09 May

Randi Andi (azaz Soós Viktória) – a társkeresők személyi edzője

with Comments Off on Randi Andi (azaz Soós Viktória) – a társkeresők személyi edzője

Szeretnél társat magadnak, de úgy érzed, elakadtál? Segítek! Szeretettel köszöntelek a Szabad Vagyok Programban!

A társkeresők személyi edzőjeként, társkereső coachként azért hoztam létre a Programot, hogy minden segítséget megkapj a társtaláláshoz.

Mi is ez az egész tulajdonképpen? A Szabad Vagyok Program egy komplex motivációs, segítő program társkeresőknek, ahol egyrészt végre nem érzed magad egyedül a problémáddal, másrészt nem az unásig ismert konzerv sztereotípiákat kapod, hanem valódi tudást, amely a Program eddigi 3 éve alatt gyűlt össze. A szakmai háttéren kívül 3 éve beszélgetek, levelezek és találkozom több ezer társkeresővel, tehát pontosan tudom, hogy mi a helyzet a magyar társkereső “piacon”.  Magyarország nem Amerika, ezért saját módszerrel dolgozom, a honi sajátosságokat is figyelembe véve.

Diplomáim: van egyrészt egy tanárszakom, másrészt pedig egyetemi diplomát szereztem a nőket és férfiakat érintő sztereotípiákból, ezenkívül a life coaching eszközeivel dolgozom. Cikkeimet a Cosmo, Nők Lapja Café és még számos lap hasábjain is olvashatod, illetve a TV2 Élet Újra című műsorában is engem láthattál.

 

Miért pont Randi Andi?

Ezt a játékos nevet a Hungária idevonatkozó számáról kaptam, majd ezt kezdtem el anno itt, az oldalon is használni és egészen egyszerűen rámragadt. Még a tréningjeimen is így hívnak, már egészen megszoktam. Civilben egyébként Soós Viktória vagyok – de az mennyivel unalmasabb! 🙂

 

A Randi Andi-küldetés

A küldetésem, röviden összefoglalva a következő: reményt és erőt adni Neked, mint társkeresőnek ahhoz, hogy elindulj, megkeresd és megtaláld a társadat, ahelyett, hogy azon keseregnél, hogy talán örökre egyedül maradsz.

Figyelem!

Nem én indulok el az úton.

Nem én keresem meg a társadat.

Nem én találom meg neked a leendő párodat.

Ez mind a Te feladatod.

De gondoskodom arról, hogy az útnak kellő lelki munícióval indulj neki, ne csüggedj el, ne hagyd abba, és ne add fel. Erőt adok ahhoz, hogy végigjárd az utat, egészen addig, amíg meg nem találod Őt.

A Szabad Vagyok Program keretében megmutatom Neked, hogy hogyan készülj fel, turbózd fel az önbizalmadat és az önismeretedet, mutatok neked társkereső helyeket és helyszíneket, szempontokat adok a kereséshez és több ezer társkereső tapasztalatát leszűrve javaslatokat adok arra, hogy hogyan randizz és hogyan ne szúrd el a dolgot. Itt, a Társkereső Kalauzon nemcsak lelki és gyakorlati felkészítést kapsz, de más társkeresőkkel is beszélgethetsz, vitatkozhatsz, tehát garantáltan nem maradsz egyedül a problémáiddal.

A külső megfog, a belső megtart!

A Program eseményei közül kedvedre csemegézhetsz: a “külső megfog, a belső megtart” ősi bölcsességét követve mind belső, mind külső átalakulás előtt állsz. A Szabad Vagyok Program online és offline tréningjei után garantáltan más szemmel fogsz nézni a társkeresésre, de a másik nem képviselői is más szemmel néznek majd rád.

Nagyobb önbizalommal, motiváltabban, vidámabban állsz majd hozzá a témához, ha pedig eljössz Átcsomagolós stílustréningjeink egyikére, külsőleg is megújulsz – és ezt díjazni fogja a környezeted.

Milyen korosztálynak szólnak a programok?

18-78-ig minden korosztály eljön a programjaimra, és jól érzi magát. Ez a csodálatos benne! Tehát ne aggódj a korod miatt, se túl fiatal, se túl idős nem lehetsz ahhoz, hogy elkezdd az önismereti, átformáló munkát, amely folyamat végén ott vár rád a társad! Vannak külön férfi és női programok, és vegyesek is. Válassz kedvedre! Persze, ha nagyon bátortalan vagy, esetleg messze laksz Budapesttől, ott vannak neked online programjaim, ahol otthon a négy fal között tanulhatsz! Sőt, neked találtam ki online fogadóóráimat, ahol “élőben” válaszolok a kérdéseidre!

Mire számíthatok itt?

A Szabad Vagyok Programra a komoly szakmai háttéren túl jó hangulat, közvetlenség, vidámság a jellemző, nem véletlen, hogy aki egyszer már járt rendezvényeink egyikén, újra és újra visszajön.

Lássuk, hogyan tudok Neked segíteni!

Társtaláló Iránytű1. Társkeresés indul! – ingyenes modul

Első lépésként kérd a Szabad Vagyok Program első, ingyenes moduljátt, amelyet már több ezren “elvégeztek”. Kattints ide a “Társkeresés indul! ingyenes leckékhez! >>>


2. A Szabad Vagyok 8 illetve 5 hetes intenzív online társkereső tanfolyam

Ha intenzívebb segítség kell, arra is van lehetőség – Neked írtam a 8 hetes intenzív online tanfolyamot, erről részleteket szintén az ingyenes modulra iratkozva találsz. Kattints ide az online tanfolyamhoz! >>>

 

3. Egynapos szuperintenzív Társkereső Tanfolyamok

“A külső megfog, a belső megtart” – éppen ezért egynapos tréningjeinken azon kívül, hogy felkészítünk a társkeresésre, át is csomagolunk és kihozzuk belőled legjobb önmagadat! Tudj meg többet a tréningekről itt! >>>

 

4. Személyes konzultáció, coaching Randi Andi-val

Ha négyszemközt szeretnéd megbeszélni problémáidat és megtalálni a kiutat. Társkereső coaching >>>

 

 

Sikeres társtalálást kívánok!

Randi Andi

 

Comments are closed.

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.