10 Sep
Randi tippek nőknek

Sosem hívnak vissza randi után? Úgy érzed, átok ül rajtad? Randi tippek, ami segíthetnek! (Mielőtt nekiesnél a randi tippek elemzésének, határozd el, hogy igyekszel javítani eddigi hibáidon!)

Randi tippek 1: Ne legyél vallatótiszt!

Hajlamos vagy interjúalanyként kezelni randin a másikat? Senki sem szereti, ha vallatják. Még ha nem is tudatosul a másikban, hogy túl sok a kérdés, akkor is rosszul fogja magát érezni. Ne akarj minden részletet megtudni rögtön az első randi alkalmával, mintha csak egy ellenőrző listán futnál végig! Főleg ne kérdezz rá semmiféle anyagi vonatkozású dologra!

Randi tippek 2: Ne legyél elkeseredett társkereső!

Előfordult már veled, hogy rögtön randi után már küldted is az “aranyos” SMS-t neki? Vagy másnap? Vagy “csak úgy”? A nagy veszélye ennek a viselkedésnek az, hogy kétségbeesettnek, elkeseredettnek tűnhetsz a másik szemében, akiről ordít, hogy mindenáron társat szeretne. Hagyd egy kicsit, hadd haladjon a maga tempójában. Ha tetszettél neki, keresni fog. Ha pedig nem tetszettél, akkor meg bármit csinálhatsz, nem lesz következő randi.

 

Randi tippek nőknek

A randi tippek lényege: érezzétek jól magatokat a randin!

Randi tippek 3. Ne idegeskedd túl a dolgot! Ez “csak” egy randi, nem egy szívműtét!

Nyugi: a randin nem csak Te izgulsz, hanem ő is! Csupán arra figyelj, hogy ne beszélj össze-vissza idegességedben, és ne próbálj mindenben igazat adni a másiknak és megfelelni. Nyugodtan fejtsd ki a véleményedet, mondd el, ha valamit másként gondolsz (ha kapcsolat lesz belőle, ezek úgyis ki fognak derülni). Figyelj oda a testbeszédedre is! (Erről bővebben a 7 randi szabály nőknek című bejegyzésben olvashatsz)

Randi tippek 4. Ne adj ki túl sokat magadról!

Már ötezerszer írtam itt, a Kalauzon és még legalább ennyiszer fogom elmondani, hogy az első randira nem valók az exekről, volt férjekről és félresikerült párkapcsolatokról való ömlengések és sóhajtozások! Szintén nem első randi téma az, hogy a főnököd hogyan cseszett ki veled a munkahelyen, illetve milyen problémás a gyereknevelés. Az első randi a szórakozásról szól, nem pedig a lelkizésről. Ha jól érzi magát veled randi partnered, lesz folytatás!

Randi tippek 5. Egy éjszaka vagy több?

Mindenki ismer ugyan kivételeket, de általános szabályként elmondható, hogy egy egyéjszakás kaland meg is marad egyéjszakásnak. Ha hosszútávú kapcsolatot szeretnél, először a másik megismerésére helyezd a hangsúlyt, ne pedig a szexre.


Társkeresés indul!Még mindig idegeskedsz a randi miatt? Szellemi muníció társkereséshez nőknek – kattints ide >>>

2 Comments

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.