pár hét múlva be is tudott költözni.

Hogy hol van az összefüggés a fenti eset és a társkeresés között?

A februári Társkereső Tanfolyamosokkal találkoztam múlt héten, hogy megnézzem, hol tartanak, mit sikerült elérniük társkeresés ügyben a tanfolyam óta, mit tudtak hasznosítani az átadott tudásanyagból. Van, aki motivációt szerzett, és az exe újra meg van őrülve érte. Más elkezdett randizgatni. Megint más “be is újított” magának időközben valakit. Ami azonban feltűnt, hogy a sikersztorikból jó pár úgy jött létre, hogy ismerősökön keresztül mutatták be a jelöltet. Merthogy ugye mennyivel egyszerűbb, ha olyan ember akar Téged valakivel összeboronálni, aki jól ismer, és ismeri a másik felet is? Ugye, hogy kényelmesebb? Sokszor hallom, hogy “de az én baráti társaságomban nincsenek egyedülállók.” Persze ki is derül azonnal, hogy körbe sem nézett, körbe sem kérdezett az illető igazából. Miért ne szólhatnál félig viccesen az ismerősöknek, hogy “ha tudsz valami jó partit, szólj, éppen felvételiztetek! :-)” Hátha tudnak valakit. Ha nem most, akkor majd egy-két hónap múlva – ha még akkor is szabad leszel…

Házi feladat: a következő napokban nézz alaposan körbe az ismeretségi körödben. (Akár a Facebookon is) Mindenkinek vannak olyan ismerősei, akik ezer más embert ismernek. Keresd meg őket, vedd fel újra a kapcsolatot velük, beszélgess és mondd el, hogy társat keresel. Lehet, hogy lesznek ötleteik!

Milyen lehetőségeid vannak még, ha tényleg nincsen senki facér az ismeretségi körödben és momentán nincs kedved az online társkereséshez, vagy szeretnéd kiegészíteni és felturbózni offline lehetőségekkel is?

Eljárhatsz különféle klubokba, rendezvényekre, beiratkozhatsz társkereső irodába (bár mivel ott úgy fizetsz legtöbb esetben, hogy nem tudhatod, konkrétan hány neked való férfi van, ezért ez igazából zsákbamacska), kipróbálhatsz szervezett randikat is.

Egy régi álom megvalósul: Borestek!

Nagyon régóta gondolkozom azon, hogy a Szabad Vagyok Program tagjainak hogyan szervezhetnénk randikat, hiszen már a kezdettől fogva volt erre igény. Nos, most megkeresett egy fantasztikus hely, a Domus Vinorum Borház (Budapest), összedugtuk a fejünket és elhatároztuk, hogy egyesítjük az ő missziójukat a Szabad Vagyok Programéval: nevezetesen, hogy megismertetjük a legjobb borokat, illetve a Szabad Vagyok Program tagjait egymással. Ez garantáltan stresszmentes randi rendezvény lesz, bórkostólással, pogácsával, és nagyszerű hangulattal. Feszengés nem lesz, ahogy azt már a Társkereső Műhelyeken és a tréningjeimen is megszokhattad. Legrosszabb esetben is rengeteg jó bort fogsz megismerni!

Tehát ha tényleg senki nincs az ismeretségi körödben, és szeretnéd kibővíteni a lehetőségeidet, nézz be hozzánk!

Bor estek? Miért jó az?

 • egyrészt minden alkalommal más és más borvidék borait kóstoljuk végig (aki nem szeretne inni, az üdítőt kap)
 • maga a Domus Vinorum pincéje fantasztikusan hangulatos, képzeld el, hogy egy középkori borospincében kóstolgatod a legjobb borokat szakavatott sommelier segítségével, nagyon hangulatos!!!
 • nincsen az a para, hogy “jajj, mit mondjak”, hiszen a téma adott, és ha voltál már nálam Társkereső Műhelyen, tudod, hogy nálam mindig jó a hangulat.
 • még témákat sem kell hoznod, abszolút lusta is lehetsz, mert mindenről gondoskodom – ennél stresszmentesebb lehetőséget már nem is tudnék kitalálni!
 • ha pedig tetszik valaki, nos, azzal beszélgethetsz kicsit még többet :-)

Itt lesznek a Borestek!

Az első Borestek időpontjai:

április 13, péntek, 19:00: 20-asok randija
április 14, szombat, 19:00: 30-asok randija
április 20, péntek, 19:00: 40-esek randija
április 21, szombat, 19:00: 50-esek randija

(Személyit nem fogom elkérni, oda jelentkezz, ahová érzed magad! :-)

Téma: az Egri borvidék kincsei (az est tartalmaz négyféle bort, pogácsát, és szódát, természetesen sommelier mutatja be a borokat, emellett én is ott leszek és garantálom Neked a jó hangulatot :-)

Ár: 7000 Ft (bruttó), a helyszínen fizetendő

Ha szeretnél jönni az első két alkalom egyikére (hidd el, én jobban fogok izgulni, mint Te :-), akkor az alábbi űrlap segítségével tudsz jelentkezni!!!

10 Comments

 1. Anzsi 2012. April 4. Wednesday 15:40

  Sziasztok!
  Kicsit bajban voltam a regisztrációnál, mert nem tudtam, hogy 30-as vagy 40es randira jelentkezzem. Igaz, én 42 vagyok de nálam belefér +/-5-6 év. És azt sem tudom, hogy a férfiak hogyan gondolkodnak? Eleve legalább egy korosztállyal lejjebb jelentkeznek be? Vagy a sajátjukba? No, remélem lesz alkalmam megtapasztalni:) szép napot mindenkinek

  • Kata 2012. April 4. Wednesday 21:02

   Szia Anzsi!

   Végül is melyikbe jelentkeztél? Én is ez a korosztály vagyok. Mi lesz, ha a negyvenesbe csak 48+ férfiak jönnek…?
   Kata

 2. Hrdlicka 2012. April 4. Wednesday 15:51

  Anzsi, én ma ezt írtam ez ügyben Andinak:
  “Hello Andi, az sztem k…va jó, hogy korcsoportba jelentkezhetek be, tehát mivel én 30as nőt keresek akkor be tudok jelentkezni a 30-asok randijára. (csak nehogy az legyen, hogy lesznek olyan hozzám hasonlóan fifikás nők akik meg 40es férjet keresnek azok meg a 40esek randijára jelentkeznek be:-)) és ott engem nem találnak, én meg őket a 30as csoportban hiába keresem:-))) Szóval pont elkerüljük egymást…:-() Nekem meg maradnak a butácska 30 asok akik 30-as férfit keresnek… “

  • Judit 2012. April 4. Wednesday 20:34

   Jájj, Hrdlicka….
   A 30-as férfit kereső 30-as nő “butácska”??? Ugyan, ugyan….

   • Palicz Miklósné 2012. April 4. Wednesday 21:08

    Mindegyik férfi fiatalt akar. Még a 80 éves is 60-s jókarban lévő nőt. Meg gondozónőt, aki társkeresés cimen ingyen van.

    Ildikó

 3. Hrdlicka 2012. April 4. Wednesday 21:15

  Jajjj Judit, hát hogyne lenne az…mert nem tudja, hogy aki klassz lenne neki az én vagyok és nem a 30asok között kell keresnie hanem a 40esek között.

 4. Ildikó 2012. April 4. Wednesday 22:01

  Én is félek, hogy az 50-esek randijára jelentkeztem, és csupa vén trotty lesz ott.
  Én fiatalabbnak nézek ki a koromnál, de nem tudom, ha egy negyvenakárhány éves pasi megtudja, hogy 54 vagyok, mit szól hozzá?

 5. Katalin 2012. April 4. Wednesday 22:19

  Nagyon megköszönném ha valaki megírná nekem,hogy ez a helyiség hol? melyik városban található ????Ha tudnám a címet én is jelentkeznék.A tájékoztatást előre is kösz.Katalin

 6. SzirjákIlona Erika 2012. April 4. Wednesday 22:20

  Szia ANDI KÖSZIKE NEKED ÉDES VAGY HOGY RÁM GONDOLTÁL

 7. magdi 2012. April 5. Thursday 06:26

  Szia Andi! Végre 1 lehetőség remélem jó lesz köszi.Amúgy is szeretem a jó borokat.Ha nem lesz pasi akkor legalább jól érezzük magunkat,vihetem a barátnőm is ?

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.