18 Nov
Az online társkeresés 5 alapszabálya

Az online társkeresés szakirodalma lassan könyvtárakat tesz ki, íme az 5 alapszabály azoknak, akik villámgyorsan el akarnak indulni az online társkeresés rögös útjain.

Az online társkeresés 1. alapszabálya:  válassz hozzád illő szolgáltatást!

Mit szeretnél? Célzott társkereső weboldalt, vagy inkább csak a közösségi oldalakon próbálkoznál óvatosan? Ha expressz sebességgel szeretnél haladni, érdemes a társkereső weboldalakat meglátogatni, ha még csak nézelődnél, javaslom az iwiw és Facebook közösségi oldalakat. Ráadásul utóbbiaknak van társkereső alkalmazása is, azokat is tudom ajánlani. Kérdezz körbe az ismerőseid körében, hogy nekik melyik módszer vált be.

Az online társkeresés 2. alapszabálya: készíts igényes adatlapot!

Ha már belevágsz az online társkeresésbe, akkor készíts igényes adatlapot! Ne hagyj semmit kitöltetlenül – egy üres adatlapnál nincsen semmi lehangolóbb! A lehetséges jelöltek el fogják olvasni az adatlapodat, és ha nincs ott semmi akkor továbbállnak. A szöveg amit írsz magadról, sugalljon pozitív hozzáállást, legyen érdekes és lehetőleg kerüld a “minek írni ide bármit, élőben majd megismersz” -típusú közhelyeket!

Az online társkeresés 3. alapszabálya: szerezz egy jó fotót magadról!

Az adatlapod “koronája” a fotód. A kinézet nem minden, de ha rossz a fotó, akkor elüldözöd a lehetséges érdeklődőket. Olyan fotót tegyél ki magadról, ami tényleg Te vagy – sugározz jókedvet rajta, hogy meg merjenek szólítani az érdeklődők! (A jó fotó titkairól még itt olvashatsz.)

Online társkeresés - ilyen egyszerű lenne?

Online társkeresés – ilyen egyszerű lenne?

Az online társkeresés 4. alapszabálya: légy önmagad és ne füllents!

Mindenki fényezi magát a társkeresőkön – ez tiszta sor. Túlzásokba azért ne ess. Nem kell a végletekig “tupírozni” az adatlapodat csak hogy jól nézzen ki. Ha valódi kapcsolatra vágysz, akkor előbb-utóbb úgyis ki fognak derülni a turpisságok, jobb tehát az őszinteség már elejétől fogva.

Az online társkeresés 5. alapszabálya: keresd a társad biztonságosan!

Bár sok a sikersztori, ugyanakkor sajnos előfordulhatnak kellemetlen találkozások is. Gondold meg például, hogy mikor adod ki a telefonszámodat a társkeresésnél. Hallgass arra a bizonyos belső hangra – ha bárkit kellemetlennek érzel, akkor inkább ne is találkozz vele. Ne adj ki magadról már az elején bizalmas információkat, például nem kell tudnia a pontos lakcímedet, a telefonszámodat és hasonlókat. Figyelj oda a megnyilvánulásaira – a negatívumokat (agresszióra, féltékenységre való hajlam) elemezd ki. Az első randi pedig MINDIG nyilvános helyen legyen, és szólj valakinek hogy hová mész!

Társkeresés indul!Kezdő vagy újrakezdő vagy társkeresés téren? Kérd az ingyenes “Társkeresés indul!” leckéket, kattints ide >>>

3 Comments

  1. Pingback: Regisztráció nélküli társkeresés - te is mamuszban bulizol? | Társkereső Kalauz

  2. Pingback: Ismerkedés a neten - 7 gyors tipp | Társkereső Kalauz

  3. Pingback: Társkeresés hirdetés - 3 tipp a hatékonyságért | Társkereső Kalauz

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.