05 Jul
Társkeresés 50 felett
Sok-sok levelet kapok az olvasóimtól, de a legutóbbi különösen kedves volt a szívemnek. 40-50 felett ugyanis egyre nehezebbnek érzik a nők a társkeresést, öröm tehát, ha ebből a korosztályból is sikerélményekről számolnak be nekem.
Kedves Andi!
Bizonyára meglepődsz, hogy jelentkezek, de máris jó híreim vannak!!!
Hála útmutató e-mailjeidnek, tegnap hazafelé az egyik bevásárlóhelyen megismerkedtem valakivel.
Ez tulajdonképpen azért is meglepő, mert csak enyhén rápillantottam, majd rámosolyogtam – Ő visszanézett rám többször is, de már a kijáratnál megvárt és utánam jött a buszmegállóba, s végül megszólított. Miért érdekes ez? Azért, mert 16 éve váltam el, s azóta csak olyanok szólítottak meg, akik kéregettek, vagy információt kértek tőlem!!! Ezért is hiszek Neked, mert a mostani kisugárzásom végre más irányt vett!!! Jó érzéssel tölt el, nem tagadom.Üzenném minden sorstársamnak, hogy 55 éves szélfútta frizurával (edzés után kissé csapzottan) se kisminkelve, se kiöltözve nem voltam, és mégis – ami megfogta, az a kedves mosolyom volt! Azóta már bemutatkozás, telefonszámcsere és újabb időpontegyeztetés is volt. Sőt, figyeltem mennyire érdeklődő, hogy nem csak magáról beszél-e, szemembe néz-e, stb.- alkalmazva útmutatásaidat.
Mindezt azért írom, mert a sok energia amit belefektettél ebbe az ügybe,  pici lelkiismeretfurdalással fűszerezve magával ragadott, s – bár még nem teljesen egészségesen – de próbára mertem magam tenni.
Remélem, még a tölcsérelv alkalmazására is sikerül sort kerítenem, ezzel búcsúzom, s amint új híreim lesznek, megírom.
Lesz belőle kapcsolat? Netalán házasság? Ki tudja. De 16 év után nem rossz, nem igaz? Sikerélmény a javából!

Büszke vagyok arra, hogy a nőket segíthetem abban, hogy több önbizalommal és nagyobb hatékonysággal álljanak hozzá a társkereséshez!

Ha még nem jelentkeztél volna, itt megteheted – kérd az ingyenes “Társkeresés indul!” modult ide kattintva!

6 Comments

 1. Cili 2010. September 28. Tuesday 15:12

  Kedves Andi!
  Igazán hálásak lehetünk, hogy ennyi energiát, időt áldozol ránk. Túl vagyok az első randin és elég keserű szájízzel. Négy hónapja levelezgettünk, mire rászántam magamat a randira. Én okos-tojás beültem a kocsijába, tudom, nem kellett volna. Úgy nekem esett, ahogy még soha senki. Nehezen, de megszabadultam. Nem kívánom senkinek az ilyen első randit. Nem bátorítottam még levélben sem. Most kicsit / nagyon/ félek. Köszi a tanácsokat.

  Reply
  • Randi Andi 2010. September 28. Tuesday 15:14

   @Cili, nagyon sajnálom, ami történt.

   A 8 hetes tanfolyamon is külön tanítom a társkeresés és biztonság témáját.

   Alapszabály, hogy autóba sosem ülünk be első randin!!!! (Még másodikon sem feltétlenül)

   Sajnos sok ilyen sztorit hallottam már.

   Reply
 2. Kata 2010. November 12. Friday 16:48

  Kedves Cili! Most olvastam a leveledet. Ne okold magad, hogy túl bátor voltál és beültél egy olya pasi kocsijába akivel hetekig leveleztél. A pasi volt alávaló, hogy ezt tette. Szégyelje magát és ne te. Persze már tudod jobb óvatosnak lenni, de hol a biztositék, hogy nem ezt tette volna a 3. randi után. Ez az esemény 1 századik randi után is csúnya dolog, ha te nem állsz készen rá. Remélem azóta már jobb élmények elfeledtették veled ezt. Sok sikert. Kata

  Reply
 3. László 2011. January 11. Tuesday 14:35

  Fel vagyok háborodva ! Fiúk ! Hol van az igazi lovagiasság ? A férfiakat ennyire le -járatni.Megnyugtatásul ! Hála a Jó Istennek nem ez az általános.Ezért nem kell félni,óvatosnak kell lenni.Lehet,hogy én vagyok ilyen túlzott udvarias ? Én arra törekszem,hogy kiérdemeljem a Kedves Hölgy “jutalmát ” ennél szebb nincs.Hol van az a Kedves Hölgy ? 65-7o-es ! Lacika !!!

  Reply
  • Emma 2011. March 13. Sunday 11:09

   Kedves Laci levele nagyon helyes, jó volt olvasni !Az emberek könnyelműek, és sajnos meggondolatlanok ! Vigyázzunk magunkra !
   Üdv.

   Reply
 4. Szabady Mária 2012. May 16. Wednesday 16:04

  Mária vagyok Győrben születtem azóta ott is élek, magányosan. Férjem négy éve elhunyt.Azóta élem a magányosok életét. Bika jegyében születtem, Keresek egy társat aki egy kis szint hozna életembe.Két gyermekem van, de Ők élik a saját életüket.Szórakozásom a tévé, rejtvény, zene, és jó könyvek.

  Reply

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.