07 Aug

Nemrég előadást tartottam, és a végén beszélgettem a jelenlévőkkel a társkeresésről. Rengeteg jó sztorit hallottam, de a leginkább motiváló számomra mégis az a fiatal nő volt, aki saját elmondása szerint mintegy három évnyi intenzív online társkeresés és randizás után találta meg a számára Igazit – jelenlegi férjét.

Három év!!! El tudod képzelni ezt a kitartást? El tudod képzelni, mennyi vicces, kínos, félresikerült randi fér bele három évbe?

“A végén már nem is mondtam semmit a szüleimnek és nem is mutattam be senkit – csak annyit közöltem, hogy majd ha megtalálom az Igazit, azt majd bemutatom.” – mesélte a legkitartóbb társkereső, akivel valaha is találkoztam

Mi az az ár, amit Te hajlandó vagy megfizetni azért, hogy megtaláld a párod? Hajlandó vagy kicsit változtatni magadon, nyitni a világ felé? Hajlandó vagy alakítani a viselkedéseden? Hajlandó vagy kimozdulni és változtatni az életeden, hogy beleférjen a párod is? Hajlandó vagy három teljes évet rászánni a keresésre?

Melyik típusba tartozol?

  • Aki meg sem próbálja, csak siránkozik, és kifogást keres arra nézve, hogy neki miért nem működik a társkeresés,
  • vagy aki esetleg bátortalanul nekikezd, majd a negyedik randi után feladja,
  • vagy Te is képes vagy arra, hogy megdolgozz azért, amit (akit) szeretnél?

Igen, ez egy új koncepció: akárcsak a diplomáért, a karrierért, a társért is meg kell dolgozni. És meg is lehet: tudatosan, odafigyelve, rászánva az időt. Nem várhatsz az idők végezetéig a rózsaszín ködből véletlenül felbukkanó álomférfira, hogy elraboljon a szürke hétköznapokból!

Szóval, mennyire vagy kitartó?

Mik az eddigi legnagyobb eredményeid, és azokat mekkora kitartás árán érted el? Gondold végig. A tudatos társkereséshez kitartás kell. Mennyire jellemző ez rád? Könnyen feladod az álmaidat? Itt az ideje, hogy ezen változtass!

Határozd el, tűzd ki célul, hogy megkeresed és megtalálod a párod. Kerül, amibe kerül. Ha három évbe, akkor három évbe. Kár, hogy nem Te beszélgettél az említett nővel, mert tudnád, és éreznéd Te is, hogy megéri… 🙂

Ha egy kis segítség és motiváció kell, és még nem olvastad volna az ingyenes “Társkeresés indul!” leckesorozatot, ide kattintva kérheted >>>

One Comment

  1. Pingback: "SOS! Örökre egyedül maradok?!" | Társkereső Kalauz

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Copyright © 2008-2015 Társkereső Kalauz.