21 Oct
Mikor beszéljek a szexről?

Egyik férfi olvasóm kérdezi: “Írd meg nekem milyen hangulatú leveleket írjak és mikor kezdjek beszélni a szexről”. A kérdés alapján ketté is választanám a választ. Először is:

1. Milyen leveleket írjak?

Ha online társkeresőn ismerkedsz, akkor a virtuális csókok, sörök, kacsintások küldése, illetve a kezdeti levelezés csak arra kell, hogy kiszűrd, ki az, akivel SEMMIKÉPPEN sem szeretnél találkozni. Nem arra való, hogy tisztázd, ő lesz-e álmaid asszonya: egy-két levélváltás, és ha nem taszít valamiért, akkor érdemes minél hamarabb lebeszélni a randit. Nem érdemes hetekig húzni, és olyan mély témákba belemenni, amiket a barátaiddal sem beszélsz meg.

Ez egyébként tipikus kezdő társkereső hiba: még azelőtt kitárulkozni, mielőtt még találkozott volna a két fél. Egy szórakozóhelyen, vagy bárhol máshol sem nyílsz meg azonnal, de a net és az arc nélküliség mégis erre csábít. Állj ellent!

Tehát milyen leveleket írj? Szórakoztatókat, olyanokat, amelyekkel mosolyt csalsz az arcára. Vedd lazán! Beszámolhatsz arról, hogy hogy telik a napod, milyen érdekes dolgot láttál, érdeklődj, hogy nála mi a helyzet, de udvarolni és bókolni – látatlanban nagyon veszélyes! Legyél kedves, érdeklődő, szórakoztató. Ha nem ilyen vagy, akkor is! 🙂 Próbálj közös témákat találni, amikről majd a randin is beszélgethettek.

 

Mit írjak a levélben?

Ő már tudja, mit írjon…

2. Mikor kezdjek beszélni a szexről?

Kb. miután már lefeküdtetek és kapcsolatban vagytok, akkor is csak azért, hogy még jobb legyen a szex, és tisztázzátok, hol lehetne javítani és kinek mi a jó. Tehát ha még csak keresed a társat, akkor a válasz: SOHA!!! A szex azon dolgok egyike, amiket csinálni kell és nem pedig beszélni arról, hogy majd fogjátok csinálni. Ha a Társkereső Kalauzt olvasod, és az én leckéimet böngészed, akkor minden bizonnyal TÁRSAT keresel egy normális (hozzád illő) nő személyében. Ha itt vagy nálam, akkor nem az a célod, hogy azzal villogj a haverok előtt, hogy le tudtál smárolni egy félrészeg huszonéves csajt, sőt, haza is tudtad cipelni a szórakozóhelyről, csak hogy húzhass egy strigulát.

Te minőségi kapcsolatra, minőségi nőre, minőségi szexre vágysz. Van egy nagyon jó hírem: a nálam lévő női olvasók is pontosan ugyanezekre vágynak. Egy nőnek nem kell a szexről beszélni, vagy kétes célzásokat tenni: ő is szeretne szexet, csakúgy, mint Te. Ha megkíván, akkor le is fog veled feküdni, ne aggódj. Azonban a kapcsolatra vágyó nők nem arra izgulnak fel, ha valaki egy húsdarabnak kezeli őket és látványosan csak “azt” akarja, hanem arra, hogy normálisan bánnak velük, esetleg bókolnak nekik, tehát megadják nekik azt a megbecsülést, tiszteletet és biztonságérzetet, amire majd később a kapcsolatban is vágynak.

Az a férfi, aki már az e-mailes ismerkedésnél szexuális célzásokat tesz, a kapcsolatra vágyó nők szemében villogó vészjelző “Menekülj!!!” felirattal. Ugyanez a helyzet az első, második vagy harmadik randin tett kissé nyomulós tapogatással is. Tisztában vagyok vele, hogy vannak férfiak, akik azt hiszik, hogy a szexualitásra tett célzások felizgatják a nőket, de a kapcsolatra vágyó nőkre ez nem igaz! Egy kapcsolat kezdetén először ismerkedünk, utána szexelünk. Utána viszont nagyszerűeket, pont azért, mert már ismerjük és kedveljük egymást. Ha szépen kivárod a “sorod”, és lépésről lépésre haladsz, a másik szemében úriemberként fogsz feltűnni, és sokkal vonzóbb leszel, mintha százkarú polipként másznál rá rögtön az elején. Ha még nagyobb úriember szeretnél lenni akkor az első néhány szex után elkezdesz érdeklődni, hogy esetleg szeretné-e máshogy is, stb. Ha a másik érzi, hogy fontos, még jobb lesz nemcsak a kapcsolat, de a szex is – sokkal jobb, mint egy egyéjszakás kaland.

 

Ne a szexről suttogj a fülébe!

Ne a szexről suttogj a fülébe!

Fontos tudnod, hogy még ha szuperszexi alfahím vagy, és esetleg a másik meg is kíván, akkor is elronthatod a dolgot a szexuális célzásokkal. Annak idején én is találkoztam egy sráccal, aki fantasztikusan jóképű volt, és nagyon tetszett. Egészen addig, amíg az első randin fel nem sorolta a szexuális preferenciáit, illetve hogy milyen kritériumoknak kellene, hogy megfeleljek. Csak ültem és néztem, hogy hogyan lehet valaki ekkora barom. A kis monológja nélkül ki tudja, mi lett volna később, de így listaszerű felsorolásával akkorát esett a szememben, hogy a jóképű királyfi átvedlett undorító varangyba – szabályszerűen taszított. Hát még az a hiszti, amit később levágott, amikor lekoptattam e-mailben… 🙂 Mindenesetre nálam, ha bárki (aki nem a párom) “huncut”, kétértelmű célzásokat tesz, mindössze annyit vált ki belőlem, hogy “na még egy tahó” és nem azt hogy “jajj most azonnal akarlak”.

Tehát: ha beszélsz a szexről még a társkereső/udvarlós szakaszban, megvan az esélye, hogy  csúnyán felsülhetsz. Ha viszont tartod a szádat és úriember vagy, megkaphatod, amit szeretnél.

Mit gondolsz erről?

 

112 Comments

  1. Pingback: Online társkeresés férfiaknak: így vedd rá, hogy válaszoljon! | Társkereső Kalauz

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.